Van két jeles esetem,bár nem friss, mégis örökzöld.Az egyik. A hely nyilvános, bizonyos értelemben.Mindketten tizenhét évesek voltunk,amikor a "testi szerelmek orbáncnál égőbb parazsa" a legjobban éget,naponta két-három tömés sorozatban egymás után az ellenszer.Azon a napon nem volt módunkban kupakolni,ezért este a kertben bugyi le, be a zsebembe, gumi fel, szoknyácska fel, a jótékony sötétben lompos hátulról kiscsajnak be, majd szolíd csendes toszás, ilyenkor ő nem élvezett,csupán használtam őt. Mindent csendben,hiszen a sarok mögül bárki kiléphet.Koromsötét volt. Ő nekidőlt a gang korlátjának,azt a cukor seggét kitolta felém,hogy szabadon élvezkedhessek benne.Az udvar velünk egy szintben volt, nem volt lépcső. Miközben csendesen nyomtuk a szelídet, a koromsötétben megszólal egy hang mellettünk kb. karnyújtásnyira:"Itt vagytok?" Majdnem lepetéztem. A macskajárású nevelőapja volt a csajnak,köztünk a szimpátia minusz 40 fok. A teljes húsz centim megdermedt a csaj kicsikéjében,majd válasz: "Igen".Hogy én frászt kaptam,az rendben,de hogy a kiscsaj be nem görcsölt, az csoda. Bájos lett volna. Kb. egy perc csevegés.A csaj beszélt,a hangján az ég világon semmit nem lehetett érezi. Én tartottam benne a nyársat, a világért nem mozdultam volna, majd pofátlanul lassú húzásokat végeztem benne. A nők lélekjelenléte ilyen helyzetekben egyenesen elképesztő.Azért kezdtem óvatos mozgásba,mert tudni akartam, nem görcsölt-e be, és a másik rettenetesen nagy könnyebbség az volt,hogy a dugattyú mozdult és járt,de utána ismét nem mertem moccanni, ki kell várni,amíg elviszi a fene, ez járt a fejemben folyton. Aztán csend, a hapi elment.A sötétben ahogy jött,felszívódott.Aztán öt percig csak lélegeztünk,reszkettünk mind a ketten,na de azt az örömöt,hogy megúsztuk.Aztán, mivel még felén sem voltunk a szertartásnak,alaposan feizgulva attól,amin átestünk, életem egyik elgelsöprőbb lövése következett.Karó ki, gumi les,bugyi vissza, szoknyácska le, és minden ment tovább szolidan,ahogy kell. A másikat később.
a másikat is.....
(Ez egy válasz vadász47 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:53

