Szép is lenne az édesed megtölteni
(Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 09:39

Én a második szeretek lenni, ha már beleélveztek az édes puncijába

Én a második szeretek lenni, ha már beleélveztek az édes puncijába

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap éjszaka volt benne részem.
tied enis leszopnam ha feltoltotted a parom puncijat !
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 19. szombat 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 19. szombat 17:40
Törölt felhasználó (863633)

Dugni is úgy izgalmas, ha közben vagy utána lenyalatjuk a farkunkat.

Dugni is úgy izgalmas, ha közben vagy utána lenyalatjuk a farkunkat.

Nagyon izgat ez a dolog...bár egyszer hajlandó lenne a feleségem is ezt kipróbálni.
Sziasztok! Érdekes dolog ez, de akik ideáig eljutnak szintén bizalom kell. Nekem az adott párral való találkozáskor a női taggal gumival ment a dolog.
Sziasztok!Mikor mehetek?
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 09. 16. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltoltetnem a parom puncijat ? bohozamu ferfiakkal !
Azt hiszem, aki kipróbálhatta mindezt célirányosan vagy véletlenül - és mindezt emberi mentális viszonyok közepette, (- tehát nem kaland, meg efféle hanem rendes, tartós és atombiztos felállás!) annak nagy élmény, valami új, érdekes élményt adhatott így megkedvelhette. Ahogyan én is.
Voltam egy házaspáros harmadik tagja. (Nem innen, sőt nem is netes ismerkedés alapján hanem hétköznapi baráti alapokról indulva.)
Itt történt az eleinte viszonylag rendszeresen, hogy a férj státuszban lévő barát, rendre előre engedett... Aztán egyszer az történt, hogy valahogy mindez fordítva alakult. Legelőször egy pillanatra fura volt, de kicsit sem volt rossz, sőt!! Ők meg kicsit aggódtak, hogy ez nekem nem lesz jó - vagy valami efféle. De sikerült hamar megnyugtatnom őket, hogy semmi ilyesmiről nincsen szó. Aztán később már nem is volt fontos a sorrend, a lényeg az volt, hogy a hármasunk hölgye a szokásos (két fős felállásnál nagyobb) örömökhöz jusson, így pedig mi fiúk is...
Voltam egy házaspáros harmadik tagja. (Nem innen, sőt nem is netes ismerkedés alapján hanem hétköznapi baráti alapokról indulva.)
Itt történt az eleinte viszonylag rendszeresen, hogy a férj státuszban lévő barát, rendre előre engedett... Aztán egyszer az történt, hogy valahogy mindez fordítva alakult. Legelőször egy pillanatra fura volt, de kicsit sem volt rossz, sőt!! Ők meg kicsit aggódtak, hogy ez nekem nem lesz jó - vagy valami efféle. De sikerült hamar megnyugtatnom őket, hogy semmi ilyesmiről nincsen szó. Aztán később már nem is volt fontos a sorrend, a lényeg az volt, hogy a hármasunk hölgye a szokásos (két fős felállásnál nagyobb) örömökhöz jusson, így pedig mi fiúk is...
Én is imádok tocsogni benne!
Én nagyon főleg ha nem pár csepp megy bele, de csak dugni nyalni nem
Sziasztok! Én feltőlteném! Merre vagytok????
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 09. 05. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 05. szombat 10:34

ma este kitolti fel asszonykam csuprat . parokat bi fiukat varunk ?
ma este kitolti fel asszonykam csuprat . parokat bi fiukat varunk ?
Engem az a tudat izgat ha egy pár Hölgy tagját tele spriccelem és utánam meg a párja nyalja ki vagy dugja meg!
én ki is szeretem nyalni utána belőle!!

Én is szeretek!! Természetesen a páros férfi tagja és a képeken láthatót , de még mielőtt megrohannának minket az itt próbálkozó férfinépek, már van állandó harmadik

Törölt felhasználó (1027102)

Köszi!
Valamikor teszek fel képet a teleélvezett puncimról!

Kíváncsian várjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 14:30

Törölt felhasználó (1027102)

Köszi!
Valamikor teszek fel képet a teleélvezett puncimról!