Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#710   2019. 03. 18. hétfő 06:43
X Törölt felhasználó (4019942)
Egy kedves baráti házaspár állandó partnere voltam. Jó néhány (amúgy sem izgalom mentes nyes ) alkalom után, miközben szopattam a hölgyet, a férje punciba élvezett. Gondoltam nekem 'marad' a pofi vagy a popó.... Hirtelen jött a kéjes kérés, hogy dugjam tovább punciba... első meglepődésre végülis bele mentem. Leírhatatlanul szuper érzés a sikamlós, tele élvezett puncit tovább kefélni, majd úgyszintén tele tölteni.....
#709   2019. 03. 04. hétfő 17:24
X Törölt felhasználó (3950922)
Köszi, erre gondoltam....egyébként a nő élvezkedik vele, mint a korábbi leírásomban...
#708   2019. 03. 04. hétfő 17:23
Lehet, de egyszemélyes után is ülhetsz, olyan a lapjárás...
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 14:24
Ültem is a nemin, penicilinért egy ilyen akció után anno.
#707   2019. 03. 04. hétfő 16:37
X Törölt felhasználó (3989732)
...szövegértelmezés megy? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925392)
2019. 03. 04. hétfő 16:19
nem ezt egyszer mindenkép ki kell probálni utána szerintem menni fog
#706   2019. 03. 04. hétfő 16:19
X Törölt felhasználó (3925392)
nem ezt egyszer mindenkép ki kell probálni utána szerintem menni fog
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 04. hétfő 16:17
...márhogy mindenki kipróbálná, vagy mindenki retteg a terhességtől...?
#705   2019. 03. 04. hétfő 16:17
...márhogy mindenki kipróbálná, vagy mindenki retteg a terhességtől...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3925392)
2019. 03. 04. hétfő 15:24
mindenki
#704   2019. 03. 04. hétfő 15:24
X Törölt felhasználó (3925392)
mindenki
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 04. hétfő 15:01
Ezt kipróbálnám egyszer én is, de a párom nem szed semmit, és retteg a terhességtől, így az esély ilyesmire egyelőre nulla.
#703   2019. 03. 04. hétfő 15:01
Ezt kipróbálnám egyszer én is, de a párom nem szed semmit, és retteg a terhességtől, így az esély ilyesmire egyelőre nulla.
#702   2019. 03. 04. hétfő 14:24
magnum44 magnum44
Ültem is a nemin, penicilinért egy ilyen akció után anno.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3950922)
2019. 03. 04. hétfő 07:21
Úgy tűnik nem izgalmas a téma. Fiatal koromban volt szokásban az, hogy vállalkozó lányokat partiba basztunk.
Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy egymás után mindenki beleélvezett a punciba. Ez olyan természetes volt, mint nappal a világosság. Senkinek nem okozott gondot. Még egy magyar filmben is volt hasonló jelenet. Talán a Cha cha cha végén, bár ebben nem vagyok biztos. Valószínűleg az volt a magyarázata, amiért a lányok imádták, hogy korunk és a ritka lehetőségek miatt nagyon hamar elmentünk és a lányok 2-3 sráctól tudtak csak elegendő élvezethez jutni. Valószínűleg nosztalgiából imádni való helyzet.
#701   2019. 03. 04. hétfő 08:06
X Törölt felhasználó (1233812)
Eddig csak magam után smile de amugy jó , amikor érzed hogy csurog ki a punciból közben. Más után csak addig izgat amig odáig nem érünk, de akkor hirtelen elszáll az ihlet...
Voltam párral ahol én élveztem a feleségbe elöször ,a férj utánam dugta az asszonyt , látványnak izgató volt
#700   2019. 03. 04. hétfő 07:21
Úgy tűnik nem izgalmas a téma. Fiatal koromban volt szokásban az, hogy vállalkozó lányokat partiba basztunk.
Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy egymás után mindenki beleélvezett a punciba. Ez olyan természetes volt, mint nappal a világosság. Senkinek nem okozott gondot. Még egy magyar filmben is volt hasonló jelenet. Talán a Cha cha cha végén, bár ebben nem vagyok biztos. Valószínűleg az volt a magyarázata, amiért a lányok imádták, hogy korunk és a ritka lehetőségek miatt nagyon hamar elmentünk és a lányok 2-3 sráctól tudtak csak elegendő élvezethez jutni. Valószínűleg nosztalgiából imádni való helyzet.
