Hát lehet, hogy előbb meg kellett volna kérdezni a ti tanácsotokat, de én kedd és szerda estére a Margit-szigetet választottam. Egy kedves angol barátom látogatott meg, és mivel amúgy is imádjuk egymást és párom 2 hete(!!!) éheztet, ő meg nem rég jött vissza Afganisztánból, egymásnak estünk. Kellemesen félre vonultunk naplemente után egy eldugott helyre, és kényeztettük egymást. Nem dugtunk, csak cumi volt és finom kinyalt. Mit mondjak, szeretem az angol nyelvet.

Sziasztok!
Szerintem menjetek az újhíd alá.
Vagy ha tudtok jobb helyet, akkor oda.
Mikor mentek? Az éjjel mit takar? Éjfél körül? Szívesen elmennék nézelődni
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 22. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 22. szombat 13:28
Szerintem menjetek az újhíd alá.

Mikor mentek? Az éjjel mit takar? Éjfél körül? Szívesen elmennék nézelődni

Törölt felhasználó (443025)

Ma éjjel szegeden hova menjünk autóban szexelni? Van valakinek ötlete?
Ma éjjel szegeden hova menjünk autóban szexelni? Van valakinek ötlete?
(NEM társkereső rovat!)
(Ez egy válasz Júlia üzenetére (2009. 08. 22. szombat 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 22. szombat 03:45

Sziasztok! Vasárnap este Békéscsaba környékén leszünk, és keresnénk egy helyet, ahol élvezhetnénk , hogy meglesik szeretkezésünket. Tud valaki ilyet?
Sziasztok! Vasárnap este Békéscsaba környékén leszünk, és keresnénk egy helyet, ahol élvezhetnénk , hogy meglesik szeretkezésünket. Tud valaki ilyet?
Ezzel mi is így vagyunk! Mi csak nappal szeretünk menni.Rendszeresen 2-3 hetente kint vagyunk .Nagyon jó dolog,de nem mindenkinek adatik meg .Mi csak hétköznap megyünk.Akkor kevesebb a túrista meg a kerékpáros ,de azért így is jönnek mennek,de jó helyre kell menni akkor nem zavaró.SŐŐt.
üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 11. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 18:24
üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 11. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (435436)
VIP

Sziasztok!
Én rendszeresen a tóparton sexelek mostanában a pasimmal, miközben sündisznók, és az egészséges életmódod követő emberek rohangálnak körülöttünk hehe.
Marhára élvezzük mindketten, nem zavartatjuk magunkat senki előtt sem, persze sötétben végezzük el a dolgunkat. :P:P:P Orálkodtam már a szellemvasútban is, vagy piros lámpánál előkaptam a brokit, mikor egy busz állt mellettünk.
Sokkal jobban kedvelem a természetet, mint az itthoni puha ágyat, vagy kádat.

(NEM társkereső rovat!)

Végülis teljesen igazad van kár ilyen hülyeségeken kiakadnom.Meg se tettem volna.De gondolom ha van egy párom akit kicsit is szeretek azért annyit megérdemelne ,hogy normálisan beszéljek vele.De én még egy utszéli kurvát se kurvázok le.De ez már tényleg legyen az én bajom.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 08. 18. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 07:00

jóvanmá' kicsikém
ne hitetlenkedj, vagy legalábbis csak magadban
aki elhiszi, elhiszi, aki nem, az meg nem..tiltásra buzdítás helyett inkább írj valami érdemit, abba a topicba, amelyik jobban bejön neked

Akkor légy boldog a kutyáddal!
Nem óhajtom minősíteni a hozzászólásod! (Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 18. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 00:47
Nem óhajtom minősíteni a hozzászólásod! (Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 18. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Most volktam egy hétre tiltva kötekedésért bevállalok még egy hetet.Ha igaz is amit írsz de tegyük fel elhiszem én nem igazán nyalnék ki olyan csajt akit elöttem kúrnak meg de legyen ez is igaz.Téged nem is minősitelek de így ,hogy ribanc meg szuka Arról nem is beszélve,hogy utasitottad a szopásra.És ha még ez is igaz akkoor nem csak rólad hanem a csajodról is megvan a véleményem,.De egy biztos én a kutyámmal szebben beszélek.Aztán lehet engem megint tiltani.
tehat van debrecen nagyerdöben ilyen hely???
jesssszusssom! eszetekbe ne jusson külön topicot nyitni egy fórumozó szaftos sztorijának...van olyan, ahova besorolható
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 18. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 06:21

