Joyci 11 kerületben a savoyanal van egy lukoil kut, mögötte át lehet menni a töltésen, ott akár nappal is, vagy a 22ben a kastélyparknál....jó helyek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 08:14
Törölt felhasználó (921123)

sziasztok! XI-XXII. kerbe tudtok pesten vmi jo helyet akár nappalra is amit kocsival meg lehet közeliteni, és nyugodtan lehet csinálni?
Tud valaki Balatonszemesen olyan helyet, ahol lehet meztelenkedni, esetleg hokizni vagy mást is?? smile Egy darabig itt vagyok és jó lenne valami izgalmasat csinálni!
sziasztok! XI-XXII. kerbe tudtok pesten vmi jo helyet akár nappalra is amit kocsival meg lehet közeliteni, és nyugodtan lehet csinálni?
Pesten a Duna parton éjszakánként sok minden történik!
Biztos van rá lehetőség, láttunk párokat, hogy akartak volna, mi is, de nem igazán tudtunk semmit csinálni. Volt elég sok idős. Ráadásul nem mondtam volna tisztának a helyet. Éjszaka amit hazsnálni lehetett medencét, az tele volt valami fehér valamikkel. Kicsit undi volt. Szerintem aki esti fürdőzésre marad, azok nagy része akciózni akarna valamit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 02. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 02. csütörtök 09:41
Törölt felhasználó (831281)

demjénfürdöbe kefélt már valaki?
demjénfürdöbe kefélt már valaki?
Mi a múlthéten Korfu szigetén nyaraltunk,és két üveg pezsgő után a tengerparton az út mellett egymásnak estünk,nem is értettük miért lassít minden autós,robogós.
Volt már rá példa, hogy az országúton, persze este, megálltam és a párom az útszélén szopott le. Most tervezgetjük jövőre, hogy Horvátországba nudi strandra mennénk, ahol kipróbálnánk a nyilvános szexet....
Én már megosztottam az élményemet a kukkolás rovatban a 194 hsz alatt. (Sajnos a videót nem tudtam feltölteni, mert quicktime-ba készült és az oldal ezt a formátumot nem támogatta.)
Most te jössz kedves kolléga! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 02. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 02. kedd 14:51
Most te jössz kedves kolléga! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 02. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870526)

Balatoni szexélményei esetleg elcsipett szexelés élményei ha vannak, szivessen halgatnám privibe is akár, nekem is volt jó pár élményem a nyáron a balcsin..

ha van neked is oszt meg az emberekkel kiváncsian várják!!!és lehet más is kedvet kap hozzá ,hogy elmesélje élményeit....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 02. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Balatoni szexélményei esetleg elcsipett szexelés élményei ha vannak, szivessen halgatnám privibe is akár, nekem is volt jó pár élményem a nyáron a balcsin..

Csak mi,meg akik szexelni szeretnének...
(Ez egy válasz wolfpusztay üzenetére (2014. 08. 02. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 02. szombat 16:57

Pilisvörösvár és Piliscsaba között van a Kopár csárda. Ha Budapest felől jössz, jobbra betérsz a parkolóba és nem állsz meg a csárda előtt, hanem mész tovább (a főúttal párhuzamosan visszafelé), a vasút és erdő közt bokrok takarnak, autóban is lehet, de ha leparkolsz a parkoló végében, pár lépésre egy erdei tisztás van, ott senki nem jár soha.

Sziasztok! Van egy honlap ahol a világ minden országában személyek bejelölhetik, hol lehet a szabadban hancúrozni. És az egész akkor a térképen látható. Helyenként leírás is van mellé. Magyarország nincs túlságosan feltérképezve. Megjelentetném a cimet, de nem tudom ha szabad e.
Mert esetleg kilehetne egészíteni...

Ha neked is vannak, akkor miért nem osztod meg Te azokat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 02. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Van egy honlap ahol a világ minden országában személyek bejelölhetik, hol lehet a szabadban hancúrozni. És az egész akkor a térképen látható. Helyenként leírás is van mellé. Magyarország nincs túlságosan feltérképezve. Megjelentetném a cimet, de nem tudom ha szabad e.
Mert esetleg kilehetne egészíteni...

Mezőkövesd Debrecen között a 33-ason jó helyet tud valaki??
Siófokon a sétányon történnek dolgok hétvégente..láttam egy két szexelő párocskát..véletlenül.Éjszaka.
Pilisvörösvár és Piliscsaba között van a Kopár csárda. Ha Budapest felől jössz, jobbra betérsz a parkolóba és nem állsz meg a csárda előtt, hanem mész tovább (a főúttal párhuzamosan visszafelé), a vasút és erdő közt bokrok takarnak, autóban is lehet, de ha leparkolsz a parkoló végében, pár lépésre egy erdei tisztás van, ott senki nem jár soha.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 03. csütörtök 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 03. csütörtök 08:40
Törölt felhasználó (921123)

sziasztok! segitsetek pilisvörösvár környékén keresnék helyet amit autóval meg lehet közeliteni egy csendes erő részt, ahol nyugodtan lehet szeretkezni, pucérkodni
És ma nem voltatok? Volt egy peugeotos pár, de sajnos nem szexeltek míg ott voltam!
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2014. 08. 01. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi vasárnap készülünk Komárnoba nudizni,s huncutkodni is fogunk.