Azt a kúrva mindenit, van ám fantázia!!!!
Valami igaz története nincs senkinek?
Na csak mert képzelő ereje van mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 08:35
Valami igaz története nincs senkinek?
Na csak mert képzelő ereje van mindenkinek.

Törölt felhasználó (28932)

én utálom az anyósom, ennek ellenére tegnap azt álmodtam hogy leszopott majd miután a szájába élveztem még bele is hugyoztam, de még a pinájába is jutott bőven....
én utálom az anyósom, ennek ellenére tegnap azt álmodtam hogy leszopott majd miután a szájába élveztem még bele is hugyoztam, de még a pinájába is jutott bőven....
-Úgy látszik, nem mindenki imádja az anyósát...
-Nekem, sajna már nincsen...
- de, van egy feleslegessé vált eladó lapátom!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 26. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
-Nekem, sajna már nincsen...

- de, van egy feleslegessé vált eladó lapátom!

Mirű maradtam le???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 25. péntek 10:28
Törölt felhasználó (78357)

Kívánom, persze hogy kívánom! (gyilkossági "kisérlet" kimoderálva! :tom)

nem sajnálod a lapátot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 25. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 25. péntek 10:28
Törölt felhasználó (78357)

Nekem nem!
Csak gondoltam megkérdem, meg jelzem, hátha nem tudtál róla.
De legalább az is kiderült, hogy járunk azonos lapokra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 15:03

Csak gondoltam megkérdem, meg jelzem, hátha nem tudtál róla.
De legalább az is kiderült, hogy járunk azonos lapokra.

Törölt felhasználó (315309)

Nem senki nem koppint semmit.Az én írásom van azon az oldalon is.Remélem ez nem gond.

Hát ennyi elég!
Na, ja, azokat a nőket én is imádom, akiknek van egy kis kisugárzása!
De vannak olyanok is, akiknek savanyúbb az ábrázata mint a romlott uborkalé.
Hát hajts rá ezerrel! Tedd oda neki rendesen és úgy jársz te is mint a székely fiú aki megbaszta a medvét!
Azóta is nekik hordja a mézet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 14:58
Na, ja, azokat a nőket én is imádom, akiknek van egy kis kisugárzása!
De vannak olyanok is, akiknek savanyúbb az ábrázata mint a romlott uborkalé.
Hát hajts rá ezerrel! Tedd oda neki rendesen és úgy jársz te is mint a székely fiú aki megbaszta a medvét!
Azóta is nekik hordja a mézet.

Annyit mondok betöltötte az 52-t Arányos enyhén telt testalkattal.Korhoz képest Gyönyörű mellekkel és szép nem bozótos a puncija!egy két fiatal csaj elbújhatna.Hát az arcán tudnék javítani
denem vészes.Meg van egy erotikus kisugárzása.Vagy nem is tudom valahogy látni az arcán hogy kívánná a szexet nagyon.Ezt pár évell ezelőtt vettem észre amikor kezdődött.Véletlen bejött mikor öltöztem és nemhogy kiment volna leűlt beszélgetni és figyelt engem.Persze én húztam az öltözködést élveztem ahogy néz engem.Azóta hajtok rá. Remélem ennyi elég.

Nem senki nem koppint semmit.Az én írásom van azon az oldalon is.Remélem ez nem gond.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 10:27

Az olderwomen.**.hu lapon is te élménybeszámolsz vagy valaki koppintja amit írsz? Netán te koppintasz mást?
Annyit mondok betöltötte az 52-t Arányos enyhén telt testalkattal.Korhoz képest Gyönyörű mellekkel és szép nem bozótos a puncija!egy két fiatal csaj elbújhatna.Hát az arcán tudnék javítani
denem vészes.Meg van egy erotikus kisugárzása.Vagy nem is tudom valahogy látni az arcán hogy kívánná a szexet nagyon.Ezt pár évell ezelőtt vettem észre amikor kezdődött.Véletlen bejött mikor öltöztem és nemhogy kiment volna leűlt beszélgetni és figyelt engem.Persze én húztam az öltözködést élveztem ahogy néz engem.Azóta hajtok rá. Remélem ennyi elég.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 23:44

Törölt felhasználó (163029)

Azért még ne vegyünk búcsút egymástól!
Érdekelne engem és szerintem sokakat itt a fórumban, hogy milyen a mami felépítése?
Mert nem lehet rossz az öreg csaj, ha ennyire rá vagy gerjedve!
Szal méreteket kérünk és mennyire szaftos a puncija?
Hiszen már voltál benne majdnem könyékig.....!
Kívánatos? Sexi? Szép arca van?
Várjuk válaszod! Addig is üdvözletünket küldjük!
Add át kéz csókom a maminak!
Érdekelne engem és szerintem sokakat itt a fórumban, hogy milyen a mami felépítése?

