Irigyellek öregem! Ha én az anyóst egyszer elkaphatnám biztos meghúznám legalább hetente! De nemsok kell már hozzzá remélem.
(Ez egy válasz vipvipxx üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 23:32

hy! nekem az anyós jelöltemmel sikerült lefeküdnöm, egyszeri alkalom volt, nem bántam meg, azota nem beszélünk róla, minden a régi
Szoktam segíteni a nagyob és piszkosabb munkákban az anyósomnak,és utánna mindig megkérem mossa le a hátam.Ma is ígyvolt,pedig a múltkor is jó megtaperoltam.És annak ellenére azt mondta hogy lemosdat aztán húz is kifelé.de én egyből megfogtam a puniját és még a bugyiba is benyúltam egy újjal bennevoltam a punijába.és még csak nem is nagyon ellenkezettt,csak abbakellett hagyni mert a bunkó sógornőm kijött a szobából, és ő figyelmeztetett súgva hogy mivan ha bejön.Én is jobbnak láttam abbahagyni.de már hajszálon múlottaz újjam már benne volt,meg a farkamat akarta megfogni mikor nyílt az ajtó.Holnap megyek megint segítkezni, és ha akkor is lemosdat akkor tutira bennevan. Szerintem! Csak a bunkó sógornőm ne lene ott!

de jó már valakinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 06. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 06. vasárnap 21:51
Törölt felhasználó (315309)

Ma egy eszméletlen jó dolog történt velem ami azt jelenti sinen vagyok.Ha gondoljátok elmesélem.

Alig varjuk,meselj!!!!!!
Ma egy eszméletlen jó dolog történt velem ami azt jelenti sinen vagyok.Ha gondoljátok elmesélem.

Hidd el rajta vagyok a dolgon teljes gőzzel.Addig úgyse nyugszok míg megnem húzom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 05. szombat 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 05. szombat 07:40

Törölt felhasználó (163029)
VIP

Hát akkor kúrd meg az öreglányt! De azt ajánlom tisztességesen lásd el, mert különben rád száll és elüldöz a háztól!
A füléből is csorogjon a lekvár!
Sok sikert testvér!
Sok sikert testvér!

Aki csak kívánja, és meg is teheti, az mindenki dugja meg az Anyósát!
Ha kéreti magát, az már jó jel!
Lehet, hogy nagyobb élményben lesz részetek, mint a feleséggel. ...mert ha rááll az anyós, biztosan belead "apait-anyait"
Éljen a női hiúság!
Ha kéreti magát, az már jó jel!
Lehet, hogy nagyobb élményben lesz részetek, mint a feleséggel. ...mert ha rááll az anyós, biztosan belead "apait-anyait"
Éljen a női hiúság!
Hát akkor kúrd meg az öreglányt! De azt ajánlom tisztességesen lásd el, mert különben rád száll és elüldöz a háztól!
Sok sikert testvér!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 20:38
Sok sikert testvér!

Csak hogy tudd,após már rég nincs!

téged meghúztak?
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 06:53

Erre a bölcs megjegyzésre az jut az eszembe,aki csalja a feleségét minek nősült meg?????
Az élet tud furcsaságokat produkálni, ha valaki az anyosát kivánja ilyen is előfordul.Sok fiatal férfi a legjobb sexuális élményét idősebb nővel éli át.
Az élet tud furcsaságokat produkálni, ha valaki az anyosát kivánja ilyen is előfordul.Sok fiatal férfi a legjobb sexuális élményét idősebb nővel éli át.
akkor tiéd a pálya !! úgysem mondja el a lányának !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 20:38

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 18:40

Törölt felhasználó (163029)
VIP

Te, öreg, szerintem szólj az apósodnak, majd ő kiveri neked.....,a gondolatot a fejedből!
Utána már nem lesz kedved az anyós pajtással játszadozni.

