Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2051   2016. 09. 06. kedd 20:45
JOHNI JOHNI
Varpalota fele a duplasavoson ahogy elhagyatok Fehervart jobb oldalon megaltok az elso parkoloban es az aluljaroban sokan csinaljak de nem mindig
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 26. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868951)
2016. 08. 26. péntek 10:55
Esetleg Keszthely környékén merre érdemes elindulni?
#2050   2016. 09. 04. vasárnap 15:32
X Törölt felhasználó (1340982)
Nem akarlak kiábránditani, de irr GGn is, és egyéb portálokon vannak fotok, foto sorozatok legális nudista strandon készült fotokkal, ahol szelfi ill magukat fotozo párok szerepelnek, nem rejtve véka alá, hogy pontosan hol, melyik strandon készültek a képek. Saját magamrol ott, és akkor fotozok, amikor csak akarok, még egy legális nudin is :p
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 08. 30. kedd 09:44
Azért, Te nagyon okos, mert valójában két oka van.

Ha fizetős helyre mész ott az üzemeltetőnek kell minden jogsértésért helytállni, így ha engedély nélkül fölimerhető fénykép jelenne meg rólad, az nagyon sokba kerülhetne az üzemeltetőnek.

A másik, és ez a fontosabb a nudista közösség nagyon vigyáz erre. Így egy szabad nudis helyen sincs mitől félni.

Múltkor pl. egy nő egy péklapát telóval magát fényképezgette. Azonnal föltűnt, és el kezdtem figyelni, csak egy picit fordult volna a teló a kezében, azonnal szóltam volna a tulajdonosoknak. Az előbbi két okból is, mert ha jövőre is le akarok menni nudizni, akkor nem mehet tönkre a tulaj. smile

De a paranoia egy betegség! Azt nálad kell kezelni?
#2049   2016. 09. 04. vasárnap 14:25
X Törölt felhasználó (1109952)
A xxxxxxxxxxxxxx vagyy az xxxxxxxxxxxxx? smile

moderátori bejegyzés: Ne itt keresgéljetek helyet, partnert... légyszíves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 17. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908783)
2016. 06. 17. péntek 07:38
Hajógyárin a spiccnél... Pilisszentkeresztnél szurdok alján a parkoló... wink
#2048   2016. 09. 03. szombat 14:17
X Törölt felhasználó (1138642)
Hmm,ez izgató!Szívesen meglesnélek benneteket a szabadban wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1427192)
2016. 09. 02. péntek 14:33
Mi kimondottan este szeretünk nyilvános helyen szexelni. Nagyon sok szexi ruhája és kiegészítője van a páromnak, szereti is őket használni. Nemrég kettesben mentünk egy útszakaszon és több helyen is lámpás forgalomirányítás volt, javították az utat. Ő minibe , felső nélkül éppen keményen vibrátorozta magát, én pedig gyúrtam a melleit.
A munkások akkor látták meg,amikor elmentünk mellettük lassan. Nagyon élvezte sztem mindenki. az autó ülésén azóta is folt árulkodik a kalandról. A végén az út mellett egy búzatáblában hűtöttük le magunkat smile
#2047   2016. 09. 02. péntek 14:33
X Törölt felhasználó (1427192)
Mi kimondottan este szeretünk nyilvános helyen szexelni. Nagyon sok szexi ruhája és kiegészítője van a páromnak, szereti is őket használni. Nemrég kettesben mentünk egy útszakaszon és több helyen is lámpás forgalomirányítás volt, javították az utat. Ő minibe , felső nélkül éppen keményen vibrátorozta magát, én pedig gyúrtam a melleit.
A munkások akkor látták meg,amikor elmentünk mellettük lassan. Nagyon élvezte sztem mindenki. az autó ülésén azóta is folt árulkodik a kalandról. A végén az út mellett egy búzatáblában hűtöttük le magunkat smile
#2046   2016. 08. 31. szerda 19:35
Demona Demona VIP Admin
Témától elkanyarodó eszmefuttatásoknak, sőt az obszcén mentes beszólogatásnak is az alábbi linken találjátok a helyét! Dühöngő szoba (haragszom rád - egymás közötti viták)
#2045   2016. 08. 31. szerda 16:58
X Törölt felhasználó (465100)
Ravenna! Te szeretnéd, ha valaki, bárki idegen, tudtod és beleegyezésed nélkül készült felvételeket őrizgetne Rólad?

