Ez egy csodálatos, irigylésre méltó, romantikus helyzet.
Fantasztikus, hogy megvan még bennetek ez a plusz!
Remélem, sokáig így marad! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 03. vasárnap 14:33
Fantasztikus, hogy megvan még bennetek ez a plusz!
Remélem, sokáig így marad! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (958341)

mi tegnap voltunk a nyíregyházi fürdőben.
Szép hely nagyon
szoktunk és szeretünk medencében szexelni, de annyira tele volt mind a 40 medence, hogy esély se volt rá
viszont a termál első emeleti büfénél az étkező épp üres volt.
Kedvesem elém állt, én leültem a székre és orálisan kényeztettem!
fincsi volt
de ami utána jött...
felkönyököltem az asztalra és hátulróóóóól.ohhh.most a sztorit leírva is benedvesedem, el is kapom, vasárnapi ebéd utáni szieszta keretében
Szép hely nagyon
szoktunk és szeretünk medencében szexelni, de annyira tele volt mind a 40 medence, hogy esély se volt rá

de ami utána jött...
felkönyököltem az asztalra és hátulróóóóól.ohhh.most a sztorit leírva is benedvesedem, el is kapom, vasárnapi ebéd utáni szieszta keretében

Ugyanaz a nyaralás. Vizibiciklit béreltünk és behajtottunk a tengerbe. Nem volt egyértelmű, hogy a partról mennyi és mi látható abból amit művelünk. És műveltük, pontosabban a párom kényeztetett ápolt le orálisan. 1000-1200 ember előtt.
Bolgár üdülés. Esti nyári vihar során az egész üdülőtelepen beállt az áramszünet. Kis szállóban laktunk 6-7 apartman volt egy emeleten és egy félkör alakú hall.
Az allatunk levő emelet halljába ült valami norvég társaság és egy gyertya melett piáltak, cigiztek.
Mi a következő emelet folyósóján dugtunk a párommal. Az elején csak nyalás, újazás, szopás. Aztán feltette az egyik lábát a lépcsőre, behajolt és én kutyapózba kezdtem teljes lendülettel dugni. Habár próbáltuk valamennyire csendbe csinálni, halk nyögések és mozgások zaja lehallatszott. Egy idő után a norvégok elcsendesültek. A párom benyult a csiklójáhozz és gyors körözéssel akkora orgazmust gerjesztett, hogy a puncija rendesen öszerándult a farkamon, ezt egy visszafojtott, de egyértelmű gyönyörnyögés kíséretében. Amihez majdenm azonnal rájött az én hörgésem is.
Az egyik norvég valamit mondott és a társaság elkezdett röhögni.
Az allatunk levő emelet halljába ült valami norvég társaság és egy gyertya melett piáltak, cigiztek.
Mi a következő emelet folyósóján dugtunk a párommal. Az elején csak nyalás, újazás, szopás. Aztán feltette az egyik lábát a lépcsőre, behajolt és én kutyapózba kezdtem teljes lendülettel dugni. Habár próbáltuk valamennyire csendbe csinálni, halk nyögések és mozgások zaja lehallatszott. Egy idő után a norvégok elcsendesültek. A párom benyult a csiklójáhozz és gyors körözéssel akkora orgazmust gerjesztett, hogy a puncija rendesen öszerándult a farkamon, ezt egy visszafojtott, de egyértelmű gyönyörnyögés kíséretében. Amihez majdenm azonnal rájött az én hörgésem is.
Az egyik norvég valamit mondott és a társaság elkezdett röhögni.
Taxiba a városba furikáznak üdv
Sziasztok!
Mi holnap tervezünk párommal szabad téri, izgalmas, vad sex-et!
Mindig keresünk párokat akik szivesen kilesnének vagy betársulnak mellénk, de valahogy sose jelentkeznek....
Igaziak vagyunk, ha van kedvetek irjatok, privibe megmondjuk holnap pontosan mikor és hol leszünk!
Mi holnap tervezünk párommal szabad téri, izgalmas, vad sex-et!
Mindig keresünk párokat akik szivesen kilesnének vagy betársulnak mellénk, de valahogy sose jelentkeznek....
Igaziak vagyunk, ha van kedvetek irjatok, privibe megmondjuk holnap pontosan mikor és hol leszünk!
városliget felejtős,be van kamerázva!!!
Rengeteg hely van ahol lathatnak. Sot..... abbol van a legtobb.
csak ugye nem mindegy, hogy ki lat es hol esik jol igazan a legyott....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 03. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 03. vasárnap 10:16

Törölt felhasználó (1102592)
VIP

Mi is lennénk megint ahol láthatnak de hol?
Az kifejezetten tahó dolog szerintem.
Nézik ezeket a mallorcai, Sandfly videókat a neten, aztán azt hiszik hogy mindenhol úgy van. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 10. csütörtök 08:07
Nézik ezeket a mallorcai, Sandfly videókat a neten, aztán azt hiszik hogy mindenhol úgy van. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 10. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1671402)

Nem azt mondtam, hogy senki sem lehet ott több száz méteres körzetben. Alap esetben még izgat is, ha néznek. Viszont amikor ember pofátlanul odaáll melléd, álló farokkal és csorgó nyállal bámul és halál nyugodtan megkérdezi, hogy ő is megdughatja-e majd utánam a partnerem, az nem csak simán illúzió romboló, hanem egyszerűen undorító...
Főszezon ide vagy oda, a Velencei tónál és a Balatonnál is vannak olyan partszakaszok, ahol aztán semmi nincs. Itt azért szoktak lenni olyan részek, ahova le lehet menni fürdeni, de ezeket a helyeket általában az ott nagyon járatos emberek ismerik.
Remélem tudsz követni
Főszezon ide vagy oda, a Velencei tónál és a Balatonnál is vannak olyan partszakaszok, ahol aztán semmi nincs. Itt azért szoktak lenni olyan részek, ahova le lehet menni fürdeni, de ezeket a helyeket általában az ott nagyon járatos emberek ismerik.
Remélem tudsz követni

szívesen romatikáznék veletek
néző szinten :P vagy több : D
(Ez egy válasz A-W-69 üzenetére (2017. 08. 30. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 30. szerda 00:35

