Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#754   2008. 06. 10. kedd 17:08
X Törölt felhasználó (16046)
Két hete elmentünk a párommal egy bányatóra nudizni. Párom nagyon kívánós lett, ahogy a nap nyaldosta a punciját, meg az élmény, illetve meztelenség hatására, ezért a nudis részről elmentünk egy eldugottabb helyre a tóparton. Ugyan ott is voltak tőlünk jobbra-balra emberek, de közvetlenül nem láttak ránk, csak ha bementek a vízbe. Tőlünk jobbra 5-10 méterre volt egy kis társaság, két lánnyal meg egy pasival, bár ők nem nudiztak, balra meg egy pasi meztelenül úszott, napozott. Párommal lepakoltunk, ledobtuk a ruháinkat, és bementünk a vízbe. Elkezdtünk egymással játszadozni, aminek gyors nedvesedés, meg farokállítás lett az eredménye. Ott a vízben a párom le is rendezett kézzel, mert nagyon szereti látni ahogy a kilövellő anyag a vízben úszik. smile Kimentünk a partra, ahol Ő következett: lefeküdt a pokrócra, és én elkezdtem vele játszadozni kézzel. Azért csak kézzel, mert igazából ez volt az első ilyen próbálkozásunk, és nem akartunk senkit sem megbotránkoztatni. Szóval ujjaztam, csiklóját simogattam, amikoris a tőlünk egy 5 méterrel jobbra lévő társaságból az egyik lány annyira bement a vízbe, hogy közvetlenül odalátott hozzánk, dehát az én kedvesem ekkor szólalt meg, hogy ne hagyjam abba, mert közel jár, ezért nem zavartattam magam, és folytattam, de a lányt se kellett félteni, egyenesen minket nézett. Természetesen tökéletesen látszott, hogy mit ügyködöm, mert mind a mozdulatok, mind pedig az, hogy ott guggolok a kedves mellett álló farokkal eléggé egyértelmű volt, de egyben piszok izgató is. Végül a barátnőm elélvezett, én meg odafeküdtem mellé, és a leányzó csak akkor ment ki a partra, és én meg ekkor mondtam csak el a kedvesnek, hogy valaki végignézte, ahogy elélvez. Csak huncutul mosolygott. smile Úgy érzem lesz folytatás. smile
#753   2008. 06. 02. hétfő 09:25
kandurmarci kandurmarci
Meséld el részletesen a parkot is,főleg ha többen is voltak a parkban meg a focipályát is, főleg ha mérkőzés közben történt és a vonatot is, főleg, ha voltak utasok meg kalúz stb.
#752   2008. 06. 01. vasárnap 23:50
X Törölt felhasználó (167773)
Érdekes hogy ehhez a témához milyen kevés hozzászóló van,pedig épp itt van a szezonja és szerintem elég izgalmas téma is.Úgyhogy húzzatok bele,akit ez érdekel !
#751   2008. 05. 27. kedd 18:45
X Törölt felhasználó (293109)
Sziasztok, sajnos az országnak egy szexuális felfogásban elmaradt részén lakom. Nem lehet bármit bárhol csinálni, ha van valaki, aki tud egy jó helyet,a közelbe, amit kocsi nélkül is meglehet közelíteni azt megköszönném. Csak egy kis hancur, mi másra vár egy fiatal!!!!
#750   2008. 05. 27. kedd 09:43
feu1 feu1
Az omszki már nem a régi,de szembe a luppa az király.
(Ez egy válasz tanulo71 üzenetére (2008. 05. 24. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 24. szombat 20:52
Sziasztok mit tudtok az omszkiról olyan mint régen vagy már ki tiltották a naturistákat.
#749   2008. 05. 27. kedd 07:07
Azt hiszem.nekem sikerült.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 21:22
Próbáltam üzenetet küldeni, de adatbázis hibát jelez.. (MÁR SOKADJÁRA, TISZTELT ADMINOK) esetleg próbáld meg Te, szeretném felvenni Veled a kapcsolatot.
#748   2008. 05. 26. hétfő 21:22
weblui weblui
Próbáltam üzenetet küldeni, de adatbázis hibát jelez.. (MÁR SOKADJÁRA, TISZTELT ADMINOK) esetleg próbáld meg Te, szeretném felvenni Veled a kapcsolatot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167773)
2008. 05. 26. hétfő 19:05
A szex nyilvános helyen szerintem nagyon izgató dolog,feltéve ha az ember már "megszokta" és nem megy el azonnal.Én jártam már így,csak azért mert észrevettem hogy megláttak.De most már tudom hosszabban élvezni.Legutóbb is így volt a "szigeten".Egy pár látott meg minket,a férfit igencsak érdekelte.Kb.25 méterre voltak.Nem tudta levenni rólunk a szemét.Hát!Nagyon jó volt!Ilyenkor elsősorban a kedvesem testére vagyok nagyon büszke,hogy másoknak is mennyire tetszik!
#747   2008. 05. 26. hétfő 19:05
A szex nyilvános helyen szerintem nagyon izgató dolog,feltéve ha az ember már "megszokta" és nem megy el azonnal.Én jártam már így,csak azért mert észrevettem hogy megláttak.De most már tudom hosszabban élvezni.Legutóbb is így volt a "szigeten".Egy pár látott meg minket,a férfit igencsak érdekelte.Kb.25 méterre voltak.Nem tudta levenni rólunk a szemét.Hát!Nagyon jó volt!Ilyenkor elsősorban a kedvesem testére vagyok nagyon büszke,hogy másoknak is mennyire tetszik!
#746   2008. 05. 24. szombat 20:52
tanulo71 tanulo71
Sziasztok mit tudtok az omszkiról olyan mint régen vagy már ki tiltották a naturistákat.
#745   2008. 05. 22. csütörtök 11:55
X Törölt felhasználó (289865)
Sziasztok, ha valaki szivesen készítetne magárol, akár sajátrészre, filmet, vagy fotót, én szivesen elkészitem térítés mentesen. Írhatsz ide is és priváltra is. 30-as amatőr
#744   2008. 05. 22. csütörtök 11:54
X Törölt felhasználó (289865)
Sziasztok, ha valaki szivesen lészítetne magárol, akár sajátrészre, filmet, vagy fotót, én szivesen elkészitem térítés mentesen. Írhatsz ide is és priváltra is. 30-as amatőr
#743   2008. 05. 14. szerda 09:31
orsi19 orsi19
Sziasztok,olvastam már pár dolgot az oldalon, de más olvasni és átélni.Tegnap kintvoltunk a szigeten, a barátommal,felfigyeltünk egy szeretkező párra,igazábol nem lehetett látni semmit mert elég sötét volt. De a csaj hangja csodaszép volt, szó szerint beindultam, na nem a csajra, csak a hangjára, és elkébzeltem mit csinálhatnak. Robinak is tetszett a dolog,hisz óvatosan felé fordultam,legugoltam és rávetettem magam.Egy kisidő mulva megjelentek a kukkolók, de engem csak tovább húzott a dolog.Robi abba akarta hagyni,de szoltam neki nekem jólesik hogy néznek. Azt hiszem négyen voltak,de tiszteletbe tartottak minket és nem jöttek túl közel.Ha tudtok ilyen helyet adhatnátok ötletet, de csak privire nem kell mindenkinek tudni hol lehetnek nyugis pillanatok. csapoorsolya@freemail.hu csodás volt, én azt mondom ezt mindenkinek ki kell próbálni
#742   2008. 05. 13. kedd 10:26
tanulo71 tanulo71
Szerintem nagyon jó a margitsziget, igaz sok a kukkoló, de legalább ha belemerülünk a szexbe, van aki vigyázzon a cuccunkra. Nem (mindig)jó ha néznek, de ha belegondolunk egymásért vagyunk, ők örülnek hogy nézhetnek cserébe vigyáznak ránk, hogy legközelebb is odamenjünk.Ez így korrekt, még ha nem is a leg jobb.
#741   2008. 05. 12. hétfő 23:46
zorn zorn
Már félig meg is valósitottad.Kint voltam egy csajjal kiszáltunk az autóból dumcsizni nem messze tölünk megállt egy másik autó ökn is kiszáltak taperolás smaci miegymás.Igen de eleredt az eső vissza ültünk a kocsiba szemben a másik pár is aztán mondom a barinőmnek látod a másik lány már a szájára vette a fiút egy perc sem kellett már én is csapdába kerültem.
(Ez egy válasz dogger71 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 17:06
Hali...
Szerintem is jó ötlet, no nem azért mert én írtam le. wink Ilyen magyar weblap nincs, én szivesen megcsinálom, ha van értelme. Ehhez kellő számú és arányú érdeklődő kell. Ezért javasoltam indulásként a saját mail üzeneteket (dogger71@freemail.hu). Ma kora este teszek egy kört a városban megnézem az említett helyet is,ezenkívül még H szigetnek is vannak, lehetnének jó részei. Szerintem a többi helyre vonatkozó ötletet nem célszerű itt publikussá tenni. Egyrészt a moderátor jogos felhördülése, másrészt a kevésbé intelligensek kiszűrése miatt. Tehát szerintem most még a mail a megoldás.

