fa
táncolóban konzumál= ordas nagy kurva
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
rk alf
as alf
okkal
ha már így kiderítettétek elismerem valójában nő vagyok!
de azt hogyan hívják, ha 1 ffi minél több nővel csinálja!
(na jó az egyik megoldás az egészséges erotika)
úgy látom megint kimaradt vmi kultúra az életemből, azaz most derült ki, h kimaradt.
de mi is az a "
úgy látom megint kimaradt vmi kultúra az életemből, azaz most derült ki, h kimaradt.
de mi is az a "
fa
táncoló" bár???
alf
rk alf
as alf
okkal
De aztán nehogy az legyen, hogy én szerzem meg a fókát ;)
"és nem riad vissza csúnya eszközöktől sem"
Hűha, milyen csúnya szerszámok izééé eszközök kerültek már elő?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 09:52
Hűha, milyen csúnya szerszámok izééé eszközök kerültek már elő?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Az olyan mint amikor az összes eszkimónak egy fókája lenne,de ez a fóka az egyik eszkimóé és ez az állatkát a másik eszkimó is szeretné,és nem riad vissza csúnya eszközöktől sem.
Na, te is new
ko
jársz fókavadászatra? alf
cs alf
má alf
jába
Jáááááááj, fejbelövöm magam
Elfelejtette levenni a tangát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Passz.
Az olyan mint amikor az összes eszkimónak egy fókája lenne,de ez a fóka az egyik eszkimóé és ez az állatkát a másik eszkimó is szeretné,és nem riad vissza csúnya eszközöktől sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:47
Az milyen, amikor kitör a punciirigység egy
ko
? alf
cs alf
má alf
ban
"1 ffi minél több nővel az a Gennyzsákszem nappalija :-) "
[#vigyor4 ]
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 08:56
[#vigyor4 ]
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, azért nem válaszoltam, mert nem tudom. Na jó, tippelek:
1 ffi minél több nővel az a Gennyzsákszem nappalija :-)
A
A
fa
táncolót Katicika megválaszolta.
alf
rk alf
as alf
okkal
Hát, azért nem válaszoltam, mert nem tudom. Na jó, tippelek:
A
A
fa
táncolót Katicika megválaszolta.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
rk alf
as alf
okkal
a 139re meg sem próbálsz válaszolni?
Te nagy kérdésfeltevős! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nagy kérdésfeltevős! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ko
? alf
cs alf
má alf
ban
péniszirigységről (pl 1ik nagy-nagy politikai vezetőnk-a hsz-em másik felét kimoderáltam politikai jellege miatt) már hallottam, de punciirigységről még nem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ko
? alf
cs alf
má alf
ban
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 01:22
ko
? alf
cs alf
má alf
ban
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Zsúfolt lesz hétvégém,de ha tudok beugrok.(kitört a punciirigíség a
ko
) alf
cs alf
má alf
ba
húúúú felfordult a gyomrom!
menek okádni!!!
a zestéd hogyan sikerült a tülkölőssel?
menek okádni!!!
a zestéd hogyan sikerült a tülkölőssel?
Passz.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 03. 10. szombat 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 10. szombat 01:37
Tudom ez nem a kviz szoba,feltehetek egy találós kérdést? Ha nem, majd ott válaszolok rá.Elnézést ilyen vendégeim voltak ma. miért sz..ik a szőke nő két kupacba?
Aztakurvaaaaaaaaaa

A
Fa
Táncolóhoz címzett bár! alf
rk alf
as alf
okkal
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 10. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi is az a "
de mi is az a "
fa
táncoló" bár???
alf
rk alf
as alf
okkal
de mi is az a "
2007. 03. 09. péntek 15:32
de mi is az a "
fa
táncoló" bár???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
rk alf
as alf
okkal
basssszuuuuuuussssssssss...hallottátok, hogy surda igazából nő...és hogy a "
fa
táncoló" bárban konzumál?
alf
rk alf
as alf
okkal
Tudom ez nem a kviz szoba,feltehetek egy találós kérdést? Ha nem, majd ott válaszolok rá.Elnézést ilyen vendégeim voltak ma. miért sz..ik a szőke nő két kupacba?
Zsúfolt lesz hétvégém,de ha tudok beugrok.(kitört a punciirigíség a
ko
) alf
cs alf
má alf
ba
"Na ö velük azért történt egy s más azokon a bulikon."
Ha tartana még a pályázat, azt írnám: ezt 3000 karakterre kibővítve írd meg Prune topicjába.
De már vége a pályázatnak. Mondjuk ettől függetlenül írhatnál érdekes részleteket. Itt az ideje pletyózni róluk :-) (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 15:35
Ha tartana még a pályázat, azt írnám: ezt 3000 karakterre kibővítve írd meg Prune topicjába.
De már vége a pályázatnak. Mondjuk ettől függetlenül írhatnál érdekes részleteket. Itt az ideje pletyózni róluk :-) (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 09. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről eszembe jut egy történet.
Egy volt barátnőm kb. olyan 17 éves korától járt el bulizgatni egy osztálytársnőével (ez biztos valami olyan, mint, ahogy a nők együtt mennek
Később olyan 22 évesen egy nyári munkán, amikor az egyik kolleganője lecumizott egy srácot a raktárban, olyan simán leribancozta, mint a huzat. Genya módon (kicsit nevelő célzattal) kiröhögtem, és szembesítettem a tizen éves önmagával, na erre csak azt kapta, hogy az nem ugyanaz.....
Egy volt barátnőm kb. olyan 17 éves korától járt el bulizgatni egy osztálytársnőével (ez biztos valami olyan, mint, ahogy a nők együtt mennek
pi
). Na ö velük azért történt egy s más azokon a bulikon. alf
si alf
ln alf
iKésőbb olyan 22 évesen egy nyári munkán, amikor az egyik kolleganője lecumizott egy srácot a raktárban, olyan simán leribancozta, mint a huzat. Genya módon (kicsit nevelő célzattal) kiröhögtem, és szembesítettem a tizen éves önmagával, na erre csak azt kapta, hogy az nem ugyanaz.....

new1

miki25