Igen, így már emlékszem, olvastam, szép történet. Viszont csak azt nem írtátok meg, hogy a mozi után az autóban is bevontátok a srácot? ott mi történt? Csak azért, mert számomra s gondolom, mások is vannak így vele, nagyon faszállítóak ezek a történetek. A Glory hallban én is voltam, egyedül, akkor hátul. legbelül, egy faszi hozta a feleségét és ott baszatta, de kinlódás volt az egész. Egy nagydarab férfi próbálgatta berakni neki a farkát, de nyűglődés volt nagyon. S éppen, amikor el kellett mennem, jött egy pár, s nyomában az összes nyálát csorgató banda. Ekkor történt meg, hogy egy faszinak számba vettem a farkát és szoptam, ott ült mellettem, elővette, én pedig megkívántam. Nem csináltam neki végig, de ekkor volt először fasz a számban, s azóta se. Aztán a szivar bement az egyik kabinba, én meg utána, kiverte magának, én csak kézzel besegítettem neki egy kicsit. Nem tudom, mi jött rám, kimondottan a nőket szeretem, de most ez történt. Egy darabig fura volt, de már elmúlt. Pl. nő jelenlétében inkább megtenném újra. Jók voltak viszont az egész órában kezdődő műsorok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 01. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 01. vasárnap 11:05
Törölt felhasználó (37937)
Erről már írtunk, olvass vissza a 2. oldalon a 1369. hozzászólásnál.
Erről már írtunk, olvass vissza a 2. oldalon a 1369. hozzászólásnál.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 31. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 22:21
A párról majd beszámoltok, az OK, de mi volt a beszálló fiúval? Arról egy szót se írtál, csak annyit hogy voltatok moziban. Mi volt, mi történt hármasban és hogyan?
A párról majd beszámoltok, az OK, de mi volt a beszálló fiúval? Arról egy szót se írtál, csak annyit hogy voltatok moziban. Mi volt, mi történt hármasban és hogyan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 31. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 15:34
Amint lesz pár aki eljön velünk, beszámolunk utána !
Csak sajnos eddig még senki nem jelezte felénk hogy eljönne velünk !
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 31. szombat 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 31. szombat 00:28
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 10. 31. szombat 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Moziban voltatok és? Semmi részlet? Csak néztetek (mint a moziban) vagy volt akció is? Részletesen be fogtok számolni, ígéritek. Mire vártok? Ni a beszámolóra.
Amint lesz pár aki eljön velünk, beszámolunk utána !
2009. 10. 31. szombat 00:28
Moziban voltatok és? Semmi részlet? Csak néztetek (mint a moziban) vagy volt akció is? Részletesen be fogtok számolni, ígéritek. Mire vártok? Ni a beszámolóra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 30. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 09:00
A múltkor moziban voltunk hármasban, egy fiú beszállóval. Szerintetek megismételjük most párral? Részletesen be fogunk számolni !
A múltkor moziban voltunk hármasban, egy fiú beszállóval. Szerintetek megismételjük most párral? Részletesen be fogunk számolni !
tegnap este ugy éjfél körül mentem hazafelé, benéztem a Hajógyárira. Egy fehér Opelben ment a matek, villogtam de nem jeleztek vissza. Igy aztán go home.
Sötétedéstől este fél 11.-ig kint voltunk, de a kutya nem járt arra. Mondjuk 9 -től már az eső is esett, azért jól elvoltunk
))
))
Vigyetek zacskót a ruháknak, meg törölközőt és esernyőt, hogy miután végeztetek át tudjatok szárazba öltözni. Továbbá nézzétek az előnyeit is, miszerint esőben kevesebb az ember a közterületeken. Mi akcióztunk már zuhogó esőben, és megvan annak is a szépsége.
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, csak a seggünkbe esik az eső
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2009. 10. 09. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2009. 10. 09. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
most nincs szunyog...
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajógyári sziget lesz belőle, már tisztán látszik.
persze, szolj elotte időben mikor és hova mentek.
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxx69party üzenetére (2009. 10. 09. péntek 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdemes ilyen vacak időben valahova menni Budapesten???
Ezzel a nickkel csak itt szerepelek (és nem terjesztem),de azért "1-2" ember innen is tudja a valódi nevemet is,de ők sem terjesztik (volt olyan,hogy pont Ráckevén derült ki,én meg nem tagadtam le...
) ,maradjon is így!
Bulizzunk/dumáljunk egy jót holnap (is)
! Ja és persze éljenek a "nyilvános" helyek
!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 22:45
) ,maradjon is így!
Bulizzunk/dumáljunk egy jót holnap (is)
! Ja és persze éljenek a "nyilvános" helyek
!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 07. szerda 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Épp ezért nem írtam számokat.
Csak azt, hogy van közös ismerősünk.
Tudod, hátha nem ugrik be a nick. Én magam gyakran gondba vagyok vele, de majd pénteken megdumcsizzuk.
Tudod, hátha nem ugrik be a nick. Én magam gyakran gondba vagyok vele, de majd pénteken megdumcsizzuk.
Épp ezért nem írtam számokat.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 07. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 22:38
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 07. szerda 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze hogy ez a rendezvény nem arról szól (meg a többi sem) ,de nem akartam teljesen off-topic lenni
. Gondoltam,hogy van közös ismerősünk (sőt mi is többször találkoztunk már,az tuti!
) bár kíváncsi lennék,ki az az "egy" közös,mert szerintem több is van...Pénteken kiderül (v. nem,ha elkerülnénk egymást...) ,de szerintem nagy meglepődés
nem lesz,annál inkább remek buli
!
. Gondoltam,hogy van közös ismerősünk (sőt mi is többször találkoztunk már,az tuti!
) bár kíváncsi lennék,ki az az "egy" közös,mert szerintem több is van...Pénteken kiderül (v. nem,ha elkerülnénk egymást...) ,de szerintem nagy meglepődés
!
Persze hogy ez a rendezvény nem arról szól (meg a többi sem) ,de nem akartam teljesen off-topic lenni
!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 06. kedd 22:35
!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 06. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Megtalálunk mindent mindig.
Mondjuk, annyira jó a hely, hogy kár lenne szexszel elrontani a hangulatát.
Egy kis tapi, nézelődés. Bulizni szeretünk és jól érezni magunkat. Elsősorban ezért megyünk oda. Most is ez a terv. De, hát ugye, ember tervez.... Tudjál róla azért írom, van ám közös ismerősünk !
Egy kis tapi, nézelődés. Bulizni szeretünk és jól érezni magunkat. Elsősorban ezért megyünk oda. Most is ez a terv. De, hát ugye, ember tervez.... Tudjál róla azért írom, van ám közös ismerősünk !
Igen, ez így van. Kivéve, ha észreveszik, és kivágnak miatta. Nyilvános helyekből ezért maradunk azoknál, ahonnét nem tudnak kidobni, ha lebukunk.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 10. 07. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 07. szerda 16:06
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 10. 07. szerda 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem egy kis szex nemhogy rontana, még emelné a hangulatát.....
Szerintem egy kis szex nemhogy rontana, még emelné a hangulatát.....
2009. 10. 06. kedd 22:35
Igen. Megtalálunk mindent mindig.

SeX_maniac

ténylegigényespár