Mi az a piros kérdőjel a nevem mellett?
hmm
erdekes hogy akikbol all a chat eppen azokat nem lehet latni , kepek hova lettek??? nem suma duma....csak kepek a chatesekrol:))) K- E-P-E-K......erted??? KEPEK csak nem mellebeszeles es osze visza kepek....hmmmm
erdekes hogy akikbol all a chat eppen azokat nem lehet latni , kepek hova lettek??? nem suma duma....csak kepek a chatesekrol:))) K- E-P-E-K......erted??? KEPEK csak nem mellebeszeles es osze visza kepek....hmmmm
konkrétan mit keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 13:36
Törölt felhasználó (48100)

hmm
elnezest, segitseggel de megvan amit kerestem:))))
Köszi!Vettem,megértettem,de ha véletlen rányomok...tudom 10perc és modosithatok!Ez nagyon jó!Gratula!!!"nekem tetszik""!:-)))
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 23:52

Mi, adminok látjuk. :)
Csak tényleg sértő, nem idevaló hozzszólásokat kellene jelezni, ok nélkül nem ajánlatos nyomogatni. :)
Csak tényleg sértő, nem idevaló hozzszólásokat kellene jelezni, ok nélkül nem ajánlatos nyomogatni. :)
SOKKAL ÁTTEKINTHETŐBB,KOREKTEBB,JOBBAN ELTUDOK RAJTA IGAZODNI HOGY VAN VÉGRE VALAMI RENDSZEREZÉS
köszönöm figyelmeztedésed,elnézést nem tudtam hogy nem lehet használni nagy betűt folyamatosan,a tanácsodat természetesen megfogadom.
Sokkal jobb,habar nagy pangashoz vezetett,de ez biztos csak ideiglenes.
Jo munkat vegeztetek !
Jo munkat vegeztetek !

Lenne egy kérdésem?Ha mondjuk szertnék egy régi témához hozzá irni,de nem emlékszek a fórum pontos címére akkor mit tegyek?
Keresd meg!
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 24. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 23:22
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 24. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenne egy kérdésem?Ha mondjuk szertnék egy régi témához hozzá irni,de nem emlékszek a fórum pontos címére akkor mit tegyek?
áthoztam ide:)
bizonyos szempontból még áttekinthetőbb is így, nem? főleg, ha megszoktál egy topic címet a megkülönböztető nagybetűkkel, vagy egyéb jelekkel
homepictures #1106| ma 09:05
Nem kimondottan a zavarás, csak a rend. Az én véleményem szerint egy topicnak nem a cím megjelenésével kell kitűnnie, ez ugyanis nem egy reklámfórum.
Egyébként a csupa nagybetűs írásmód kiabálásnak számít, ezért egyetlen helyen sem szokták megengedni még topicon belöl sem, és főleg nem címben. Ugyanez vonatkozik a szükségesnél több felkiáltójel alkalmazására.
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (ma 08:41)
MmePrune[VIP][ADMIN] | ma 08:41
személy szerint nem feltétlenül értek egyet...aki topicot nyitott valószínűleg a saját stílusát vitte a címbe, vagy egyszerűen megkülönböztette a többitől...nagyon zavar vizuálisan? ha igen,van egy javaslatom, hogy mit nézegesss
Válasz homepictures üzenetére (ma 08:27)
Admin nénik, és bácsik!
Javasolnám, hogy ha van némi ráérő időtök, akkor javítsátok már ki a topicok címeit. Tele vagyunk csupa nagybetűs, és/vagy 3-4-5 felkiáltójeles topic-címekkel.
bizonyos szempontból még áttekinthetőbb is így, nem? főleg, ha megszoktál egy topic címet a megkülönböztető nagybetűkkel, vagy egyéb jelekkel
homepictures #1106| ma 09:05
Nem kimondottan a zavarás, csak a rend. Az én véleményem szerint egy topicnak nem a cím megjelenésével kell kitűnnie, ez ugyanis nem egy reklámfórum.
Egyébként a csupa nagybetűs írásmód kiabálásnak számít, ezért egyetlen helyen sem szokták megengedni még topicon belöl sem, és főleg nem címben. Ugyanez vonatkozik a szükségesnél több felkiáltójel alkalmazására.
Válasz MmePrune[VIP][ADMIN] üzenetére (ma 08:41)
MmePrune[VIP][ADMIN] | ma 08:41
személy szerint nem feltétlenül értek egyet...aki topicot nyitott valószínűleg a saját stílusát vitte a címbe, vagy egyszerűen megkülönböztette a többitől...nagyon zavar vizuálisan? ha igen,van egy javaslatom, hogy mit nézegesss
Válasz homepictures üzenetére (ma 08:27)
Admin nénik, és bácsik!
Javasolnám, hogy ha van némi ráérő időtök, akkor javítsátok már ki a topicok címeit. Tele vagyunk csupa nagybetűs, és/vagy 3-4-5 felkiáltójeles topic-címekkel.
Az uj forum hatranya,mar mint nekem : Idaig mindig lattam listazas szerint a hsz-ket,legujabb...es tudtam jobban kotnyeleskedni.
Most at kell nezzem a kategoriakat,nem megy olyan gyorsan...
De majd megszokom....
Most at kell nezzem a kategoriakat,nem megy olyan gyorsan...

De majd megszokom....
gratulálok,olyan művészi alkotásokkal találkoztam amit ritkán látni le is tölttöem őket.csak köszönet ha még raktok fel
A keresővel tudsz témacímekre is keresni.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 24. szombat 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 23:22

Ezzel egyetértek, avagy a Netikett vonatkozik a témacímekre is. Tehát indokolatlan nagybetű és írásjel-használat ugyanúgy nem illendő. Szerintem.
Köszönöm!Nem vagyok nagy gépes ,de majd valahogy rájövök....tudom hogy valamit rossszul csinálok!:-)
(Ez egy válasz béta8417 üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 08:00

Keresd meg!
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f
1. Találd ki melyik csoportba tették, ott jelenítsd meg az összes topicot, majd Ctrl+f
Köszönöm!!Meg találtam mindent!:-))Csak a vastag fekete irásra kell katt. és meg van!!!Ügyes kislány vagyok??:-))))))))))
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Aham, bár itt nem az számít mennyire értesz a géphez. Kivétel, ha a saját képeidet akarod küldeni.
Ki a fenekemből a nyelveddel!
Még egy-két apróság lesz megcsinálva. :)

Még egy-két apróság lesz megcsinálva. :)
Figyúzzatok! ff.újratelepítettem, frissitettem,(fordítva)a fórum még sem mükszik vele. tipp?