...van amitől a kullancs is menekül...

izgalmas tud lenni....pl erdőben

a topic fagyasztását feloldottam, de
NE HASZNÁLJÁTOK társkeresésre,
kizárólag tapasztalatokat és élményeket írjatok a topicba (különben ismét bezárom)!!!
NE HASZNÁLJÁTOK társkeresésre,
kizárólag tapasztalatokat és élményeket írjatok a topicba (különben ismét bezárom)!!!

meguntam a társkeresések moderálását!
szóljatok (jelezzétek), amennyiben a rendeltetésének megfelelően akarjátok használni a topicot,
akkor majd kinyitom!
!
szóljatok (jelezzétek), amennyiben a rendeltetésének megfelelően akarjátok használni a topicot,
akkor majd kinyitom!

(NEM
TÁRSKERESŐ ROVAT!!! NEM TUDSZ OLVASNI???) :tom

Izgi dolog az biztos a nyilvános sex.
Nincs ehhez még hideg?
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2011. 03. 05. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 05. szombat 23:02

nálunk ma lesz egy nyíregyházán, a víztorony környékén valamerre

nálunk ma lesz egy nyíregyházán, a víztorony környékén valamerre

Hello,
Mit ajánlotok? Hol találhatok olyan helyet, ahol vannak glory hole kabinok? Kipróbálnám, de nem tudom, hogy hol lehetne. Egyébkét hogyan működik?
Milyen időben kellene menni, h mások is legyenek...elvégre csak az lenne a lényeg, hogy a lyukakat is használjuk ...
Kösz!
Mit ajánlotok? Hol találhatok olyan helyet, ahol vannak glory hole kabinok? Kipróbálnám, de nem tudom, hogy hol lehetne. Egyébkét hogyan működik?
Milyen időben kellene menni, h mások is legyenek...elvégre csak az lenne a lényeg, hogy a lyukakat is használjuk ...
Kösz!
uzletkozpont forgalmas helyen parom lehuzta a cippzaram,es benyult a nacimba ,hogy megkeresse a csiklom..
Megtalalta es nagyon nagyon izgato volt,es hatalmasat elveztem
Megtalalta es nagyon nagyon izgato volt,es hatalmasat elveztem
Bp!!!!
Melyik partszakasz? Győr, Budapest,Paks, Baja? Vagy végig?
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 01. 08. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 08. szombat 08:44

Ma este vkik? Párok? Dunapart?
(TE is értehetetlen vagy, vagy NEM tudsz olvasni! NEM társkereső rovat! ÉLMÉNYEKET-ÉLMÉNYEKET!!!) :tom
(TE is értehetetlen vagy, vagy NEM tudsz olvasni! NEM társkereső rovat! ÉLMÉNYEKET-ÉLMÉNYEKET!!!) :tom

Miért ? Pecázni megyünk.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 01. 08. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 08. szombat 08:44

Ma Újpesten voltam kerékpárral,és letekertem a Duna partra megnézni milyen a víz ,pecáznak-e ilyenkor,és a vasuti híd mellett egy kék autóban keféltek
.Ülések elöre hajtva,motor jár.Vagy kétszer elmentem mellettük(mögöttük),de semmit nem lehetett látni,csak azt hogy az ülések előre vannak hajtva
.

élveszte
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 04. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 04. kedd 21:14
Törölt felhasználó (757260)
VIP

sziasztok!
tegnap este megint visszamentünk Fehérváron a jó kis helyünkre, keményen kapott szájba
benyelte mind.-)
tegnap este megint visszamentünk Fehérváron a jó kis helyünkre, keményen kapott szájba

sziasztok!
benyelte mind.-)

Sziasztok. A feleségem horgászás közben verte ki a farkamat a Tisza-parton. Persze jobbra és balra is ültek és szájtátva bámultak és a végén megtapsoltak bennünket.
(kimoderálva! NEM társkereső-jelentkező topic!)
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 11:57

Szilveszterkor hideg van.Mi csak a szabadba szeretünk szeretkezni.Ha meleg lesz sokat hancurozunk a Duna parton.Imádjuk,ha kukkolnak bennünket,de sajnos csak férfiak szoktak.Minden álmunk,hogy egy nő nézze végig a szeretkezésünket.Egyszer biztisan sikerül,addig meg a feleségem élvezi a férfi tekinteteket.Engem ez is boldoggá tesz.
Párként megnéznénk titeket szex közbe a szabadba, izgat mindkettőnket. Jó dolog a természesztbe a szex, az biztos. Nyilvános helyen ami volt nekünk strandon a vizbe, mezőn kilátón.
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2011. 01. 03. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 03. hétfő 11:57

Szilveszterkor hideg van.Mi csak a szabadba szeretünk szeretkezni.Ha meleg lesz sokat hancurozunk a Duna parton.Imádjuk,ha kukkolnak bennünket,de sajnos csak férfiak szoktak.Minden álmunk,hogy egy nő nézze végig a szeretkezésünket.Egyszer biztisan sikerül,addig meg a feleségem élvezi a férfi tekinteteket.Engem ez is boldoggá tesz.