Hát, mi azért jólnevelten kicsit elbújunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 13:26

Törölt felhasználó (167773)

De a Dunapart mindkét oldalon tele van jó helyekkel.Bizsergető érzés,amikor teljes látótávolságban egyszercsak jön egy hajó a fedélzetén vagy 50 emberrel.Na meg a csónakosok,motorcsónakosok !De én mégis a füves részeit szeretem a legjobban !Mi még olyan nagyon soha nem bújtunk el....
De a Dunapart mindkét oldalon tele van jó helyekkel.Bizsergető érzés,amikor teljes látótávolságban egyszercsak jön egy hajó a fedélzetén vagy 50 emberrel.Na meg a csónakosok,motorcsónakosok !De én mégis a füves részeit szeretem a legjobban !Mi még olyan nagyon soha nem bújtunk el....
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A Hajógyári az egyik legjobb hely,ha nem akar valaki fürdeni is.Szinte az egész sziget alkalmas a huncutkodásra !Mi tettük már az egyik teljesen nyílt "rétjén" is úgy hogy tőlünk kb.20 méterre ült a földön egy fiatal pár (felőltözve ) .Végig ott maradtak,csodálkoztam is,mert elég direkt helyzet volt.Hogy mennyire néztek minket,nem tudom,mert mással voltam elfoglalva.
(Ez egy válasz félszáz üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott mindig találni néhány jó helyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 08:51

Törölt felhasználó (373340)
VIP

Érdemes , mert a Duna most elég magas, nincs part.
Jó szórakozást...
Jó szórakozást...

Érdemes , mert a Duna most elég magas, nincs part.
Jó szórakozást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 12. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 12. kedd 20:33
Jó szórakozást...

Törölt felhasználó (835258)
VIP

Vasárnap ki is próbáltuk! Jó hely!

Vasárnap ki is próbáltuk! Jó hely!

Ma körülnéztem a hajógyári-szigeten! Van egy-két jó hely!

Voltunk kint este,nagyon jól sikerült....csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

ma este mi is kimegyünk a szabadba kicsit...kellemes estét mindenkinek aki hasonlóan tesz...

Szia !Te szoktál ott lent a Dunaparton ( Metrónál egyenesen le a partig és séta az M0 felé)bringával fotózni ?
Pár hete arra sétálltunk és egy srác állt a járda mellett a fűben egy fotógéppel,de nem biztos ,hogy te voltál az..
Mi csinos (hölgytaggal miniben ) sétálltunk ott.De lehet hogy nem te voltál.
üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 06. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 06. szerda 14:31
Pár hete arra sétálltunk és egy srác állt a járda mellett a fűben egy fotógéppel,de nem biztos ,hogy te voltál az..
Mi csinos (hölgytaggal miniben ) sétálltunk ott.De lehet hogy nem te voltál.
üdv! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 06. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824611)

Sziasztok! Kicsi a világ, én vagyok a bringás srác. Több jó buli is van azon a helyen, csak az a baj, hogy a párok is félénkek néha, talán mert van már rosz tapasztalatuk. Az említett pár gyönyörű volt, először messziről néztem őket, aztán a fiú intett, hogy közelebb mehetek. Nem akartam mást csak nézni, és nem is vertem ki a farkam, csak utána, már távolabról. Látszott rajtuk, hogy Ők sem szeretnének többet, és ezt maximálisan tiszteletben tartom. Egyébként a Luppa és környéke szuper hely, többen írják, hogy szeretnek ott szeretkezni, csak adott szituációban senki nem adja biztos jelét, én meg a harmadik pofon után feladom a kérdezősködést, hogy Ti vagytok-e a harmadikat kereső pár.
Hátha ma is kint lesz valaki...
Ma kint voltam a Hajógyári sziget északi spiccén, csak úgy nézelődni.
Jött egy pár, lejött a partra. A nő észrevett, de nem zavartatták magukat...
Aztán egy kutyás nő miatt elmentek az óbudai oldalra. Élénk lila felső és sárga nadrágocska volt a nőn.
Könnyű volt észrevennem. Messziről néztem, ahogy a nő szép hosszú haja hullámzott, miközben szeretkeztek.
Senki más nem volt, mint egy vadon, olyan hangulatot árasztott a környék.
A folyó meghitt csobogását két hatalmas üvöltés törte meg. A női orgazmus hangja.
Valami szenzációs élmény volt hallani, ahogy akusztikus formában felszínre tört ez az érzés, és visszhangzott a pari erdőben. És követte a csend....
Remek élmény volt élőben szemlélni. Köszönöm nekik.
Jött egy pár, lejött a partra. A nő észrevett, de nem zavartatták magukat...
Aztán egy kutyás nő miatt elmentek az óbudai oldalra. Élénk lila felső és sárga nadrágocska volt a nőn.
Könnyű volt észrevennem. Messziről néztem, ahogy a nő szép hosszú haja hullámzott, miközben szeretkeztek.
Senki más nem volt, mint egy vadon, olyan hangulatot árasztott a környék.
A folyó meghitt csobogását két hatalmas üvöltés törte meg. A női orgazmus hangja.
Valami szenzációs élmény volt hallani, ahogy akusztikus formában felszínre tört ez az érzés, és visszhangzott a pari erdőben. És követte a csend....
Remek élmény volt élőben szemlélni. Köszönöm nekik.
nincs is annál jobb mint a természetben szeretkezni
Sziasztok! Kicsi a világ, én vagyok a bringás srác. Több jó buli is van azon a helyen, csak az a baj, hogy a párok is félénkek néha, talán mert van már rosz tapasztalatuk. Az említett pár gyönyörű volt, először messziről néztem őket, aztán a fiú intett, hogy közelebb mehetek. Nem akartam mást csak nézni, és nem is vertem ki a farkam, csak utána, már távolabról. Látszott rajtuk, hogy Ők sem szeretnének többet, és ezt maximálisan tiszteletben tartom. Egyébként a Luppa és környéke szuper hely, többen írják, hogy szeretnek ott szeretkezni, csak adott szituációban senki nem adja biztos jelét, én meg a harmadik pofon után feladom a kérdezősködést, hogy Ti vagytok-e a harmadikat kereső pár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 02. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 02. szerda 17:13
Törölt felhasználó (824550)