Nekem semmi bajom, alezredes1 személyiségével, csak azzal a gyakorlattal, amiről beszámolt. Másrészt nem szeretném, ha bárki elhinné, hogy ez a fölvétel készítés bármilyen módon gyakorlat lenne nudista strandokon. Nem szeretném a kicsit félősebb emberek kedvét elvenni a dologtól.

Ebben nincs személyeskedés, és abban sem, ha állítom, hogy egy ilyen helyzetben, ha valaki suttyomban felvételt készít az egy beteg állat, plusz jogszabályt is sért.

Ne haragudj, de ennyivel tartozunk magunknak, hogy hatátozottan leszögezzük ezeket!

Amúgy már rég befejeztem! smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 08. 31. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 08. 31. szerda 15:59
...mindenféle pro-kontra, nyílt, vagy hátulról mellbe -seggbe provokációt, személyeskedést be lehet fejezni...
#2044   2016. 08. 31. szerda 16:26
Nyúlmedve Nyúlmedve
Támogatom a javaslatot! eljen
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 08. 31. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 08. 31. szerda 15:59
...mindenféle pro-kontra, nyílt, vagy hátulról mellbe -seggbe provokációt, személyeskedést be lehet fejezni...
#2043   2016. 08. 31. szerda 15:59
ravenna ravenna VIP Admin
#2042   2016. 08. 31. szerda 13:22
jucika19 jucika19
azt hiszem ell kell elmondani ,: mindenki magából indul ki .
#2041   2016. 08. 31. szerda 07:20
Igazad van, valóban. Én is gondolkodtam, hogy neki menjek-e a feleség baszatás fökent kinevezett és érdemmel teli püspökének e témában. Úgy döntöttem, azonban hogy a valós érdem se menti az aljasságot, hogy valakiről a TUDTA NÉLKÜL, az engedélye nélkül suttyomban felvételek készüljenek, és az hosszú időn át tárolódjanak, lehetővé téve a visszaélést.
A dolgot az sem menti, hogy az elkövetőnek láthatóan fogalma nincs, mert keveri a családi fölvételt, a suttyomban idegenekről készítettel.

De megfogadom tanácsod, befejezem. Sajnálom, hogy csalódnom kellett olvtársunkban, többet tartottam róla. :(
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2016. 08. 30. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 22:18
Szerintem ez vihar a biliben!
Aki bármiféle rejtett felvételt akar csinálni, az megfogja tenni suttyomban és titokban.
Elég sokat járunk külföldön is naturista strandra, kempingbe, és teljesen megszokott a látvány, hogy emberek magukat fotózzák, videózzák, vagy hogy megkérnek másokat, készítsenek róluk felvételeket. Pedig mindenhol ki van téve a tiltó tábla. Ám az emberek magától értetődőnek tartják azt, hogy akik oda mennek, azok nem fognak visszaélni a felvételekkel. Balatonberényben is látni telefonozó, illetve magukat fotózó videózó embereket, és ha ezt láthatóan úgy csinálják, hogy nem célzottan másokat fotózzanak, akkor szinte senkit sem érdekel az ilyesmi.
Azonban aki feltűnően másokat igyekezett lencsevégre kapni, azokat régebben is és mostanság is hamar elpáholják, kirakják.
De az a pláne, hogy aki suttyomban akar felvételeket készíteni, annak sajnos olyan technikai repertoár áll a rendelkezésére, hogy az áldozatok csak kis eséllyel és nagy szerencsével szúrhatják ki azt, hogy ármánykodás folyik ellenük.

