Elég régen voltam, nem tudom, megvan-e még. Valószínűleg igen. Budapesten, a Nyugati közelében, a Radnóti Miklós utcában, a Duna, a Margit híd felé kb. félúton, bal felől sarkon. Egy-két lépcső lefelé és vasajtó. Óránként félig amatőr, félig profi vetkőzések vannak. jó csajok, krapekok. minden vendéghez oda mennek, de csak mindent a szemnek, semmit a kéznek. A vendégek azt csinálnak, amit akarnak. Vannak kabinok, oldalukon lyukakkal abból az időből, amikor ez igazi glory hole volt. Vannak nagyobb fülkék, ahova be lehet zárkózni, oldalsó üveg ablakokkal. lehet ismerkedni, elvonulni, egy-két merészebb fiú elő- elő szedi a farkát is, a lányok nem ennyire bevállalósak, legalábbis akkor így volt, amikor néhányszor betértem. Van olyan is, hogy lejön férj-feleség és a férfi bedobja az asszonyt a kiválasztott férfiak közé, de ő is ott van. Nem igazán felszabadult, nem olyan, mint egy igazi jó swingerklub.
(Ez egy válasz Mimike üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 05. csütörtök 15:34

Szia!
Írhatnál bővebben a Glory hole - ról hogy ott milyen műsorok mennek illetve hol található.
Esetleg ha van valakinek info a helyről szívesen venném.
Írhatnál bővebben a Glory hole - ról hogy ott milyen műsorok mennek illetve hol található.
Esetleg ha van valakinek info a helyről szívesen venném.
Szia!
Esetleg ha van valakinek info a helyről szívesen venném. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 01. vasárnap 14:49
Esetleg ha van valakinek info a helyről szívesen venném. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, így már emlékszem, olvastam, szép történet. Viszont csak azt nem írtátok meg, hogy a mozi után az autóban is bevontátok a srácot? ott mi történt? Csak azért, mert számomra s gondolom, mások is vannak így vele, nagyon faszállítóak ezek a történetek. A Glory hallban én is voltam, egyedül, akkor hátul. legbelül, egy faszi hozta a feleségét és ott baszatta, de kinlódás volt az egész. Egy nagydarab férfi próbálgatta berakni neki a farkát, de nyűglődés volt nagyon. S éppen, amikor el kellett mennem, jött egy pár, s nyomában az összes nyálát csorgató banda. Ekkor történt meg, hogy egy faszinak számba vettem a farkát és szoptam, ott ült mellettem, elővette, én pedig megkívántam. Nem csináltam neki végig, de ekkor volt először fasz a számban, s azóta se. Aztán a szivar bement az egyik kabinba, én meg utána, kiverte magának, én csak kézzel besegítettem neki egy kicsit. Nem tudom, mi jött rám, kimondottan a nőket szeretem, de most ez történt. Egy darabig fura volt, de már elmúlt. Pl. nő jelenlétében inkább megtenném újra. Jók voltak viszont az egész órában kezdődő műsorok.
Pontosítok: nem akkor történt az esetem a férfival, amikor jöttek a nyálcsorgatók, hanem még az elején, ahogy belentem
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 01. vasárnap 11:05
Törölt felhasználó (37937)

Erről már írtunk, olvass vissza a 2. oldalon a 1369. hozzászólásnál.
Igen, így már emlékszem, olvastam, szép történet. Viszont csak azt nem írtátok meg, hogy a mozi után az autóban is bevontátok a srácot? ott mi történt? Csak azért, mert számomra s gondolom, mások is vannak így vele, nagyon faszállítóak ezek a történetek. A Glory hallban én is voltam, egyedül, akkor hátul. legbelül, egy faszi hozta a feleségét és ott baszatta, de kinlódás volt az egész. Egy nagydarab férfi próbálgatta berakni neki a farkát, de nyűglődés volt nagyon. S éppen, amikor el kellett mennem, jött egy pár, s nyomában az összes nyálát csorgató banda. Ekkor történt meg, hogy egy faszinak számba vettem a farkát és szoptam, ott ült mellettem, elővette, én pedig megkívántam. Nem csináltam neki végig, de ekkor volt először fasz a számban, s azóta se. Aztán a szivar bement az egyik kabinba, én meg utána, kiverte magának, én csak kézzel besegítettem neki egy kicsit. Nem tudom, mi jött rám, kimondottan a nőket szeretem, de most ez történt. Egy darabig fura volt, de már elmúlt. Pl. nő jelenlétében inkább megtenném újra. Jók voltak viszont az egész órában kezdődő műsorok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 01. vasárnap 11:05

