Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#681   2007. 09. 05. szerda 10:53
vadász47 vadász47
Van két jeles esetem,bár nem friss, mégis örökzöld.Az egyik. A hely nyilvános, bizonyos értelemben.Mindketten tizenhét évesek voltunk,amikor a "testi szerelmek orbáncnál égőbb parazsa" a legjobban éget,naponta két-három tömés sorozatban egymás után az ellenszer.Azon a napon nem volt módunkban kupakolni,ezért este a kertben bugyi le, be a zsebembe, gumi fel, szoknyácska fel, a jótékony sötétben lompos hátulról kiscsajnak be, majd szolíd csendes toszás, ilyenkor ő nem élvezett,csupán használtam őt. Mindent csendben,hiszen a sarok mögül bárki kiléphet.Koromsötét volt. Ő nekidőlt a gang korlátjának,azt a cukor seggét kitolta felém,hogy szabadon élvezkedhessek benne.Az udvar velünk egy szintben volt, nem volt lépcső. Miközben csendesen nyomtuk a szelídet, a koromsötétben megszólal egy hang mellettünk kb. karnyújtásnyira:"Itt vagytok?" Majdnem lepetéztem. A macskajárású nevelőapja volt a csajnak,köztünk a szimpátia minusz 40 fok. A teljes húsz centim megdermedt a csaj kicsikéjében,majd válasz: "Igen".Hogy én frászt kaptam,az rendben,de hogy a kiscsaj be nem görcsölt, az csoda. Bájos lett volna. Kb. egy perc csevegés.A csaj beszélt,a hangján az ég világon semmit nem lehetett érezi. Én tartottam benne a nyársat, a világért nem mozdultam volna, majd pofátlanul lassú húzásokat végeztem benne. A nők lélekjelenléte ilyen helyzetekben egyenesen elképesztő.Azért kezdtem óvatos mozgásba,mert tudni akartam, nem görcsölt-e be, és a másik rettenetesen nagy könnyebbség az volt,hogy a dugattyú mozdult és járt,de utána ismét nem mertem moccanni, ki kell várni,amíg elviszi a fene, ez járt a fejemben folyton. Aztán csend, a hapi elment.A sötétben ahogy jött,felszívódott.Aztán öt percig csak lélegeztünk,reszkettünk mind a ketten,na de azt az örömöt,hogy megúsztuk.Aztán, mivel még felén sem voltunk a szertartásnak,alaposan feizgulva attól,amin átestünk, életem egyik elgelsöprőbb lövése következett.Karó ki, gumi les,bugyi vissza, szoknyácska le, és minden ment tovább szolidan,ahogy kell. A másikat később.
#682   2007. 09. 05. szerda 21:01
corinna corinna
a másikat is.....
(Ez egy válasz vadász47 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:53
Van két jeles esetem,bár nem friss, mégis örökzöld.Az egyik. A hely nyilvános, bizonyos értelemben.Mindketten tizenhét évesek voltunk,amikor a "testi szerelmek orbáncnál égőbb parazsa" a legjobban éget,naponta két-három tömés sorozatban egymás után az ellenszer.Azon a napon nem volt módunkban kupakolni,ezért este a kertben bugyi le, be a zsebembe, gumi fel, szoknyácska fel, a jótékony sötétben lompos hátulról kiscsajnak be, majd szolíd csendes toszás, ilyenkor ő nem élvezett,csupán használtam őt. Mindent csendben,hiszen a sarok mögül bárki kiléphet.Koromsötét volt. Ő nekidőlt a gang korlátjának,azt a cukor seggét kitolta felém,hogy szabadon élvezkedhessek benne.Az udvar velünk egy szintben volt, nem volt lépcső. Miközben csendesen nyomtuk a szelídet, a koromsötétben megszólal egy hang mellettünk kb. karnyújtásnyira:"Itt vagytok?" Majdnem lepetéztem. A macskajárású nevelőapja volt a csajnak,köztünk a szimpátia minusz 40 fok. A teljes húsz centim megdermedt a csaj kicsikéjében,majd válasz: "Igen".Hogy én frászt kaptam,az rendben,de hogy a kiscsaj be nem görcsölt, az csoda. Bájos lett volna. Kb. egy perc csevegés.A csaj beszélt,a hangján az ég világon semmit nem lehetett érezi. Én tartottam benne a nyársat, a világért nem mozdultam volna, majd pofátlanul lassú húzásokat végeztem benne. A nők lélekjelenléte ilyen helyzetekben egyenesen elképesztő.Azért kezdtem óvatos mozgásba,mert tudni akartam, nem görcsölt-e be, és a másik rettenetesen nagy könnyebbség az volt,hogy a dugattyú mozdult és járt,de utána ismét nem mertem moccanni, ki kell várni,amíg elviszi a fene, ez járt a fejemben folyton. Aztán csend, a hapi elment.A sötétben ahogy jött,felszívódott.Aztán öt percig csak lélegeztünk,reszkettünk mind a ketten,na de azt az örömöt,hogy megúsztuk.Aztán, mivel még felén sem voltunk a szertartásnak,alaposan feizgulva attól,amin átestünk, életem egyik elgelsöprőbb lövése következett.Karó ki, gumi les,bugyi vissza, szoknyácska le, és minden ment tovább szolidan,ahogy kell. A másikat később.
