Sziasztok!
Én rendszeresen a tóparton sexelek mostanában a pasimmal, miközben sündisznók, és az egészséges életmódod követő emberek rohangálnak körülöttünk hehe.
Marhára élvezzük mindketten, nem zavartatjuk magunkat senki előtt sem, persze sötétben végezzük el a dolgunkat. :P:P:P Orálkodtam már a szellemvasútban is, vagy piros lámpánál előkaptam a brokit, mikor egy busz állt mellettünk.
Sokkal jobban kedvelem a természetet, mint az itthoni puha ágyat, vagy kádat.

Az autós helyek nem tetszettek Andinak, túl direkt lett volna. Mi úgy szeretjük, ha csak a műértő közönség lát meg minket... Magyarán aki kukkolni jön.
Végül is a fogadó udvarától egy kis ösvényen lesétáltunk vagy 100 métert egy tisztásra. Hárman találtak meg minket
Végül is a fogadó udvarától egy kis ösvényen lesétáltunk vagy 100 métert egy tisztásra. Hárman találtak meg minket

1. Fenyőgyöngyéig fel onnan jobbra fel az étterem parkolójáig.
2. Fenyőgyöngyéig fel, onnan nem jobbra, hanem tovább egyenesen. Kb. 300-400 méter, balra kis parkolo.
3. Fenyőgyöngyéig fel, onnan tovább egyenesen ameddig lehet, ott parkolo.
4. A Fenyőgyöngye parkoloja.
5. Amugy meg!!! Sok helyen simán be lehet fordulni az erdőbe és máris mehet a hepaj.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 09. vasárnap 08:38
2. Fenyőgyöngyéig fel, onnan nem jobbra, hanem tovább egyenesen. Kb. 300-400 méter, balra kis parkolo.
3. Fenyőgyöngyéig fel, onnan tovább egyenesen ameddig lehet, ott parkolo.
4. A Fenyőgyöngye parkoloja.

5. Amugy meg!!! Sok helyen simán be lehet fordulni az erdőbe és máris mehet a hepaj.

Törölt felhasználó (314412)
VIP

Azt mondták nekünk, hogy a Hármashatár-hegyen van néhány jó spot. Esetleg valaki tudna tanácsot adni merre? Emlékeim szerint nem is lehet mindig autóval felmenni...
helloka! lehet menni egy darabig! viggyázni kell mert rendörök is járnak arra jó pénzért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 09. vasárnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Azt mondták nekünk, hogy a Hármashatár-hegyen van néhány jó spot. Esetleg valaki tudna tanácsot adni merre? Emlékeim szerint nem is lehet mindig autóval felmenni...
Sziasztok! a Hármas határ hegyen tényleg van ilynkor nyáron simán végig fel lehet menni és a fennti nagy parkolo ideális hozzá, szivesen csatlakozom hozzátok ha csak nézni is.
VIP

(nem társkereső rovatban vagy! ide csak tapasztalatokat, kérdéseket, élményeket írjatok!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 18:48

Törölt felhasználó (37937)

(nem társkereső rovatban vagy! ide csak tapasztalatokat, kérdéseket, élményeket írjatok!)

Sziasztok ! A tv2 szerint lezárták a szigetet és csak az ottlakók és az épitö munkások mehetnek be !
Sajnos ma nem megyünk hancúrozni. Későn kezdtük szervezni az estét, nem jött össze :-(
Mindenkinek üzenem aki levelet írt, hogy nagyon örülök az érdeklődésnek, de éppen a sok fiútól dermedt le Andi. Max 3-4 fiúval bír el. De jobban szeretnénk inkább párokat látni, akikkel leszbi és párcsere is elképzelhető.
Hozzátok le a barátnőtöket, feleségeteket! Hátha ők is rájönnek a dolog ízére
Mindenkinek üzenem aki levelet írt, hogy nagyon örülök az érdeklődésnek, de éppen a sok fiútól dermedt le Andi. Max 3-4 fiúval bír el. De jobban szeretnénk inkább párokat látni, akikkel leszbi és párcsere is elképzelhető.
Hozzátok le a barátnőtöket, feleségeteket! Hátha ők is rájönnek a dolog ízére

Hello mindenkinek! Valaki megy este a Hajógyári szigetre? Vagy egyálltalán belehet még menni? Írjatok aki szeretné ha meglesné valaki! Nem gond ha nem pont a szigeten!!!

