Errol egy mondas jut az eszembe: "Ha lenne tojasunk, akkor keszithetnenk tojasos krumplit, ha lenne krumplink"
Johetne megdugni az asszonyt ha az engedne. Ez igy nem tul biztato. Azt viszont en is mondom: ne add fel a rabeszelest, mert sokszorosan megterul a befektett energia ha vegul sikerul. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 10:43
) Hozzánk jöhetnél ha az asszony is benne lenne.. de sajnos nincs. Akár többen is!
Johetne megdugni az asszonyt ha az engedne. Ez igy nem tul biztato. Azt viszont en is mondom: ne add fel a rabeszelest, mert sokszorosan megterul a befektett energia ha vegul sikerul. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)

Nekem is megfordult fejemben. Igaz nem igy direktben, hanem csak ugy, hogy szeretnem nyalni a csiklojat mikozben dugjak. Ha esetleg teletoltik de o meg nem elvezett el, biztosan nem hagynam abba a nyalakodast amig el nem jut a csucsra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 15:49
Törölt felhasználó (3989732)

Nálunk is így van, pedig a teleélvezett punci kinyalását lehet, hogy kipróbálnám...
Puhítsd meg a mamát.....beszéld rá...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 10:43
) Hozzánk jöhetnél ha az asszony is benne lenne.. de sajnos nincs. Akár többen is!
Törölt felhasználó (808465)

Nálunk is így van, pedig a teleélvezett punci kinyalását lehet, hogy kipróbálnám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 10:53
Törölt felhasználó (3715492)

En szeretnek. De mivel mi a kezdetektol ugy dontottunk, hogy nincs tabletta, mert nem akarjuk szintetikus hormonokkal tomni az asszonyt, ezert meg nekem sincs teleelvezes. Ha ilyet akarok, olyan "vendeglobe" kell mennem, ahol ez is van az etlapon.
A fura az, hogy bar engedelyem van ra, de megsem akarozik egyedul elmenni.

En szeretnek. De mivel mi a kezdetektol ugy dontottunk, hogy nincs tabletta, mert nem akarjuk szintetikus hormonokkal tomni az asszonyt, ezert meg nekem sincs teleelvezes. Ha ilyet akarok, olyan "vendeglobe" kell mennem, ahol ez is van az etlapon.

Én nem szeretek teleélvezett puncit dugni viszont szeretem teleélvezni, hogy teleélvezett puncit tudjon a férj dugni......
Én nem szeretek teleélvezett puncit dugni viszont szeretem teleélvezni, hogy teleélvezett puncit tudjon a férj dugni......
Nálunk mindketten szeretjük, ha már mástól síkos a puncim.

Csak nem jó túl gyakram mert elveszti a helyzet izgalmát és megszokottá válik. Heti 1-2 elég lenne, de akkor fullra televerve!
Megértem! Ha egyszer már csináltad utána folyton ezen jár az agyad dugás közben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 18. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 18. hétfő 06:43
Törölt felhasználó (4019942)

Egy kedves baráti házaspár állandó partnere voltam. Jó néhány (amúgy sem izgalom mentes
) alkalom után, miközben szopattam a hölgyet, a férje punciba élvezett. Gondoltam nekem 'marad' a pofi vagy a popó.... Hirtelen jött a kéjes kérés, hogy dugjam tovább punciba... első meglepődésre végülis bele mentem. Leírhatatlanul szuper érzés a sikamlós, tele élvezett puncit tovább kefélni, majd úgyszintén tele tölteni.....

Egy kedves baráti házaspár állandó partnere voltam. Jó néhány (amúgy sem izgalom mentes
) alkalom után, miközben szopattam a hölgyet, a férje punciba élvezett. Gondoltam nekem 'marad' a pofi vagy a popó.... Hirtelen jött a kéjes kérés, hogy dugjam tovább punciba... első meglepődésre végülis bele mentem. Leírhatatlanul szuper érzés a sikamlós, tele élvezett puncit tovább kefélni, majd úgyszintén tele tölteni.....

Köszi, erre gondoltam....egyébként a nő élvezkedik vele, mint a korábbi leírásomban...
Lehet, de egyszemélyes után is ülhetsz, olyan a lapjárás...
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
...szövegértelmezés megy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 16:19

Törölt felhasználó (3925392)

nem ezt egyszer mindenkép ki kell probálni utána szerintem menni fog
nem ezt egyszer mindenkép ki kell probálni utána szerintem menni fog
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 16:17

...márhogy mindenki kipróbálná, vagy mindenki retteg a terhességtől...?
...márhogy mindenki kipróbálná, vagy mindenki retteg a terhességtől...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 15:24
Törölt felhasználó (3925392)

mindenki
mindenki
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 15:01

Ezt kipróbálnám egyszer én is, de a párom nem szed semmit, és retteg a terhességtől, így az esély ilyesmire egyelőre nulla.
Ezt kipróbálnám egyszer én is, de a párom nem szed semmit, és retteg a terhességtől, így az esély ilyesmire egyelőre nulla.
Ültem is a nemin, penicilinért egy ilyen akció után anno.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 07:21
Törölt felhasználó (3950922)

Úgy tűnik nem izgalmas a téma. Fiatal koromban volt szokásban az, hogy vállalkozó lányokat partiba basztunk.
Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy egymás után mindenki beleélvezett a punciba. Ez olyan természetes volt, mint nappal a világosság. Senkinek nem okozott gondot. Még egy magyar filmben is volt hasonló jelenet. Talán a Cha cha cha végén, bár ebben nem vagyok biztos. Valószínűleg az volt a magyarázata, amiért a lányok imádták, hogy korunk és a ritka lehetőségek miatt nagyon hamar elmentünk és a lányok 2-3 sráctól tudtak csak elegendő élvezethez jutni. Valószínűleg nosztalgiából imádni való helyzet.
Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy egymás után mindenki beleélvezett a punciba. Ez olyan természetes volt, mint nappal a világosság. Senkinek nem okozott gondot. Még egy magyar filmben is volt hasonló jelenet. Talán a Cha cha cha végén, bár ebben nem vagyok biztos. Valószínűleg az volt a magyarázata, amiért a lányok imádták, hogy korunk és a ritka lehetőségek miatt nagyon hamar elmentünk és a lányok 2-3 sráctól tudtak csak elegendő élvezethez jutni. Valószínűleg nosztalgiából imádni való helyzet.
Eddig csak magam után
de amugy jó , amikor érzed hogy csurog ki a punciból közben. Más után csak addig izgat amig odáig nem érünk, de akkor hirtelen elszáll az ihlet...
Voltam párral ahol én élveztem a feleségbe elöször ,a férj utánam dugta az asszonyt , látványnak izgató volt

Voltam párral ahol én élveztem a feleségbe elöször ,a férj utánam dugta az asszonyt , látványnak izgató volt