#683   2007. 09. 05. szerda 23:02
husband35 husband35 VIP
Nos ez nem egész szex,de valós.Görögországban amikor voltunk elragadott a hév a strandon.A napfény,a meleg,a környezet nagyon erotikussan hatott ránk.Bementünk fürdeni és levetkőztünk pucérra.Szerintem borzasztó jó érzés meztelenül fürdeni és az is izgató volt,hogy más párok 2-3 m-es távolságban voltak.Ez azonban nem zavart és a vízben egyre jobban belemélyedtünk az akcióba.Volt a csókolózástól mell simogatástól és szívástól punci és farok "veréstől" minden.Azonban abba hagytuk,megvártuk amíg lecsillapodnak a kedélyek,szerencsére szállásunk 100m-re volt felrohantunk és szexeltünk egy bitang nagyot.
#684   2007. 09. 06. csütörtök 09:09
surdapapa surdapapa
fővadászúr!
kéretik a következő sztori.

ez eljen
(Ez egy válasz vadász47 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:53
#685   2007. 09. 06. csütörtök 23:26
hegyimenyet hegyimenyet
Az én nejem isa volt már szoknya alatt bugyi nélkül, de hogy ilyet megengedne... Irigykedek
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 23:21
Hasonló történet,"régebben" történt,elmentünk cukrászdába ha jól emlékszem,megkértem a párom,hogy vegye le a bugyiját,szoknya volt rajta,így nem okozott nehézséget.Azután közelebb csúsztam hozzá és vadul,hevessen elkezdtünk csókolózni.Közben kezem betévedt a szoknya alá és "becsúszott" az ujjam a nedves puncijába.Egészen addig amíg elélvezett a hotelban.
#686   2007. 09. 25. kedd 12:36
X Törölt felhasználó (29760)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#687   2007. 10. 01. hétfő 04:24
cuki0810 cuki0810
Tegnap a barim megújjazott egy cukrászdában!
Mini szoknyában voltam és pont a középen kivágott tangámban...egy kis srác végig nézte az egészet mert megláttam, hogy nagyon nézi a combom és gondoltam miért ne...miután elmentem nagyon halkan a párom újját a srác felé nézve leszopogattam..
#688   2007. 10. 01. hétfő 08:09
jenner jenner
hiszi a piszi. a cukrászdában a srácon kívül nem volt senki ?
#689   2007. 10. 01. hétfő 11:01
X Törölt felhasználó (89109)
Tegnap kirándulni voltunk a párommal egy erdőben és hát elfáradtunk,le kellett kicsit pihenni a pokrócra a tisztáson,és láss csodát,tiszta levegő hiphop erőre kaptunk,és egymásnak estük,egy quados zavart csak meg minket,de még épp időben,szerencséje volt,nem szeretem a nézelődöket nyes crazya
Csak ajánlani tudom a 7végi sétákat nyes
#690   2007. 10. 01. hétfő 14:22
szexipoz szexipoz VIP
Nagyon jók tudnak lenni a nyilvános kalandok...
#691   2007. 10. 01. hétfő 18:33
kozso198700 kozso198700
szerintetek milyen lehet egy sportcsarnok tetelyén csinálni??
#692   2007. 10. 01. hétfő 20:30
szoposszaju szoposszaju
engem is felizgat nyilvános helyen szexelni, nyögdécselni.a béke szálló női öltözőjében jó pár éve szemben a tükörrel töcskölt párszor hátulról akkori barátom,óriási kockázat mellett,de nagyon élveztük.aztán kipróbáltuk a szaunát,ott ránk is nyitottak..éppen szoptam,a külvilágról megfeledkezve nyaltam,kényeztettem,nyögtünk nagyokat,de ....nem hagytuk abba...