Csak ma láttam hogy írtál de nem tudtam elolvasni. Ha fontos írj a foldilac@freemail.hu-ra amúgy ha valakit érdekel tudok még helyet Debrecenben a mézes-tó környékén is , lehet még hölgy beszálló is akadna kicsit nimfomán de nyitott mindenre !
(Ez egy válasz szexdebrecen üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 14:40

Sziasztok!
Hol szoktatok lenni pontosan mi is csatlakoznánk, mi 31 évesek vagyunk.
Puszi.
Hol szoktatok lenni pontosan mi is csatlakoznánk, mi 31 évesek vagyunk.
Puszi.

Én ismindíg tervezem, de a nő folyton meghátrál...
Biztosan jó lehetett, mi is ilyet tervezünk a párommal.
Szerintem szóljatok előre, hogy nyéken mikor lesztek, vannak sokan akik megnéznének titeket, sokan járnak úgy oda.
(Ez egy válasz janket38 üzenetére (2009. 08. 04. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 04. kedd 21:13

Sziasztok! Tegnap mociztunk kicsit. Pásztót elhagyva, befordultunk egy parkolóba, amit bokros rész választott el az úttól. Párocskám rákönyökölt a moci ülésére, én a helyzetet kihasználva elkezdtem simogatni. Elöbb a popóját, aztán a punciját, majd jól megmarkolásztam gyönyörű dudáit. Ez most is hatásos volt, erre midig beindul. Letoltam a nadrágját, a bugyit nem engedte, így azt félrehúzva dugtam hátulról. Nem forgalmas út, de egy-két kocsi elhaladta nagyon izgatott bennünket! Mi van ha valamelyik bejön - mondta. Nem baj, majd beszáll - mondtam! Aztán lassitás, egy AGRIA volános csuklós busz hajtott be a parkolóba. Alig bírtuk felrángatni a rongyainkat! Valószinü rájött mit csinálhattunk, mert alighogy elment, öt perc sem telt el ujból jött megfordulni. Ekkor többet időzött, de nem jött oda hozzánk, igaz mi sem hozzá! Bánhatja, mert első benyomásra bejött volna! Ezen annyira beindult a párom, hogy még a nyéki tóra is bementünk, pedig eddig a nudista strandról hallani sem akart. Este, az izgalomtól hatalmasat sexeltünk! Többször kell nyílvános helyen sexelni, ez a tanulság.
Sziasztok! Tegnap mociztunk kicsit. Pásztót elhagyva, befordultunk egy parkolóba, amit bokros rész választott el az úttól. Párocskám rákönyökölt a moci ülésére, én a helyzetet kihasználva elkezdtem simogatni. Elöbb a popóját, aztán a punciját, majd jól megmarkolásztam gyönyörű dudáit. Ez most is hatásos volt, erre midig beindul. Letoltam a nadrágját, a bugyit nem engedte, így azt félrehúzva dugtam hátulról. Nem forgalmas út, de egy-két kocsi elhaladta nagyon izgatott bennünket! Mi van ha valamelyik bejön - mondta. Nem baj, majd beszáll - mondtam! Aztán lassitás, egy AGRIA volános csuklós busz hajtott be a parkolóba. Alig bírtuk felrángatni a rongyainkat! Valószinü rájött mit csinálhattunk, mert alighogy elment, öt perc sem telt el ujból jött megfordulni. Ekkor többet időzött, de nem jött oda hozzánk, igaz mi sem hozzá! Bánhatja, mert első benyomásra bejött volna! Ezen annyira beindult a párom, hogy még a nyéki tóra is bementünk, pedig eddig a nudista strandról hallani sem akart. Este, az izgalomtól hatalmasat sexeltünk! Többször kell nyílvános helyen sexelni, ez a tanulság.
Én is hasonloan jol éreztem magam Veletek.
A. fenomenális volt és Te is a közvetlenségeddel és önzetlenségeddel.
Remélem még összetalálkozunk. Lenne még mit alakítani...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 12:15
A. fenomenális volt és Te is a közvetlenségeddel és önzetlenségeddel.

