En igen ha feltoltod a asszonyom muffat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 23. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 23. szerda 09:24
Törölt felhasználó (863633)

No és ki szeret teleélvezett puncit nyalni?

van rá lehetőség
(Ez egy válasz csabi69 üzenetére (2015. 09. 30. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
En szivesen meg toltenem
de ez a franya tavolsag
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg imádok első lenni!Tényleg sok gecivel rendelkezek!
(Moderálva: Email címet a fórumban ne ossz meg.) (Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 09:39
(Moderálva: Email címet a fórumban ne ossz meg.) (Ez egy válasz Ragazza üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Én a második szeretek lenni, ha már beleélveztek az édes puncijába

Tegnap este joll megtoltottek kedvesem puncijat 2 szer is . ki is lafatyoltam jo finom puncis gecit isteni volt .! keresunk sok spermaval nagy farokkal. nem egy lovetu fiukat ?!
Syia, ha tényleg akarod, és adsz elérhetőséget,akkor kis idő múlva én tele rakom a te kedvesed puniját. Üdv
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 21:12
Törölt felhasználó (808465)

Jó lenne ha az én nejemet is teleélveznétek páran elöttem! Tényleg nagyon jó nő, csak ilyenben tuti nem lenne benne..
Szia, én lennék ilyen párod. Én is zuglóban lakom, Mogyoródin. A vége felé.Hmmm?
(Ez egy válasz g.anastasia üzenetére (2015. 07. 26. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
szép pinája van a nejednek, gondolom szeretik is az idegen fiukák
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 09. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 06:51

Tegnap este joll megtoltottek kedvesem puncijat 2 szer is . ki is lafatyoltam jo finom puncis gecit isteni volt .! keresunk sok spermaval nagy farokkal. nem egy lovetu fiukat ?!
szia igen szeretik a fiuk foleg a fiatalok jo tuzes lucskos pinaja van az tuti meg szereti is afaszt ezaz igassag !

szia igen szeretik a fiuk foleg a fiatalok jo tuzes lucskos pinaja van az tuti meg szereti is afaszt ezaz igassag !
Engem izgat az a tudat hogy egy szimpatikus Párnál tele élvezhetem a Hölgyet és utánam meg a Párja nyalja ki vagy úgy dugja meg!De szeretem azt is hogy a Férfi szájába adhatom a farkamat!
hat az utolso 25 evbe jartbenne par !.
szonbaton voltrá lehetöség páromba bele élveztek én jol kinyaltam hu de jo szex moziban voltunk volt is négy fiu aki megkurta jo volt nézni
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 13. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
kiváncsi lennék milyen , kivagyok éhezve
ma valaki aki feltolti a parom lucskos pinajat ?
Megyek szivesen!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2015. 10. 23. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
kb 6 eve Katat is megtomtek 5 enn kinyilt mita rozsa a puncija nomeg a sok nedu 1ora mulva is tocsogott a draga puncikaja !
és az én feleségem is imádja a nagy vastag farok telélvezi persze én is szivesen nézem ahogy tömik
A férjem párszor végignézte ahogy megdugnak,és teleélvezik a puncim, perverz igaz, de baromira izgató a tudat hogy egy másik férfi tölti meg a puncim.Utánna mindig hatalmasat szeretkezünk. Kár hogy csak ritkán van rá alkalom, nehéz megbízható "normális" partnert találni.
Én is voltam egy nagyon kellemes párral, ahol a hölgy puncijába lehetett élvezni, majd a férje kényeztette a hölgyet!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!
Olyan izgstó látvány volt, hogy újra ágaskodni kezdett a farkam! Ezek után egy kecsed mozdulattal, már megint az én farkamon lovagolt a hölgy! Dokáig nem bírtam, és újra tele élveztem! A férj az egészet megkoronázta azzal, hogy egy hatalmas puszival értékelte, a gyönyörü tele élvezett puncit! Nagyon kellemes este volt!