farkasokkal táncolóban konzumál= ordas nagy kurva
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:02
ha már így kiderítettétek elismerem valójában nő vagyok!
de azt hogyan hívják, ha 1 ffi minél több nővel csinálja!
(na jó az egyik megoldás az egészséges erotika)
úgy látom megint kimaradt vmi kultúra az életemből, azaz most derült ki, h kimaradt.
de mi is az a "farkasokkal táncoló" bár???
úgy látom megint kimaradt vmi kultúra az életemből, azaz most derült ki, h kimaradt.
De aztán nehogy az legyen, hogy én szerzem meg a fókát ;)
"és nem riad vissza csúnya eszközöktől sem"
Hűha, milyen csúnya szerszámok izééé eszközök kerültek már elő?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:52
Hűha, milyen csúnya szerszámok izééé eszközök kerültek már elő?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Az olyan mint amikor az összes eszkimónak egy fókája lenne,de ez a fóka az egyik eszkimóé és ez az állatkát a másik eszkimó is szeretné,és nem riad vissza csúnya eszközöktől sem.
Na, te is new kocsmájába jársz fókavadászatra?
Jáááááááj, fejbelövöm magam
Elfelejtette levenni a tangát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Passz.
Az olyan mint amikor az összes eszkimónak egy fókája lenne,de ez a fóka az egyik eszkimóé és ez az állatkát a másik eszkimó is szeretné,és nem riad vissza csúnya eszközöktől sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:47
Az milyen, amikor kitör a punciirigység egy kocsmában?
"1 ffi minél több nővel az a Gennyzsákszem nappalija :-) "
[#vigyor4 ]
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:56
[#vigyor4 ]
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, azért nem válaszoltam, mert nem tudom. Na jó, tippelek:
1 ffi minél több nővel az a Gennyzsákszem nappalija :-)
A farkasokkal táncolót Katicika megválaszolta.
A farkasokkal táncolót Katicika megválaszolta.
Hát, azért nem válaszoltam, mert nem tudom. Na jó, tippelek:
A farkasokkal táncolót Katicika megválaszolta. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A farkasokkal táncolót Katicika megválaszolta. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
a 139re meg sem próbálsz válaszolni?
Te nagy kérdésfeltevős! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nagy kérdésfeltevős! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
péniszirigységről (pl 1ik nagy-nagy politikai vezetőnk-a hsz-em másik felét kimoderáltam politikai jellege miatt) már hallottam, de punciirigységről még nem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 01:22
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Zsúfolt lesz hétvégém,de ha tudok beugrok.(kitört a punciirigíség a kocsmába)
húúúú felfordult a gyomrom!
menek okádni!!!
a zestéd hogyan sikerült a tülkölőssel?
menek okádni!!!
a zestéd hogyan sikerült a tülkölőssel?
Passz.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 01:37
Tudom ez nem a kviz szoba,feltehetek egy találós kérdést? Ha nem, majd ott válaszolok rá.Elnézést ilyen vendégeim voltak ma. miért sz..ik a szőke nő két kupacba?
Aztakurvaaaaaaaaaa

A Farkasokkal Táncolóhoz címzett bár!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi is az a "farkasokkal táncoló" bár??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:32
de mi is az a "farkasokkal táncoló" bár??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
basssszuuuuuuussssssssss...hallottátok, hogy surda igazából nő...és hogy a "farkasokkal táncoló" bárban konzumál?
Tudom ez nem a kviz szoba,feltehetek egy találós kérdést? Ha nem, majd ott válaszolok rá.Elnézést ilyen vendégeim voltak ma. miért sz..ik a szőke nő két kupacba?
Zsúfolt lesz hétvégém,de ha tudok beugrok.(kitört a punciirigíség a kocsmába)
"Na ö velük azért történt egy s más azokon a bulikon."
Ha tartana még a pályázat, azt írnám: ezt 3000 karakterre kibővítve írd meg Prune topicjába.
De már vége a pályázatnak. Mondjuk ettől függetlenül írhatnál érdekes részleteket. Itt az ideje pletyózni róluk :-) (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:35
Ha tartana még a pályázat, azt írnám: ezt 3000 karakterre kibővítve írd meg Prune topicjába.
De már vége a pályázatnak. Mondjuk ettől függetlenül írhatnál érdekes részleteket. Itt az ideje pletyózni róluk :-) (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről eszembe jut egy történet.
Egy volt barátnőm kb. olyan 17 éves korától járt el bulizgatni egy osztálytársnőével (ez biztos valami olyan, mint, ahogy a nők együtt mennek pisilni). Na ö velük azért történt egy s más azokon a bulikon.
Később olyan 22 évesen egy nyári munkán, amikor az egyik kolleganője lecumizott egy srácot a raktárban, olyan simán leribancozta, mint a huzat. Genya módon (kicsit nevelő célzattal) kiröhögtem, és szembesítettem a tizen éves önmagával, na erre csak azt kapta, hogy az nem ugyanaz.....
Egy volt barátnőm kb. olyan 17 éves korától járt el bulizgatni egy osztálytársnőével (ez biztos valami olyan, mint, ahogy a nők együtt mennek pisilni). Na ö velük azért történt egy s más azokon a bulikon.
Később olyan 22 évesen egy nyári munkán, amikor az egyik kolleganője lecumizott egy srácot a raktárban, olyan simán leribancozta, mint a huzat. Genya módon (kicsit nevelő célzattal) kiröhögtem, és szembesítettem a tizen éves önmagával, na erre csak azt kapta, hogy az nem ugyanaz.....

new1

Bratox