Legjobb kint a szabadban,csak lenne már jo idö
kopaszigáton egy leszbi párral 3asban smároltunk, majd kézbevettek és kisegitettek, kis áprilisi séta, nappal, hmm de jó is volt....
legutoljára szálloda wellnessében lepippantott a párom, jo hely megyünk hamarosan ismét!
volt már hmmm rét és erdő, az szinte minden baratnommel , de volt már cora probafulke, korház parkoló, de volt már bnőm szüleinék a házában, és nem a bnőmmel: )volt munkahelyemen meglatogatott a bnom. tengerpart, balatonban, vizben és vizibiciklin, volt marmswingerklubban, hmm jut eszembe vonaton bp és dunakeszi között. kb ennyi...
Igazán megható történet.
Erre a "dzsakuzzi"-s gyöngyszemre pedig kimondottan büszke lehetsz. (Ez egy válasz tibor_21 üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 06. vasárnap 21:22
Erre a "dzsakuzzi"-s gyöngyszemre pedig kimondottan büszke lehetsz. (Ez egy válasz tibor_21 üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok mi a mult héten voltunk a felesègemmel wellnes szàllodàba ès ott a dzsakuzziban szeretkeztünk. Baromi izgató volt hogy bàrmikor jöhet valaki telepakoltam úgy az asszony pinàjàt hogy mèg èn is meglepödtem. Utànna felmentünk aszobàba ès megkefèltem mègegyszer.
Sziasztok mi a mult héten voltunk a felesègemmel wellnes szàllodàba ès ott a dzsakuzziban szeretkeztünk. Baromi izgató volt hogy bàrmikor jöhet valaki telepakoltam úgy az asszony pinàjàt hogy mèg èn is meglepödtem. Utànna felmentünk aszobàba ès megkefèltem mègegyszer.
Gárdonyban a velencei tónál van egy naturista rész,körbe veszik fák,bokrok.Parádés hely szexelni

Mi legutóbb Veszprém megyében voltunk bringázni a nyáron, rutinosan vittünk magunkkal pokrócot is, és megálltunk egy frankó kis búzatáblánál, pont aratás időben, uh szép magas volt a búza, és gyönyörű dim-bes dombos a táj
Bár a mező szélén volt egy magasles ahol mintha mozgás lett volna, de szerencsére a vadász nem lőtt közénk
max a kisebbik fegyverét használta meg a távcsövet
Aztán volt még a Siklósi fürdőben az orosz szaunában....majd végül a gőzfürdőben
Éjjel a Parkban, a játszótéren, az parás volt, mert kb az akció közepén begördült egy rendőrautó reflektorral, és elkezdte a tőlünk kb 50 méterre lévő iszogató fiatalokat igazoltatni...

Aztán volt még a Siklósi fürdőben az orosz szaunában....majd végül a gőzfürdőben

Éjjel a Parkban, a játszótéren, az parás volt, mert kb az akció közepén begördült egy rendőrautó reflektorral, és elkezdte a tőlünk kb 50 méterre lévő iszogató fiatalokat igazoltatni...

Ez nekünk is meg volt! Mátrára panorámában
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 22. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 22. csütörtök 16:28

Törölt felhasználó (762450)

Mi nemrég a Lifestyle Hotelben szexeltünk párommal, csak ajánlani tudjuk a helyet!
Főleg az alaksori szaunát, amely kimondottan natúr részleg. Nem is jöttek le sokan, kb senki, míg mi lent voltunk... Úgyhogy hajrá párok! Kimondottan kellemes a hely!

mi utoljára 1 kiláto tetején a kabhegyen de tini koromban esténként sokszor volt lépcsőházban
Az eddigi legnyilvánosabb hely az egyik siófoki strandon egy vizibiciklin történt meg, még a kapcsolatunk elején. Fürdőruci félrehúz, ölembe ül, és mehet.
Az volt csak a baj, bogy időről időre abba kellett hagyni, mert a sodrás mindíg a part felé vitt.
Izgalmas volt! Azóta is sokszor esünk egymásnak házon kívül.

Mi nemrég a Lifestyle Hotelben szexeltünk párommal, csak ajánlani tudjuk a helyet!
Főleg az alaksori szaunát, amely kimondottan natúr részleg. Nem is jöttek le sokan, kb senki, míg mi lent voltunk... Úgyhogy hajrá párok! Kimondottan kellemes a hely!