Törölt felhasználó (314412)

Kedves Sucal!
Ne is törődj azzal mit mond Zorn! Ő már csak ilyen zord.
Nekem nagyon tetszenek a képek is és a beszámoló is. Szerintem lehet, hogy külön fórumot kellene létrehozni nektek "Nyilvános megbecstelenítés" címmel. De az új fórum létrehozása elött meg kell nézni néhány régebbit, hátha van már hasonló!
Még egyszer: nagyon izgalmas, hogy nyilvános helyen kényszerítetted szexre a nődet és biztos vagyok benne, hogy őt is nagyon izgatta, ahogy férfiak használták a testét kielégülésre.
Nekem nagyon tetszenek a képek is és a beszámoló is. Szerintem lehet, hogy külön fórumot kellene létrehozni nektek "Nyilvános megbecstelenítés" címmel. De az új fórum létrehozása elött meg kell nézni néhány régebbit, hátha van már hasonló!
Még egyszer: nagyon izgalmas, hogy nyilvános helyen kényszerítetted szexre a nődet és biztos vagyok benne, hogy őt is nagyon izgatta, ahogy férfiak használták a testét kielégülésre.
jóvanmá' kicsikém
ne hitetlenkedj, vagy legalábbis csak magadban
aki elhiszi, elhiszi, aki nem, az meg nem..tiltásra buzdítás helyett inkább írj valami érdemit, abba a topicba, amelyik jobban bejön neked
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 18. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Most volktam egy hétre tiltva kötekedésért bevállalok még egy hetet.Ha igaz is amit írsz de tegyük fel elhiszem én nem igazán nyalnék ki olyan csajt akit elöttem kúrnak meg de legyen ez is igaz.Téged nem is minősitelek de így ,hogy ribanc meg szuka Arról nem is beszélve,hogy utasitottad a szopásra.És ha még ez is igaz akkoor nem csak rólad hanem a csajodról is megvan a véleményem,.De egy biztos én a kutyámmal szebben beszélek.Aztán lehet engem megint tiltani.
Kedves Sucal!
Még egyszer: nagyon izgalmas, hogy nyilvános helyen kényszerítetted szexre a nődet és biztos vagyok benne, hogy őt is nagyon izgatta, ahogy férfiak használták a testét kielégülésre. (Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 18. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Még egyszer: nagyon izgalmas, hogy nyilvános helyen kényszerítetted szexre a nődet és biztos vagyok benne, hogy őt is nagyon izgatta, ahogy férfiak használták a testét kielégülésre. (Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 18. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 13. csütörtök 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 13. csütörtök 03:15
Törölt felhasználó (449365)

