Strandon a vízben!
Nagyon sokan voltak, de így még izgalmasabb volt.
Mereven senki nem mert nézni, de láttam, hogy páran odasandítanak. Hát nem volt egy maratoni menet de nem rossz.
Nagyon sokan voltak, de így még izgalmasabb volt.
Mereven senki nem mert nézni, de láttam, hogy páran odasandítanak. Hát nem volt egy maratoni menet de nem rossz.
A Mátrában egy szálloda szaunájában. Nem volt éppen senki, a nejemmel levetkőztünk meztelenre, mert úgy az igazi. Különben itt az volt a szokás, hogy fürdőruhában. Jó meleg volt, ott dugtam meg az asszonyt a szaunában, nem a leghosszabb menet volt, de amikor befejeztük, jöttek más vendégek, s mi úgy maradtunk meztelenül. Elnézést kértünk, ők pedig mondták, hogy meztelenül az igazi, de senki se vetkőzött le.
Engem a vonaton világos nappal szopott le a párom többször is. Egyszer a vonaton én is benyaltam neki. Izgi volt...
En is meghuztam a csajomat a vonaton nagyon izgalmas volt, lovagolt egy jot aztan levett...
Voltak ott nők is, csakhát rajtuk nem látszik, ha felizgulnak.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Erotika kiállításon nem ját senki?
Ott állítólag voltak kabinok,ahol ölelkezni lehetet,és rajta ablakok, a kíváncsiskodók és bátrabb társulók számára.
Ki tud erről?
Az is elég nyilvános nem?
Ott állítólag voltak kabinok,ahol ölelkezni lehetet,és rajta ablakok, a kíváncsiskodók és bátrabb társulók számára.
Ki tud erről?
Az is elég nyilvános nem?
nincs jobb mint a szabadba,főleg,hogy most jön a jó idő.Egy éjszakai szerelmeskedés a parkban,szoknyában bugyi nélkül.finom kis apró mozdulatokkal.
mult szombat este,egy játszótéren "estünk" egymásnak,már rendesen benne voltunk,mikor egy fószernak pont arra kellett sétáltatnia kutyusát... gyorsa szünetet iktattunk be!
szeretném egyszer a liftben
VÁÁÁÁÁÁÁÁ május 1jén lebuktunk a sashegyen
nem kis égés volt, az öregecske párocska elég nagyot nézhetett... addig nem ment arra senki,pedig puncinyalás is volt
bezzeg az én farkamat meg tudták stírölni... már ami kint volt a Babám szájából... de ez benne volt a pakliban

Lakodalomban, éjfél körül a svédasztal alatt. Én annyira paráztam, hogy észrevesznek, hogy nem sült el a fegyver, de a csaj nagyon élvezte. Még sikongatott is, pont a menyecske tánc alatt úgy, hogy senkinek nem tünt fel.
Ja! Ez kb. 20 éve volt! Szép emlék!

Ez a legjobb dolog,amikor izgulsz nehogy észrevegyenek.
Éjjel a focipálya kezdökörében is kiprobálnám:P
Egyszer annyira izgatott a dolog,hogy az erkélyünkben varázsoltam be a lompost a páromnak.
No folytatom csak megébredt a gyermekem.Tehát bevarázsoltam a lompost,mindketten meztelenek voltunk és ahogy hátulról nyomtam a melleit maszíroztam és ő ráfeküdt az erkély szélére.Engem izgatott,hogy valaki megláthat és ez megjobban fokozta szexuáls vágyamat.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 23:51

Egyszer annyira izgatott a dolog,hogy az erkélyünkben varázsoltam be a lompost a páromnak.
Erről jut eszembe.A lakodalom a kultóurh8zban volt 9ös nagyon megtetszett egy nő, csak az volt a baj, hogy nem volt egyedül.A menyecske tánc után, valahogy kettesben felkerültünk a szinpadra. A függöny nyitva volt, de a sarokban a hátsó függöny mögött egymásnak estünk.Hátulról tettem be a kukack8mat, ő meg kapaszkodott a függönybe, éppen elélveztem, amikor a csaj rándult egyet, leszakadt a függöny és mind a ketten a szinpad közepére zuhantunk, letolt ruhával. Siri csönd lett, aztán röhögés. A csajt megpofozta a barátja, azóta is együtt járunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 09:50
Törölt felhasználó (47519)

Lakodalomban, éjfél körül a svédasztal alatt. Én annyira paráztam, hogy észrevesznek, hogy nem sült el a fegyver, de a csaj nagyon élvezte. Még sikongatott is, pont a menyecske tánc alatt úgy, hogy senkinek nem tünt fel.
Ja! Ez kb. 20 éve volt! Szép emlék!

ez komoly történet
Mondjuk még örülhetsz hogy a barátja nem pofozott fel.Szal örülj:P (Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 11:20

Mondjuk még örülhetsz hogy a barátja nem pofozott fel.Szal örülj:P (Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 05. 04. péntek 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Erről jut eszembe.A lakodalom a kultóurh8zban volt 9ös nagyon megtetszett egy nő, csak az volt a baj, hogy nem volt egyedül.A menyecske tánc után, valahogy kettesben felkerültünk a szinpadra. A függöny nyitva volt, de a sarokban a hátsó függöny mögött egymásnak estünk.Hátulról tettem be a kukack8mat, ő meg kapaszkodott a függönybe, éppen elélveztem, amikor a csaj rándult egyet, leszakadt a függöny és mind a ketten a szinpad közepére zuhantunk, letolt ruhával. Siri csönd lett, aztán röhögés. A csajt megpofozta a barátja, azóta is együtt járunk.
mi csináltuk bucsukor este a kapuban(focipályán)
(Ez egy válasz Next27 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 13:17

Ez a legjobb dolog,amikor izgulsz nehogy észrevegyenek.
múltkor mentem csajjal margitszigeten játszótéren az egyik "mászókába" hogy na majd ott... igen ám, csakhogy vkik már megelőztek!
DD vicces volt! pedig ez lett volna az első alkalom nyilvános helyen... bár, hajnali 2-3kor nem tudom mennyire nyilvános...

Szombaton délután, elmentünk egy szállodába,
az ajtót nem zártuk kulcsra,
sőt a kulcsot is kint hagytuk az ajtóban.
Nem nyitott be senki...
Közben játszottunk a gondolattal,
fantáziáltunk,
hátha...
)
Nem nyitott be senki...
fantáziáltunk,
hátha...

Legközelebb ne csukjátok be az ajtót, csak hajtsátok be, hogy kihallasztódjon némi hang. És tegyetk valami figyelemfelketőt a kilincsre. Vagy szóljatok, megyek s viszek társaságot is, ha kell.
(Ez egy válasz BSBB üzenetére (2007. 05. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 09. szerda 19:35

Szombaton délután, elmentünk egy szállodába,
Nem nyitott be senki...
fantáziáltunk,
hátha...
)
Nem nyitott be senki...
fantáziáltunk,
hátha...