Most jöttünk Egomból .Ki volt világítva egy kis időre A Bazilika,de amúgy csendes a rész

Máskor szólhatnátok!!!
Ki ne maradjak
(Ez egy válasz igric üzenetére (2012. 09. 04. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki ne maradjak

Tegnap du elmentünk egy napraforgó tábla mellett, ahol épp arattak.
Megálltunk egy traktor és kombájn közelében dugni.
Toltam a csajomat, a sofőrök meg néztek kb 50 méterről......
nagyon izgalmas volt.........
Megálltunk egy traktor és kombájn közelében dugni.
Toltam a csajomat, a sofőrök meg néztek kb 50 méterről......
nagyon izgalmas volt.........
Javaslom,esztergomi várat éjszaka.............szuper szokott lenni.......sok ott a látogató is......
M0 budai lehajtó környéke érdekelne!
-budakalászi tó már tesztelve többször, nem volt senki!
-budakalászi tó már tesztelve többször, nem volt senki!
A minap Vác felett a szigeti oldalon kötöttem ki.
Aztán jött egy pár ( férfi és nő ) motoros gumicsónakkal. A fiú babrálta motort mert nem volt jó, de aztán beindult egy kis sex. A fiú ráfeküdt a gumicsúnakra, a nadrágját lehúzta a lány meg simogatta a fenekét. Na meg fogja dugni a srácot, - gondoltam. Láthatólag élvezték a dolgot, bár zavatrta őket, hogy távolban nézem őket. Abbahagyták sajnos a dolgokat. Pedig nem kellett volna. Talán majd legközelebb.
Aztán pár szót beszéltem is velük, de nem tértem rá, hogy figyeltem őket. Nem akartam zavarba hozni a kedves párt.
Aztán jött egy pár ( férfi és nő ) motoros gumicsónakkal. A fiú babrálta motort mert nem volt jó, de aztán beindult egy kis sex. A fiú ráfeküdt a gumicsúnakra, a nadrágját lehúzta a lány meg simogatta a fenekét. Na meg fogja dugni a srácot, - gondoltam. Láthatólag élvezték a dolgot, bár zavatrta őket, hogy távolban nézem őket. Abbahagyták sajnos a dolgokat. Pedig nem kellett volna. Talán majd legközelebb.
Aztán pár szót beszéltem is velük, de nem tértem rá, hogy figyeltem őket. Nem akartam zavarba hozni a kedves párt.
Pár alkalommal volt szerencsém asszonyt rávennem nyilvános helyen való szexre.
Egyszer WestEnd, C&A, próbafülke.
Volt egy vonatos akciónk Vecsés-Nyugati között.
Meg egy erdei túránk Tápióbicske környékén.
Meg Délegyházán a tóparton.
Voltunk már a vecsési Tesco próbafülkéjében is.
SwingerClub számít? Vagy szexmozi?
Ha minden jól megy egyszer ráveszem egy kis fotózásra is a természet lágy ölén, vagy az utcán, vagy vmi tömegközlekedési járművön.
Egyszer WestEnd, C&A, próbafülke.
Volt egy vonatos akciónk Vecsés-Nyugati között.
Meg egy erdei túránk Tápióbicske környékén.
Meg Délegyházán a tóparton.
Voltunk már a vecsési Tesco próbafülkéjében is.
SwingerClub számít? Vagy szexmozi?
Ha minden jól megy egyszer ráveszem egy kis fotózásra is a természet lágy ölén, vagy az utcán, vagy vmi tömegközlekedési járművön.
Dunakeszi-i Auchan parkoló, a kocsiban fényes nappal.....
Persze,tobb is van. Itt is irtunk mar errol.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 10:54
Törölt felhasználó (76919)

