Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Parkoló, bevásárlóközpont, a természet lágy öle, színházi páholy , közlekedési eszközök, stb...
Szexeltél már így? Izgalmas volt? Oszd meg velünk élményeidet!

Nem társkereső! IMindenféle időpont és helyszín egyeztetést csak priviben, ezért a felajánlkozó bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1691   2012. 07. 22. vasárnap 07:51
madmaximum madmaximum
Mi nemreg egy videki varos melletti kilatot latogattunk meg.
Elotte egy ut menti parkoloba is be kellett terni mert nem birtunk magunkkal. Autobol kiszallas, auto
Megtamasztasa es kefeles hatulrol, Majd indulas tovabb a kilatohoz. Vezetes kozben a lanyka hevesen szopott.
A kilatonal egy szimpatikus par tamaszkodott az autonak, bamultak a csillagos eget. Szoba elegyedtunk, celzas
arra, hogy mit tervezunk odafenn, nem vettek a lapot. Mi nagyon Jol ereztuk magunkat. smile )))))
#1690   2012. 07. 21. szombat 14:57
tucsok26 tucsok26
Esztergom környékén senki sehova nem szokott kienni,?
#1689   2012. 07. 13. péntek 22:08
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem nagyon tértek el, hisz megvan a nyilvános szexnek is a maga helye etikája.
s teljesen mindegy milyen be állítottságú az ember, nem menti fel az íratlan szabályok alól ép ugyan annyit lehet neki is, mint másnak.

de mondjuk ha nyilvános szexet ki hagyva akarjátok feszegetni e témát akkor keresetek rá topicot s vagy csináljatok ha nincs megfelelő rá.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 09:42
Tényleg el fogunk térni a fórum alaptémájától... de a "nyilvánosság" és a másság is mindig jelen volt!
Lehet most utalgatni római, görög dolgokra, ahol nem hogy elfogadott volt ez, hanem tény. De változott a világ, hol erre, hol arra.
Ha tök heteró lennék hazudnék mert voltam már nővel. Nem egyszer. De még is úgy érzem hogy meg kell adni a módját mindennek. Az illem az ami egy picikét kifordult, és maga a világ is. A nőies nők egyre inkább eltüntek, hol vannak ma már csipők és derekak? A férfias fiúk megy dettó... ez a sok "tokyo kids" vagy mi a franc nekem nem épp fiús vonal. A hetero világ is összemosódik már.
De a gond nem ez, hanem ott van hogy az elfogadást akarta egy réteg, megkapta de ez ugye nem elég. Ez pedid alapvető emberi jellem, hogy sose elég az amit kap valaki, többet akar, mind türelmetlenebbül.
A téma kényes de ezt alapvetően annak a társadalmi rétegnek kell megoldani, akik "jogokat, elfogadást" kívántak. Megkapták de akkor ő maguk szabályozzák ezt az egészet, mert ugye ha külső beavatkozás történik akkor rögtön villan a szemük hogy azért mert ők szivárványosak ....
Én úgy gondolom hogy nem a téma kényes, hanem inkább egy réteg szelemi szintje alacsony. Ismerek én olyat aki meleg férfi, nem is titkolja viszont nem csókol másik pasit utcán, vagy épp bölcsöde előtt, nem stíröli férfiak farkát nudista strandon... Ők úgy is megtalálják egymást! Csak épp akad köztünk intelligens.
Viszont vissza kéne térni a a topik címére smile Így én kérek elnézést a kitérőmért! smile
#1688   2012. 07. 12. csütörtök 09:56
X Törölt felhasználó (833573)
Abszolut osztom a leírtakat !!!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 09:42
Tényleg el fogunk térni a fórum alaptémájától... de a "nyilvánosság" és a másság is mindig jelen volt!
Lehet most utalgatni római, görög dolgokra, ahol nem hogy elfogadott volt ez, hanem tény. De változott a világ, hol erre, hol arra.
