Hmm, finom lenne...
Sziasztok
Jelenleg nem keresünk...
Nincs számomra finomabb mikor látom, hogy másik partner elviszi kedvest, és tele tölti. Utánna imádom megdugni az élvezettől,és a másik fasztól kitágult puncit. Csúszkálni a spermától síkos illatozó pinácskában.
Jelenleg nem keresünk...
Nincs számomra finomabb mikor látom, hogy másik partner elviszi kedvest, és tele tölti. Utánna imádom megdugni az élvezettől,és a másik fasztól kitágult puncit. Csúszkálni a spermától síkos illatozó pinácskában.
Mit irigykedsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 05. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 05. kedd 17:17
Törölt felhasználó (808465)

Család, munka, exek.. mindenkinek bejárása van a nejed puncijába? Gondolom a postás, a szomszéd és még sokan mások is töltik rendszeresen.

Üsd be hogy creampie gangbnag! Napokig néheted majd!
(Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2019. 11. 07. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 07. csütörtök 21:55

Én kipróbálnám . Egyszer találtam véletlenül egy ilyen filmet és nagyon tetszett . De azóta sem találok nem tudom , hogy keressek rá
Én kipróbálnám . Egyszer találtam véletlenül egy ilyen filmet és nagyon tetszett . De azóta sem találok nem tudom , hogy keressek rá
Erre a játekra keresek párt!

Szuper az ilyen punciba "dolgozni".. Már rég volt részem benne, de volt.. Szívesen tenném újra egy erre vállalkozó párral
biztos sokan vagyunk aki szereti
Sziasztok!
Boldogan lennék egy párrnál aki előre megtölti a puncit a férj részére. pest és pest megye előny kor és alkat mellékes üdv
Boldogan lennék egy párrnál aki előre megtölti a puncit a férj részére. pest és pest megye előny kor és alkat mellékes üdv
Nálunk bejön

Család, munka, exek.. mindenkinek bejárása van a nejed puncijába? Gondolom a postás, a szomszéd és még sokan mások is töltik rendszeresen.

Nagyon szeretem a feleségem punciját úgy dugni, hogy már valaki beleélvezett. Mámorító a még spermától csöpögő, sikamlós, teletöltött barlangocskába mártani a farkamat. Ehhez viszont megbízható partnerek kellenek. Még jó, hogy van egy pár ilyen barátunk. Szerencsére hétvégén volt részem benne jócskán. Csütörtök este a főnöke tankolta tele a páromat, a hétvégét a nagybácsikájával szexelték végig, hétfőn este megint a főnöke töltötte tele. Ma van az expasijának a névnapja és a drágám munka után elakar menni felköszönteni. Valószínűleg nagyon megfogja kefélni a nejem. Már alig várom, hogy hozza haza a gecis punciját és én is rátölthessek.
Én is mehetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 25. péntek 15:04
Törölt felhasználó (4159542)

Gyere...
Én egy baráti párral éltem át ilyen élményeket. A pár férfi tagja szerette dugni a nejét amikor tele élveztem.....
Bár csak közelebb lennétek! Szívesen benne lennék egy ilyen hármasban én is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:33

Törölt felhasználó (2292052)

A legjobb. Aki még nem próbálta és izgatja, ha a felesége vagy párja mással dug, akkor próbálja ki. Nekem már volt benne részem, mikor feleségemet más élvezte tele előttem. Egyszerre élveztek el. A feleségem annyira fel volt izgulva, hogy könyörgött a srácnak "élvezz tele, lődd belém az összes gecidet". Nem akartam hinni a fülemnek, mert előtte senkinek se engedte ezt. Csodálkoztam de nagyon izgalmasnak tűnt. És amikor élvezni kezdett a srác is akkor lőtt. (ha olvassa ezt az írást magára fog ismerni. Sajna már nem vagyunk vele együtt) Ezután mikor a telelőtt punciba beraktam, leírhatatlan jó érzés volt. Jobb volt talán mint egy idegen punci. Annyira sikamlós bizsergető volt, hogy azóta ismét akarok a páromnak egy egészséges számára izgalmas férfit találni aki teleélvezné nagyon nagyon hosszú távon.
Gratula! Fantasztikus lehet... A ráduplázást szoktuk csinálni de idegen produktal még nem volt ilyen élmény....Bakancslistás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:33
Törölt felhasználó (2292052)

A legjobb. Aki még nem próbálta és izgatja, ha a felesége vagy párja mással dug, akkor próbálja ki. Nekem már volt benne részem, mikor feleségemet más élvezte tele előttem. Egyszerre élveztek el. A feleségem annyira fel volt izgulva, hogy könyörgött a srácnak "élvezz tele, lődd belém az összes gecidet". Nem akartam hinni a fülemnek, mert előtte senkinek se engedte ezt. Csodálkoztam de nagyon izgalmasnak tűnt. És amikor élvezni kezdett a srác is akkor lőtt. (ha olvassa ezt az írást magára fog ismerni. Sajna már nem vagyunk vele együtt) Ezután mikor a telelőtt punciba beraktam, leírhatatlan jó érzés volt. Jobb volt talán mint egy idegen punci. Annyira sikamlós bizsergető volt, hogy azóta ismét akarok a páromnak egy egészséges számára izgalmas férfit találni aki teleélvezné nagyon nagyon hosszú távon.
Soha nem volt ilyenbe részem!
Nagyon várom hogy egy pár felkérjen az oldalról hogy tegyem meg !
Bizakodom hogy sikerül egyszer
.

Ezt a puncit én is szívesen megtölteném másodiknak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 16:10

Törölt felhasználó (3235022)