Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#711   2007. 11. 19. hétfő 18:33
porse911 porse911
elég kemény lehet de tök jo
#710   2007. 11. 19. hétfő 18:25
weblui weblui
Vetemedjetek gyorsan, aztán írd meg ide....
(Ez egy válasz ifmih üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 18:13
megérte(mindenkinek ajánlom), és ki tudja mire nem vetemedünk majd még eztán wink
#709   2007. 11. 19. hétfő 18:13
ifmih ifmih
megérte(mindenkinek ajánlom), és ki tudja mire nem vetemedünk majd még eztán wink
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 15:36
De azért megérte, gondolom!
#708   2007. 11. 19. hétfő 15:36
weblui weblui
De azért megérte, gondolom!
(Ez egy válasz ifmih üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 19:24
Múlt este sétáltunk az utcán egy kedves hölgyismerőssel. Az idő kb este 11körül volt. Egy hirtelen ötletet követően megálltunk egy lakótelepen szélén. A hely félig eldugottnak mondható, bar volt egy házsor szemben.
A dolog vége: egy gyors szopás után egy viszonylag gyors dugás volt (szeretkezésnek ezt nem mondhatnám). Az egész kb 15-20 percig tartott és a fenekem szinte szétfagyott.
#707   2007. 11. 19. hétfő 12:33
X Törölt felhasználó (16046)
Múlt héten egy délután, de már sötétben, a Városligetben a műjég mellett orálisan kényeztetett a barátnőm a kocsiba... Hm... izgi volt. smile
#706   2007. 11. 18. vasárnap 19:24
ifmih ifmih
Múlt este sétáltunk az utcán egy kedves hölgyismerőssel. Az idő kb este 11körül volt. Egy hirtelen ötletet követően megálltunk egy lakótelepen szélén. A hely félig eldugottnak mondható, bar volt egy házsor szemben.
A dolog vége: egy gyors szopás után egy viszonylag gyors dugás volt (szeretkezésnek ezt nem mondhatnám). Az egész kb 15-20 percig tartott és a fenekem szinte szétfagyott.
#705   2007. 11. 05. hétfő 21:52
tibcsi8 tibcsi8
Üdv! A multkor a Duna parton végre láttam egy párt szeretkezés közben! Húúú hát az nagy élmény volt! Volt francia meg minden. Utánna hátulról beléhatolt a pasi, de a csaj rendesen sikíttozott! Hát látszott hogy nagyon élvezi! engem nem hinném hogy megláttak, de nem is bántam volna!
#704   2007. 11. 05. hétfő 21:30
X Törölt felhasználó (21812)
#703   2007. 10. 31. szerda 21:24
Jamesson Jamesson
**** ne szúrj be más szexoldalt:prune
Ez teljes mértékben kimeríti a témát. Egyre több ilyen nyilvános video jelenik meg ezen az oldalon magyar szereplőkkel, de az oldal készítői mindig oroszoknak hiszik. Hál istennek!
#702   2007. 10. 29. hétfő 17:32
puncivadasz13 puncivadasz13
szerintem nagyon erkolcstelen ES GUSZTUSTALAN DOLOG
de vannak akik az ilyesmire buknak ha egyszer tetszik neked dugd meg de nem muszaj meg tiz pasasnak atpaszolni
#701   2007. 10. 28. vasárnap 12:20
tipati tipati
Biztos hallottatok már a doggingról (szex parkolókban, parkokban, ahol leskelődhetsz vagy beszállhatsz). Angliában nagy divat, de állítólag már nálunk is kezd terjedni. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
#700   2007. 10. 28. vasárnap 05:59
husband35 husband35 VIP
Jók ezek spontán vagy tervezett szexmenetek,sőt kell is a változatosság. eljen
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 17:11
Nemrég voltunk gombázni. Már eleve úgy mentünk, hogy szex is lesz. Egy kicsit beljebb megálltunk csókolózni, pulcsi fel, cicipuszi, nadrág le, nejem előredőlt én pedig betettem hátulról. Nem látta senki, de nagyon jól esett!