Üdv...
#740   2008. 05. 12. hétfő 13:25
weblui weblui
Remélem, a jó idő a Luppára is kicsalogatja azokat a párokat, akik szeretnek "rosszalkodni" a szabadban, és élvezik is, ha néhányan udvariasan figyelik őket.....
#739   2008. 05. 07. szerda 06:39
MmePrune MmePrune VIP Admin
ez a topic nem társkereső közös nyilvános szexeléshez...takarítottam ejnye1
#738   2008. 03. 15. szombat 02:10
kandurmarci kandurmarci
Ha ezt meg lehetne valósítani, szuper lenne. Csak hogyan lesz megoldató valóban a nem odavalók kiszűrése? Mert egy ilyen uninteligens alak mindent elronthat és van ilyenekből bőven. Mint a deklaráltan textilmentes szaunákban a télikabátban érkezők.
(Ez egy válasz dogger71 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 17:06
Hali...
Szerintem is jó ötlet, no nem azért mert én írtam le. wink Ilyen magyar weblap nincs, én szivesen megcsinálom, ha van értelme. Ehhez kellő számú és arányú érdeklődő kell. Ezért javasoltam indulásként a saját mail üzeneteket (dogger71@freemail.hu). Ma kora este teszek egy kört a városban megnézem az említett helyet is,ezenkívül még H szigetnek is vannak, lehetnének jó részei. Szerintem a többi helyre vonatkozó ötletet nem célszerű itt publikussá tenni. Egyrészt a moderátor jogos felhördülése, másrészt a kevésbé intelligensek kiszűrése miatt. Tehát szerintem most még a mail a megoldás.

