ide irhatod a véleményed és a hibákat
FIGYELEM felhívások (fórumozóknak és adminoknak) | Nyitotta: tom1019 (2006.11.22 13:11)
dako84 #1054 | ma 15:03
ez a tiltásósdi nem a legjobb! tiltasz valakit 1 hétre és még a pontjait is elveszed ez azért sok!
szerintem:
1. fokozat: 1 napos tiltás
2. fokozat: 3 napos tiltás
3. fokozat: 1 napos tiltás és G pontok törlése
4. fokozat: 1 hetes tiltás
5. fokozat: végleges tiltás és minden törlése
ez a tiltásósdi nem a legjobb! tiltasz valakit 1 hétre és még a pontjait is elveszed ez azért sok!
szerintem:
sok a 10 perc a módosításra! az 5 perc már elfogadható!
egyelőre borzalmas az új fórum. könnyebb volt topikokat megtalálni még tegnap éjjel.
persze, biztos megszokjuk...
az előnézetre van igény egyáltalán?
hát ha sokat editálsz utolag akkor le tiltás lesz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 15:46

egyelőre borzalmas az új fórum. könnyebb volt topikokat megtalálni még tegnap éjjel.
vazi komám!
2. és 3. hsz. !!!
lehetne kicsit szinesebb a fórum, én azt hittem lesznek új színek is! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2. és 3. hsz. !!!
lehetne kicsit szinesebb a fórum, én azt hittem lesznek új színek is! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nappaliból áthozva:
eNTi #25658| ma 15:56
hát nem tok mitmondani! nagyon jó az uj fórum! teccik! átláthatóbb és jól használható! kössz srácok!
eNTi #25658| ma 15:56
hát nem tok mitmondani! nagyon jó az uj fórum! teccik! átláthatóbb és jól használható! kössz srácok!
persze szivi...egy rossz hsz 1 törpe...7 törpe egy boszi...hét boszi 1 sárkány...felnőtt emberek vagyunk...aki nem képes a fórumot rendeltetésszerűen használni az megérdemli a tiltást
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 15:28
Törölt felhasználó (69371)

FIGYELEM felhívások (fórumozóknak és adminoknak) | Nyitotta: tom1019 (2006.11.22 13:11)
szerintem:
szerintem:
vagy legyen egy olyan büntetés, hogy: Prune megostorozza az illetőt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 16:06

persze szivi...egy rossz hsz 1 törpe...7 törpe egy boszi...hét boszi 1 sárkány...felnőtt emberek vagyunk...aki nem képes a fórumot rendeltetésszerűen használni az megérdemli a tiltást
olyan színesben, mint mikor téged fenékbe raktak???
több komolyságot kérek!
több komolyságot kérek!

nem sikerült jobban, mint az egészségügy átalakítása ...
az neked jutalom lenne, nem büntetés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 20. kedd 16:08
Törölt felhasználó (69371)

vagy legyen egy olyan büntetés, hogy: Prune megostorozza az illetőt!
Vazze!
gyors ütembe alakíccsátok úgy át a fórumot, h a nappali legyen az első sorba!
a hsz-ek száma miatt felháborító, h előtte lehet más!
gyors ütembe alakíccsátok úgy át a fórumot, h a nappali legyen az első sorba!
a hsz-ek száma miatt felháborító, h előtte lehet más!
szerintem mindannyiunknak jó lenne! minden rosszban van valami jó!
ez nem off! :))) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ez nem off! :))) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ne offoljatok

akkor told be az arcod a nappaliba is!
Szilva! Téged kéne jól el(meg)vesszőzni, mert a nem vagy a nappaliba.
mentem!
csá!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilva! Téged kéne jól el(meg)vesszőzni, mert a nem vagy a nappaliba.
mentem!
csá!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 20. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is az van...és kaptam egy jótanácsot: frissíts, akár többször is...nekem ugyanez volt, most már megy rendesen
na, mégegy próba, remélem ezért nem rúgtok ki :D
Nah, akkor a vélemény, mostmár sajáttal:
az idézés nem tetszik, valahogy nem különül el rendesen a hsz-től. Talán, ha valami keretben lenne, áttekinthetőbb.
az idézés nem tetszik, valahogy nem különül el rendesen a hsz-től. Talán, ha valami keretben lenne, áttekinthetőbb.
ÓÓÓÓ hát ez kurva jóóóóóóóóóó lett:D Baszki ez nagyooooooooooon jóó:D ÓÓÓÓÓÓÓ oszt még előnézet is van:D ÁÁÁÁ ezy olyan ,mint a karácsony:D Nagyon nagy csók annak aki összehegesztette:D Ez basszantyú mostmár full profi fórum lett:D Béke és respect:D