Nyáron a balatoni padokon sokszor csináltuk az akkor bnőmmel, illetve volt még pin-pong asztal is, de a pad sokkal jobb volt.

Egy klassz finom séta
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:36

Törölt felhasználó (29760)

szólj ha legközelebb így sétálsz!
ki nem hagyom az életemből!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:38
ki nem hagyom az életemből!

Egy klassz finom séta

kukkolni szeretnél ?
vagy sétálgatni velem ? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

vagy sétálgatni velem ? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
bocsi Vivi de másik oldalon más kép van rólad most melyik az igazi?
én veled? sétálgatni mindenképp, pláne, ha ennyi ruha van rajtad!
ki az a ffi aki Téged ne akarna kukkolni! hisz gyönyörű vagy!

Izgató. Nálam egy próbafülke jön be igazán. De kezdődik a strand szezon, szabad a gazda. A lehetőség adott.
Természetesen a másik
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 17:02

Törölt felhasználó (86207)

bocsi Vivi de másik oldalon más kép van rólad most melyik az igazi?
ari vagy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 16. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 08:41

én veled? sétálgatni mindenképp, pláne, ha ennyi ruha van rajtad!

Drágám!
Én csak Őszinte vagyok!
"Anya" hozzászólásához:
15 éves koromban azt tartottam, h a nők 15-35-ig jöhetnek.
25 évesen azt, h 15-40-ig
ma, h 16-45-ig azaz Te már ...
tudod mindig eszembe jut az egyik kedves kollégám /idősebb nálam vagy 5 évvel/ egy Te korod beli, de hasonlóképp gyönyörű hölgy láttán ezt kérdezte tőlem: "szerinted felveszi már a bakot?"
A kicsi lány már nem megfelelő megszólításod, hisz gyönyörű nő vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 11:49
Én csak Őszinte vagyok!
"Anya" hozzászólásához:
15 éves koromban azt tartottam, h a nők 15-35-ig jöhetnek.
25 évesen azt, h 15-40-ig
ma, h 16-45-ig azaz Te már ...
tudod mindig eszembe jut az egyik kedves kollégám /idősebb nálam vagy 5 évvel/ egy Te korod beli, de hasonlóképp gyönyörű hölgy láttán ezt kérdezte tőlem: "szerinted felveszi már a bakot?"
A kicsi lány már nem megfelelő megszólításod, hisz gyönyörű nő vagy!

ari vagy

Kedves Vivi! Melyik vagy Te? A szőke vagy a barna? Igaz, bármelyikötökkel szívesen sétálnék így egyet...Szólj mikor lesz legközelebb ilyen séta és hol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 11:48

Természetesen a másik

Egyik sem, képet rólam a Somogy megye topickban találhatsz
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2007. 05. 16. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 12:26

Kedves Vivi! Melyik vagy Te? A szőke vagy a barna? Igaz, bármelyikötökkel szívesen sétálnék így egyet...Szólj mikor lesz legközelebb ilyen séta és hol!
én képet a mélcímemen szeretnék Rólad találni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 16. szerda 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 12:49

Egyik sem, képet rólam a Somogy megye topickban találhatsz

szorítkozzunk a témára, kerülve a "húúúú, de jól nézel ki, melyik vagy te?" típusú párbeszédeket

A legnyilvánosabb egy vonat peronján volt, Balassagyarmatról Drégelypalánkra a reggel a nyolcas járaton az akkori barátnőmmel 1997-ben.
a legdurvább a Hungárián hatalmas dugóban a csajomnak szopikához támadt kedve. bár le van sötétítve az ablak szerintem az előttem álló kifigyelte a tükörben
Jöttem hazafelé az M7-en, Siófok után (Bpest felé) van valami kis horgásztó. Annak a túlsó partján, de az is közel volt, ott kezdődött valami, nem igaz, hogy nem azért csinálták, hogy kukkolják őket. Álltak, a nő háttal, felhúzva a szoknyája, a bugyi már nem volt rajta, a pasi szemben, ő még felöltözve. Azt sajnálom, hogy nem tolattam vissza, volt nálam teleobjektív is, és máig sajnálom, hogy nem fotóztam. Talán még tetszett is volna nekik. Nekem biztos. Dehát akkor ilyen hülye és határozatlan voltam.
Ěn simán kipróbálnám egy diskóban,csak a csajomat nem lehet rávenni.
Ma délután az uszoda előteréből leválasztott masszázs-helyiségben esett meg a dolog. Igazából nem dúlt fel, hogy mi hallatszik ki. A gyúró egy isten
. Igazából teljesen elveszítettem a kapcsolatot a külvilággal, csak az élvezet érdekelt, igazából az sem rémlik, hogy mikor és hogy nyúlt belém, csak arra emlékszem, hogy iszonyúan és gátlástalanul élvezem a kényeztetést.