(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 31. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 22:21

A párról majd beszámoltok, az OK, de mi volt a beszálló fiúval? Arról egy szót se írtál, csak annyit hogy voltatok moziban. Mi volt, mi történt hármasban és hogyan?
A párról majd beszámoltok, az OK, de mi volt a beszálló fiúval? Arról egy szót se írtál, csak annyit hogy voltatok moziban. Mi volt, mi történt hármasban és hogyan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 31. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 15:34

Amint lesz pár aki eljön velünk, beszámolunk utána !
Csak sajnos eddig még senki nem jelezte felénk hogy eljönne velünk !
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 31. szombat 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 00:28

Moziban voltatok és? Semmi részlet? Csak néztetek (mint a moziban) vagy volt akció is? Részletesen be fogtok számolni, ígéritek. Mire vártok? Ni a beszámolóra.
Amint lesz pár aki eljön velünk, beszámolunk utána !
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 31. szombat 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 00:28

Moziban voltatok és? Semmi részlet? Csak néztetek (mint a moziban) vagy volt akció is? Részletesen be fogtok számolni, ígéritek. Mire vártok? Ni a beszámolóra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 30. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 09:00

A múltkor moziban voltunk hármasban, egy fiú beszállóval. Szerintetek megismételjük most párral? Részletesen be fogunk számolni !
A múltkor moziban voltunk hármasban, egy fiú beszállóval. Szerintetek megismételjük most párral? Részletesen be fogunk számolni !
tegnap este ugy éjfél körül mentem hazafelé, benéztem a Hajógyárira. Egy fehér Opelben ment a matek, villogtam de nem jeleztek vissza. Igy aztán go home.
Sötétedéstől este fél 11.-ig kint voltunk, de a kutya nem járt arra. Mondjuk 9 -től már az eső is esett, azért jól elvoltunk
))

Vigyetek zacskót a ruháknak, meg törölközőt és esernyőt, hogy miután végeztetek át tudjatok szárazba öltözni. Továbbá nézzétek az előnyeit is, miszerint esőben kevesebb az ember a közterületeken. Mi akcióztunk már zuhogó esőben, és megvan annak is a szépsége.
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, csak a seggünkbe esik az eső
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2009. 10. 09. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

most nincs szunyog...
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajógyári sziget lesz belőle, már tisztán látszik.
persze, szolj elotte időben mikor és hova mentek.
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdemes ilyen vacak időben valahova menni Budapesten???
Ezzel a nickkel csak itt szerepelek (és nem terjesztem),de azért "1-2" ember innen is tudja a valódi nevemet is,de ők sem terjesztik (volt olyan,hogy pont Ráckevén derült ki,én meg nem tagadtam le...
) ,maradjon is így!
Bulizzunk/dumáljunk egy jót holnap (is)
! Ja és persze éljenek a "nyilvános" helyek
!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 22:45

Épp ezért nem írtam számokat.
Csak azt, hogy van közös ismerősünk.
Tudod, hátha nem ugrik be a nick. Én magam gyakran gondba vagyok vele, de majd pénteken megdumcsizzuk.

Épp ezért nem írtam számokat.
Csak azt, hogy van közös ismerősünk.
Tudod, hátha nem ugrik be a nick. Én magam gyakran gondba vagyok vele, de majd pénteken megdumcsizzuk.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 07. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 22:38

Persze hogy ez a rendezvény nem arról szól (meg a többi sem) ,de nem akartam teljesen off-topic lenni
. Gondoltam,hogy van közös ismerősünk (sőt mi is többször találkoztunk már,az tuti!
) bár kíváncsi lennék,ki az az "egy" közös,mert szerintem több is van...Pénteken kiderül (v. nem,ha elkerülnénk egymást...) ,de szerintem nagy meglepődés
nem lesz,annál inkább remek buli
!