Ha tök heteró lennék hazudnék mert voltam már nővel. Nem egyszer. De még is úgy érzem hogy meg kell adni a módját mindennek. Az illem az ami egy picikét kifordult, és maga a világ is. A nőies nők egyre inkább eltüntek, hol vannak ma már csipők és derekak? A férfias fiúk megy dettó... ez a sok "tokyo kids" vagy mi a franc nekem nem épp fiús vonal. A hetero világ is összemosódik már.
De a gond nem ez, hanem ott van hogy az elfogadást akarta egy réteg, megkapta de ez ugye nem elég. Ez pedid alapvető emberi jellem, hogy sose elég az amit kap valaki, többet akar, mind türelmetlenebbül.
A téma kényes de ezt alapvetően annak a társadalmi rétegnek kell megoldani, akik "jogokat, elfogadást" kívántak. Megkapták de akkor ő maguk szabályozzák ezt az egészet, mert ugye ha külső beavatkozás történik akkor rögtön villan a szemük hogy azért mert ők szivárványosak ....
Én úgy gondolom hogy nem a téma kényes, hanem inkább egy réteg szelemi szintje alacsony. Ismerek én olyat aki meleg férfi, nem is titkolja viszont nem csókol másik pasit utcán, vagy épp bölcsöde előtt, nem stíröli férfiak farkát nudista strandon... Ők úgy is megtalálják egymást! Csak épp akad köztünk intelligens.
Viszont vissza kéne térni a a topik címére smile Így én kérek elnézést a kitérőmért! smile
#1687   2012. 07. 12. csütörtök 09:50
csapi123 csapi123
Hát ravenna, az álláspontom oly közeli a tiédhez mint amilyen közel vagy riminihez .
tehát kinek is volt nemrég oly élménben am SZEX NYILVÁNOS HELYEN ??
#1686   2012. 07. 12. csütörtök 09:42
ravenna ravenna
#1685   2012. 07. 12. csütörtök 09:38
csapi123 csapi123
Igen elfogadónak kell lenned smile

el kell fogadnod hogy nagy az isten állatkertje ., ebben nincs is hiba csak azt a kiba....tt kerítést kellett volna magasabbra építeni!!
Amúgy meg a homokos kukk társad is megkapta amiért oda ment , az már részlet kérdés hogy nem seggbe hanem orrba basztad smile
Na az ilyen emberekkel van a baj !!ha azt mondtad hogy nem, akkor elnézést kérve el kellett volna távolodnia tőled .ennyi!
A reakciód meg teljesen jogos volt sztem
remélem az első mondatokból jól olvasható az irónia smile
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
feu1 VIP
2012. 07. 12. csütörtök 09:17
Sziasztok
Végre kezdenek emberek rávilágítani a dolgokra.
Mert problémák igen is vannak.
Leszögezném és ez valószínűleg írásomból hamar ki is fog derülni igen én heteró vagyok.Nagyon is.
Ravenna kezd pedzegetni egy igen kényes témát. A másság elfogadása...
Mindenhol ezt halljuk, hogy igen is el kell fogadni meg tolerancia bla bla bla.
Én nem tudom elfogadni, de ez már csak az én bajom.
Mindjárt kiderül, hogy miért is nem.
Én is szeretem a szexet nyilvános helyen. Van is erre a célra egy remek hely pest megyében egy bányató.
kb 3 hete jártam ott az idén először. Egy fás eldugott partszakaszon egy párocskára lettem figyelmes akik élvezték egymás szeretetét.
Mikor észrevették, hogy ott vagyok nagyon beindultak. Diszkrét távolságban maratam tőlük, ez szemmel láthatóan izgatta öket mert egyre jobban belemerültek egymásba , és folyamatosan úgy csinálták, hogy én lássak minden részletet. Ez nagyon izgatott engem is, és megtiszteltem őket, hogy nem másztam a nyakukra és nem éltem vissza a helyzettel. Nem sokra rá egy "férfitársam" is arra tévedt aki azonnal mellém telepedett kb 5 centire.
