Nem vagy egyedül.

Az én párom alig várja hogy amikor más teleélvez kinyalhasson
Vagy ő meg azt élvezi hogy más pasi szájában köt ki a nedve.
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (tegnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:09

Nekem van egy szeretőm, akivel rendszeresen találkozok úgy, hogy előtte tele élvezte a férje. Kinyalom, sex, bele élvezek, és ismét kinyalom Nagyon imádjuk, és élvezzük Persze, férje semmit nem tud
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük
Nekem van egy szeretőm, akivel rendszeresen találkozok úgy, hogy előtte tele élvezte a férje. Kinyalom, sex, bele élvezek, és ismét kinyalom Nagyon imádjuk, és élvezzük Persze, férje semmit nem tud
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 15:27
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem ez nőként bakancslistás! Na meg hogy ki is nyalják belőlem! Baszus srácok szuperek vagytok hogy ezek szerint nincs velem semmi baj, hogy ilyesmin fantáziálok!
Nekem ez nőként bakancslistás! Na meg hogy ki is nyalják belőlem! Baszus srácok szuperek vagytok hogy ezek szerint nincs velem semmi baj, hogy ilyesmin fantáziálok!
Rég volt már. Még mindig izgató rá visszagondolni.
nagyon szuper imádom
Baj? Én ilyen nőt keresek már egy éve akivel komoly kapcsolatban ilyen dolgokat élhetek át. Minden nő aki be meri vállalni ezt egyszerűen csodálatos
(Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Telerakom sógornőm duzzadt puncikàjàt a baràtunk kinyalja belőle szívja szója a gecis punit sikitva élvez ,felàllok a làtvànytól és font köv,fantasztikus
Egyik legcsodásabb élvezet amit átélhet egy pár! Volt több barátnőm is akikkel dugtunk így amikor egy másik pasi előttem teleélvezte. Az a kéj egymás szemében amikor így benne vagyok és mindketten tudjuk, hogy az előző oda élvezett ahol mi épp a legnagyobb gyönyört éljük át... az egyik legintimebb dolog amit egy pár átélhet együtt!

Nem csodálom, csodás lehetsz :*
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjrmnek is tetszik ugy nagyon
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjemnek is nagy kedvenc

Dehogy van veled baj! Nagyon is izgato egy frissen el es televezett puncit nyalni, en is nagyon szeretem.
A felesegem kicsit furcsallta elöször de csak egy kicsit, mar ö is elvezi.... (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
A felesegem kicsit furcsallta elöször de csak egy kicsit, mar ö is elvezi.... (Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Feleségem is imádja ha teleélvezem, és utána orálisan elégitem ki, az nagyon felhúzza, hatalmasat élvez tőle
(Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Hálisten volt egy párszor alkalmam rá, nekem bejön sokaknak tabutéma de nekünk bevált ez a fajta felállás.
En
Tegnap még képek is voltak fent az adatlapjukon? Majdnem írtam is nekik...
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 08. 27. szerda 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyáz kamus
ki nem
(Ez egy válasz Pesta269 üzenetére (2025. 08. 27. szerda 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 10:38

Én úgy szeretem, ha élvezés után egyből a 2.menet következik egyből. A 3.-ra jó habos lesz.