Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 64 65 66 67 68 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1171   2009. 08. 04. kedd 10:12
X Törölt felhasználó (399158)
Mit tesz a jó reklám. Erről az jut eszembe, amikor USÁ-ban télen eladtak 30E pár nyári cipőt azzal a szlogennel, hogy abban lehet legjobban rock&roll-t táncolni.
Azzal a különbséggel, hogy aki itt megnézte a párod, annak reklám sem kellett. Azért ez durva volt, annyi fickó és biztosan ijesztő is így ismeretlenül.
Mi nemsokára megyünk a Dunakanyarba, de ott nem lesz netünk, így marad a spontanitás. Legalább nem lesz 22 jelentkező egyszerre, de lesznek izgis menetek a Duna partján crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 01. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 08. 01. szombat 11:25
Azt hiszem a végén egy kicsit túlzásba estünk ezzel a reklámozással. Mentségünkre szól, hogy múltkor 11 pasiból csak 1 jelent meg. Gondoltam kétszer annyi hívásból ketten csak eljönnek... Hát voltak vagy 22-en??

Gyanús volt, hogy már a sziget bejárónál a parkolóban, ahol Andi átöltözött/levetkőzött egy autóból ránk kiabáltak: "Ti vagytok azok?" -Reméltem, hogy ez a diszkrét érdeklődés nem nekünk szól. Hátha csak az egyik drogdíler keresi a másikat...

De amikor kiérkeztünk a sziget spiccre elhűltem: lehet, hogy nem volt ott mind a két futball csapatnyi kiértesített srác, de egy futball csapat + tartalékok, edző és a gyúró (15-18?) ott voltak, az hétszentség. (Esetleg megszámoltátok magatokat?) Egy hatalmas kupacban álltak négy-öt autó mellett, egyetlen rövid szoknyás csaj társaságában.

Andi pánikba esett.

"Azonnalhajtstovább!" "Menjünkmárinnenafrancba!" Holalikőröm?"-végül egy deci bátorság után hajlandóságot mutatott: "Azt az izmosat hívd ide! Azzal akarok csak!"

A fiúk nagyon rendesen és jól nevelten megálltak a kocsi mögött és kivárták, amíg Andi hangulatba simogatta magát. (Köszi fiúk!) Amikor már kellően nedves volt a kis szuka, bekötöttem a szemét és közelebb hívtam a lovagjait. A lehúzott ablakon át benyúltak, simogatták, markolászták őt. (Később itthon azt mondta ez volt a legizgalmasabb része az estének Legközelebb hosszabban fogjuk csinálni.) Ez annyira felizgatta Andit, hogy ki akart szállni és szopni kezdett egyszerre vagy négy fickót, majd kért tőlem egy gumit (Legközelebb azért óvszer legyen már mindenkinél!) ráhúzta az egyik srácra és felnyársalta magát a kocsiajtó előtt állva.

A következő helyszín a motorháztető (Legközelebb valamelyik masszívabb, "felfekvős" motorháztetőre kellene tenni őt, mert ezen kapaszkodnia kellett.) volt, majd egy leterített pokróc az autó mellett.
A srácok megbaszták, megszopatták...használták a száját, punciját és a kezét... (Andi köszönte annak a fiúnak, aki nyalogatta is őt!)
Andi maszturbált, farkat vert, szopott baszott, élvezett, nyögött...
Én meg csak néztem, hogy mindenkin van gumi, aki piciny kincsem puncijába akarja tolni magát. (Legközelebb hozok zseblámpát is.)

Andi kedvence a misszionárius póz, mert közben simogat6ja a csiklóját, de imádja négykézláb is. Kábé négy-öt fiú élvezett el, amikor Andi pihenőt kért. Gondoltam most felkereshetnénk a párt, akik szintén lejöttek, de eddig nem fértünk hozzájuk. Andit őszintén érdeklik a lányok.

A pár fiú tagja nagyon élvezte a helyzetet, de szegény lány teljesen halálra volt rémülve a sok kantól. Andival próbáltuk egy kicsit oldani a feszültségét, de sajnos nem bírt ellazulni. Andi nagyon sajnálta, mert szerinte az a legfinomabb, amikor egy farok van a puncijában, közben egy gyengéd női kéz simogatja a csiklóját. A lány gyönyörű, szoli-barna, karcsú, fekete punci szőrét rövidre nyírta (A! Szerintem is így jó.), bízom benne, hogy jövő 7en közelebbi ismeretséget köthetek vele smile

A beszélgetés után Andi ihlete elszállt ezért elköszöntünk a fiú
#1170   2009. 08. 04. kedd 05:45
X Törölt felhasználó (314412)
Tegnap fél négy körül kimentem a Sziget spiccre Andival...

