Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1251   2009. 09. 10. csütörtök 23:48
X Törölt felhasználó (363308)
(NEM társkereső rovat!) ejnye1
#1250   2009. 09. 08. kedd 17:15
Ndeer Ndeer
No igen.. de valójában miért szexelnek az emberek a természetben? Szerintem közben azért lehet annyira figyelni, hogy éppen jön e valaki, odalát e, milyen korú stb. ha pedig annyira belefeledkezik az ember, hogy észre se veszi ha nézője akad, akkor nem sokban különbözik az otthonitól.. smile
#1249   2009. 09. 08. kedd 16:43
Nyúlmedve Nyúlmedve
Mi feleségemmel Horvátországban, Rovinjban, a városban, a helyiek által használt, sötét árnyékba burkolódzó tengerparti miniplaccon szeretkeztünk este 11-kor. A városban való éjszakai fotózásról nem is beszélve... Nem vagyok begyöpösödve, tudom, mi a jó... hehe
Azonban tudom azt is, miről mit tudnak a gyerekeim. De a "LÁTNI" és a "TUDNI" közt komoly szakadék leledzik. Pedig gyerekeim nevelésükből és nyíltságukból adódóan bátran, szégyenlősség nélkül kérdeznek a szexről, vagy nudiznak velünk.
Ám, egy szopás, egy (egy vagy többszereplős) dugás már jóval-jóval több annál, mint amit látniuk kell.

A felnőtteknek kell annyi eszüknek lenniük, hogy tudják, mikor mit szabad, mi milyen veszéllyel járhat másokra, illetve magukra nézve. Ez nem habzó száj kérdése, hanem a felelősségteljes viselkedés és a következményekkel való tisztában levés kérdésének kombinációja. Elvégre nem agyatlan ösztönlény az ember!
Remélem legalább is ezt........... hawaii hehe
#1248   2009. 09. 08. kedd 16:39
Fém_fatál Fém_fatál
Jó is a tengerpart...
#1247   2009. 09. 07. hétfő 23:07
Fém_fatál Fém_fatál
Hát, ha szerzel éjszakára bébiszittert a pulyák mellé... bohoc
(Bár, ha lehet, csak jövőre szervezzünk, 25 fok alatt öreg vagyok a parki virnyákoláshoz. Tudod, ízületek, felfázás, meg minden... ) szomoru1 wink
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 22:47
Már látom lelki szemeimmel az éjszakai műszakos szex-csapatok szerveződését itt a GG-n.. smile Gps koordináták, térkép tanulmányozgatások és óraegyeztetések után a parkoknak, vízparti részeknek tömeges szex-partik helyszínévé válását.. Éjjel már minden gyerek alszik!
Egész jó! hehe Mehetünk. De közel szeretnék lenni hozzád! hawaii
#1246   2009. 09. 07. hétfő 22:47
Nyúlmedve Nyúlmedve
Már látom lelki szemeimmel az éjszakai műszakos szex-csapatok szerveződését itt a GG-n.. smile Gps koordináták, térkép tanulmányozgatások és óraegyeztetések után a parkoknak, vízparti részeknek tömeges szex-partik helyszínévé válását.. Éjjel már minden gyerek alszik!
Egész jó! hehe Mehetünk. De közel szeretnék lenni hozzád! hawaii
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 21:42
Az igazság már megint félúton van: a szülők időben fektessék le a gyereket, hívják át a nagyit, és eriggyenek dugni a parkba. Akkor egymást jól megnézhetik, míg a csimoták az igazak álmát alusszák. smile
#1245   2009. 09. 07. hétfő 21:42
Fém_fatál Fém_fatál
Az igazság már megint félúton van: a szülők időben fektessék le a gyereket, hívják át a nagyit, és eriggyenek dugni a parkba. Akkor egymást jól megnézhetik, míg a csimoták az igazak álmát alusszák. smile
(Ez egy válasz swingersexpar üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 21:37
Természetesen van gyerekünk,mindjárt kettő is.Higgyétek el nem akarok tüzet szítani,és persze nem 20 ora 13 percre gondoltam akkor mikor azt mondtam,h nincs este keresnivaloja a gyereknek a parkban.Elég csak szétnézni mennyi szülö visszi a gyerekét a kutyájával sétálni este 10 után a népligetbe,városligetbe vagy direkt a sötétebb dunaparti szakaszokra,és persze fel van háborodva ha olyat lát amit nem szeretne.
#1244   2009. 09. 07. hétfő 21:37
swingersexpar swingersexpar VIP
Természetesen van gyerekünk,mindjárt kettő is.Higgyétek el nem akarok tüzet szítani,és persze nem 20 ora 13 percre gondoltam akkor mikor azt mondtam,h nincs este keresnivaloja a gyereknek a parkban.Elég csak szétnézni mennyi szülö visszi a gyerekét a kutyájával sétálni este 10 után a népligetbe,városligetbe vagy direkt a sötétebb dunaparti szakaszokra,és persze fel van háborodva ha olyat lát amit nem szeretne.
(Ez egy válasz swingersexpar üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 19:53
Az a gyerek aki a dunára jár evezni,sok olyan dolgot látott már a parton amit nem illik.A hirtelen haragu apuka meg gondolkozzon el rajta,hogy a gyereke mit keres este 8 után egy parkba.
#1243   2009. 09. 07. hétfő 21:25
Andras_39 Andras_39
Azért ha újra szerveztek gang-bangot, szóljatok kérlek. A múltkor nagyon siettem, hogy másoknak is jusson a jóból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 06. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (314412)
2009. 09. 06. vasárnap 14:54
Végül a Lágymányosi park bejáratától 200 m-re az öböl felől egy lelátó (aréna) részen szeretekeztünk. Két kerékpáros nézte... vigyor5