#699   2019. 02. 27. szerda 15:44
Dbpasi57 Dbpasi57
Ezt tényleg szépen és szókimondóan megfogalmaztad! Számomra, aki a barát szerepébe képzeli magát, még egy hármas bizalom megléte szükséges: tudják rólam, hogy csak szűk körben szexelek óvszer nélkül, és én is biztos legyek abban, hogy a pár megválogatja a közeli barátait.
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 02. 23. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 10:27
Nyugodtan írjuk le a tényeket.
Még a legnagyobb szerelem is megfakul. A nőknek ugyan olyan joguk van megkívánni más férfit, mint a férfiaknak más nőt.
Viszont a házasság az egy szövetség. Aki házasodik, az szövetséget köt egész életére. Mindent együt kell csinálni. Szerintem.
A házastársaknak, a férfinak is és a nőnek is joga van ott lenni amikor a másik a megkívánt alannyal aktust hajt végre./Ugye milyen finom vagyok?/ Mert különben oda a bizalom, és a házastársak valamelyikében tüske marad, akármilyen nyitottnak is gondolja magát.
Akkor pedig, ha nem saját tulajdonnak tekinti a feleségét, elő fordul, hogy ez a kiút. Már pedig akárki akármit állít, ez bizony megoldás lehet a házassági vállságokra is, mert óhatatlanul kötődés alakul ki a házasfelek között azért mert lesz egy közös titkuk, ami csak az övék, és senki másé, nem a kissebb vagy nagyobb családé, hanem a családon belül is csak a kettőjüké.
De, ha belevágunk érdemes azt teljesen kiélvezni. Mert egyébként semmi értelme.
Tehát ha ha a házastárs a másikkal csinálja, és meg van a bizalom, bizalom nélkül meg megint csak felesleges belefogni, meg kell engedni a teljes szexet, hogy csókolja, és beleélvezzen a másik férfi. És igen, a két igazából összeférhetetlen érzés az ami élvezetet okoz. Tehát a feleség, aki ugyan nem vagyon tárgy, de még is a házasfél, egy másik férfi spermáját fogadja magába. Ami ősi jelképe a szaporodásnak. És ennek bizonyítéka a sperma kifolyása a punciból.
Én nem akarok itt hosszú Pszichológiai eszmefutattással úntatni senkit, de írnak itt minden féléről, viszont ezt így nem írja le senki. De, ez a lényeg, és ez az alapja az egésznek.
Végül utoljára ki kell emelni, hogy ehhez nagyon stabil házasság szükséges, és egy olyan bizalom ami felül írja a birtoklási vágyat. Viszont az esetek túlnyomó többségében ez megerősíti a házasfelek kapcsolatát.
#698   2019. 02. 27. szerda 13:21
X Törölt felhasználó (3258552)
Nagyon szépen megfogalmaztad! smile
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 02. 23. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 10:27
Még a legnagyobb szerelem is megfakul. A nőknek ugyan olyan joguk van megkívánni más férfit, mint a férfiaknak más nőt.
Viszont a házasság az egy szövetség. Aki házasodik, az szövetséget köt egész életére. Mindent együt kell csinálni. Szerintem.
A házastársaknak, a férfinak is és a nőnek is joga van ott lenni amikor a másik a megkívánt alannyal aktust hajt végre./Ugye milyen finom vagyok?/ Mert különben oda a bizalom, és a házastársak valamelyikében tüske marad, akármilyen nyitottnak is gondolja magát.
Akkor pedig, ha nem saját tulajdonnak tekinti a feleségét, elő fordul, hogy ez a kiút. Már pedig akárki akármit állít, ez bizony megoldás lehet a házassági vállságokra is, mert óhatatlanul kötődés alakul ki a házasfelek között azért mert lesz egy közös titkuk, ami csak az övék, és senki másé, nem a kissebb vagy nagyobb családé, hanem a családon belül is csak a kettőjüké.