Már nem tanácsolom senkinek, hogy odatervezzen szeretkezést. A sziget fesztivál miatt, gépek, munkások na és persze a szokásos kutyasétáltató emberek voltak ott.

Ennek ellenére, mert Andi be volt pörögve lementünk egészen a vízpartra és ott szeretkeztünk egy órácskát. Hülye fejjel nem vittünk magunkkal pokrócot ezért mindenhova ránk tapadt a finom kavicsos sóder. Egy sétáló pár ment el tőlünk 3 lépésre és sok kajakos a Duna felől 5-6 m-re.

Furcsa módon Andit most nem a kukkolók izgatták fel. Szerintem a hétvégi gang-bang-et élte át újra.
#1169   2009. 08. 03. hétfő 12:40
X Törölt felhasználó (37937)
Tamasesandrea ! Tudjátok, Pénteken ahogy megbeszéltük! MOZI !!!!!!!!!!!
#1168   2009. 08. 03. hétfő 12:25
Köszi, valóban jól éreztük magunkat, pedig nagyon szarul indult az esténk, a sok olyan pasi végett, aki a monitor mögött igazi Alfa Hím, pedig csak egy tubus sikosítóval bír el ! ITT KÉREK ELNÉZÉST AZOKTÓL AKIKRE EZ NEM VONATKOZIK, mert bizonyára vannak ilyenek !
(Ez egy válasz familyguy üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 12:18
Jó vol t asztori és a feleséged képeit nézve könnyen is el tudtam képzeni smile :P
#1167   2009. 08. 03. hétfő 12:18
familyguy familyguy
Jó vol t asztori és a feleséged képeit nézve könnyen is el tudtam képzeni smile :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37937)
2009. 08. 03. hétfő 12:15
aminek követkeménye képpen kettőnk nedűje patakokban csorgott le a párom ruhájára ( bizony volt mit takarítani utána ) és mellei közé. Csodálatos látvány volt, ahogyan a part fényei megvilágították a fénylő nyakán, és mellére csorgó nedűt. Tisztálkodtunk, visszaöltöztünk, beszélgettünk még vagy 20 percet, és abban maradtunk a fiúval, hogy ezt még megismételjük, és eredeti tervünkhöz ragaszkodva a Mozis akciót is megejtjük. Úgy hogy MADMAXIMUM kellemes estét töltöttünk el veled ! Ha lesz folytatása a dolognak, azt is el fogom mondani !!!!!!!!!!!!!
#1166   2009. 08. 03. hétfő 12:15
aminek követkeménye képpen kettőnk nedűje patakokban csorgott le a párom ruhájára ( bizony volt mit takarítani utána ) és mellei közé. Csodálatos látvány volt, ahogyan a part fényei megvilágították a fénylő nyakán, és mellére csorgó nedűt. Tisztálkodtunk, visszaöltöztünk, beszélgettünk még vagy 20 percet, és abban maradtunk a fiúval, hogy ezt még megismételjük, és eredeti tervünkhöz ragaszkodva a Mozis akciót is megejtjük. Úgy hogy MADMAXIMUM kellemes estét töltöttünk el veled ! Ha lesz folytatása a dolognak, azt is el fogom mondani !!!!!!!!!!!!!
#1165   2009. 08. 03. hétfő 12:10
Tegnap úgy döntöttünk a feleségemmel hogy dobunk egy hírdit, hogy szóló pasit keresünk, aki eljönne velünk este moziba, ahol a feleségem könnyű nyári ruhát venne, és a film alatt diszkréten, természetesen a hely adottságainak megfelelően közösen simogathatnánk, és ő is bennünket. Telt múlt az idő, de egyik beszaribb pasi a másik után vissza mondta, pedig előtte ők voltak az Alfa Hímek. Lecsúsztunk a moziról, ezért úgy döntöttünk, hogy Lemegyünk a Duna part XI. kerületi szakaszára autóban szexelni. Ekkor jött egy levél egy itteni GG-es kollegától Madmaximumtól ( ezúton is köszönjük az estét ) , hogy ő csatlakozna hozzánk, ha nem baj. Megbeszéltük hogy hol leszünk mi lementünk kocsiva. Kinyitottuk a jobb első és jobb hátsó ajtókat. Mivel madmaximum értesített hogy picit késni fog, mi elkezdtük a szexet. Én a hátsó ülésen