az eggyik sorozat a 2660,az csak probalkozás volt,a masik sorozatot nemtalálom már mindent megnéztem
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 13. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
lányok, vagy párok?
(Ez egy válasz vaneck üzenetére (2006. 12. 14. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 14. csütörtök 09:46
az eggyik sorozat a 2660,az csak probalkozás volt,a masik sorozatot nemtalálom már mindent megnéztem
Ti is régen publikáltatok már..., pedig jók a képek!
Ha jól emlékszem mintha az utolsó sorozatuk után azt olvastam valahol a fórumon, hogy szülési szabadságra mennek
. Megnézve az utolsó sorozatot, és a dátumot rövidesen gratulálhatunk nekik.
(Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
. Megnézve az utolsó sorozatot, és a dátumot rövidesen gratulálhatunk nekik.
(Ez egy válasz JFF üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
A túrázó nem lehetett semmi. Elment madárcsicsergést hallgatni, aztán belétek botlott. :))))
asszem párok,de csak az első sorozat a masik nemtom holvan, már kerestem de nem találom
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 15. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
igen....
Újabb képek tőlünk majd csak jövőre, talán tavasszal:-) addig nézzük az ittenieket és erőt gyűjtünk:-)
szia,megint van egy pár kép fent.....
Ok nézem :-D
(Ez egy válasz vaneck üzenetére (2006. 12. 26. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Távolsági buszon, pl. síútrfelé esti mozi közben :-D
Balatonon nyaraltunk, ott a parton a móló végén, este sötétben, a párom miniszoknyában volt, leült a beton korlátra, kinyaltam, utánna helycsere és ő szopott le. akkor nem voltak a közelbe emberek.
mindenhol kell csinálni mert változatosan kell élni az életet!!! senki se mer az emberre szolni olyankor!!! Münchenbe Taxi hátsó ülésen akkorát szúrtúnk hogy csak na a taxis meg csak körözött a városba a kollegáinak mutogatta hogy mi történik nála éppen! megérte mert fizetnünk sem kellett az útért!!!
nyáron volt több természetbeli élmény
autóval zöldbe ki, előjáték még a kocsiban, aztán én oldalra kiálltam, és gyűrtem az asszonyba, aki a lehajtott első ülésen kb. féloldalán feküdt..
Nekünk a legjobb az, hogy nem kell visszafogni az élvezéskor felszabaduló hangokat:)
otthon, agyerekek, meg a szomszédok (meg a macska:), meg mittomén mi miatt állandóan fulladoznom kell orgazmus alatt:(
autóval zöldbe ki, előjáték még a kocsiban, aztán én oldalra kiálltam, és gyűrtem az asszonyba, aki a lehajtott első ülésen kb. féloldalán feküdt..
Nekünk a legjobb az, hogy nem kell visszafogni az élvezéskor felszabaduló hangokat:)
otthon, agyerekek, meg a szomszédok (meg a macska:), meg mittomén mi miatt állandóan fulladoznom kell orgazmus alatt:(
az akkori pasimat katonakorában kapus szolgálat alatt egy kis beállóban szoptam le fegyverrel a kezében,nagyon nagyot élvezett szegénykém
Kint a szőllőhegyen, a borospincében... 20 méterre tőlünk épp arattak...
szőlőhegyen gabonát aratnak? a tőkék közé vetik a kihasználtság érdekében?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 08:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58575)
Te aztán egy igazi fasz vagy lemész a szölöhegyen egy verembe az nem sex pláne nem nyilvános körülbelül ennyit irtál.Egy fekete pontot irj be magadnak és holnapra irasd alá a szüleidel
2007. 01. 08. hétfő 08:46
Törölt felhasználó (58575)
Balatonboglár, kikötő melletti strand és a móló, valamint pécsett egy kicsit eldugottabb utcán....persze ez mind élyszaka volt! bár elég sok esély volt arra hogy meglátnak...sőtt balcsin a strandon meg is láttak minket de jófej volt az őr(az ottani étterem kertrészében voltunk) és levágta hogy zavar és elment..csak azt mondta hogy ne gyújtsunk fel semmit(éppen dohányoztunk)

SeX_maniac

kopasz_barack