Van két jeles esetem,bár nem friss, mégis örökzöld.Az egyik. A hely nyilvános, bizonyos értelemben.Mindketten tizenhét évesek voltunk,amikor a "testi szerelmek orbáncnál égőbb parazsa" a legjobban éget,naponta két-három tömés sorozatban egymás után az ellenszer.Azon a napon nem volt módunkban kupakolni,ezért este a kertben bugyi le, be a zsebembe, gumi fel, szoknyácska fel, a jótékony sötétben lompos hátulról kiscsajnak be, majd szolíd csendes toszás, ilyenkor ő nem élvezett,csupán használtam őt. Mindent csendben,hiszen a sarok mögül bárki kiléphet.Koromsötét volt. Ő nekidőlt a gang korlátjának,azt a cukor seggét kitolta felém,hogy szabadon élvezkedhessek benne.Az udvar velünk egy szintben volt, nem volt lépcső. Miközben csendesen nyomtuk a szelídet, a koromsötétben megszólal egy hang mellettünk kb. karnyújtásnyira:"Itt vagytok?" Majdnem lepetéztem. A macskajárású nevelőapja volt a csajnak,köztünk a szimpátia minusz 40 fok. A teljes húsz centim megdermedt a csaj kicsikéjében,majd válasz: "Igen".Hogy én frászt kaptam,az rendben,de hogy a kiscsaj be nem görcsölt, az csoda. Bájos lett volna. Kb. egy perc csevegés.A csaj beszélt,a hangján az ég világon semmit nem lehetett érezi. Én tartottam benne a nyársat, a világért nem mozdultam volna, majd pofátlanul lassú húzásokat végeztem benne. A nők lélekjelenléte ilyen helyzetekben egyenesen elképesztő.Azért kezdtem óvatos mozgásba,mert tudni akartam, nem görcsölt-e be, és a másik rettenetesen nagy könnyebbség az volt,hogy a dugattyú mozdult és járt,de utána ismét nem mertem moccanni, ki kell várni,amíg elviszi a fene, ez járt a fejemben folyton. Aztán csend, a hapi elment.A sötétben ahogy jött,felszívódott.Aztán öt percig csak lélegeztünk,reszkettünk mind a ketten,na de azt az örömöt,hogy megúsztuk.Aztán, mivel még felén sem voltunk a szertartásnak,alaposan feizgulva attól,amin átestünk, életem egyik elgelsöprőbb lövése következett.Karó ki, gumi les,bugyi vissza, szoknyácska le, és minden ment tovább szolidan,ahogy kell. A másikat később.
Nos ez nem egész szex,de valós.Görögországban amikor voltunk elragadott a hév a strandon.A napfény,a meleg,a környezet nagyon erotikussan hatott ránk.Bementünk fürdeni és levetkőztünk pucérra.Szerintem borzasztó jó érzés meztelenül fürdeni és az is izgató volt,hogy más párok 2-3 m-es távolságban voltak.Ez azonban nem zavart és a vízben egyre jobban belemélyedtünk az akcióba.Volt a csókolózástól mell simogatástól és szívástól punci és farok "veréstől" minden.Azonban abba hagytuk,megvártuk amíg lecsillapodnak a kedélyek,szerencsére szállásunk 100m-re volt felrohantunk és szexeltünk egy bitang nagyot.
fővadászúr!
kéretik a következő sztori.
ez
(Ez egy válasz vadász47 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:53
kéretik a következő sztori.
ez

Az én nejem isa volt már szoknya alatt bugyi nélkül, de hogy ilyet megengedne... Irigykedek
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 23:21

Hasonló történet,"régebben" történt,elmentünk cukrászdába ha jól emlékszem,megkértem a párom,hogy vegye le a bugyiját,szoknya volt rajta,így nem okozott nehézséget.Azután közelebb csúsztam hozzá és vadul,hevessen elkezdtünk csókolózni.Közben kezem betévedt a szoknya alá és "becsúszott" az ujjam a nedves puncijába.Egészen addig amíg elélvezett a hotelban.

Tegnap a barim megújjazott egy cukrászdában!
Mini szoknyában voltam és pont a középen kivágott tangámban...egy kis srác végig nézte az egészet mert megláttam, hogy nagyon nézi a combom és gondoltam miért ne...miután elmentem nagyon halkan a párom újját a srác felé nézve leszopogattam..
Mini szoknyában voltam és pont a középen kivágott tangámban...egy kis srác végig nézte az egészet mert megláttam, hogy nagyon nézi a combom és gondoltam miért ne...miután elmentem nagyon halkan a párom újját a srác felé nézve leszopogattam..
hiszi a piszi. a cukrászdában a srácon kívül nem volt senki ?
Tegnap kirándulni voltunk a párommal egy erdőben és hát elfáradtunk,le kellett kicsit pihenni a pokrócra a tisztáson,és láss csodát,tiszta levegő hiphop erőre kaptunk,és egymásnak estük,egy quados zavart csak meg minket,de még épp időben,szerencséje volt,nem szeretem a nézelődöket
Csak ajánlani tudom a 7végi sétákat

Csak ajánlani tudom a 7végi sétákat

Nagyon jók tudnak lenni a nyilvános kalandok...
szerintetek milyen lehet egy sportcsarnok tetelyén csinálni??
engem is felizgat nyilvános helyen szexelni, nyögdécselni.a béke szálló női öltözőjében jó pár éve szemben a tükörrel töcskölt párszor hátulról akkori barátom,óriási kockázat mellett,de nagyon élveztük.aztán kipróbáltuk a szaunát,ott ránk is nyitottak..éppen szoptam,a külvilágról megfeledkezve nyaltam,kényeztettem,nyögtünk nagyokat,de ....nem hagytuk abba...
Strandon,a vízparton,nádas mögött,nem látott senki(ezt nem is akartuk),de nagyon jó volt!!!

