pedig az ott, sokat eltud viselni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 15:00
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
csak egy?
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 16. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem tök jó izgis.a múltkori nagy melegben lementünk a Balatonra a csajommal fürödni 1-et.Este volt de a strandon jópáran voltak,fürdés után neki láttunk ott a padon a part szélén,ha tehetitek ne hagyjatok ki egy ilyen bulit
d
aha
Volt egy alkalmunk, kezdetekben a duna parton. Aztán jött a sétahajó. Ekkor értünk a csúcsra, a kicsim felemelte az "égig" a lábát, a hajón meg úgylátták, hogy integet és vissza integettek neki.
Itt van még egy jó szó... tzupp a pocid alá :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 07. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 07. szerda 08:17
Köszi, végre egy jó szó.
Törölt felhasználó (29760)
Köszi, végre egy jó szó.
Köszi, végre egy jó szó.
Nem vagyok már
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 09. 05. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
gy
, hiába cikizel alf
er alf
ek alf
korú
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 09. 05. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is szereted,ha közben ott a
ku
?
alf
ty alf
a
PedoTom...
Nem, égyébként tudom kivel voltam, és biztos nem veled
Kicsit eltévedtél, de előfordul az ilyesmi! Semmit sem veszek "light"-osan, do you understand??!
(Ez egy válasz Dugger84 üzenetére (2005. 08. 17. szerda 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 17. szerda 00:02
Hogy lehet megismerkedni Erika75-el ha ilyen light-osan veszi az életet?:D
Parkban a padon
Hogy lehet megismerkedni Erika75-el ha ilyen light-osan veszi az életet?:D
:)))) hát már nem is írok semmit :D
jövő héten csatlakozik hozzánk még egy srác! 3 fiú-1 lány! képek is lesznek!!
Te.. és megint nem szóltatok? :D
nem nyilvános, de egy hétvégi ház a Velencei-tó partján, én , a bnőm és egy ismerős srác, ketten adtuk neki, a szomszédok kb 10 méterre szalonnát sütöttek, hallották a nyögéseket, de nem zavartattuk magunkat!
Sziasztok! Szerintem a vonat a legjobb de volt már kilátó,stég stb...
nem tudom mot láttál, de izé?? én nem vagyok seholsem!!

SeX_maniac

puncinyalo01
Jana K