Nekem mindenképp, köszi szépen

Mindjárt indulunk ki a szabadba szeretkezni. Reméljük lesznek kint mások is.
Teljesen profi a kép, hasonlót kérünk "itt fogunk doggingolni" dátum időpont megjelöléssel ELŐRE
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 07. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 07. hétfő 20:56

Törölt felhasználó (797483)

Most inkább lementünk a Duna partra. A reglapunkra felraktam a képet.
Egészen nyugodt hely volt esőben. Gondolom nyáron ide is lejárnak, mert elég sok kocsi nyom volt ott.
Csináltuk már az M0-s alatt is, Óbudai szigeten, Budakalász-i tavak közt a földnyelven.

Csináltuk már az M0-s alatt is, Óbudai szigeten, Budakalász-i tavak közt a földnyelven.
Most inkább lementünk a Duna partra. A reglapunkra felraktam a képet.
Egészen nyugodt hely volt esőben. Gondolom nyáron ide is lejárnak, mert elég sok kocsi nyom volt ott.

A múlt héten meg is találta egy pár a helyet!
Éppen arra sétáltattam a kutyákat amikor láttam,hogy áll ott egy autó. Az útról meg egy bringás srác nézte őket és verte a farkát. Épp akkor telepedtek le a fűbe. Nem akartam,hogy az ebek megzavarják Őket ezért nem mentem közelebb, pedig nagy kedvem lett volna kicsit nézelődni
Remélem egyszer akkor is ott lesznek ha egyedül járok arra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 02. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 02. szerda 10:05

Éppen arra sétáltattam a kutyákat amikor láttam,hogy áll ott egy autó. Az útról meg egy bringás srác nézte őket és verte a farkát. Épp akkor telepedtek le a fűbe. Nem akartam,hogy az ebek megzavarják Őket ezért nem mentem közelebb, pedig nagy kedvem lett volna kicsit nézelődni

Törölt felhasználó (762450)

Be lehet ám, de nem kell a volt ruszki laktanyáig elmenjetek!
Ha a budakalászi METRO kereszteződésnél nem hajtasz le a Luppához, gyertek tovább egyenesen Szentendréig a főúton. Utána, ahogy elértétek a Szentendre táblát, rögtön forduljatok jobbra. Ott most egy kertészeti cég kirakodása van. Ez az első lámpa, ahogy beértek a városba. Itt akkor jobbra, majd nyílik két föld út, válasszátok a jobb oldalit. Majd kövessétek kb 300 méteren át és hopp, már ott is vagytok.
Remélem, segítettem!
Ha a budakalászi METRO kereszteződésnél nem hajtasz le a Luppához, gyertek tovább egyenesen Szentendréig a főúton. Utána, ahogy elértétek a Szentendre táblát, rögtön forduljatok jobbra. Ott most egy kertészeti cég kirakodása van. Ez az első lámpa, ahogy beértek a városba. Itt akkor jobbra, majd nyílik két föld út, válasszátok a jobb oldalit. Majd kövessétek kb 300 méteren át és hopp, már ott is vagytok.

Remélem, segítettem!

Nekem mindenképp, köszi szépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 02. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 02. szerda 10:05

Törölt felhasználó (762450)

Remélem, segítettem!

Remélem, segítettem!

Remélem, segítettem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 29. vasárnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 29. vasárnap 19:08

Remélem, segítettem!

Törölt felhasználó (797483)

Állítólag a főút felől is odalehet kanyarodni. Valaki mesélte, hogy az orosz laktanya mellett indul az út. Biztosan van onnan is, de mi mindig a Budakalászi tavak felől érkeztünk oda, ahogyan te is leírtad.
A múltkor volt egy srác aki meg akart minket nézni, de olyan idegesítően hivatalos mezőőr (biztonsági őr) egyenruhája volt és ráadásul elállta a visszavonulási útvonalat... + ezerrel telefonálni kezdett, ahogy meglátott minket.... ezért inkább óvatosan elszakadó műveletbe kezdtünk.
A múltkor volt egy srác aki meg akart minket nézni, de olyan idegesítően hivatalos mezőőr (biztonsági őr) egyenruhája volt és ráadásul elállta a visszavonulási útvonalat... + ezerrel telefonálni kezdett, ahogy meglátott minket.... ezért inkább óvatosan elszakadó műveletbe kezdtünk.