Andi letérdelt és keményre szopott, majd letoltam a nadrágját és hátulról megkeféltem. Olyan qrva hideg volt, hogy még a hátizsákot sem volt kedvem levenni a hátamról (az is melegített). bohoc

Aztán végig sétáltunk a parok és minden üres pavilon sötét oldalán huncutkodtunk egy jót. A spiccen Andit simogatni kezdtem, hogy végre ő is élvezhessen, de két horgász megállta a hátunk mögött (gondolom ott a legjobb a kapás és ők mindenképpen ki akarták várni a sorukat) és arról beszélgettek, hogy a telihold milyen hatással van a halak járására... Vonyítani tudtam volna a holdra... Két ilyen pasit...!!! Egy nő tőlük három lépésre derékig meztelenül kapkodja a levegőt ők meg ahelyett, hogy arra rán(gat)ták volna a "botjaikat" inkább hideg és büdős dolgokról beszélgettek... wow1

Hazafelé még a Hajógyári szigetre is kinéztünk... Állati jót keféltünk magunkban confused

Azt hiszem ezt a Lágymányosi parkot felveszem az állandó helyszínek közé. hawaii Mindenkinek ajánlani tudom.
#1242   2009. 09. 07. hétfő 20:15
Fögenyó Fögenyó
Sok edzés 8-1/2 9-kor ér végett.
Én gyárilag vagyok hajhiányos, és nincs bikanyakam. DE! Marhára nem örülnék, amikor a kölköt hozom haza -átöltözéssel együtt 3/4 9-kor-, nyilvánosan kefélő párokat, triókat, qvartetteket kelljen végignézni.
Jelzem, nem vagyok ellenére a szabadtéri huncutkodásnak.
Másik: ezzel az erővel vidd el a gyereket a buziparádé kamionjára....... (na jó, ez erős volt, de van hasonlatosság)
(Ez egy válasz swingersexpar üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a gyerek aki a dunára jár evezni,sok olyan dolgot látott már a parton amit nem illik.A hirtelen haragu apuka meg gondolkozzon el rajta,hogy a gyereke mit keres este 8 után egy parkba.
#1241   2009. 09. 07. hétfő 20:01
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ez több dolog miatt is több mint szűk-látókörű hozzászólás volt.
A gyerek csak egyedül láthat bármit? Olyanról nem hallottál, hogy a gyerekek csavarognak? Olyanról nem hallottál, hogy napjaink túlterhelt gyerekeinek jó részének a programjai nem érnek végett délután kettőkor? Az ideges, hirtelen haragú apukákat lehet bírálni (borogatással a szem alatt), de másra nincs esély... Valszeg nincs gyereked, ha feltételezed azt, hogy a szülők sokat kérdeznek akkor, ha gyereküket bármi-féle veszélyben látják. violent
#1240   2009. 09. 07. hétfő 19:53
swingersexpar swingersexpar VIP
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 15:31
Gondoljatok bele, hogy a két horgász Andreát a csontkukacos, gilisztaföldes kezével ujjazni, taperolni kezdte volna... hehe Jó kis vágy...
A lágymányosi öböl és környéke valóban jó horgászhely.

