Család, munka, exek.. mindenkinek bejárása van a nejed puncijába? Gondolom a postás, a szomszéd és még sokan mások is töltik rendszeresen.

Nagyon szeretem a feleségem punciját úgy dugni, hogy már valaki beleélvezett. Mámorító a még spermától csöpögő, sikamlós, teletöltött barlangocskába mártani a farkamat. Ehhez viszont megbízható partnerek kellenek. Még jó, hogy van egy pár ilyen barátunk. Szerencsére hétvégén volt részem benne jócskán. Csütörtök este a főnöke tankolta tele a páromat, a hétvégét a nagybácsikájával szexelték végig, hétfőn este megint a főnöke töltötte tele. Ma van az expasijának a névnapja és a drágám munka után elakar menni felköszönteni. Valószínűleg nagyon megfogja kefélni a nejem. Már alig várom, hogy hozza haza a gecis punciját és én is rátölthessek.
Én is mehetek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 25. péntek 15:04
Törölt felhasználó (4159542)

Gyere...
Én egy baráti párral éltem át ilyen élményeket. A pár férfi tagja szerette dugni a nejét amikor tele élveztem.....
Bár csak közelebb lennétek! Szívesen benne lennék egy ilyen hármasban én is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:33

Törölt felhasználó (2292052)

A legjobb. Aki még nem próbálta és izgatja, ha a felesége vagy párja mással dug, akkor próbálja ki. Nekem már volt benne részem, mikor feleségemet más élvezte tele előttem. Egyszerre élveztek el. A feleségem annyira fel volt izgulva, hogy könyörgött a srácnak "élvezz tele, lődd belém az összes gecidet". Nem akartam hinni a fülemnek, mert előtte senkinek se engedte ezt. Csodálkoztam de nagyon izgalmasnak tűnt. És amikor élvezni kezdett a srác is akkor lőtt. (ha olvassa ezt az írást magára fog ismerni. Sajna már nem vagyunk vele együtt) Ezután mikor a telelőtt punciba beraktam, leírhatatlan jó érzés volt. Jobb volt talán mint egy idegen punci. Annyira sikamlós bizsergető volt, hogy azóta ismét akarok a páromnak egy egészséges számára izgalmas férfit találni aki teleélvezné nagyon nagyon hosszú távon.
Gratula! Fantasztikus lehet... A ráduplázást szoktuk csinálni de idegen produktal még nem volt ilyen élmény....Bakancslistás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 22:33
Törölt felhasználó (2292052)

A legjobb. Aki még nem próbálta és izgatja, ha a felesége vagy párja mással dug, akkor próbálja ki. Nekem már volt benne részem, mikor feleségemet más élvezte tele előttem. Egyszerre élveztek el. A feleségem annyira fel volt izgulva, hogy könyörgött a srácnak "élvezz tele, lődd belém az összes gecidet". Nem akartam hinni a fülemnek, mert előtte senkinek se engedte ezt. Csodálkoztam de nagyon izgalmasnak tűnt. És amikor élvezni kezdett a srác is akkor lőtt. (ha olvassa ezt az írást magára fog ismerni. Sajna már nem vagyunk vele együtt) Ezután mikor a telelőtt punciba beraktam, leírhatatlan jó érzés volt. Jobb volt talán mint egy idegen punci. Annyira sikamlós bizsergető volt, hogy azóta ismét akarok a páromnak egy egészséges számára izgalmas férfit találni aki teleélvezné nagyon nagyon hosszú távon.
Soha nem volt ilyenbe részem!
Nagyon várom hogy egy pár felkérjen az oldalról hogy tegyem meg !
Bizakodom hogy sikerül egyszer
.

Ezt a puncit én is szívesen megtölteném másodiknak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 16:10

Törölt felhasználó (3235022)

Mikor is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyere...
Ugye, hogy más mint egy simán beizgult csajjal lenni! Olyan extra csúszós, sikalmlós. A geci a legjobb sikosító!
És a tudat még egy nagy adag izgalmat rátesz, hogy elötted már valaki élvezett benne. Attól olyan mocskos!
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerem a érzést milyen tele élvezett puncit dugni ! Aki nem próbálta nem is tudja mi a élvezet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 26. szombat 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 26. szombat 05:31
Törölt felhasználó (4199792)

Jó lenne, ismét. De sajna csak vágy marad
Szia.Szivesen mennék én is.

Gyere...
Ma reggel kétszer lőttem tele a csajom punciát! Másodjára a saját spermámtól igaz de spermás puncit pumpáltam tele ismét! Fergeteges érzés ahogy csúszik benne!
Jó lenne, ismét. De sajna csak vágy marad
Beszállnék következőnek !
Élvezném nagyon! A meleg gecis puncdba lassan ki-be járnék, majd egyre gyorsabban, aztán a végére rendesen szétkefélném majd egy óriási nagyot élveznék benned !
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 25. péntek 14:51

Csusszanj....
ezek szerint nàlatok lehet hancurozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 17:45
Törölt felhasználó (3959702)

Mailunk milus633@gmail.com ide irj
màr attol amit irogatok itt felizgultam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 25. péntek 15:37
Törölt felhasználó (3977892)

Sziasztok! Èn mennèk! Kinyalni!