Budán a Duna parton "romantikáztunk" orálisan
Sokan arra sétáltak, eveztek, de nem tűnt fel nekik

Alkalmi szexkapcsolat keretében és anno az exel is átéltem a szabadtéri szex örömeit,ámbár a vége mindig egy csúnya felfázás,meghűlés volt a részem utána,de nem bántam!

mi tegnap voltunk a nyíregyházi fürdőben.
Szép hely nagyon
fincsi volt
de ami utána jött...
Szép hely nagyon

de ami utána jött...

Mi is lennénk megint ahol láthatnak de hol?
Igen, Fonyód,bocsánat.Többi rendben...
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 14:05

Szia!
Kicsit át kéne írni a történetet mert több helyen sántít. A csopaki kemping Berénytől több óra biciklizés elég jó tempóban , de vele szemben nincs a Badacsony ( talán keverted Fonyóddal , az biciklivel sincs messze , meg szemben van Badacsony ) . Amennyiben ugyan arra a szeles időre gondolunk mikor kiürült a berényi nudi strand, akkor a többi strandon se voltak...a Balatonban meg pláne. Viszont ha abban a szélben a parton dugtatok kutya pózban minden elismerésem
Kicsit át kéne írni a történetet mert több helyen sántít. A csopaki kemping Berénytől több óra biciklizés elég jó tempóban , de vele szemben nincs a Badacsony ( talán keverted Fonyóddal , az biciklivel sincs messze , meg szemben van Badacsony ) . Amennyiben ugyan arra a szeles időre gondolunk mikor kiürült a berényi nudi strand, akkor a többi strandon se voltak...a Balatonban meg pláne. Viszont ha abban a szélben a parton dugtatok kutya pózban minden elismerésem

Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 08. 31. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 31. csütörtök 11:51

Törölt felhasználó (1869692)

Szia!Mi két hete nudizni voltunk Berenyben, de jött a szél, leleptunk.Bicajjal voltunk, csopaki kemping mellett viszont elkapott minket a vágy.A strand melletti kis erdőben le lehet menni a vízig...Hatalmasat dugtunk, mellettünk kb három méterre a strand kerítése, sűrű bokrok,nem lehetett átlátni, de ott voltak a fürdőzők...szemben a Badacsony,emberek a vízben beljebb...ha valaki tudja,hová kell nézni,láthatja ahogy kutya pózban dugunk.... végén arcra egy nagy ló occs....jó volt,na!
Szia!Mi két hete nudizni voltunk Berenyben, de jött a szél, leleptunk.Bicajjal voltunk, csopaki kemping mellett viszont elkapott minket a vágy.A strand melletti kis erdőben le lehet menni a vízig...Hatalmasat dugtunk, mellettünk kb három méterre a strand kerítése, sűrű bokrok,nem lehetett átlátni, de ott voltak a fürdőzők...szemben a Badacsony,emberek a vízben beljebb...ha valaki tudja,hová kell nézni,láthatja ahogy kutya pózban dugunk.... végén arcra egy nagy ló occs....jó volt,na!
(Ez egy válasz Tom1876 üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 15:30

Sziasztok!
Balatonboglár környékén ismer valaki olyan eldugottab helyet ahol jó eséllyel megzavarás nélkül tudnánk szeretkezni a párommal? Erdő, part stb. Jó lenne ha autóval megközelíthető lenne.
Köszi!
Balatonboglár környékén ismer valaki olyan eldugottab helyet ahol jó eséllyel megzavarás nélkül tudnánk szeretkezni a párommal? Erdő, part stb. Jó lenne ha autóval megközelíthető lenne.
Köszi!
Ilyen ez a pop szakma.

Budán a Duna parton "romantikáztunk" orálisan

A vágyak topic kapcsán eszembe jutottak dolgok. Most épp azokat a képeket, videókat nézegettem.
Pláza parkolóházban villantás, vagy lépcsőfordulóban való szopás, próbafülkében akciók. Hiányoznak.
Pláza parkolóházban villantás, vagy lépcsőfordulóban való szopás, próbafülkében akciók. Hiányoznak.
Szervusz Tom.
Legyél kreatív mint itt az oldalon a szex a szabadban és hasonló kategóriákban induló párok és hölgyek akik még képsorozattal is megörökítik magukat.
Én is jártam már erre-arra és igen a vágy és az adott helyzet hozott már izgalmasabbnál izgalmasabb intim együttléteket az életem során. eddig egyetlen 1x volt egy bácsi aki meglátott minket. De jót nevetet és tovább ment legyintve ezek a mai fiatalok kijelentéssel. (Ez egy válasz Tom1876 üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 13. vasárnap 15:30
Legyél kreatív mint itt az oldalon a szex a szabadban és hasonló kategóriákban induló párok és hölgyek akik még képsorozattal is megörökítik magukat.
Én is jártam már erre-arra és igen a vágy és az adott helyzet hozott már izgalmasabbnál izgalmasabb intim együttléteket az életem során. eddig egyetlen 1x volt egy bácsi aki meglátott minket. De jót nevetet és tovább ment legyintve ezek a mai fiatalok kijelentéssel. (Ez egy válasz Tom1876 üzenetére (2017. 08. 13. vasárnap 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!