Sziasztok!
Budai régióban van olyan hely, ahova járnak párok egy kis összebújásra?
Sziasztok!
Szia, melyik részre gondoltál?
Az út mellett amelyik Fótról megy Csomád felé? mert ott több erdősáv is van...
Az út mellett amelyik Fótról megy Csomád felé? mert ott több erdősáv is van...
Szervusztok,
Szombaton voltunk Mórahalmon, nemsokkal zárás előtt a súlyfürdőbe keveredtünk, mivel rajtunk kívül nem volt senki először csak csókolóztunk, majd Zsuniné bugyiját félrehúzta és Zsunibá elébe térdelt a vízben, nemiszervét kiszabadítva belehatolt. Kisvártatva abbahagytuk, úgy gondoltuk ücsörgünk a vízben míg lenyugszunk. Már már indultunk volna amikor egy másik pár érkezett (akikek ezúton is üdvözlünk), ők elvonultak a legtávolabbi sarokba, először csak csókolóztak, később a fiú mozdulatai már félreérthetetlenek voltak.
Így mi is újrakezdtük, izgató volt, hogy a fürdőruha valamint a fürdőnadrág miatt nem lehetett a szokásos behatolási mélységet elérni (mondhatni épp csak a feje volt benn), valamint a víz mind közeg.
Természetesen arra nagyon ügyeltünk, hogy minket ne lássanak, és még véletlen se botránykoztassunk meg senkit.
Szombaton voltunk Mórahalmon, nemsokkal zárás előtt a súlyfürdőbe keveredtünk, mivel rajtunk kívül nem volt senki először csak csókolóztunk, majd Zsuniné bugyiját félrehúzta és Zsunibá elébe térdelt a vízben, nemiszervét kiszabadítva belehatolt. Kisvártatva abbahagytuk, úgy gondoltuk ücsörgünk a vízben míg lenyugszunk. Már már indultunk volna amikor egy másik pár érkezett (akikek ezúton is üdvözlünk), ők elvonultak a legtávolabbi sarokba, először csak csókolóztak, később a fiú mozdulatai már félreérthetetlenek voltak.
Így mi is újrakezdtük, izgató volt, hogy a fürdőruha valamint a fürdőnadrág miatt nem lehetett a szokásos behatolási mélységet elérni (mondhatni épp csak a feje volt benn), valamint a víz mind közeg.
Természetesen arra nagyon ügyeltünk, hogy minket ne lássanak, és még véletlen se botránykoztassunk meg senkit.
Székesfehérvár környékén merre van olyan hely, ahova ki járnak a párok szeretkezni??

Mindenki szereti a dogging szexet. Sajnos párokkal csak ritkán lehet összejönni.

Hasonló élményem nekem is volt, bár nagyon régen történt. A lányal akinek a szeretője voltam, már az előjátéknál tartottunk, mikor a férje felhívta. Belémbujt a kisördög
és tovább izgattam. Előszőr eltolt magától egy rosszaló nézés kiséretében,
majd megondolta magát és bekapta a szerszámot egy pillanatra és gyorsan beleült. Közben végig vonalban a másik fél. Nagyon beindult, éreztem, hogy még a zacskóimra is folyik a nedve . . .
Bár vele voltak inkább ebbe a topikba illő sztorik is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 11:47

Törölt felhasználó (827364)

Nem nyilvanos, csak egy kicsit hasonlo! Imadom, ha szex közben telefonal a parom. A multkor anyukajaval eppen a szülinapi ajandekot beszeltek meg, miközben ült a farkamon. Az elvezest mar nem birta, kinyomta.
Mi sötétedés után egy földes úton leálltunk autóval, volt egy őrült jó puncinyalás, szopika, aztán kiszálltunk meztelenül, motorháztetőre hasalás, és hátulról egy nagy dugás! Nagyon finom volt!
Nem nyilvanos, csak egy kicsit hasonlo! Imadom, ha szex közben telefonal a parom. A multkor anyukajaval eppen a szülinapi ajandekot beszeltek meg, miközben ült a farkamon. Az elvezest mar nem birta, kinyomta.
Szombaton a csopaki standon a vízbe,kétszer,hazafelé,az út mellett Veszprém előtt,kibírtuk egészen Zámolyig!Ott a motorháztető lett megtisztelve,vasárnap,csak a hajógyári sziget délután,és hazafelé,megnéztük a pilisszentkereszti parkolót!Voltunk egy páran!De a hálószoba sem maradt ki elalvás előtt............na az nem volt nyilvános!!!
Nagyon élveztük a helyzetet!!!
Nagyon élveztük a helyzetet!!!
Szia, Igazából kicsit nagyot mondtam. Nem olyan sűrűn csináljuk.
Szombaton pl a velencei tóban voltunk együtt úgy a párommal hogy sokan voltak körülöttünk. Sajnos többre őt nem nagyon lehet rávenni. Ezért sokszor egyedül csinálom kocsiban vagy más nyilvános helyen. Izgatna ha valaki olyannal találkoznék aki vevő az ilyen fajta szexre. Engem nagyon izgatna ha más is látná az akciónkat és ....... Lenne kedvetek talizni, beszélgetni, stb.... ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 27. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 27. hétfő 13:55

Törölt felhasználó (851550)

A "szinte mindennap csinálom" mit takar?Hogy nap mint nap a zsúfolt autóbuszban,villamoson,diszkóban szexelsz?Engem (minket) érdekelne és ha leirnád a történeteidet,az jó lenne.Soha nem buktál le?Úgy az érdekes,izgalmas,ha láod,hogy más is látja az akciótokat! Várjuk a válaszodat!