Na ez már kezdtt zavarni. Mivel közben a pár akcióját néztem (mereven) "férfitársunk" felajánlotta, hogy ha akarom leszop.
Illedlmesen megkértem, hogy menjen innen arrébb és hagyjon engem békén mert én hetero vagyok. Na ez kevésnek bizonyult mert kérésem ellenére megpróbálta megfogni ágaskodó farkamat. Innen sajnos nálam is elszakadt a cérna . Nem részletezném a történteket, de a lényeg, hogy vérző orral még ő volt felháborodva, hogy mekkora paraszt vagyok.
Persze a párocska is észrevette a pertvatvart , felöltöztek és el is húztak onnan.
Akkor most felteszem a kérdést nekem kell toleránsnak meg elfogadónak lennem?
#1684   2012. 07. 12. csütörtök 09:17
feu1 feu1 VIP
Sziasztok
Végre kezdenek emberek rávilágítani a dolgokra.
Mert problémák igen is vannak.
Leszögezném és ez valószínűleg írásomból hamar ki is fog derülni igen én heteró vagyok.Nagyon is.
Ravenna kezd pedzegetni egy igen kényes témát. A másság elfogadása...
Mindenhol ezt halljuk, hogy igen is el kell fogadni meg tolerancia bla bla bla.
Én nem tudom elfogadni, de ez már csak az én bajom.
Mindjárt kiderül, hogy miért is nem.
Én is szeretem a szexet nyilvános helyen. Van is erre a célra egy remek hely pest megyében egy bányató.
kb 3 hete jártam ott az idén először. Egy fás eldugott partszakaszon egy párocskára lettem figyelmes akik élvezték egymás szeretetét.
Mikor észrevették, hogy ott vagyok nagyon beindultak. Diszkrét távolságban maratam tőlük, ez szemmel láthatóan izgatta öket mert egyre jobban belemerültek egymásba , és folyamatosan úgy csinálták, hogy én lássak minden részletet. Ez nagyon izgatott engem is, és megtiszteltem őket, hogy nem másztam a nyakukra és nem éltem vissza a helyzettel. Nem sokra rá egy "férfitársam" is arra tévedt aki azonnal mellém telepedett kb 5 centire.
Na ez már kezdtt zavarni. Mivel közben a pár akcióját néztem (mereven) "férfitársunk" felajánlotta, hogy ha akarom leszop.
Illedlmesen megkértem, hogy menjen innen arrébb és hagyjon engem békén mert én hetero vagyok. Na ez kevésnek bizonyult mert kérésem ellenére megpróbálta megfogni ágaskodó farkamat. Innen sajnos nálam is elszakadt a cérna . Nem részletezném a történteket, de a lényeg, hogy vérző orral még ő volt felháborodva, hogy mekkora paraszt vagyok.
Persze a párocska is észrevette a pertvatvart , felöltöztek és el is húztak onnan.
Akkor most felteszem a kérdést nekem kell toleránsnak meg elfogadónak lennem?
#1683   2012. 07. 12. csütörtök 08:34
csapi123 csapi123
Kedves Ravenna !!
A tökéletes világ sajnos nem létezik , tökéletlenek mindíg voltak, vannak, lesznek!
Annak örülök hogy egy tökéletlen kapcsán jót beszélgetünk smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 08:28
Hol a határ?
A határ ott van, ahol ez az egész történt Elszeparált hely is az a napozó, még is ott szerintem egy fürdőbe nem illik akár hetero, akár homo oldalról is de közeledni egymáshoz. Nem vetem meg a nyilvános helyen történő erotikát, de az hogy látnak mások nem azt jelenti hogy megláthatnak.
