Hopp, bocsi, így jó az idézés, csak kb. másfél órával ezelőtt nem ilyen volt.... :D :D
Egy gyors vélemény
A felosztás furcsa, túl kevés lesz a 10 friss hozzászólás, főleg ha egyszer nem jössz 2-3 napig, mindegyikbe bele kell nézned, bár ez kicsit szőrszálhasogató, de alapvetően jó, csak meg kell szokni 2 hónap múlva már nem is fogom tudni milyen volt a régi, az új funkciók tetszenek, neketek is kevesebb dolgotok lesz a javítgatással, bár biztos lesz helyette más dolgotok, ja és dakónak is egyszerübb dolga lesz
(bocsi de nem bírtam ki
)
A felosztás furcsa, túl kevés lesz a 10 friss hozzászólás, főleg ha egyszer nem jössz 2-3 napig, mindegyikbe bele kell nézned, bár ez kicsit szőrszálhasogató, de alapvetően jó, csak meg kell szokni 2 hónap múlva már nem is fogom tudni milyen volt a régi, az új funkciók tetszenek, neketek is kevesebb dolgotok lesz a javítgatással, bár biztos lesz helyette más dolgotok, ja és dakónak is egyszerübb dolga lesz

Szuper Gratula..
Érdekes de azt hiszem könnyen hozzá lehet szokni!
Gratula hozzá!
Gratula hozzá!
Nagyon tetszik az új fórum, de egy cookiet csinálhatna a beállításaim megjegyzéséhez. Pl mennyi üzenetet listázzon ki. Ha átállítom 500-ra akkor maradjon úgy is a következő bejelentkezésnél. De amúgy nagyon jó.
A munkahelyemen explorer (6-os) van, itthon firefox (2.0.0.2), de megy mid a kettővel, bár mintha a róka egy kicsit lassabb lenne és most kiderül az is,hogy el bírom e küldeni.
Na akkormost kihasználom a szerkesztés funkciót :)
Sikerült de azért győzködnöm kellett :)
Elküld gom majd nem történik semmi, majd újra,aztán frissítés, majd megint elküld és már sikerült is, remélem hamarosan rájönnek a probléma okára :)
Elküld gom majd nem történik semmi, majd újra,aztán frissítés, majd megint elküld és már sikerült is, remélem hamarosan rájönnek a probléma okára :)
Gratulálok,nekem tetszik!

Már működik, igaz frissíteni kell erősen, Ffox 1.5
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 03. 20. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 19:07

A munkahelyemen explorer (6-os) van, itthon firefox (2.0.0.2), de megy mid a kettővel, bár mintha a róka egy kicsit lassabb lenne és most kiderül az is,hogy el bírom e küldeni.
nekem a firefox 2.0.02-vel elsöre ment!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 03. 20. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
noh
nem rossz, szeressük...
válaszcímkéket ajánlott lenne jobbra zárni szerintem
A szerkesztésgombot (csuhajj, hát ilyen is van!! :D)
pedig a végére :)
nem rossz, szeressük...
válaszcímkéket ajánlott lenne jobbra zárni szerintem
A szerkesztésgombot (csuhajj, hát ilyen is van!! :D)
pedig a végére :)
jó..tetszik...áttekinthető...könnyebb keresgélni.
és a többi téma???????????? :(((((
óóó ne mááár...eltüntek a kedvenc topic-jaim..:(
óóó ne mááár...eltüntek a kedvenc topic-jaim..:(
Hello
Hova tünt a koleszos csajok topicja????
Hova tünt a koleszos csajok topicja????
fos
igen, es miert is fos, kifejtened bovebben? Sztem zsir lett, igy tovabb
(Ez egy válasz Don Kartács üzenetére (2007. 03. 21. szerda 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól néz ki,é s vannak jó új funkciók, de miért nem megy FF2-vel??
Csak a keresőben találom a Képtárat.Ha lehetne azt berakni valamelyik kategóriába,azt valamelyik kategóriába besúvasztani,megköszönném!Előre is köszönöm!
Jó reggelt!
Mondjuk annyit meglehetett volna csinálni a főoldalra h. kiírni h. hééé Te paraszt firefoxal nem megy... ha frissíteni akarsz klikk ide...
Bocs... De nem mindenkinek van otthon pc guru ura h. beállítgassa a gépet...
Nos.. mivel nekem alapból firefoxra programozott a netem... nyögve nyelősen megy az explorer... Ha esetleg kaphatnék egy linket (mivel szőke nő lennék) h. hol tudom frissíteni ezt a kib...ott firefoxot...
Ja és ezért rem. nem leszek tiltva...
Mondjuk annyit meglehetett volna csinálni a főoldalra h. kiírni h. hééé Te paraszt firefoxal nem megy... ha frissíteni akarsz klikk ide...
Bocs... De nem mindenkinek van otthon pc guru ura h. beállítgassa a gépet...
Nos.. mivel nekem alapból firefoxra programozott a netem... nyögve nyelősen megy az explorer... Ha esetleg kaphatnék egy linket (mivel szőke nő lennék) h. hol tudom frissíteni ezt a kib...ott firefoxot...
Ja és ezért rem. nem leszek tiltva...
Bocsi,ezt jól leírtam,de remélem érthető azért!
Kedves szőke herceg!
Honnan frissítesz? Megadod az elérését? Kösszi Pussz (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 03. 20. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Honnan frissítesz? Megadod az elérését? Kösszi Pussz (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 03. 20. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)