elfeküdtem, a feleségem pedig kint állva az ajtónál, pucsitva a nagy éjszakába, elkezdte keményre szopni a farkamat. Eltelt vagy 5 perc, amikor végre megérkezett a fiú. Köszönt, majd befeküdt az első ülésekre, és onnan nézte, hogyan kényeztet a feleségem a szájával. Pár perc múlva kiszállt, oda ment a Andi popsijához, felhúzta a ruhát, és elkezdte nyalni, és újjazni a punciját és popsiját ! Majd el durrantam a látványtól, és attól ahogyan szopott a párom. Kis idő után cseréltünk, én kiszálltam, oda mentem a párom mögé, és szépen ütemesen dugtam a punciját. Ő eközben a már a kocsiba beszállt fiú farkát kezdte el markolászni, és verni. Előkerült az óvszer, rá a fiú farkára, és mohón szopni kezdte, csak úgy cuppogott, miközben én egyre erőteljesebben keféltem a punciját. Ezután kiszálltam a punciból, és megkérdeztem hogy át tehetem-e a popsijába, mire az volt a válasz, hogy persze, nyugodtan. Szépen lassan vezettem be, és ahogyan éreztem, hogy egyre inkább kitágult, vadul elkezdtem kefélni. Ettől még kéjeseb nyögések jöttek ki a torkán, mér amennyire a fiú farkától ez kijöhetett. Később kivettem a popsiból, majd vissza tettem a puncijába. Mikor már láttam hogy a fiú is bizony-bizony nagyon ofa van attól ahogyan szopta a párom, megkérdeztem tőle, hogy akarod őt? A válasz természetesen igen volt. Kiszállt, és ismét ő került Andi mögé, és én az autóba. Elkezdte óvatosan kefélni, aminek az lett a szerencsés következménye, hogy Andi vagy kétszer is elélvezett hangosan, szerintem még Csepelen is hallották. Ez eltartott egy darabig, majd én is kiszálltam a fiú nekitámaszkodott a kocsi oldalának, és Andi lehajolt, és újra szopni kezdte. Nekem megint csak hátilról kellett teljesítenem. Miután már mindenkin látszott hogy kezd eljönni az orgazmus pillanata iletve rajtunk fiúkon, Andi letérdelt elénk, és felváltva elkezdett szopni bennünket. Na ez volt a hab a tortára ! Pár perc után elöször én élveztem el, forró spremával elöntve a nyakát, ahonnan lecsorgott a mellei közé, valamint a ruhájára. Néhány pillanattal a fiú következett ugyan így, aminek követkeménye képpen kettőnk nedűje patakokban csorgott le a párom ruhájára ( bizony volt mit
#1164   2009. 08. 03. hétfő 11:28
cccccz cccccz
Sziasztok 11 ker környékén lenne olyan páros akit hét elején megleshetnék?
#1163   2009. 08. 02. vasárnap 18:46
Lidérc 80 Lidérc 80
Sziasztok ! 4-5 autó mellett 9-en biztos voltunk smile Tovább hajtottatok, mert megijedt a " focicsapattól " Miután feloldodott Andi odamentünk a kocsihoz. Le se tagadhatta volna, hogy élvezi az izgatást úgy álltak a gyönyörü mellbimbói smile Élöbe még gyönyörübb, és izgatobb, mint a fényképeken ! ! ! Rajtam is volt "mez " = gumi , de SAJNOS addigra Andi ihlete elszált :-( Ha jól emlékszem : Viszont akit "mez "-el szponzoráltam audis srác tovább jutott Andinál smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 01. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt hiszem a végén egy kicsit túlzásba estünk ezzel a reklámozással. Mentségünkre szól, hogy múltkor 11 pasiból csak 1 jelent meg. Gondoltam kétszer annyi hívásból ketten csak eljönnek... Hát voltak vagy 22-en??

Gyanús volt, hogy már a sziget bejárónál a parkolóban, ahol Andi átöltözött/levetkőzött egy autóból ránk kiabáltak: "Ti vagytok azok?" -Reméltem, hogy ez a diszkrét érdeklődés nem nekünk szól. Hátha csak az egyik drogdíler keresi a másikat...