És ahhoz nem kell "ki" hogy a határvonalat meghúzza valaki. Ez semmi más mint intelligencia kérdése. Annyira hangoztatják mostanában hogy legyünk toleránsak, figyeljünk oda erre. Hát jó, figyeljünk de akkor könyörgöm a másik oldal is tegye meg ezt és ne csókolózzon két nő, két pasi a buszon kellően hangoskodva, feltünősködve Nem akarok hülye számokkal villogni de ha annyi meleg lenne nyilvánosan tevékeny, mint amennyi hetero a dolog nem szúrna szemet senkinek. ( mert 100 hetero párból véve a mintát, hogy mennyien bírnak magukkal, szembeállítva a szivárvány világgal hamar kiütközik a dolog.... )
Nem kell ehhez ki, aki meghúzza a vonalat, és nem kell maga a vonal se, ez pusztán emberi dolog, hogy oda kellene erre figyelni.
Baromi sokan szexelnek szabadban, de a nagy többség úgy teszi hogy ezt nem jelenti be vagy nem a siófok móló közepén teszi. Van aki megtette nincs is azzal gond, de úgy gondolom vannak olyan alap normák amire ha odafigyel mindenki, akkor minden oldal jól érzi magát.
#1682   2012. 07. 12. csütörtök 08:28
ravenna ravenna
Hol a határ?
A határ ott van, ahol ez az egész történt Elszeparált hely is az a napozó, még is ott szerintem egy fürdőbe nem illik akár hetero, akár homo oldalról is de közeledni egymáshoz. Nem vetem meg a nyilvános helyen történő erotikát, de az hogy látnak mások nem azt jelenti hogy megláthatnak.
És ahhoz nem kell "ki" hogy a határvonalat meghúzza valaki. Ez semmi más mint intelligencia kérdése. Annyira hangoztatják mostanában hogy legyünk toleránsak, figyeljünk oda erre. Hát jó, figyeljünk de akkor könyörgöm a másik oldal is tegye meg ezt és ne csókolózzon két nő, két pasi a buszon kellően hangoskodva, feltünősködve Nem akarok hülye számokkal villogni de ha annyi meleg lenne nyilvánosan tevékeny, mint amennyi hetero a dolog nem szúrna szemet senkinek. ( mert 100 hetero párból véve a mintát, hogy mennyien bírnak magukkal, szembeállítva a szivárvány világgal hamar kiütközik a dolog.... )
Nem kell ehhez ki, aki meghúzza a vonalat, és nem kell maga a vonal se, ez pusztán emberi dolog, hogy oda kellene erre figyelni.
Baromi sokan szexelnek szabadban, de a nagy többség úgy teszi hogy ezt nem jelenti be vagy nem a siófok móló közepén teszi. Van aki megtette nincs is azzal gond, de úgy gondolom vannak olyan alap normák amire ha odafigyel mindenki, akkor minden oldal jól érzi magát.
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 08:17
A hozzászólásod részemről teljesen rendben van!
hol a határ?hol húzzuk meg a vonalat? ki az aki ezt a határvonalat kijelöli?
szóval ha innen nézem az a napozó erre a "mutatványra " jó hely volt ,, ha onnan nézem , hányinger szóval igazad van erotikázzunk úgy hogy azzal másokat ne sértsünk , ne bántsunk .
Ui szeretem az inteligens nőket smile
#1681   2012. 07. 12. csütörtök 08:17
csapi123 csapi123
A hozzászólásod részemről teljesen rendben van!
hol a határ?hol húzzuk meg a vonalat? ki az aki ezt a határvonalat kijelöli?
szóval ha innen nézem az a napozó erre a "mutatványra " jó hely volt ,, ha onnan nézem , hányinger szóval igazad van erotikázzunk úgy hogy azzal másokat ne sértsünk , ne bántsunk .
Ui szeretem az inteligens nőket smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 08:03
Hozzászólásom szeretném azzal kezdeni hogy senkit se kívánok megbántani.