Nem szabad arról sem elfelejtkeznetek, hogy ott a sportlétesítmény/ park este 10.00-ig nyitva van. Sok a gyerek. Anno az én fiaim is jártak oda evezni. Sok szülő érte megy a gyerekéért, így, ha a gyerekek netán olyat láthatnak meg, ami felkavarja lelküket, akkor az több bajjal is járhat felétek.
1. Csúnya nagy veréssel, ismerve pár kopaszfejű apuka hirtelen természetét
2. Rendőrségi feljelentéssel
3. Ha van lelketek, akkor a tudattal, hogy bekavartatok a gyerekek amúgy is számtalan módon próbára tett egészséges lelki fejlődésének

Éljétek életeteket, legyetek boldogok, dugjatok, szopjatok, azzal, azokkal, annyiszor, amennyit csak jól esik. De ezt úgy tegyétek , hogy tudomásul veszitek, él még más is rajtatok kívül e nagy faluban, akikre nem tartozik , és/vagy akiket nem érdekel a nemi életetek. Illik az ilyesmit tiszteletben tartanotok.
#1239   2009. 09. 07. hétfő 15:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Gondoljatok bele, hogy a két horgász Andreát a csontkukacos, gilisztaföldes kezével ujjazni, taperolni kezdte volna... hehe Jó kis vágy...
A lágymányosi öböl és környéke valóban jó horgászhely.

Nem szabad arról sem elfelejtkeznetek, hogy ott a sportlétesítmény/ park este 10.00-ig nyitva van. Sok a gyerek. Anno az én fiaim is jártak oda evezni. Sok szülő érte megy a gyerekéért, így, ha a gyerekek netán olyat láthatnak meg, ami felkavarja lelküket, akkor az több bajjal is járhat felétek.
1. Csúnya nagy veréssel, ismerve pár kopaszfejű apuka hirtelen természetét
2. Rendőrségi feljelentéssel
3. Ha van lelketek, akkor a tudattal, hogy bekavartatok a gyerekek amúgy is számtalan módon próbára tett egészséges lelki fejlődésének

Éljétek életeteket, legyetek boldogok, dugjatok, szopjatok, azzal, azokkal, annyiszor, amennyit csak jól esik. De ezt úgy tegyétek , hogy tudomásul veszitek, él még más is rajtatok kívül e nagy faluban, akikre nem tartozik , és/vagy akiket nem érdekel a nemi életetek. Illik az ilyesmit tiszteletben tartanotok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 06. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Végül a Lágymányosi park bejáratától 200 m-re az öböl felől egy lelátó (aréna) részen szeretekeztünk. Két kerékpáros nézte... vigyor5

Andi letérdelt és keményre szopott, majd letoltam a nadrágját és hátulról megkeféltem. Olyan qrva hideg volt, hogy még a hátizsákot sem volt kedvem levenni a hátamról (az is melegített). bohoc