Utána már nem lesz kedved az anyós pajtással játszadozni.
Te, öreg, szerintem szólj az apósodnak, majd ő kiveri neked.....,a gondolatot a fejedből!
Utána már nem lesz kedved az anyós pajtással játszadozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 04. péntek 18:06

Utána már nem lesz kedved az anyós pajtással játszadozni. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 04. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Régóta hajtok az anyósra,már sokmindent kipróbáltam hogy összejöjjön.A múltkor szóltam neki hogy mossa le a hátam,ő szó nélkűl tette. Mire én nembírtam és megfordúltam és megfogdostam a mellét és a fenekét,mire ő elkapta a lomposomat és azt mondta hogy lecsavarja ha nemhagyom abba.De elkell mondjam hogy nagyon gyengéden fogta.azon az estén még egyszer megtapiztam,de tovább nemjutottam el.Ráakartam venni hogy legalább verje ki de mindig elhúzta a kezét,hiába tettem a farkamhoz.Azzal védekezett hogy ő az anyósom és szól a lányának ha nemhagyom abba.Kicsit berezeltem de nemszólt neki azóta se pedig sűrűn találkoznak .Ha rágondolok is égnem áll a cerkám.Azóta is azon filózok hogy kaphatnám meg és mikor.
Régóta hajtok az anyósra,már sokmindent kipróbáltam hogy összejöjjön.A múltkor szóltam neki hogy mossa le a hátam,ő szó nélkűl tette. Mire én nembírtam és megfordúltam és megfogdostam a mellét és a fenekét,mire ő elkapta a lomposomat és azt mondta hogy lecsavarja ha nemhagyom abba.De elkell mondjam hogy nagyon gyengéden fogta.azon az estén még egyszer megtapiztam,de tovább nemjutottam el.Ráakartam venni hogy legalább verje ki de mindig elhúzta a kezét,hiába tettem a farkamhoz.Azzal védekezett hogy ő az anyósom és szól a lányának ha nemhagyom abba.Kicsit berezeltem de nemszólt neki azóta se pedig sűrűn találkoznak .Ha rágondolok is égnem áll a cerkám.Azóta is azon filózok hogy kaphatnám meg és mikor.
Régen más kúltúrákban hagyomány volt, hogy a nászéjszakán az anyós is jelen volt és megdugatta magát a vőlegénnyel, amolyan "gyere lányom megmutatom, hogy kell csinálni" alapon.
Azt nem tudom, hogy a vőlegény utána csak a menyasszonnyal szeretkezett e, vagy néha nagy hiányában az anyósra is rákeveredett.
Részemről, ha már a lányát dugom, akkor minek dugjam az anyóst?
Azt nem tudom, hogy a vőlegény utána csak a menyasszonnyal szeretkezett e, vagy néha nagy hiányában az anyósra is rákeveredett.
Részemről, ha már a lányát dugom, akkor minek dugjam az anyóst?
Sokszor eljátszottam már a gondolattal, milyen lenne az anyósommal. Apósom szerintem már nem túl aktív, az Ő bánatára. Párszor masztiztam már a gondolatra. A legörjítőbb az lenne, ha a feleségem nézne minket közben...
Ebben a topikban fordított sorrend alapján zajlanak az események
(Ez egy válasz sandokan2004 üzenetére (2008. 07. 01. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Dugd meg az anyját, vedd el a lányát
(Ez egy válasz eroberter üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

hy! nekem az anyós jelöltemmel sikerült lefeküdnöm, egyszeri alkalom volt, nem bántam meg, azota nem beszélünk róla, minden a régi
Erre a bölcs megjegyzésre az jut az eszembe,aki csalja a feleségét minek nősült meg?????
Az élet tud furcsaságokat produkálni, ha valaki az anyosát kivánja ilyen is előfordul.Sok fiatal férfi a legjobb sexuális élményét idősebb nővel éli át. (Ez egy válasz Hairyfan üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 22. vasárnap 01:54
Az élet tud furcsaságokat produkálni, ha valaki az anyosát kivánja ilyen is előfordul.Sok fiatal férfi a legjobb sexuális élményét idősebb nővel éli át. (Ez egy válasz Hairyfan üzenetére (2008. 06. 22. vasárnap 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)

De most komolyan: anyós? Mi a fenének vetted el akkor a lányát?