Én is olvastam 'fazonkirály" beszámolóját. Az hogy belőlem mit váltott ki azt nem írnám le. De lenne pár apró gondolatom ezzel kapcsolatban.
Egyre inkább elharapódzik az hogy legyünk toleránsak, figyelmesek embertársainkkal, ne az motiválja a cselekményt hogy ki milyen bőrszínnel, vallással vagy nemi identitással bír. Egyre inkább felszínen van a "másság". De úgy érzem hogy ebben a nagy internacionális, szivárványkodós világban egy picit elmozdult a mérleg.
Ha egy nyilvános helyen - maradjunk a fazonkirály strandjánál - elharapódzik két heteo ember közt az erotika, akkor a nagy tömeg ez ellen alapjában felmordul. Van a mai értékrendnek egy megjátszott prűd oldala, amellett hogy egyre nyiltabb az erotika. Szóval egy klasszikus hetero megmozduláson ugye sokan felháborodnak hogy nem oda való. Én úgy gondolom hogy történjen ez azonos neműek közt, ugyan igy nincs helye a nyilt, vagy épp burkolt erotikának.
Nem tartom egy prűd nőnek magam, túl vagyok nem egy nyilvános helyen történt kalandon, de ez a fajta "pakoljuk ki az identitásunkat és vágyainkat" ami mostanában jelen van sokfelé én úgy érzem hogy már sok.
Rendben van az amit csapi123 írt, hogy "örüljünk hogy nem máshol huzogatta a farkát", ez tény, de akkor is úgy érzem hogy ha már ebbe a nagy felmelegető világunkba a látszólag elnyomott másképp gondolkozó réteg megkapja a tiszteletet, akkor tiszteljék ők is meg a hetero világot. Persze most majd kapom az ívet, hogy félrevonultan történt, meg stb, de aki figyel nyilt titok hogy merre és hol vannak ilyen helyek...
Lehet hogy hozzászólásom nem 100% idevág, és az is okés hogy fazonkirály leírta a véleményét, tapasztalatát, de az erotika akkor és úgy jó, ha mindenben odafigyelünk egymásra.
Gondolom hogy hozzászólásom a színes világ rajongóinak nem fog tetszeni, de ha már tolerancia, akkor ez másik oldaltól is elvárható lenne.....
#1680   2012. 07. 12. csütörtök 08:03
ravenna ravenna
Hozzászólásom szeretném azzal kezdeni hogy senkit se kívánok megbántani.
Én is olvastam 'fazonkirály" beszámolóját. Az hogy belőlem mit váltott ki azt nem írnám le. De lenne pár apró gondolatom ezzel kapcsolatban.
Egyre inkább elharapódzik az hogy legyünk toleránsak, figyelmesek embertársainkkal, ne az motiválja a cselekményt hogy ki milyen bőrszínnel, vallással vagy nemi identitással bír. Egyre inkább felszínen van a "másság". De úgy érzem hogy ebben a nagy internacionális, szivárványkodós világban egy picit elmozdult a mérleg.
Ha egy nyilvános helyen - maradjunk a fazonkirály strandjánál - elharapódzik két heteo ember közt az erotika, akkor a nagy tömeg ez ellen alapjában felmordul. Van a mai értékrendnek egy megjátszott prűd oldala, amellett hogy egyre nyiltabb az erotika. Szóval egy klasszikus hetero megmozduláson ugye sokan felháborodnak hogy nem oda való. Én úgy gondolom hogy történjen ez azonos neműek közt, ugyan igy nincs helye a nyilt, vagy épp burkolt erotikának.
Nem tartom egy prűd nőnek magam, túl vagyok nem egy nyilvános helyen történt kalandon, de ez a fajta "pakoljuk ki az identitásunkat és vágyainkat" ami mostanában jelen van sokfelé én úgy érzem hogy már sok.
