Imádom amikor a zacsimon csorog az egyveleg.Fel is habosodik közben.Sajnos ritka élvezet.
Nekem főleg abban van részme, hogy amikor a kedvesemet feltölti egy méretes farkú úr, akkor kinyalhatom belőle. Különleges érzés. Sokszor még a pasi is végignézi.
Hát ez igazán érdekes egy téma
Nekünk is volt már benne részünk egyszer kétszer tetszik is mindenkinek
De úgy látjuk sokakat foglalkoztat és izgat ez a dolog,persze érthető is,sok sikert mindenkinek

Nekünk is volt már benne részünk egyszer kétszer tetszik is mindenkinek

De úgy látjuk sokakat foglalkoztat és izgat ez a dolog,persze érthető is,sok sikert mindenkinek

Az is jó ha egyszerre ketten egy punciban, de én akkor is azt imádomha a pár punciját tele tölthetem és tudom utánam a párja is jól tele rakja..... Nekem ez a legizgibbb.... Főleg ha a pasi még ki is nyalja a két adagott...
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2017. 08. 07. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 07. hétfő 08:18

A legjobb, ha egszerre ketten élvezünk bel! Sajna még csak egyszer volt ilyen élményem, de az nagyon kellemes volt mind a hármunknak!
Robin Baker: Spermaháború
A legjobb, ha egszerre ketten élvezünk bel! Sajna még csak egyszer volt ilyen élményem, de az nagyon kellemes volt mind a hármunknak!
Nagyon kellemes,izgi és persze csúszós is.én ki is szoktam nyalni "más után"
Egyszer kipróbálnám , milyen .
Nagyon jó lenne de nincs rá lehetőség
Én! De nagyon....
Köszönöm, Igen jól sikerült az este.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 22:49
Törölt felhasználó (1241192)

Nekem ma volt benne részem. A masszőrünk alaposan megmasszírozta a kedvesem, a második orgazmusa után egy kellemes hármasban volt részünk. A fiút meglovagolta majd felpucsított és én hátulrol folytattam. Hát igazán izgató és kellemes volt.

Nekem ma volt benne részem. A masszőrünk alaposan megmasszírozta a kedvesem, a második orgazmusa után egy kellemes hármasban volt részünk. A fiút meglovagolta majd felpucsított és én hátulrol folytattam. Hát igazán izgató és kellemes volt.

Szívesen èlvezem tele barátnőm finom punciját,ès annyira felizgat,ahogy csurog ki belőle,hogy utánna alaposan ki is nyalom!extázis
Szívesen nyalnék tisztára egy tele élvezett puncit. ***********
moderálva!

moderálva!
Én kiprobálnám!
Mennyei érzés.Ettől nincs jobb.
Nyalnám is ha lenne valahol lehetöség...
Ezt mintha én mondtam volna!
Mikor már többen is jól teleélvezték betolni neki és úgy dugni, hogy mellette lassan szivárog ki a sok idegen geci, beborítva vele a farkam tövét.. A végén pedig mindent beleengednék egy hatalmas üvöltve élvezéssel! Beteg!
De tetszik!!
(Ez egy válasz pasipárhoz01 üzenetére (2017. 07. 15. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 15. szombat 19:20

Szívesen beállnék a sor végére mikorra már rendesen bele eresztették páran a tárat
tetszik szuper.......

Csajok nektek ez milyen érzés ?
Puncit telelőni mindenhogyan jó.... lehetsz első vagy akár sokadik is....
Én leginkább elsőnek szeretem... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 24. szombat 08:47
Én leginkább elsőnek szeretem... (Ez egy válasz koma72 üzenetére (2017. 06. 24. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretek a par hölgytagjànak a pubciàjaba lõni elsönek ès màsodiknak is.....