#699   2007. 10. 18. csütörtök 17:11
hegyimenyet hegyimenyet
Nemrég voltunk gombázni. Már eleve úgy mentünk, hogy szex is lesz. Egy kicsit beljebb megálltunk csókolózni, pulcsi fel, cicipuszi, nadrág le, nejem előredőlt én pedig betettem hátulról. Nem látta senki, de nagyon jól esett!
#698   2007. 10. 16. kedd 13:59
zpulz zpulz
Nagy élmény minket a határőrők zavartak el, mert határközelben vagyunk.
Kérdem én! Ha úgy akarom, hogy a seggem Romániában legyen, akkor mivan?
#697   2007. 10. 16. kedd 08:38
X Törölt felhasználó (54854)
Talán ha épp benne vagy rajta csináljuk bent a sok félreeső millió erdős zugos beállós részen,talán nem törik fel,vagy ellopnak belőle minket is? nyes
Nem azt mondtadm,hogy az autót tegyük le a Hármashtárhegyen fent a parkolóban aztán édeskettesben a vaksötétben másszunk be egy pokróccal az erdőbe,addig meg hagy vigyék a kocsit,itt kocsival,kocsiban,erről van szó wink
(Ez egy válasz vxyferi üzenetére (2007. 10. 12. péntek 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 02:22
3ashatárhegyen rendszeresen törnek fel autókat, egyszer volt szerencsém élőben végignézni
#696   2007. 10. 16. kedd 03:55
X Törölt felhasználó (65919)
Éjszakai utazás vonaton. A párommal hetek óta nem voltunk együtt és ki is használtuk, hogy ketten voltunk egy fülkében. Dugás közbe nézek ki a folyósóra és a behuzott függönyök közti résen bámul egy éppen kint dohányzó csaj. Annyira begerjedtünk, hogy lett még egy második menet is.
#695   2007. 10. 12. péntek 02:22
vxyferi vxyferi
3ashatárhegyen rendszeresen törnek fel autókat, egyszer volt szerencsém élőben végignézni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54854)
2007. 10. 10. szerda 23:10
Én most értem haza,ugyanis a párommal kilátogattunk a Hajógyári szigetre és annyira "szerette volna",kénytelen voltam megdugni a motorháztetőn,aztán ráévezni a mellére nyes Ott még sosem próbáltuk,de isteni volt,aztán folytatásképp átgurultunk a Hármashatárhegyre ahol is (mivel imád szopni) alaposan leápolt engem,úgyhogy volt egy kellemes estém/esténk a természet a lágy ölén nyes Persze az orális szexnél már csak belülről néztünk kifelé,kiszállni már hideg volt hehe
Amúgy ezt a 2helyet ajánlani tudom mindenkinek wink
#694   2007. 10. 10. szerda 23:10
X Törölt felhasználó (54854)
Én most értem haza,ugyanis a párommal kilátogattunk a Hajógyári szigetre és annyira "szerette volna",kénytelen voltam megdugni a motorháztetőn,aztán ráévezni a mellére nyes Ott még sosem próbáltuk,de isteni volt,aztán folytatásképp átgurultunk a Hármashatárhegyre ahol is (mivel imád szopni) alaposan leápolt engem,úgyhogy volt egy kellemes estém/esténk a természet a lágy ölén nyes Persze az orális szexnél már csak belülről néztünk kifelé,kiszállni már hideg volt hehe
Amúgy ezt a 2helyet ajánlani tudom mindenkinek wink
#693   2007. 10. 01. hétfő 23:56
emisszio emisszio
Strandon,a vízparton,nádas mögött,nem látott senki(ezt nem is akartuk),de nagyon jó volt!!! vigyor2
#692   2007. 10. 01. hétfő 20:30
szoposszaju szoposszaju
engem is felizgat nyilvános helyen szexelni, nyögdécselni.a béke szálló női öltözőjében jó pár éve szemben a tükörrel töcskölt párszor hátulról akkori barátom,óriási kockázat mellett,de nagyon élveztük.aztán kipróbáltuk a szaunát,ott ránk is nyitottak..éppen szoptam,a külvilágról megfeledkezve nyaltam,kényeztettem,nyögtünk nagyokat,de ....nem hagytuk abba...

... 87 88 89 90 91 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!