igen én is róla tudom, mármint Ozzy báról, hogy AIDS-es!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:52
Törölt felhasználó (21812)

Ezt olvastam:
"Az AIDS-ellenes küzdelemért rendezett londoni Test és Lélek fesztiválon Kelly Osbourne a színpadon arról beszélt, egy családtagja HIV pozitív. A bejelentést követően sírva szaladt le a színpadról, a családtagját azonban nem nevezte meg."
Valaki tudja, hogy ki HIV+ Ozzyéknál?
"Az AIDS-ellenes küzdelemért rendezett londoni Test és Lélek fesztiválon Kelly Osbourne a színpadon arról beszélt, egy családtagja HIV pozitív. A bejelentést követően sírva szaladt le a színpadról, a családtagját azonban nem nevezte meg."
Valaki tudja, hogy ki HIV+ Ozzyéknál?

kell a pont: de egy hülye téma
Nem perverz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 00:54

Ez lehet, hogy másoknak sem perverz. Nekem speciel nem. Aki betéved ide és olvassa ezeket a hsz-eket, nyilatkozzon a kérdésben, hogy ezt perverznek gondolja-e!
Jó úton haladunk, Újacska (na, elkezdtelek becézni, véged!)
Egyéb érdekes "perverzió"?

Jó úton haladunk, Újacska (na, elkezdtelek becézni, véged!)

Egyéb érdekes "perverzió"?
OKtom, látod meddig kapaszkodtunk charlottal egymásba,de inkább én charlottba, de ha megtalálják a fonal végét még lehet ebből valami.
Eszembe jutott néhány ideillő kérdés.
a) Az életben mennyire vagytok pletykásak? Ha valaki rátok bíz egy titkot, megálljátok, hogy elmondjátok valakinek?
b) Volt már olyan, hogy lebuktatok azzal, hogy kifecsegtetek valamit és nagyon ciki volt?
c) Rólatok pletykáltak már valami hajmeresztőt?
a) Az életben mennyire vagytok pletykásak? Ha valaki rátok bíz egy titkot, megálljátok, hogy elmondjátok valakinek?
b) Volt már olyan, hogy lebuktatok azzal, hogy kifecsegtetek valamit és nagyon ciki volt?

Szia charlotte!
Gyere, kapaszkodjunk még egymásba és keressük együtt a fonalad végét ;)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 22:42

OKtom, látod meddig kapaszkodtunk charlottal egymásba,de inkább én charlottba, de ha megtalálják a fonal végét még lehet ebből valami.
Szia!
Nem akarsz új helyett inkább ujj lenni? ;)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez tiszta matrix.Be kell,hogy dugjam jackdugót
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 22:55

Szia!

vazzzzze...ezt a képet már láttam valahol
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem akarod kipletykálni, hogy hol?
Ne kelljen már végigkeresnem az összes sorozatot
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)

A világmindenség vár rád ;)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Túdom de itt vagy.Majd adok a nappalid falára is,vadi ujjakat.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)

a postafiókomban
apropó...te nézed a sajátodat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 23:08

Nem akarod kipletykálni, hogy hol?

A borítékos privit néha napokig nem, de akkor most megyek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sejthettem volna *irigykedős szmájli*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 07. szerda 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Kicsit. Meg, mert annyira azért nem.
2. Nem, de bíztam olyanra titkot akire nem kellett volna és kisebb csoda, hogy nem lett balhé belőle
3. Nem.
(Anyám, de unalmas vagyok, asszem inkább hazudni kellett volna valamit
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 22:46

2. Nem, de bíztam olyanra titkot akire nem kellett volna és kisebb csoda, hogy nem lett balhé belőle

3. Nem.
(Anyám, de unalmas vagyok, asszem inkább hazudni kellett volna valamit

Eszembe jutott néhány ideillő kérdés.

Jóéjtpuszi (Hófehérke hogy rábukik Kuka fejére
)

)

Annyira erotikus, hogy kell is a 16-os karika, megyek szólok (alias dako
) gyorsan az ortt-nek, hogy gyorsan büntessék meg a forgalmazót, a film besorolás szerinti nem megfelelő szexuális tartalmáért
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 00:16

)