Sziasztok!
Körülbelül 17 éves lehettem mikor egy lánnyal, kivel egy suliba jártunk közösen strandra mentünk. Nem volt túl meleg idő ezért meglehetősen kevesen voltak. A lány eszméletlen csinos volt, igazi tini lány, feszes popsi, gyönyörű mellek.
Nem volt köztünk barátságon kívül semmi, addig a napig. Akkor azonban azt mondta nekem, hogy szeretne velem kicsit "közelebbről megismerkedni". A medence sarkához mentünk az ölembe ült, egyből érezte, hogy nem közömbös nekem sem
. Mivel rajtunk kívül alig voltak, és ők is távolabb ültek, akár szex is lehetett volna , de mondta, hogy inkább menjünk ki a medencéből. Megbeszéltük, hogy a belülről zárható öltözőbe folytatjuk a dolgot. Ő jobban készülhetett, mint én mert kis időre eltűnt majd egy óvszerrel jött vissza.
Az öltözőbe hatalmasat szexeltünk.
Körülbelül 17 éves lehettem mikor egy lánnyal, kivel egy suliba jártunk közösen strandra mentünk. Nem volt túl meleg idő ezért meglehetősen kevesen voltak. A lány eszméletlen csinos volt, igazi tini lány, feszes popsi, gyönyörű mellek.
Nem volt köztünk barátságon kívül semmi, addig a napig. Akkor azonban azt mondta nekem, hogy szeretne velem kicsit "közelebbről megismerkedni". A medence sarkához mentünk az ölembe ült, egyből érezte, hogy nem közömbös nekem sem

Az öltözőbe hatalmasat szexeltünk.

Sziasztok !
Tud valaki ajánlani olyan helyet estére,ahol lehet szaunázni,jakuzzizni.
Lehet iszogatni,szól a zene,lehet kicsit bulizni,de mégsem amolyan össznépi
tömeg rendezvény?
Tud valaki ajánlani olyan helyet estére,ahol lehet szaunázni,jakuzzizni.
Lehet iszogatni,szól a zene,lehet kicsit bulizni,de mégsem amolyan össznépi
tömeg rendezvény?
kedvenc helyem
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 16. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 16. péntek 13:50
Törölt felhasználó (898405)

Mi Mórahalmon a naturista részen már többször játszottunk , és láttunk is sok mindent , persze csak lopva
Egyébként utcán parkban parkolóban , talán nincs is olyan hely ahol nem tudnánk azt elképzelni hogy picit ne merjünk rosszalkodni !

Mi Mórahalmon a naturista részen már többször játszottunk , és láttunk is sok mindent , persze csak lopva
Egyébként utcán parkban parkolóban , talán nincs is olyan hely ahol nem tudnánk azt elképzelni hogy picit ne merjünk rosszalkodni !
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2015. 10. 16. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 16. péntek 08:30

... mi utoljára egy alföldi fürdőváros egyik welness szállodájának hidromasszázs medencéjében, és mivel rajtunk kívül egy velünk eléggé bensőséges viszonyban lévő hatfős kis társaságunk volt nem óvatoskodva ....
... mi utoljára egy alföldi fürdőváros egyik welness szállodájának hidromasszázs medencéjében, és mivel rajtunk kívül egy velünk eléggé bensőséges viszonyban lévő hatfős kis társaságunk volt nem óvatoskodva ....
Szia, mio idén voltunk, és ki is próbáltuk. JÓÓÓ volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 16. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 16. kedd 13:03
Törölt felhasználó (60211)

Volt már rá példa, hogy az országúton, persze este, megálltam és a párom az útszélén szopott le. Most tervezgetjük jövőre, hogy Horvátországba nudi strandra mennénk, ahol kipróbálnánk a nyilvános szexet....
Nyáron a Balaton és a Velenceitó remek mert senki nem látja mégis mindenki tudja körülötted mit csinálsz, de a legizgalmasabb a tesco próbafülkében volt!
Vácon, a felújított vasút melletti zajvédő falhoz autóval is oda lehet menni, ma nagyon kemény cumit kaptam ott :P