Jó is az!!!
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 07. 25. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretnék ilyen partnert,aki másokkal is teletöltetne
Én telelövetnélek akár 4-5 nagy fasszal is mielött kélyesen elélvezek a gecis kis puncidban..
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Csakhát már van egy puncikám otthon.. szóval nem jön össze.. de azért szívesen beszélgetek róla!

Szívesen kipróbálnám én is milyen lehet egy teleélvezett puncit dugni!
Nem abrandoznikell ki kell probalni isteni dolog mind ketreszrol !
Én szeretem,ha tele van a puncim.
A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!
Készült róla kép is, és arról is ahogyan leszoptam a farkát...
Most éppen egy új menetre készülünk...

szép a puncid!! beszámoló?
Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!
Párhoz csatlakoznék valamelyik nap vagy hétvégén Győrből és környékéről akinek tele élvezhetem a punciját!

Engem nagyon izgat ez a téma!
Én éltem együtt egy házaspárral ahol a férj könyörgött hogy élvezzek a nejébe.Ez elsőre nagyon furcsa volt,de hogy sokszor csináltuk nagyon megszeretem.
Imádom amikor tele élvezem a Nőt és a Párja utánam dugja meg úgy gecisen a punciját!
A tudat nagyon felizgat!
Én éltem együtt egy házaspárral ahol a férj könyörgött hogy élvezzek a nejébe.Ez elsőre nagyon furcsa volt,de hogy sokszor csináltuk nagyon megszeretem.
Imádom amikor tele élvezem a Nőt és a Párja utánam dugja meg úgy gecisen a punciját!
A tudat nagyon felizgat!
imádom, főleg ha a partnerem megfelelő hozzá

Jól hangzik, megoszthatnád velünk a képeket, hogy mi is "átélhessük" amit Te
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 29. szerda 11:43

Törölt felhasználó (1027102)

A legutóbbi szexkor is teleélvezték. Mivel a barátommal nemrég szakítottunk, és még van fogamzásgátlóm kihasználom a lehetőséget!

Sziasztok!
Számomra rendkívül izgató a 2 pasi 1 hölgy felállásnál ha a punciban van 2 farok és mindkettő teleélvezi.
Őrült élmény az összes résztvevőnek de különösen a hölgynek.
Számomra rendkívül izgató a 2 pasi 1 hölgy felállásnál ha a punciban van 2 farok és mindkettő teleélvezi.
Őrült élmény az összes résztvevőnek de különösen a hölgynek.
Szia! Hm. izgi amit írtál. Ismerkedhetnénk :P Én is átélnék veled ilyet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 29. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 29. szerda 11:43

Gecis puncit dugni se rossz, de őszintén, talán nyalni még izgalmasabb...
)

nagyon izgató mikor a feleségembe élvezik a fickó és én utána nyalom és csak aztán dugom nagyon jó vágy fokozó és a feleségemnek is tetszik csak egy nagy farkú fiút szeretne a feleségem mert ennek sajna kicsi de megteszi
Hello!Kerestek is pasit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 04. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 04. kedd 22:06
Törölt felhasználó (1091742)

nagyon izgató mikor a feleségembe élvezik a fickó és én utána nyalom és csak aztán dugom nagyon jó vágy fokozó és a feleségemnek is tetszik csak egy nagy farkú fiút szeretne a feleségem mert ennek sajna kicsi de megteszi
Én! Imádom, az eggyik legjobb dolog, más után a teleélvezett puncit megdugni!
Ismét megkapta a puncim!
Ugyanazzal a sráccal voltam most is. Ezúttal jól telelőtte... Ide lehet képet tenni?

Én ki is nyaltalak volna utána!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 15. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 15. szombat 14:07

Ismét megkapta a puncim!
Ugyanazzal a sráccal voltam most is. Ezúttal jól telelőtte... Ide lehet képet tenni?