Nagyon kellemes,izgi és persze csúszós is.én ki is szoktam nyalni "más után"
Egyszer kipróbálnám , milyen .
Nagyon jó lenne de nincs rá lehetőség
Én! De nagyon....
Köszönöm, Igen jól sikerült az este.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 22:49
Törölt felhasználó (1241192)

Nekem ma volt benne részem. A masszőrünk alaposan megmasszírozta a kedvesem, a második orgazmusa után egy kellemes hármasban volt részünk. A fiút meglovagolta majd felpucsított és én hátulrol folytattam. Hát igazán izgató és kellemes volt.

Nekem ma volt benne részem. A masszőrünk alaposan megmasszírozta a kedvesem, a második orgazmusa után egy kellemes hármasban volt részünk. A fiút meglovagolta majd felpucsított és én hátulrol folytattam. Hát igazán izgató és kellemes volt.

Szívesen èlvezem tele barátnőm finom punciját,ès annyira felizgat,ahogy csurog ki belőle,hogy utánna alaposan ki is nyalom!extázis
Szívesen nyalnék tisztára egy tele élvezett puncit. ***********
moderálva!

moderálva!
Én kiprobálnám!
Mennyei érzés.Ettől nincs jobb.
Nyalnám is ha lenne valahol lehetöség...
Ezt mintha én mondtam volna!
Mikor már többen is jól teleélvezték betolni neki és úgy dugni, hogy mellette lassan szivárog ki a sok idegen geci, beborítva vele a farkam tövét.. A végén pedig mindent beleengednék egy hatalmas üvöltve élvezéssel! Beteg!
De tetszik!!
(Ez egy válasz pasipárhoz01 üzenetére (2017. 07. 15. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 19:20

Szívesen beállnék a sor végére mikorra már rendesen bele eresztették páran a tárat
tetszik szuper.......

Csajok nektek ez milyen érzés ?
Puncit telelőni mindenhogyan jó.... lehetsz első vagy akár sokadik is....
Én leginkább elsőnek szeretem... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 24. szombat 08:47
Én leginkább elsőnek szeretem... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretek a par hölgytagjànak a pubciàjaba lõni elsönek ès màsodiknak is.....
Szívesen beállnék a sor végére mikorra már rendesen bele eresztették páran a tárat
tetszik szuper.......

Sziasztok nekem már volt benne részem egypárszor és nagyon izgi dolog, meg tényleg jó érzés is a skamlos punciba behatolni! Szeretném ujra átél i a dolgot!!
Figyi te dugható feleség! Olyan kamu vagy mint makóhoz jeruzsálemi! Árulod a nem létező asszonyt! Ha konkrétumra kerül a sor,eltünsz,nemválaszolsz! Ennyi a hozzá szólásom a témában!
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 07. 11. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 11. kedd 22:57

A teleélvezett punci nagyon ellazul.A feleségemé is hatalmas ilyenkor.Isteni.Imádom ha előttem teleélvezi valaki.
A teleélvezett punci nagyon ellazul.A feleségemé is hatalmas ilyenkor.Isteni.Imádom ha előttem teleélvezi valaki.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2017. 07. 10. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 10. hétfő 14:25

Egyszer volt benne részem. Olyan volt mintha egy pohár forró joghurtba dugtad volna, nem lehetett mást érezni, lehet hogy azért is mert nem volt valami szűk a punci. Pedig nincs kis farkam.
Egyszer volt benne részem. Olyan volt mintha egy pohár forró joghurtba dugtad volna, nem lehetett mást érezni, lehet hogy azért is mert nem volt valami szűk a punci. Pedig nincs kis farkam.
Meg hát,