11óra körül érkeztünka strandra, egy félreesö öblöt választottunk. Utánunk érkezett egy pasi aki mellénk telepedett és horgászni kezdett. Noncsi szopni kezdte a farkam és nemsokára rajtam lovagolt, miközben a horgászunkat nézte. Helycsere után, miközben hátulról dugtam én is fiegyeltem a pasit, ránk sem pillantott, biztos zavarban volt. Befejezés szokásos módon Noncsi szájában. Kicsit ügyetlen volt a drágám, mert néhány csep a plédre is ment.
Már azon gondolkodtunk, hogy elindulunk haza, mikor befutott 2 srác akik mellénk telepedtek. Elkezdtem Noncsit szopatni, miközben a fiúk érdeklödve figyelték a történetet. Gondoltam csinálok néhány fotót, de mivel szopatás közben nehezen megy, ezért felkértem az egyik fiút fotózni. Ne legyen a fotózás olyan uncsi ezért felkínáltam a párom punciját neki, amit némi ismerkedés után nyalni kezdett. A fotós szerepét átvettem én, aztán szopni küldem a kis szukám. Miközben szorgalmasan szopta a srácot, élvezettel néztem öket. A srác kezébe nyomtam egy óvszert és mondtam dugja meg a párom. Miközben szorgalmasan dugta a pináját, szájába adtam a farkam a szukámnak. Szerettem volna pár képet még, ezért oda hívtam a másik srácot fotózni, amit ö meg is tett, miközben dugtuk és szopattuk a kis ribancot. Ö sem maradjon jutalom nélkül, ezért megint szopásra utasítottam Noncsit. Miközben hátulról dugtam a szukám, ö szorgalmasan szopta a harmadik fiút. A srác megkérdezte, hogy a szájába élvezhet-e? Mivel párom igent mondott, ezért beleélvezett a szájába, miközben én hátulról élveztem a kis ribancom pinájába. Végkifejlet felé körülnéztem, a horgász nem pecázott, hanem minket figyelt, valamint volt egy távolabbi nézönk is. Némi beszélgetés után hazaindultunk és mindketten élveztük ezt a kirándulást.
Már azon gondolkodtunk, hogy elindulunk haza, mikor befutott 2 srác akik mellénk telepedtek. Elkezdtem Noncsit szopatni, miközben a fiúk érdeklödve figyelték a történetet. Gondoltam csinálok néhány fotót, de mivel szopatás közben nehezen megy, ezért felkértem az egyik fiút fotózni. Ne legyen a fotózás olyan uncsi ezért felkínáltam a párom punciját neki, amit némi ismerkedés után nyalni kezdett. A fotós szerepét átvettem én, aztán szopni küldem a kis szukám. Miközben szorgalmasan szopta a srácot, élvezettel néztem öket. A srác kezébe nyomtam egy óvszert és mondtam dugja meg a párom. Miközben szorgalmasan dugta a pináját, szájába adtam a farkam a szukámnak. Szerettem volna pár képet még, ezért oda hívtam a másik srácot fotózni, amit ö meg is tett, miközben dugtuk és szopattuk a kis ribancot. Ö sem maradjon jutalom nélkül, ezért megint szopásra utasítottam Noncsit. Miközben hátulról dugtam a szukám, ö szorgalmasan szopta a harmadik fiút. A srác megkérdezte, hogy a szájába élvezhet-e? Mivel párom igent mondott, ezért beleélvezett a szájába, miközben én hátulról élveztem a kis ribancom pinájába. Végkifejlet felé körülnéztem, a horgász nem pecázott, hanem minket figyelt, valamint volt egy távolabbi nézönk is. Némi beszélgetés után hazaindultunk és mindketten élveztük ezt a kirándulást.
sziasztok...holnap indulunk debrecenbe es ott leszunk vasarnapig...ugy hallottam ott a nagyerdö valamelyik reszen szivesen mutogatjak magukat a parok ill lanyok..en es a parom szivesen megmutatnank magunk ott az a bizonyos nagyerdöbe...ott hol van erre mod?hol szoktak es mikor ?mi pl csüt este megmutatnank magunk......
(NEM társkereső rovat!)
(Ez egy válasz vaskalapos üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 19:24

Csak ma láttam hogy írtál de nem tudtam elolvasni. Ha fontos írj a foldilac@freemail.hu-ra amúgy ha valakit érdekel tudok még helyet Debrecenben a mézes-tó környékén is , lehet még hölgy beszálló is akadna kicsit nimfomán de nyitott mindenre !
ige, igen.Nem lenne rossz.Hogy a történet megfelelően legyen kommentálva képileg is.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 08. 13. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem, egy válogatás azokból a fotókból ide is felkerül.....
11óra körül érkeztünka strandra, egy félreesö öblöt választottunk. Utánunk érkezett egy pasi aki mellénk telepedett és horgászni kezdett. Noncsi szopni kezdte a farkam és nemsokára rajtam lovagolt, miközben a horgászunkat nézte. Helycsere után, miközben hátulról dugtam én is fiegyeltem a pasit, ránk sem pillantott, biztos zavarban volt. Befejezés szokásos módon Noncsi szájában. Kicsit ügyetlen volt a drágám, mert néhány csep a plédre is ment.
Azt hiszem Rekettyés-nek hívták a helyet. Valami túristaház-szerűség volt. Az autó bejáróval szemben parkoló, de valami abszurd munkás csapat a távközlési tornyot javította, ezért a parkoló túloldalán nyíló ösvényen elsétáltunk 70m-t, a fehér sziklánál balra be az erdőbe 15 m.
Kis lejtős tisztás volt. Szemetet összeszedtük, hogy ne maradjon nyomunk, de egy-két régebbi papírzsebkendőből világos volt, hogy nem csak mi fedeztük fel ezt a helyet.
Kis lejtős tisztás volt. Szemetet összeszedtük, hogy ne maradjon nyomunk, de egy-két régebbi papírzsebkendőből világos volt, hogy nem csak mi fedeztük fel ezt a helyet.