Üdv...
#737   2008. 03. 13. csütörtök 17:06
dogger71 dogger71
Hali...

Üdv...
#736   2008. 03. 13. csütörtök 13:07
weblui weblui
Az ötelet jó, de hol az oldal, ahol ezt meg lehetne szervezni? Itt hamar takarítanának, ha erre használnánk... Az Árpád híd pesti hídfője előtti nagy parkoló alkalmas lenne, de oda elvileg tilos behajtani...Mi egyszer voltunk ott.
(Ez egy válasz dogger71 üzenetére (2008. 03. 12. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 19:56
Dogging nálunk?

Dogging = keress rá in english és tudni fogod mi az, vagy olvass vissza a topicban. Nos nálunk állítólag terjed legalább is egy-két bulvár lap és még bulvárabb agyú újságíró szerint. Mi a párommal némi angliai (dogging) élettapasztalattal ezt nem igazán érezzük prűd kis hazánkban. Szervezni kell ezt is, mint minden jót. Mi már gyakoroltuk idehaza ennek a műfajnak a light aktív formáját (értsd szeretkeztünk és nézheték is, beszállás nélkül), szeretnénk passzív formában is élvezkedni (értsd más is aktív és nézünk, nézek). A szabályok hasonlóak a swingerhez a kimondott nem az szentírás, kategorikus imperatívusz. Unintelligenseknek a doggerkedés kifejezetten nem ajánlott. Helyszín tippünk van, Bp. környékén több is. Rövid szcenárió:
A dogger közeledését, szemlélődését elfogadó pár megérkezik a helyszínre, csapó és indul az akció a saját autójukban. Diszkrét távolságban megjelenik a dogger, általában autóval. Indul a metakommunikáció:
- a pár autójában lehúzott ablak=közelebb jöhetsz,
- belső világítás felkapcsolása=nézelődhetsz,
- dogger autó vészvillógója, vagy reflektora felvillan, a pár autója hasonló jellel válaszol=gyere szemlélődj saját eroszunk kertjében,
- a pár autójának fényszórója felvillan egy doggernek tűnő autó felé=itt vagyunk gyere, és mindent a szemnek,
- nyitott kocsi ajtó a pár részéről=beszállhatsz, de fogadd el a feltételeinket (Ez a legvégső szitu a dogger, vagy dogger voyeur az esetek többségében nem kíván beszállni, már a szemlélődés is kielégíti. A beszállásnál már verbalizálni kell nem elég a metakomunnikáció. Ilyenkor szigorú matriarchátus van, mindenben a NŐ dönt!)
- a pár a szabadban, az autón szeretkezik=felhívás keringőre,
- a pár autójában az ablakot tövig felhúzzák, arrébb mennek,= a dogger nem szimpi, kukkolók kíméljenek. (A doggernek ilyenkor odébb kell állnia és nem követnie a párt.)
Pozsonyban, Krakkóban, Prágágában már léteznek nem is kis létszámú dogger közösségek. Tudomásom szerint itthon nem. A régebbi bevett szervezési forma a weblapon szerzett zárt email értesítés volt. ("Szia ekkor, itt leszünk, ilyen színű kocsival" stb....)
Ma már bevett dogging helyek léteznek, ahol jól működik a metakommunikáció.
A hazai firkászok szerint a Hajógyári Sziget, a Városliget is ilyen hely. Szerintem nem, ott inkább magányt kedvelő párok vannak. Lehet, hogy ez változhat? A szabályokat nagyjából ismertettem. Privát mail is jöhet ide: nicknevem giliszta (szinoníma rajta van billentyűzeteden is) szabadlevél(fordít in eglish) .hu