Alezredest meg kár bántani. Videózik és fotózik Ő annyit teljesen nyilvánvalóan, jó szándékkal a saját és párja örömére, hogy igencsak kár róla feltételezni azt, hogy direkt suttyomban másokról készített felvételekre rá lenne szorulva.
#2040   2016. 08. 30. kedd 22:18
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerintem ez vihar a biliben!
Aki bármiféle rejtett felvételt akar csinálni, az megfogja tenni suttyomban és titokban.
Elég sokat járunk külföldön is naturista strandra, kempingbe, és teljesen megszokott a látvány, hogy emberek magukat fotózzák, videózzák, vagy hogy megkérnek másokat, készítsenek róluk felvételeket. Pedig mindenhol ki van téve a tiltó tábla. Ám az emberek magától értetődőnek tartják azt, hogy akik oda mennek, azok nem fognak visszaélni a felvételekkel. Balatonberényben is látni telefonozó, illetve magukat fotózó videózó embereket, és ha ezt láthatóan úgy csinálják, hogy nem célzottan másokat fotózzanak, akkor szinte senkit sem érdekel az ilyesmi.
Azonban aki feltűnően másokat igyekezett lencsevégre kapni, azokat régebben is és mostanság is hamar elpáholják, kirakják.
De az a pláne, hogy aki suttyomban akar felvételeket készíteni, annak sajnos olyan technikai repertoár áll a rendelkezésére, hogy az áldozatok csak kis eséllyel és nagy szerencsével szúrhatják ki azt, hogy ármánykodás folyik ellenük.

Alezredest meg kár bántani. Videózik és fotózik Ő annyit teljesen nyilvánvalóan, jó szándékkal a saját és párja örömére, hogy igencsak kár róla feltételezni azt, hogy direkt suttyomban másokról készített felvételekre rá lenne szorulva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 18:55
Én úgy gondolom, hogy a beszélgetésünk tárgya 25 éve is beteges volt, és most is az.

Egyáltalán nem jellemző a felvétel készítés, és meggyőződésem, hogy az ominozus lány is, csak tényleg selfiezett, ahhoz meg joga van, váljon egészségére.

Mégegyszer, a másokról készült fotókkal való visszaélés bűncselekmény, még fölöltözve is. A jogszabály megkülönbözteti azt, hogy a rögzített anyagon szereplő fölismerhető-e vagy sem, és ez a készítésre vonatkozik, a fölhasználás megint egy külön történet.
Plusz pont ezekre a visszaélésekre a nudista közösség borzasztóan háklis, és bizony egy ilyen tett elkövetőjét a legkevesebb, hogy beteg állatnak nevezik, és esetleg azonnal összetörik a kameráját, hacsak a följelentéshez nem mellékelik bizonyítékként...

Hagyjuk! Mert csak egyre mélyebbre mész a mocsárba. Jobb lenne, ha azt mondanád: bocs!
#2039   2016. 08. 30. kedd 22:09
X Törölt felhasználó (104575)
Nem, szó sem lehet róla, hogy azt mondjam, bocs, bocsika, bocsánat, vagy hasonló.
Sőt, szeretnék még jobban belesüppedni a mocsárba, de két kis történetet leírok, hogy nem csak én vagyok beteg állat.
90 es évek közepe, Délegyháza, haverral, barátnőjével, és a barátnőmmel négyesben. Sátrat felvertük, lapakoltunk, a szokásos dolgok. Szomszéd, családapa, Skif sátras utánfutós lakókocsi, (beteg állat) köszönünk, hello, stb. Nyár meleg, fürdés, matracon, stb. Hol én videózom a többieket, hol a haver. Délután elindulunk bevásárolni, lépésben megyünk a kocsival, hogy ne poroljunk, szomszéd (beteg állat) családapa kezében videókamera, filmezi a családot, náluk épp mindenki eszik, családapa (beteg állat) kamerázik.
Intünk, helló. Bocs, ha mentek a faluba, hoznátok ezt azt a boltból, persze, stb, stb.

