Az egyik legjobb póz!
Szuper!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 21:45

Oda-vissza kényeztetés de egyszerre akár egymás némi egoizmusból eredő kisajátítása,amit más kéjes dolgokkal is lehet kombinálni!Pl:mű-,vagy igazi farok a punciban,asszonyka szájában a "szerszám" de a zacsit más hölgy,vagy akár úr nyalogatja,és/vagy a prosztatamasszázs.Kinek mi jön be!
Az már 669
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 21:45

Oda-vissza kényeztetés de egyszerre akár egymás némi egoizmusból eredő kisajátítása,amit más kéjes dolgokkal is lehet kombinálni!Pl:mű-,vagy igazi farok a punciban,asszonyka szájában a "szerszám" de a zacsit más hölgy,vagy akár úr nyalogatja,és/vagy a prosztatamasszázs.Kinek mi jön be!
Az a legjobb, amikor egyszerre érünk a csúcsra. Az valami fantasztikus!
Erre mi is nagyon rá vagyunk indulva. Ha összejön egy hármas felállás valakivel, ezt tuti ki akarjuk próbálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 14. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 14. péntek 23:08
Törölt felhasználó (3715492)

Ha en vagyok alol belemarkolok a nejem fenekebe es finoman szethuzom, hogy teljesen kitarulkozzon. Ettol teljesen bevadul, mert az jut eszebe milyen lenne ha valaki kedvet kapna hatulrol megdugni ot, mikozben en nyalom a puncijat.
Ezt imádom legjobban a sexben. A dugás annyira nem is érdekel.
Adni és kapni egyszerre...és vannak más lehetőségek is közben
Nagyon izgató ... Szeretem!

Imádok puncit nyalni szopatás közben
Ha en vagyok alol belemarkolok a nejem fenekebe es finoman szethuzom, hogy teljesen kitarulkozzon. Ettol teljesen bevadul, mert az jut eszebe milyen lenne ha valaki kedvet kapna hatulrol megdugni ot, mikozben en nyalom a puncijat.
Nálunk is nagy kedvenc!!
imádom
Személy szerint nagyon kedvelem,ha fáradt vagyok,akkor csak 68-van.
Szájrátét,én még jövök majd 1-el.
Szájrátét,én még jövök majd 1-el.

Köszi.Szép Karácsonyt Kivánunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 23. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 23. vasárnap 00:32
Törölt felhasználó (867512)

neztem a videoitokat,fototokat!!izgato.. bizony izgato,csak gratulalni tudok nektek,foleg a szendvics hez....puszi
neztem a videoitokat,fototokat!!izgato.. bizony izgato,csak gratulalni tudok nektek,foleg a szendvics hez....puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 22. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 22. szombat 12:38
Törölt felhasználó (134651)

Élvezetes,imádjuk.Főleg ha közben dugom a párom punciját egy műfarokkal és közben teleélvezem a száját.
Szinte elájul az élvezettől.
Élvezetes,imádjuk.Főleg ha közben dugom a párom punciját egy műfarokkal és közben teleélvezem a száját.
imadom,es baratnoim is imadjak...
mi is nagyon szeretjük szinte sose marad ki amikor szeretkezünk
É is imádom!