Üdv...
#735   2008. 03. 12. szerda 19:56
dogger71 dogger71
Dogging nálunk?

Dogging = keress rá in english és tudni fogod mi az, vagy olvass vissza a topicban. Nos nálunk állítólag terjed legalább is egy-két bulvár lap és még bulvárabb agyú újságíró szerint. Mi a párommal némi angliai (dogging) élettapasztalattal ezt nem igazán érezzük prűd kis hazánkban. Szervezni kell ezt is, mint minden jót. Mi már gyakoroltuk idehaza ennek a műfajnak a light aktív formáját (értsd szeretkeztünk és nézheték is, beszállás nélkül), szeretnénk passzív formában is élvezkedni (értsd más is aktív és nézünk, nézek). A szabályok hasonlóak a swingerhez a kimondott nem az szentírás, kategorikus imperatívusz. Unintelligenseknek a doggerkedés kifejezetten nem ajánlott. Helyszín tippünk van, Bp. környékén több is. Rövid szcenárió:
A dogger közeledését, szemlélődését elfogadó pár megérkezik a helyszínre, csapó és indul az akció a saját autójukban. Diszkrét távolságban megjelenik a dogger, általában autóval. Indul a metakommunikáció:
- a pár autójában lehúzott ablak=közelebb jöhetsz,
- belső világítás felkapcsolása=nézelődhetsz,
- dogger autó vészvillógója, vagy reflektora felvillan, a pár autója hasonló jellel válaszol=gyere szemlélődj saját eroszunk kertjében,
- a pár autójának fényszórója felvillan egy doggernek tűnő autó felé=itt vagyunk gyere, és mindent a szemnek,
- nyitott kocsi ajtó a pár részéről=beszállhatsz, de fogadd el a feltételeinket (Ez a legvégső szitu a dogger, vagy dogger voyeur az esetek többségében nem kíván beszállni, már a szemlélődés is kielégíti. A beszállásnál már verbalizálni kell nem elég a metakomunnikáció. Ilyenkor szigorú matriarchátus van, mindenben a NŐ dönt!)
- a pár a szabadban, az autón szeretkezik=felhívás keringőre,
- a pár autójában az ablakot tövig felhúzzák, arrébb mennek,= a dogger nem szimpi, kukkolók kíméljenek. (A doggernek ilyenkor odébb kell állnia és nem követnie a párt.)
Pozsonyban, Krakkóban, Prágágában már léteznek nem is kis létszámú dogger közösségek. Tudomásom szerint itthon nem. A régebbi bevett szervezési forma a weblapon szerzett zárt email értesítés volt. ("Szia ekkor, itt leszünk, ilyen színű kocsival" stb....)
Ma már bevett dogging helyek léteznek, ahol jól működik a metakommunikáció.
A hazai firkászok szerint a Hajógyári Sziget, a Városliget is ilyen hely. Szerintem nem, ott inkább magányt kedvelő párok vannak. Lehet, hogy ez változhat? A szabályokat nagyjából ismertettem. Privát mail is jöhet ide: nicknevem giliszta (szinoníma rajta van billentyűzeteden is) szabadlevél(fordít in eglish) .hu

Üdv...

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2474db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 04. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!