De amikor kiérkeztünk a sziget spiccre elhűltem: lehet, hogy nem volt ott mind a két futball csapatnyi kiértesített srác, de egy futball csapat + tartalékok, edző és a gyúró (15-18?) ott voltak, az hétszentség. (Esetleg megszámoltátok magatokat?) Egy hatalmas kupacban álltak négy-öt autó mellett, egyetlen rövid szoknyás csaj társaságában.

Andi pánikba esett.

"Azonnalhajtstovább!" "Menjünkmárinnenafrancba!" Holalikőröm?"-végül egy deci bátorság után hajlandóságot mutatott: "Azt az izmosat hívd ide! Azzal akarok csak!"

A fiúk nagyon rendesen és jól nevelten megálltak a kocsi mögött és kivárták, amíg Andi hangulatba simogatta magát. (Köszi fiúk!) Amikor már kellően nedves volt a kis szuka, bekötöttem a szemét és közelebb hívtam a lovagjait. A lehúzott ablakon át benyúltak, simogatták, markolászták őt. (Később itthon azt mondta ez volt a legizgalmasabb része az estének Legközelebb hosszabban fogjuk csinálni.) Ez annyira felizgatta Andit, hogy ki akart szállni és szopni kezdett egyszerre vagy négy fickót, majd kért tőlem egy gumit (Legközelebb azért óvszer legyen már mindenkinél!) ráhúzta az egyik srácra és felnyársalta magát a kocsiajtó előtt állva.

A következő helyszín a motorháztető (Legközelebb valamelyik masszívabb, "felfekvős" motorháztetőre kellene tenni őt, mert ezen kapaszkodnia kellett.) volt, majd egy leterített pokróc az autó mellett.
A srácok megbaszták, megszopatták...használták a száját, punciját és a kezét... (Andi köszönte annak a fiúnak, aki nyalogatta is őt!)
Én meg csak néztem, hogy mindenkin van gumi, aki piciny kincsem puncijába akarja tolni magát. (Legközelebb hozok zseblámpát is.)

Andi kedvence a misszionárius póz, mert közben simogat6ja a csiklóját, de imádja négykézláb is. Kábé négy-öt fiú élvezett el, amikor Andi pihenőt kért. Gondoltam most felkereshetnénk a párt, akik szintén lejöttek, de eddig nem fértünk hozzájuk. Andit őszintén érdeklik a lányok.

A pár fiú tagja nagyon élvezte a helyzetet, de szegény lány teljesen halálra volt rémülve a sok kantól. Andival próbáltuk egy kicsit oldani a feszültségét, de sajnos nem bírt ellazulni. Andi nagyon sajnálta, mert szerinte az a legfinomabb, amikor egy farok van a puncijában, közben egy gyengéd női kéz simogatja a csiklóját. A lány gyönyörű, szoli-barna, karcsú, fekete punci szőrét rövidre nyírta (A! Szerintem is így jó.), bízom benne, hogy jövő 7en közelebbi ismeretséget köthetek vele smile

#1162   2009. 08. 01. szombat 19:06
familyguy familyguy
Azta ez kurvajó smile Kár h nem voltam ott :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 01. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 01. szombat 11:27
A beszélgetés után Andi ihlete elszállt ezért elköszöntünk a fiúktól és hazajöttünk. Andi egész úton lelkendezett, hogy ő mennyire meg volt ijedve, de hogy srácok mennyire rendesek voltak. Itthon még egyszer végigbeszélgettük az estét, aztán végre én is megbaszhattam a kis ringyómat, (aki közben arról beszélt, hogy milyen jól érezte magát a sok farokkal körbe véve.)

Köszönjük fiúk az estét! Elnézést, aki nem került sorra! Lesz még alkalom. Ti is lehoz6nátok a nőiteket, mert egy partnercsere nekem is sokkal tréfásabb! smile
#1161   2009. 08. 01. szombat 18:11
X Törölt felhasználó (750)
Ejnye már!
Miért nem tudtatok szólni... Mi is lementünk volna...
Fényképek nem készültek az este? Tamás csak énzel de nem dokumentálsz talán??? Vagy a szád is tátva maradt az asszony láttán? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 01. szombat 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 01. szombat 11:27
A beszélgetés után Andi ihlete elszállt ezért elköszöntünk a fiúktól és hazajöttünk. Andi egész úton lelkendezett, hogy ő mennyire meg volt ijedve, de hogy srácok mennyire rendesek voltak. Itthon még egyszer végigbeszélgettük az estét, aztán végre én is megbaszhattam a kis ringyómat, (aki közben arról beszélt, hogy milyen jól érezte magát a sok farokkal körbe véve.)