Rendben van az amit csapi123 írt, hogy "örüljünk hogy nem máshol huzogatta a farkát", ez tény, de akkor is úgy érzem hogy ha már ebbe a nagy felmelegető világunkba a látszólag elnyomott másképp gondolkozó réteg megkapja a tiszteletet, akkor tiszteljék ők is meg a hetero világot. Persze most majd kapom az ívet, hogy félrevonultan történt, meg stb, de aki figyel nyilt titok hogy merre és hol vannak ilyen helyek...
Lehet hogy hozzászólásom nem 100% idevág, és az is okés hogy fazonkirály leírta a véleményét, tapasztalatát, de az erotika akkor és úgy jó, ha mindenben odafigyelünk egymásra.
Gondolom hogy hozzászólásom a színes világ rajongóinak nem fog tetszeni, de ha már tolerancia, akkor ez másik oldaltól is elvárható lenne.....
#1679   2012. 07. 12. csütörtök 06:54
egypasi egypasi
Teljesen egyet értek veled, és kösz,hogy helyettem is megfogalmaztad, akinek pedig hányingere van , ne tartsa vissza! Ilyen színes ez a világ, és hagyni kell ilyennek, legalább ebben. (meg amiben nem lehet változtatni).
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 07. 11. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 11. szerda 21:26
sziasztok!
Mielőtt bárki bármit gondolna ?maxi hetero vagyok!
A topik címe :"szex nyilvános helyen"
mi is történ fazonkirállyal? szex nyilvános helyen szerintem ennyi..
van akinek tetszik van akinek hányinger nem vagyunk egyformák Ő leírta egy ilyen élményét és itt köszönjük meg neki hogy a farkát nem a margitszigeten húzogatja esetleg kisgyerekkel sétáló anyukák vagy apukák előtt.
#1678   2012. 07. 11. szerda 21:26
csapi123 csapi123
sziasztok!
Mielőtt bárki bármit gondolna ?maxi hetero vagyok!
A topik címe :"szex nyilvános helyen"
mi is történ fazonkirállyal? szex nyilvános helyen szerintem ennyi..
van akinek tetszik van akinek hányinger nem vagyunk egyformák Ő leírta egy ilyen élményét és itt köszönjük meg neki hogy a farkát nem a margitszigeten húzogatja esetleg kisgyerekkel sétáló anyukák vagy apukák előtt.
#1677   2012. 07. 11. szerda 11:11
fazonkirály fazonkirály
igen, ilyen jó wink
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 07. 10. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 07:08
én megnéztem volna.tök jó lehetett.ez ilyen jó hely??
#1676   2012. 07. 10. kedd 07:08
zsozs70 zsozs70
én megnéztem volna.tök jó lehetett.ez ilyen jó hely??
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 18:01
hát senki nem válaszolt a kérdésemre, hogy milyen a palatinus férfi napozója. hát ma megnéztem smile felsétáltam kicsit félénken, majd mikor felértem, megpillantottam vagy 20 meztelen férfit. volt aki csak napozott, volt aki a farkával játszadozott. volt aki egyedül volt, voltak kisebb társaságok is. hát boldogan ledobtam a fürdőnacit és végig sétáltam lassan a teraszon, hogy mindenki megnézhesse a frissen borotvált farkam, majd lefeküdtem egy napágyra. láttam, hogy többen is figyelik a farkam, ami annak tudható be, hogy most kicsit extrémebb fazonra borotváltam. most két vékony függőleges csíkot hagytam meg a farkam fölött. azt hiszem sokaknak tetszett, mert elég mereven bámulták. hát én hátradőltam nagy terpeszben és becsuktam a szemem. tőlem kb 2 méterre volt két srác. ők össze is súgtek és felém mutattak diszkréten, majd elkezdték nézni a farkam. én becsuktam a szemem. annyira be voltam indulva hogy engem néznek hogy felállt a farkam. néha kettőt - hármat simítottam is rajta, hogy nehogy lelankadjon. hallottam h közelednek felém. résnyire nyitottam a szemem, és azt láttam, hogy a két srác közül az egyik közvetlen mellém állt és onnan nézi a farkam. ekkor már kőkemény voltam. már az előváladék is csurgott a farkamból. a fejemre tettem a fürdőnacit, és húztam 10-15öt lassan a farkamon. abba kellett hagynom nehogy eldurranjak. kb ennyi volt a story, de nagyon élveztem. tuti hogy megyek még wink -valaki akad esetleg aki kint volt ma és rámismer?