Én most értem haza,ugyanis a párommal kilátogattunk a Hajógyári szigetre és annyira "szerette volna",kénytelen voltam megdugni a motorháztetőn,aztán ráévezni a mellére
Ott még sosem próbáltuk,de isteni volt,aztán folytatásképp átgurultunk a Hármashatárhegyre ahol is (mivel imád szopni) alaposan leápolt engem,úgyhogy volt egy kellemes estém/esténk a természet a lágy ölén
Persze az orális szexnél már csak belülről néztünk kifelé,kiszállni már hideg volt
Amúgy ezt a 2helyet ajánlani tudom mindenkinek

3ashatárhegyen rendszeresen törnek fel autókat, egyszer volt szerencsém élőben végignézni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 10. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 10. szerda 23:10
Törölt felhasználó (54854)

Én most értem haza,ugyanis a párommal kilátogattunk a Hajógyári szigetre és annyira "szerette volna",kénytelen voltam megdugni a motorháztetőn,aztán ráévezni a mellére
Ott még sosem próbáltuk,de isteni volt,aztán folytatásképp átgurultunk a Hármashatárhegyre ahol is (mivel imád szopni) alaposan leápolt engem,úgyhogy volt egy kellemes estém/esténk a természet a lágy ölén
Persze az orális szexnél már csak belülről néztünk kifelé,kiszállni már hideg volt

Éjszakai utazás vonaton. A párommal hetek óta nem voltunk együtt és ki is használtuk, hogy ketten voltunk egy fülkében. Dugás közbe nézek ki a folyósóra és a behuzott függönyök közti résen bámul egy éppen kint dohányzó csaj. Annyira begerjedtünk, hogy lett még egy második menet is.
Talán ha épp benne vagy rajta csináljuk bent a sok félreeső millió erdős zugos beállós részen,talán nem törik fel,vagy ellopnak belőle minket is?
Nem azt mondtadm,hogy az autót tegyük le a Hármashtárhegyen fent a parkolóban aztán édeskettesben a vaksötétben másszunk be egy pokróccal az erdőbe,addig meg hagy vigyék a kocsit,itt kocsival,kocsiban,erről van szó
(Ez egy válasz vxyferi üzenetére (2007. 10. 12. péntek 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 12. péntek 02:22

Nem azt mondtadm,hogy az autót tegyük le a Hármashtárhegyen fent a parkolóban aztán édeskettesben a vaksötétben másszunk be egy pokróccal az erdőbe,addig meg hagy vigyék a kocsit,itt kocsival,kocsiban,erről van szó

3ashatárhegyen rendszeresen törnek fel autókat, egyszer volt szerencsém élőben végignézni
Nagy élmény minket a határőrők zavartak el, mert határközelben vagyunk.
Kérdem én! Ha úgy akarom, hogy a seggem Romániában legyen, akkor mivan?
Kérdem én! Ha úgy akarom, hogy a seggem Romániában legyen, akkor mivan?
Nemrég voltunk gombázni. Már eleve úgy mentünk, hogy szex is lesz. Egy kicsit beljebb megálltunk csókolózni, pulcsi fel, cicipuszi, nadrág le, nejem előredőlt én pedig betettem hátulról. Nem látta senki, de nagyon jól esett!
Jók ezek spontán vagy tervezett szexmenetek,sőt kell is a változatosság.
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 10. 18. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 18. csütörtök 17:11

Nemrég voltunk gombázni. Már eleve úgy mentünk, hogy szex is lesz. Egy kicsit beljebb megálltunk csókolózni, pulcsi fel, cicipuszi, nadrág le, nejem előredőlt én pedig betettem hátulról. Nem látta senki, de nagyon jól esett!