Nekem minden vágyam egy teleélvezett puncit nyalni,vagy dugni.
Egy ideje szerepel a bakancslistánkon!
Ezt imadnam
Imádom nagyon, jó volna újra átélni. Kis idevágó story. Feleségem pár hónapos kisfiunkkal volt otthon, én dolgoztam. Valamiért korábban értem haza, feleségem kipirulva szexisen várt, azonnal dörgölőzni kezdett vetkőztetett.Nagyon furcsa érzésem volt. Dugni kezdtünk furcsán tág és lucskos volt, az első lökésre folyni kezdett ki belőle valami. Kiváncsi voltam nyalakodni kezdtem, azonnal éreztem a gecit.Felizgatott teljesen, főleg mikor a kanapéra tévedtünk, amit előzőleg a a feleségem élvezése áztatott el. Majd hamarosan újra eláztatta,de azóta se jött neki annyi.Utólag kiderült, hogy Tomi a munkatársa tett nálunk látogatást, aki érkezésemkor sietve távozott sajnos.
Az egyik legjobb dolog.
Én is szeretem nagyonis. Sajnos otthon nem kapom meg… de törekszem máshol
Jó is . Szerettem én is utána kinyalni is a tejcsit
Sziasztok! Sajnos én már nem élveztem punciba 5éve! De csak sikerül.egyszer!
Bakancs listás a feleségemmel ezt átélni, de sajnos sosem fog megtörténni.
Szívesen kipróbálnám
Volt már párszor, élveztem....jó lenne ismét!
Szomszédasszony àtjön gecis pinàval,kinyalom belőle telerakom hazamegy,a férje kinyalja a pinàjàt,nagyon élvezetes,szeretjük
Én szívesen átélném ha lenne rá lehetőség
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2025. 09. 07. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem van egy szeretőm, akivel rendszeresen találkozok úgy, hogy előtte tele élvezte a férje. Kinyalom, sex, bele élvezek, és ismét kinyalom Nagyon imádjuk, és élvezzük Persze, férje semmit nem tud
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük
Szegény, ha tudná, azért fekszik le vele, hogy mi ezt élvezhessük
Fincsi
Rég volt, jól esne újra...