Az olderwomen.**.hu lapon is te élménybeszámolsz vagy valaki koppintja amit írsz? Netán te koppintasz mást?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 18:03

Hali!Nemdobott ki senki.Minden a régi. Sajnos nemvolt lehetőségem azóta akcióba lépni,de még nemadtam fel.Úgyis megdöntöm a mamit.Nagyon bízok benne hogy meggyőzöm úgyis.De szerintem ezt ő is tudja. Látni rajta. Csak a megfelelő alkalmat várom.Nyugi ha nyertem megosztom veletek.
Addig is sok sikert mindenkinek!

Azért még ne vegyünk búcsút egymástól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 23. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 23. szerda 18:03

Hali!Nemdobott ki senki.Minden a régi. Sajnos nemvolt lehetőségem azóta akcióba lépni,de még nemadtam fel.Úgyis megdöntöm a mamit.Nagyon bízok benne hogy meggyőzöm úgyis.De szerintem ezt ő is tudja. Látni rajta. Csak a megfelelő alkalmat várom.Nyugi ha nyertem megosztom veletek.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 22:14

Törölt felhasználó (163029)

Mi van veled tesó? Semmi?
Rég hallottunk rólad! Történt már valami érdekes dolog az utcsó írásod óta?
Vagy már kirúgott az anyós is meg a párod is, sőt talán még a sógornőd is?

az jó lehet

Mi van veled tesó? Semmi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:04

Kösz a bíztatást mindenkinek.Nem adom fel csak lassítok kicsit. Hátha mégis ráállna a dologra.
Lessz még folytatás remélem!
Lessz még folytatás remélem!

Roland ne a helyesírási szótárt lapozgasd,hanem tapadj rá az anyósodra

ez a fórum NEM helyesírási verseny, és gyakorlópálya!
mindenki úgy ír, ahogy tud, vagy akar, ez itt alapszabály!
a lényeg az érthetőségen és a hozzászólás tartalmi részén van!
kerüld legközelebb a helyreigazítást és kioktatást a helyesírás tekintetében, mert elvileg tiltás jár érte!
az "anyós" témához van valami mondanivalód, ill. véleményed??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 01:43
mindenki úgy ír, ahogy tud, vagy akar, ez itt alapszabály!
a lényeg az érthetőségen és a hozzászólás tartalmi részén van!
kerüld legközelebb a helyreigazítást és kioktatást a helyesírás tekintetében, mert elvileg tiltás jár érte!

az "anyós" témához van valami mondanivalód, ill. véleményed??? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9193)

Bikah, egy helyesírási-tanfolyam is szükséges lenne neked. Nagyon hadilábon állsz a betűkettőzéssel, ugyanúgy, mint ahogy a nőkettőzés se megy. Tanulj meg helyesen írni, addig se jár az agyad az anyóson!!!
proboljuk
Fasza! Egyik a másik után.....
Hova kerültem?
Fasza! Egyik a másik után.....
Hova kerültem?

Anyóka, én csak javasoltam Bikah-nak, hogy mit csináljon az anyóskérdéssel, mint ahogyan azt sokan tették előttem. Azzal, hogy még pluszban helyesírás-tanfolyami alternatívát is felkínáltam, az csak plusz.
Kedves forumozótárs, valahogy nem látom a topic cimében hogy ez helyesirási verseny lenne
Itt a mondanivaló a lényeg és proboljuk megbeszélni akinek problémája van.
Bikah megtisztelt vagy bárki más hogy megossza velünk ha vágyik az anyósára.
A topic jó remélem ezután is többen irnak ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 22. kedd 01:43

Itt a mondanivaló a lényeg és proboljuk megbeszélni akinek problémája van.
Bikah megtisztelt vagy bárki más hogy megossza velünk ha vágyik az anyósára.
A topic jó remélem ezután is többen irnak ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 22. kedd 01:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9193)

Bikah, egy helyesírási-tanfolyam is szükséges lenne neked. Nagyon hadilábon állsz a betűkettőzéssel, ugyanúgy, mint ahogy a nőkettőzés se megy. Tanulj meg helyesen írni, addig se jár az agyad az anyóson!!!