Remélem még összetalálkozunk. Lenne még mit alakítani...

Törölt felhasználó (37937)

aminek követkeménye képpen kettőnk nedűje patakokban csorgott le a párom ruhájára ( bizony volt mit takarítani utána ) és mellei közé. Csodálatos látvány volt, ahogyan a part fényei megvilágították a fénylő nyakán, és mellére csorgó nedűt. Tisztálkodtunk, visszaöltöztünk, beszélgettünk még vagy 20 percet, és abban maradtunk a fiúval, hogy ezt még megismételjük, és eredeti tervünkhöz ragaszkodva a Mozis akciót is megejtjük. Úgy hogy MADMAXIMUM kellemes estét töltöttünk el veled ! Ha lesz folytatása a dolognak, azt is el fogom mondani !!!!!!!!!!!!!
Na ez jó
Mi a párommal és a gyerekekkel tegnap csak 18-ra jutottunk le a szigeti játszótérrel. Sajnos tényleg szinte "használhatatlan" az egész a fesztivál miatt egészen a munkaidő végéig. Utána már csak a biztonsági őrök vannak, de nekik elméletileg más a dolguk...
(Na persze este nem ezt tapasztaltuk.
Elhatároztuk, hogy miután az igencsak zsúfolt játszótér kiürül, addigra a gyerekeink is kifáradnak és a kocsi jó alvóhely nekik. (ilyenkor kocsival a sóderes járdán be szoktam menni a játszótér mellé, így még távol sem vagyunk és a lehúzott ablakon keresztül halljuk ha gondjuk van)
Szóval mikorra már sötétedett csak mi és egy másik pár maradtunk ott, akik szemmel láthatóan egymással voltak elfoglalva.(Innen valaki??) Az ő látványukon is felizgulva valamint a "hely szellemétől" is egymásnak estünk a párommal. Sorra vettük a játékokat, a mászókát, a hintát, a körforgót és a csúzdaparkot. Hát mit mondjak tudni azt, hogy a másik pár hölgy tagja is hallatta a hangját és hogy bármikor jöhet egy morcona bizti-bácsi elég élvezetes volt az este.
Szóval azért Tamasesandrea69 véleményével szemben még most is jó használható a sziget
Csak az a sok szúnyog ne lenne, de mi riasztóval is készültünk

Mi a párommal és a gyerekekkel tegnap csak 18-ra jutottunk le a szigeti játszótérrel. Sajnos tényleg szinte "használhatatlan" az egész a fesztivál miatt egészen a munkaidő végéig. Utána már csak a biztonsági őrök vannak, de nekik elméletileg más a dolguk...

Elhatároztuk, hogy miután az igencsak zsúfolt játszótér kiürül, addigra a gyerekeink is kifáradnak és a kocsi jó alvóhely nekik. (ilyenkor kocsival a sóderes járdán be szoktam menni a játszótér mellé, így még távol sem vagyunk és a lehúzott ablakon keresztül halljuk ha gondjuk van)
Szóval mikorra már sötétedett csak mi és egy másik pár maradtunk ott, akik szemmel láthatóan egymással voltak elfoglalva.(Innen valaki??) Az ő látványukon is felizgulva valamint a "hely szellemétől" is egymásnak estünk a párommal. Sorra vettük a játékokat, a mászókát, a hintát, a körforgót és a csúzdaparkot. Hát mit mondjak tudni azt, hogy a másik pár hölgy tagja is hallatta a hangját és hogy bármikor jöhet egy morcona bizti-bácsi elég élvezetes volt az este.
Szóval azért Tamasesandrea69 véleményével szemben még most is jó használható a sziget

Csak az a sok szúnyog ne lenne, de mi riasztóval is készültünk