Köszönjük fiúk az estét! Elnézést, aki nem került sorra! Lesz még alkalom. Ti is lehoz6nátok a nőiteket, mert egy partnercsere nekem is sokkal tréfásabb! smile
#1160   2009. 08. 01. szombat 11:27

Andi pánikba esett.

#1159   2009. 08. 01. szombat 11:25

Andi pánikba esett.

#1158   2009. 08. 01. szombat 00:32
X Törölt felhasználó (143387)
Ha egy picit hamarabb szólsz smile
Mikor mentek legközelebb? smile
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 31. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 31. péntek 19:58
mi fel 10 fele megyunk a tisza gyöngyehez este......valaki?
#1157   2009. 08. 01. szombat 00:05
dolfenzo dolfenzo
hiába a koordináták ha minden lukba benézek és mégsem lellek titeket! egyébbként nagyon jók a képek! mire eljön a tél addig csak össze futunk kint kacsint
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 30. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 30. csütörtök 05:55
Annak, akit érdekel: A Hajógyári szigeten az északi spicc (többféleképpen kijut6sz oda)
GPS koordinátái:
N 47.55996
E 19.05991
#1156   2009. 07. 31. péntek 23:59
dolfenzo dolfenzo
szerdán voltam a hajógyárin! 1 pár volt,de azt is biztonsági örnek néztem! vigyor2 meg 1 sátorozó a spiccen lent a parton! elég gyászos volt! visszont a margitszigeten több is volt! volt egy pár kedden a szálloda elött a padon! szerdán meg a kis állat kertnél a lépcsön! 3x szeretkeztek vigyor2 haza fele menet lett volna még
egy ha meg várom,de az már nagyon késő volt :-(
(Ez egy válasz lak00 üzenetére (2009. 07. 31. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 31. péntek 08:04
Mi sokszor kefélünk a természetben Répcelak környékén. Ha valaki kukkolni szeretne bennünk, az jelezze és megbeszéljük hol és mikor.
#1155   2009. 07. 31. péntek 19:58
delalfoldi par delalfoldi par
mi fel 10 fele megyunk a tisza gyöngyehez este......valaki?
#1154   2009. 07. 31. péntek 18:38
X Törölt felhasználó (143387)
Mikor lesztek megint arra? smile Esetleg ma? smile
És az újhíd alatt merre? A kőfalon túl, a tiszaparton?, vagy még visszább? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 31. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443025) VIP
2009. 07. 31. péntek 13:49
Mi az éjjel éjféltől, majd egy órán át szexeltünk a feleségemmel a szegedi új híd alatt autóban, teljesen leengedett ablakoknál. Egy taxis megállt pisilni, kb. 10 m tőlünk és nem vette észre, hogy a kocsiban kiterítve egy meztelen nőt nyalok, pedig a lábai is fent voltak és ekkor már kéjes hangok is hallatszottak. Na mindegy, nem tudja miről maradt le! A párom is nagyon benne volt, azt mondta végig nézhette volna. A szájába élveztem és ugyan nem szokta, de ezúttal lenyelte.
#1153   2009. 07. 31. péntek 16:59
X Törölt felhasználó (95993)
Sziasztok!!

Holnap délután, 18-19 óra körül Pesten vkit megnézhetnék?? be is szállnék, ha lehet :P
#1152   2009. 07. 31. péntek 13:49
X Törölt felhasználó (443025) VIP
Mi az éjjel éjféltől, majd egy órán át szexeltünk a feleségemmel a szegedi új híd alatt autóban, teljesen leengedett ablakoknál. Egy taxis megállt pisilni, kb. 10 m tőlünk és nem vette észre, hogy a kocsiban kiterítve egy meztelen nőt nyalok, pedig a lábai is fent voltak és ekkor már kéjes hangok is hallatszottak. Na mindegy, nem tudja miről maradt le! A párom is nagyon benne volt, azt mondta végig nézhette volna. A szájába élveztem és ugyan nem szokta, de ezúttal lenyelte.

... 64 65 66 67 68 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!