Még több beteg állat.
Akarattya, Piroska kemping, x nyár közepe. Színpad, a strand szépe, zene tánc, inkább nők, csajok, hölgyek.
A kempingezők, férjek, barátok ugyan tényleg kevés részének kezében kamera, és akkor ugye még csak a kattingtatós filmes kis fényképezőgép, a sok rohadt beteg állat kezében, a kurva anyjukat.
Ott nem egy beteg állattal (családapa) hozott össze a sors, hanem több beteg barom állattal.
Na, hát ez van,azaz volt.
Tudom a választ ! Hazudsz, te beteg állat, ilyesmi soha nem történt, történhetett meg !!!!
De, bizony megtörtént, és nem azért mert én mondom, hanem mert így volt.
Beteg állat családapa, beteg állat pocakos német,holland, a kempingben többedmagával, na meg persze a legbeteg állat az én maradnék ugyebár, így legyen.
#2038   2016. 08. 30. kedd 18:55
Én úgy gondolom, hogy a beszélgetésünk tárgya 25 éve is beteges volt, és most is az.

Egyáltalán nem jellemző a felvétel készítés, és meggyőződésem, hogy az ominozus lány is, csak tényleg selfiezett, ahhoz meg joga van, váljon egészségére.

Mégegyszer, a másokról készült fotókkal való visszaélés bűncselekmény, még fölöltözve is. A jogszabály megkülönbözteti azt, hogy a rögzített anyagon szereplő fölismerhető-e vagy sem, és ez a készítésre vonatkozik, a fölhasználás megint egy külön történet.
Plusz pont ezekre a visszaélésekre a nudista közösség borzasztóan háklis, és bizony egy ilyen tett elkövetőjét a legkevesebb, hogy beteg állatnak nevezik, és esetleg azonnal összetörik a kameráját, hacsak a följelentéshez nem mellékelik bizonyítékként...

Hagyjuk! Mert csak egyre mélyebbre mész a mocsárba. Jobb lenne, ha azt mondanád: bocs!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 08. 30. kedd 18:04
hogy ilyen beteg állat, mint Te
Köszi.
Vergődsz itt egy 20-25 évvel ezelőtti dolgon, Akarattya, (Piroska kemping) pl nem is tudom mikor szűnt meg. Nem kell a többieket nyugtatgatnod, nem olyan idegesek ők.
Aztán az a lány, amit említesz, csak azért vetted észre, mert láthatóan tartotta a szaros ájfonját.
Én ugyan 20 éve már hogy nudista strandon nem jártam, tőlem ne féltsd a nagyérdeműt.
Azoktól féltsd, akik az okostelefonjukkal internetezés mímelve, a képernyőt "nyomkodva" a kép vagy a videó funkcióval szépen felveszik a mellettük fekvőket, az előttük elhaladókat, akik azt hiszik, hogy biztos csak fészbúkozik a gazdája, pedig nem..
Na, azokat mondjuk hívhatnád beteg állatnak, meg még azt akire gondolok.
#2037   2016. 08. 30. kedd 18:04
hogy ilyen beteg állat, mint Te
Köszi.
Vergődsz itt egy 20-25 évvel ezelőtti dolgon, Akarattya, (Piroska kemping) pl nem is tudom mikor szűnt meg. Nem kell a többieket nyugtatgatnod, nem olyan idegesek ők.
Aztán az a lány, amit említesz, csak azért vetted észre, mert láthatóan tartotta a szaros ájfonját.
Én ugyan 20 éve már hogy nudista strandon nem jártam, tőlem ne féltsd a nagyérdeműt.
Azoktól féltsd, akik az okostelefonjukkal internetezés mímelve, a képernyőt "nyomkodva" a kép vagy a videó funkcióval szépen felveszik a mellettük fekvőket, az előttük elhaladókat, akik azt hiszik, hogy biztos csak fészbúkozik a gazdája, pedig nem..
Na, azokat mondjuk hívhatnád beteg állatnak, meg még azt akire gondolok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 17:12
Ha nem látod be, hát nem látod be! Ettől én is jól alszom.

