Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#680   2019. 01. 20. vasárnap 12:41
krucsi krucsi
Nekem most volt hozzá szerencsém. Semmi extrát nem tapasztaltam.Párom amúgy is nagyon nedves. Barátunk bele élvezett,aztán én is. Izgalmas volt de semmi extra.
#679   2018. 10. 26. péntek 21:22
szexpartnert szexpartnert VIP
Nagyon szeretem. Az is nagyon klasz, ha egyszerre ketten élvezünk punciba.
#678   2018. 10. 26. péntek 20:08
koma72 koma72
Hát Én szeretem teleélvezni a puncit, hogy a hölgy párja utána kilefetyelhesse.... amíg a hölgy tisztára szopja a farkam.....
#677   2018. 10. 26. péntek 15:24
bikiváncsi bikiváncsi
Én nagyon szeretném az ő spermáját a felesége puncijából. finom
#676   2018. 10. 25. csütörtök 07:10
fazonkirály fazonkirály
Én nyalni szeretem a spermás fazon pinát
#675   2018. 10. 23. kedd 11:24
X Törölt felhasználó (3950872)
Én már nyaltam is smile ))
#674   2018. 10. 23. kedd 09:57
X Törölt felhasználó (808465)
Nem rossz vidi de ismerek ennél sokkal jobbakat is. Ha szeretnéd küldök majd priviben jópár linket a kedvenceim közűl! smile
#673   2018. 10. 23. kedd 08:38
Stefan77 Stefan77
Mindenhogy jó dugni nyalni .
#672   2018. 10. 23. kedd 05:59
X Törölt felhasználó (3845722)
Az elején a Párom nem igazán értette mit szeretek ebben, de aztán elfogadta, most meg már szinte várja,h így fejezzük be a szexet. Ha nincs kedve hozzá nyúl a pzs-hez, de ha összezárja a lábait, már tudom mi következeik... Szeretem ha számba csorgatja miközben nyalom, és utána isteni csókolózni is! Direktbe a spermával ritkán szoktunk, de kinyalás után mindig vad csókolózás jön!
#671   2018. 10. 09. kedd 21:24
colamatyi colamatyi
dugni is nagyon jó de kinyalni még jobb
#670   2018. 10. 09. kedd 21:15
X Törölt felhasználó (3853052)
Igen megtaláljátok mert pár vagytok!De szóló férfiként párt találni szinte lehetetlen!Válaszra sem méltat a párok nagybb része,akivel lehet váltani pár levelet meg szintén hamar eltűnik.Pedig nem tolakodóan bunkó alpári stílusban keresgélek én sem!Ez van.
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 05:51
Aki keres talall mi mindig megtalaljuk mit keresunk ! wave
#669   2018. 10. 09. kedd 17:29
Kevinxxx89 Kevinxxx89
Szia, nyíregyháza barbizon? Jó hely, én is nyíregyházi vagyok.
#668   2018. 10. 01. hétfő 05:51
55-53par 55-53par
Aki keres talall mi mindig megtalaljuk mit keresunk ! wave
#667   2018. 09. 30. vasárnap 12:35
Tessék, itt vannak pl csinimilfék! Ők is ezt szeretik. Ha stimmel a távolság és van szimpátia akkor már el lehet indúlni ezen a vonalon akár. Bele kell tenni egy kis energiát de biztosan eléred amit szeretnél elöbb-utóbb! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2018. 09. 29. szombat 13:23
Sztem meg egyszerű! Meg kell hírdetni, keresni a hasonló témáju adatlapokat és nyitott szemmel járni. Nekem is sikerűlt már nem 1X! smile
#666   2018. 09. 30. vasárnap 08:42
X Törölt felhasználó (3936132)
Nagyon jó történet , szívesen lettem volna a barátotok helyében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 30. vasárnap 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2292052)
2018. 09. 30. vasárnap 01:37
Mint már itt beszámoltam róla régi barátunkkal próbáltuk, hogy párom teleélvezett punciját utána megdugtam.