Tehát ha ha a házastárs a másikkal csinálja, és meg van a bizalom, bizalom nélkül meg megint csak felesleges belefogni, meg kell engedni a teljes szexet, hogy csókolja, és beleélvezzen a másik férfi. És igen, a két igazából összeférhetetlen érzés az ami élvezetet okoz. Tehát a feleség, aki ugyan nem vagyon tárgy, de még is a házasfél, egy másik férfi spermáját fogadja magába. Ami ősi jelképe a szaporodásnak. És ennek bizonyítéka a sperma kifolyása a punciból.
Én nem akarok itt hosszú Pszichológiai eszmefutattással úntatni senkit, de írnak itt minden féléről, viszont ezt így nem írja le senki. De, ez a lényeg, és ez az alapja az egésznek.
Végül utoljára ki kell emelni, hogy ehhez nagyon stabil házasság szükséges, és egy olyan bizalom ami felül írja a birtoklási vágyat. Viszont az esetek túlnyomó többségében ez megerősíti a házasfelek kapcsolatát.
#697   2019. 02. 26. kedd 21:49
facér7 facér7
Kiprobalnám, bizonyos keretek közt.
#696   2019. 02. 23. szombat 10:27
somkesz somkesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 23. szombat 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808465)
2019. 02. 23. szombat 07:05
Akkor nálam valami baj lehet! nyes Mondjuk tudom már fiatalabb korom óta, hogy a szexuális vágyaim, a gondolkodásom eléggé eltér az átlag nemi életet élőktől. Tudok, nagyon szerelmes lenni de mellette annyira felizgat a több szereplős szex és, hogy látom a párom élvezni majd teleélvezve, hogy nálam ez egy hatalmas plusszt ad az életemhez és kívánom, minél jobban imádom a partneremet! Sajna ez most évek óta nem működik..
#695   2019. 02. 23. szombat 07:05
X Törölt felhasználó (808465)
Akkor nálam valami baj lehet! nyes Mondjuk tudom már fiatalabb korom óta, hogy a szexuális vágyaim, a gondolkodásom eléggé eltér az átlag nemi életet élőktől. Tudok, nagyon szerelmes lenni de mellette annyira felizgat a több szereplős szex és, hogy látom a párom élvezni majd teleélvezve, hogy nálam ez egy hatalmas plusszt ad az életemhez és kívánom, minél jobban imádom a partneremet! Sajna ez most évek óta nem működik..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 21:10
Főleg ha nem csak beleegyezik, hanem egyenesen akarja!! nyes
#694   2019. 02. 22. péntek 21:29
somkesz somkesz
Hajaj, már megint vissza térünk a kályhához. Ki miért házasodik.
Ha szerelmből házasodik akkor legalább is eleinte, nem igen akar látni a felesége puncijából idegen spermát ki folyni.
Persze később el jön ennek is az ideje. Ez a természetes.
Aki meg eleve úgy nősül, hogy erre utazik, ott valami baj lehet.
Ez az életszerű.
Ez így van akkor is, ha én sem látok semmi kivetnivalót a dolgon. Izgalmas dolog ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 22. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 21:10
#693   2019. 02. 22. péntek 21:10
X Törölt felhasználó (808465)
(Ez egy válasz somkesz üzenetére (2019. 02. 22. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 22. péntek 18:24
Megnősülsz. Biztos lesz jelentkező melléd, aki miután tele élvezte, te is megdughatod a saját feleséged. Rengeteg jelentkező van. Csak, hát megnősülni nehéz úgy, hogy a feleséged még ebbe is beleegyezik.
#692   2019. 02. 22. péntek 18:24
somkesz somkesz
Megnősülsz. Biztos lesz jelentkező melléd, aki miután tele élvezte, te is megdughatod a saját feleséged. Rengeteg jelentkező van. Csak, hát megnősülni nehéz úgy, hogy a feleséged még ebbe is beleegyezik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 19. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (912190)
2019. 02. 19. kedd 17:03
Erre párt találni esélytelen.
#691   2019. 02. 21. csütörtök 12:36
facér7 facér7
Benne lennék, hölgyek?

... 19 20 21 22 23 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2015. 06. 21. vasárnap
Üzenetek: 1110db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 26. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!