Csak csalódás voltál. Mindenki az, aki nem tudja hol a határ.

Tudattad velük, hogy föl veszed őket? Nem!
Megkérdezted, hogy tárolhatod-e a fölvételeket, amelyen szerepelnek? Nem!

Az, hogy nem éltél vissza az elkészült fölvételekkel nagyszerű, de nem menti a többit, vagy a többi hiányát.

Annyit azonban szeretnék kijelenteni az értelmes érdeklődők megnyugtatása végett, hogy ilyen beteg állat, mint Te viszonylag ritka a nudista strandon, mert ha észreveszik akkor úgy rakják ki, mint macskát szarni.Sajnos be kell lássam kellő aljassággal minden jó szándék kijátszható. Nyilván nem akar senki testi motozást a beléptetéskor. De ha kamera előkerült azonnal szólt mindenki, hogy annak nincs itt a helye.

A lánynál a múltkor elnéző voltam, hadd játsszon gondoltam, de most már átgondolom ezt is kétszer.

Ez egyébként ugyan az, mint a swinger klubokban az "archiválási" tilalom. Ott telefont se lehet bevinni a jobb helyeken, vagy le kell adni a portán, ha valaki annyira fontos hívást vár.
#2036   2016. 08. 30. kedd 17:12
Ha nem látod be, hát nem látod be! Ettől én is jól alszom.

Csak csalódás voltál. Mindenki az, aki nem tudja hol a határ.

Tudattad velük, hogy föl veszed őket? Nem!
Megkérdezted, hogy tárolhatod-e a fölvételeket, amelyen szerepelnek? Nem!

Az, hogy nem éltél vissza az elkészült fölvételekkel nagyszerű, de nem menti a többit, vagy a többi hiányát.

Annyit azonban szeretnék kijelenteni az értelmes érdeklődők megnyugtatása végett, hogy ilyen beteg állat, mint Te viszonylag ritka a nudista strandon, mert ha észreveszik akkor úgy rakják ki, mint macskát szarni.Sajnos be kell lássam kellő aljassággal minden jó szándék kijátszható. Nyilván nem akar senki testi motozást a beléptetéskor. De ha kamera előkerült azonnal szólt mindenki, hogy annak nincs itt a helye.

A lánynál a múltkor elnéző voltam, hadd játsszon gondoltam, de most már átgondolom ezt is kétszer.

Ez egyébként ugyan az, mint a swinger klubokban az "archiválási" tilalom. Ott telefont se lehet bevinni a jobb helyeken, vagy le kell adni a portán, ha valaki annyira fontos hívást vár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 15:54
Ne legyél szemérmes, ne pontozd ki, írd ki nyugodtan, hogy be is kaphatom.
De ezt inkább meghagyom a pengésnyelvű oroszlánnak, hogy ezzel a 30 éves idézettel éljek.

Amúgy nem kell ám ez az óriási felháborodás, hiszen nem történt semmi megosztás, mint írtam.
Azt hiszem most elmegyek a gyógyszertárba, és ha recept nélkül kapható valami altató, veszek is, mert azt hiszem nem tudnék nyugodtan aludni attól, hogy most mekkorát buktam a szemedben. Ha meg csak receptre adnak, íratok a háziorvossal, de csak hogy emiatt békés legyen az álmom.
#2035   2016. 08. 30. kedd 15:54
Ne legyél szemérmes, ne pontozd ki, írd ki nyugodtan, hogy be is kaphatom.
De ezt inkább meghagyom a pengésnyelvű oroszlánnak, hogy ezzel a 30 éves idézettel éljek.