Ez sajnos tavaly májusban volt. Utána szakítás a sráccal különböző okok miatt. Azóta a párom válogatóssága miatt semmi. Tegnap estig. De sajna ez egy estében maradt. Kollégám családos ember 3 gyerekkel. Páromnak bejött, de sosem gondolt róla ilyen téren mert család neki szent és a párja borzalmasan féltékeny minthogy belemenjen párcserébe. De a céges bulikra évente elengedi egyszer. Nos este Barbiban(szórakozóhely) voltunk beittunk és arról beszéltünk mennyire megdugnánk egymás feleségét. Én mondtam az asszonyt rá is tudnám venni de csak akkor ha te is a tiedet. Erre mondta, hogy azt nem lehet. Mert nem olyan. Nem voltunk sokáig csak éjfélig, kevesen voltak és fiatalok. TAxival hazáig és behívtam még egy kis pálinkára. Gyereke már aludtak az emeleten. Párom felkelt és lejött hozzánk. Zoli annyira be volt indulva, hogy elkezdte dicsérni ami páromnak tetszett is. De láttam rajta, hogy nem fogja magát engedni. Közbe kellett avatkoznom mert menni akart aludni és minket meg lebaszott, hogy nem szégyeljük magunkat küldjem Zolit hazafele a családjához stb. De mikor megindult fel elkaptam hátulról és elmarkoltam a melleit és a másik kezem a puncijához nyúlt egyből. Nagyon mérges lett és majdnem pofon vágott. De mielőtt megtörténhetett volna Zoli elébe állt és erőszakkal lesmárolta, amit a párom nem tudott hárítani mivel hátulról fogtam Zoli meg elölről karolta. Kiabálni nem mert nehogy a gyerekek felébredjenek. Aztán érezte, hogy nem szabadul és hát persze a szitu izgalmas volt meg Zoli csókja is. Engedett a nyomásnak és szeretkezett velünk egyet. Zoli élvezett el hamarabb és párom végig azt lihegte ismét neki is - mint a régi barátunknak - élvezd tele a puncimat. Erre a szavakra én is majdnem elélveztem de megvártam Zolit és az ő nedvével kevertem az enyém. Eszméletlen jó volt. Nem hittem volna, hogy legjobb kollégám előtt így elengedem magam. Hazament. Ma párommal végigbeszéltük, hogy mennyire hülyék voltunk és hogy többet nem történhet meg. A párja előtt égne. Hála , hogy nem járunk össze. Ma Zoli eljött nálunk és vele is megbeszéltük míg párját nem tudja rávenni addig mintha meg se történt volna. Hétfőn a munkahelyen vigyoroghatunk majd egymásra.
#665   2018. 09. 30. vasárnap 01:37
X Törölt felhasználó (2292052)
Mint már itt beszámoltam róla régi barátunkkal próbáltuk, hogy párom teleélvezett punciját utána megdugtam.
Ez sajnos tavaly májusban volt. Utána szakítás a sráccal különböző okok miatt. Azóta a párom válogatóssága miatt semmi. Tegnap estig. De sajna ez egy estében maradt. Kollégám családos ember 3 gyerekkel. Páromnak bejött, de sosem gondolt róla ilyen téren mert család neki szent és a párja borzalmasan féltékeny minthogy belemenjen párcserébe. De a céges bulikra évente elengedi egyszer. Nos este Barbiban(szórakozóhely) voltunk beittunk és arról beszéltünk mennyire megdugnánk egymás feleségét. Én mondtam az asszonyt rá is tudnám venni de csak akkor ha te is a tiedet. Erre mondta, hogy azt nem lehet. Mert nem olyan. Nem voltunk sokáig csak éjfélig, kevesen voltak és fiatalok. TAxival hazáig és behívtam még egy kis pálinkára. Gyereke már aludtak az emeleten. Párom felkelt és lejött hozzánk. Zoli annyira be volt indulva, hogy elkezdte dicsérni ami páromnak tetszett is. De láttam rajta, hogy nem fogja magát engedni. Közbe kellett avatkoznom mert menni akart aludni és minket meg lebaszott, hogy nem szégyeljük magunkat küldjem Zolit hazafele a családjához stb. De mikor megindult fel elkaptam hátulról és elmarkoltam a melleit és a másik kezem a puncijához nyúlt egyből. Nagyon mérges lett és majdnem pofon vágott. De mielőtt megtörténhetett volna Zoli elébe állt és erőszakkal lesmárolta, amit a párom nem tudott hárítani mivel hátulról fogtam Zoli meg elölről karolta. Kiabálni nem mert nehogy a gyerekek felébredjenek. Aztán érezte, hogy nem szabadul és hát persze a szitu izgalmas volt meg Zoli csókja is. Engedett a nyomásnak és szeretkezett velünk egyet. Zoli élvezett el hamarabb és párom végig azt lihegte ismét neki is - mint a régi barátunknak - élvezd tele a puncimat. Erre a szavakra én is majdnem elélveztem de megvártam Zolit és az ő nedvével kevertem az enyém. Eszméletlen jó volt. Nem hittem volna, hogy legjobb kollégám előtt így elengedem magam. Hazament. Ma párommal végigbeszéltük, hogy mennyire hülyék voltunk és hogy többet nem történhet meg. A párja előtt égne. Hála , hogy nem járunk össze. Ma Zoli eljött nálunk és vele is megbeszéltük míg párját nem tudja rávenni addig mintha meg se történt volna. Hétfőn a munkahelyen vigyoroghatunk majd egymásra.
#664   2018. 09. 29. szombat 13:42
colamatyi colamatyi
nagyon szuper de ritkán van lehetőség
#663   2018. 09. 29. szombat 13:35
X Törölt felhasználó (912190)
Adtam már fel hirdetédt de semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2018. 09. 29. szombat 13:23
Sztem meg egyszerű! Meg kell hírdetni, keresni a hasonló témáju adatlapokat és nyitott szemmel járni. Nekem is sikerűlt már nem 1X! smile
#662   2018. 09. 29. szombat 13:23
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 29. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (912190)
2018. 09. 29. szombat 11:36
Én régota szeretnék de ilyen párt,házaspárt lehetetlen találni.
#661   2018. 09. 29. szombat 11:36
X Törölt felhasználó (912190)
Én régota szeretnék de ilyen párt,házaspárt lehetetlen találni.

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 06. 21. vasárnap
Üzenetek: 1100db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 01. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!