#693   2007. 10. 01. hétfő 23:56
emisszio emisszio
Strandon,a vízparton,nádas mögött,nem látott senki(ezt nem is akartuk),de nagyon jó volt!!! vigyor2
#694   2007. 10. 10. szerda 23:10
X Törölt felhasználó (54854)
Én most értem haza,ugyanis a párommal kilátogattunk a Hajógyári szigetre és annyira "szerette volna",kénytelen voltam megdugni a motorháztetőn,aztán ráévezni a mellére nyes Ott még sosem próbáltuk,de isteni volt,aztán folytatásképp átgurultunk a Hármashatárhegyre ahol is (mivel imád szopni) alaposan leápolt engem,úgyhogy volt egy kellemes estém/esténk a természet a lágy ölén nyes Persze az orális szexnél már csak belülről néztünk kifelé,kiszállni már hideg volt hehe
Amúgy ezt a 2helyet ajánlani tudom mindenkinek wink
#695   2007. 10. 12. péntek 02:22
vxyferi vxyferi
3ashatárhegyen rendszeresen törnek fel autókat, egyszer volt szerencsém élőben végignézni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54854)
2007. 10. 10. szerda 23:10
Én most értem haza,ugyanis a párommal kilátogattunk a Hajógyári szigetre és annyira "szerette volna",kénytelen voltam megdugni a motorháztetőn,aztán ráévezni a mellére nyes Ott még sosem próbáltuk,de isteni volt,aztán folytatásképp átgurultunk a Hármashatárhegyre ahol is (mivel imád szopni) alaposan leápolt engem,úgyhogy volt egy kellemes estém/esténk a természet a lágy ölén nyes Persze az orális szexnél már csak belülről néztünk kifelé,kiszállni már hideg volt hehe
Amúgy ezt a 2helyet ajánlani tudom mindenkinek wink
#696   2007. 10. 16. kedd 03:55
X Törölt felhasználó (65919)
Éjszakai utazás vonaton. A párommal hetek óta nem voltunk együtt és ki is használtuk, hogy ketten voltunk egy fülkében. Dugás közbe nézek ki a folyósóra és a behuzott függönyök közti résen bámul egy éppen kint dohányzó csaj. Annyira begerjedtünk, hogy lett még egy második menet is.
#697   2007. 10. 16. kedd 08:38
X Törölt felhasználó (54854)
Talán ha épp benne vagy rajta csináljuk bent a sok félreeső millió erdős zugos beállós részen,talán nem törik fel,vagy ellopnak belőle minket is? nyes
Nem azt mondtadm,hogy az autót tegyük le a Hármashtárhegyen fent a parkolóban aztán édeskettesben a vaksötétben másszunk be egy pokróccal az erdőbe,addig meg hagy vigyék a kocsit,itt kocsival,kocsiban,erről van szó wink
(Ez egy válasz vxyferi üzenetére (2007. 10. 12. péntek 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 02:22
3ashatárhegyen rendszeresen törnek fel autókat, egyszer volt szerencsém élőben végignézni
#698   2007. 10. 16. kedd 13:59
zpulz zpulz
Nagy élmény minket a határőrők zavartak el, mert határközelben vagyunk.
Kérdem én! Ha úgy akarom, hogy a seggem Romániában legyen, akkor mivan?
#699   2007. 10. 18. csütörtök 17:11
hegyimenyet hegyimenyet
Nemrég voltunk gombázni. Már eleve úgy mentünk, hogy szex is lesz. Egy kicsit beljebb megálltunk csókolózni, pulcsi fel, cicipuszi, nadrág le, nejem előredőlt én pedig betettem hátulról. Nem látta senki, de nagyon jól esett!
#700   2007. 10. 28. vasárnap 05:59
husband35 husband35 VIP
Jók ezek spontán vagy tervezett szexmenetek,sőt kell is a változatosság. eljen
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 17:11
Nemrég voltunk gombázni. Már eleve úgy mentünk, hogy szex is lesz. Egy kicsit beljebb megálltunk csókolózni, pulcsi fel, cicipuszi, nadrág le, nejem előredőlt én pedig betettem hátulról. Nem látta senki, de nagyon jól esett!

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2474db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 04. szerda

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!