Amúgy nem kell ám ez az óriási felháborodás, hiszen nem történt semmi megosztás, mint írtam.
Azt hiszem most elmegyek a gyógyszertárba, és ha recept nélkül kapható valami altató, veszek is, mert azt hiszem nem tudnék nyugodtan aludni attól, hogy most mekkorát buktam a szemedben. Ha meg csak receptre adnak, íratok a háziorvossal, de csak hogy emiatt békés legyen az álmom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 15:00
Ha fölismerhetőek rajta a szereplők, akkor bűncselekményt követnél el a megosztással. Abban sem vagyok biztos, hogy volt jogod elkészíteni azokat a felvételket, és van jogod birtokolni őket. Mindenesetre sokat buktál a szememben. Szerintem betegség ilyesmivel visszaélni, nem kisebb, mint állandóan ettől rettegni.

Úgy ha az én farkam is ott van a gyűjteményedben, hát virtuálisan be is k..hatod!
#2034   2016. 08. 30. kedd 15:00
Ha fölismerhetőek rajta a szereplők, akkor bűncselekményt követnél el a megosztással. Abban sem vagyok biztos, hogy volt jogod elkészíteni azokat a felvételket, és van jogod birtokolni őket. Mindenesetre sokat buktál a szememben. Szerintem betegség ilyesmivel visszaélni, nem kisebb, mint állandóan ettől rettegni.

Úgy ha az én farkam is ott van a gyűjteményedben, hát virtuálisan be is k..hatod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 30. kedd 13:49
Nem kevés videófelvételem van olyan nudizásunkról, Délegy, Akarattya, Szalkszentmárton, ahol minden további nélkül, 2 centire elmozdítva a kamerát, az távolabbra 20 méter is lehet, amin egy csomó idegen, legfőképp csajok láthatóak.
Soha, de soha nem raknám ki nyilvánosan sehova, még ha ennyi idő múlva senki sem emlékezne már, ki is lehetett annó a videós.
#2033   2016. 08. 30. kedd 13:49
Nem kevés videófelvételem van olyan nudizásunkról, Délegy, Akarattya, Szalkszentmárton, ahol minden további nélkül, 2 centire elmozdítva a kamerát, az távolabbra 20 méter is lehet, amin egy csomó idegen, legfőképp csajok láthatóak.
Soha, de soha nem raknám ki nyilvánosan sehova, még ha ennyi idő múlva senki sem emlékezne már, ki is lehetett annó a videós.
#2032   2016. 08. 30. kedd 09:44
Azért, Te nagyon okos, mert valójában két oka van.

Ha fizetős helyre mész ott az üzemeltetőnek kell minden jogsértésért helytállni, így ha engedély nélkül fölimerhető fénykép jelenne meg rólad, az nagyon sokba kerülhetne az üzemeltetőnek.

A másik, és ez a fontosabb a nudista közösség nagyon vigyáz erre. Így egy szabad nudis helyen sincs mitől félni.

Múltkor pl. egy nő egy péklapát telóval magát fényképezgette. Azonnal föltűnt, és el kezdtem figyelni, csak egy picit fordult volna a teló a kezében, azonnal szóltam volna a tulajdonosoknak. Az előbbi két okból is, mert ha jövőre is le akarok menni nudizni, akkor nem mehet tönkre a tulaj. smile

De a paranoia egy betegség! Azt nálad kell kezelni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 30. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 08. 30. kedd 07:44
Azt nem értem, amikor a nudis témában írtam ezekről a félelmeinkről, akkor miért nem állt ki mellette senki? Pedig ahogy olvasom, sokaknak jelent ez a félelem gondot, megálljt a vágyainak.

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!