#1675   2012. 07. 08. vasárnap 18:01
fazonkirály fazonkirály
hát senki nem válaszolt a kérdésemre, hogy milyen a palatinus férfi napozója. hát ma megnéztem smile felsétáltam kicsit félénken, majd mikor felértem, megpillantottam vagy 20 meztelen férfit. volt aki csak napozott, volt aki a farkával játszadozott. volt aki egyedül volt, voltak kisebb társaságok is. hát boldogan ledobtam a fürdőnacit és végig sétáltam lassan a teraszon, hogy mindenki megnézhesse a frissen borotvált farkam, majd lefeküdtem egy napágyra. láttam, hogy többen is figyelik a farkam, ami annak tudható be, hogy most kicsit extrémebb fazonra borotváltam. most két vékony függőleges csíkot hagytam meg a farkam fölött. azt hiszem sokaknak tetszett, mert elég mereven bámulták. hát én hátradőltam nagy terpeszben és becsuktam a szemem. tőlem kb 2 méterre volt két srác. ők össze is súgtek és felém mutattak diszkréten, majd elkezdték nézni a farkam. én becsuktam a szemem. annyira be voltam indulva hogy engem néznek hogy felállt a farkam. néha kettőt - hármat simítottam is rajta, hogy nehogy lelankadjon. hallottam h közelednek felém. résnyire nyitottam a szemem, és azt láttam, hogy a két srác közül az egyik közvetlen mellém állt és onnan nézi a farkam. ekkor már kőkemény voltam. már az előváladék is csurgott a farkamból. a fejemre tettem a fürdőnacit, és húztam 10-15öt lassan a farkamon. abba kellett hagynom nehogy eldurranjak. kb ennyi volt a story, de nagyon élveztem. tuti hogy megyek még wink -valaki akad esetleg aki kint volt ma és rámismer?
#1674   2012. 07. 05. csütörtök 08:43
ggperverz ggperverz
Régen volt.
Moziban ment a Káma Szutra pocsék film.
Teltház volt, a film nem volt érdekes,így elfoglaltuk magunkat a kolléganővel.
Na ez izgalmas volt.
Ez nyilvános hely volt??
Egyik legizgalmasabb, Balatonlelle Rózsa utca és nem tudom milyen utca sarkán, a jelzőtáblának támasztva a csaj és úgy szexeltünk.
#1673   2012. 07. 03. kedd 11:32
X Törölt felhasználó (837804)
szombat este 9 körül lemegyünk a fokára...gondolom a nap már nem fog sütni...nagy terveket nem szövögetünk, majd látjuk mi sül ki belőle..
#1672   2012. 07. 03. kedd 08:56
X Törölt felhasználó (850611)
Mivel a hétvégére nem sikerült párt találni közös egymás előtti huncutkodásra, ezért magunk indultunk el szexelni a szabadban. Először is a 4-es főút melletti gáton estünk egymásnak csak szandálban.....izgalmas ahogy a kamionok jönnek-mennek smile . utána kimentünk a 32-es főút mellé, eléggé világos helyre, és ott aztán szuper volt!

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: SeX_maniac SeX_maniac
Nyitás ideje: 2004. 09. 15. szerda
Üzenetek: 2471db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!