Aztán végig sétáltunk a parok és minden üres pavilon sötét oldalán huncutkodtunk egy jót. A spiccen Andit simogatni kezdtem, hogy végre ő is élvezhessen, de két horgász megállta a hátunk mögött (gondolom ott a legjobb a kapás és ők mindenképpen ki akarták várni a sorukat) és arról beszélgettek, hogy a telihold milyen hatással van a halak járására... Vonyítani tudtam volna a holdra... Két ilyen pasit...!!! Egy nő tőlük három lépésre derékig meztelenül kapkodja a levegőt ők meg ahelyett, hogy arra rán(gat)ták volna a "botjaikat" inkább hideg és büdős dolgokról beszélgettek... wow1

Hazafelé még a Hajógyári szigetre is kinéztünk... Állati jót keféltünk magunkban confused

Azt hiszem ezt a Lágymányosi parkot felveszem az állandó helyszínek közé. hawaii Mindenkinek ajánlani tudom.
#1238   2009. 09. 07. hétfő 12:41
X Törölt felhasználó (399158)
Egyet tudok érteni Fatállal. TV-nk gyakorlatilag nincsen, mert időrabló. Így a gyerekek abban nem látnak pajzán dolgokat. A nyilvános szexben nekünk is az okozza a legnagyobb gondot, ha nem olyan lát meg, aki erre vevő. Nagymama az unokájával az tipikusan egy ilyen elrettentő példa. Pedig volt nem egy ilyen alkalmunk, de egy idő óta óvatosabbak vagyunk vele. Lehet, hogy annak van igaza aki webcam-on keresztül csinálja.
#1237   2009. 09. 07. hétfő 12:00
Fém_fatál Fém_fatál
Nem, mert nem kapcsolom be a tv-t. smile Főleg nem ezekben az idősávokban. Reggel készülődünk, este családi élelet élünk. Az orális szex és a swinger éjszakára marad, amikor nincs ott a gyerek. smile
#1236   2009. 09. 07. hétfő 11:30
Fém_fatál Fém_fatál
Hát, én a szabad(téri) szex híve vagyok, de ha biciklizés közben meglátlak a gyerekekkel, biztos rátok küldöm a biztonságiőröket... Este nyolckor ugye még féken tartod a félszemű kobrát? Tele a park gyerekkel...

#1235   2009. 09. 06. vasárnap 14:54
X Törölt felhasználó (314412)

(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 09. 06. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 06. vasárnap 13:33
A barátnőm szégyenlős....de én szivesen néznélek Benneteket! smile ))))) Ez nagyon ötletes.......
#1234   2009. 09. 06. vasárnap 13:33
weblui weblui
A barátnőm szégyenlős....de én szivesen néznélek Benneteket! smile ))))) Ez nagyon ötletes.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 05. szombat 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 05. szombat 10:50
Rábeszéltek minket, hogy ma este menjünk le a Lágymányosi parkba 8 órára.

Aztán a srác tegnap este mondja, hogy a felesége este 9-kor végez a város másik felén és "ugyenemgondhogymostelsőrecsakénmegyekleegyedül"?

Persze, hogy nem gond! Csak mi sem leszünk ott mf1

A másik kifogás, ami ilyenkor szokott még előjönni, hogy a "barátnőmszégyellősugyenembajdemostcsakénmegyekle&qu- ot;. violent

A francnak húzzák az időmet...?

Ha valaki a párjával mégis lemenne, írjon egy levelet!
#1233   2009. 09. 05. szombat 10:50
X Törölt felhasználó (314412)
Rábeszéltek minket, hogy ma este menjünk le a Lágymányosi parkba 8 órára.

Aztán a srác tegnap este mondja, hogy a felesége este 9-kor végez a város másik felén és "ugyenemgondhogymostelsőrecsakénmegyekleegyedül"?

Persze, hogy nem gond! Csak mi sem leszünk ott mf1

A másik kifogás, ami ilyenkor szokott még előjönni, hogy a "barátnőmszégyellősugyenembajdemostcsakénmegyekle&qu- ot;. violent

A francnak húzzák az időmet...?

Ha valaki a párjával mégis lemenne, írjon egy levelet!
#1232   2009. 09. 02. szerda 17:32
weblui weblui
És hogy tervezitek a mai estét? Az autóban szexeltek, vagy kiszálltok? A tapintatosság az milyen távolságot jelent Nálatok?

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!