imädom ha nyaläs közben szopjäk a farkamat isteni jo erzes.............imädom,imädok nyalni........
Imádom! Leírhatatlan érzés, amikor ráfekszem a barátomra, ő nyalogatja a puncimat, én meg a számba veszem a kéjtől egyre keményedő hímtagját, és így a kölcsönös kényeztetéstől beindulva mindketten egyre inkább beleadunk apait-anyait. Egyszerre izgató, gyengéd, nyomatékos, és egy kissé perverz játék.

69 oldalt fekve

az asszony kedvenc poza velem nalunk is en alul o felul
69-nél kevés dolog van jobb talán a 70
Sokan írják, hogy nem tudnak kétfelé figyelni, nem is kell. Elég ha csak a partnered élvezetére koncentrálsz a többi jön magától

Igen,csodás dolog!Én imádom csinálni,látni a partnerem,ahogy élvezi.Most nincs stabil partnerem.A baj az,hogy én nemigazán tudok így elmenni,bár nagyon élvezem a történéseket.Sok helyen írják,hogy nem az ominózus aktus a lényeg,az csak hab a tortán.Mondjuk kombinálva,felváltva csinálva az egekbe repíti a lányt.Minden pozitúrában szeretem csinálni,és mindenhol.Kiemelem a vízből,és ott maga a víztükör ,naplementekor a legcsodásabb,és testével hullámokat kelt orgazmuskor!Hmmm?
a 69 csodás egy dolog. az ember elhelyezkedik a párja lába között és miközben megpróbál hideg fejjel a célra öszpontosítani, a párja a lehető legjobb elbánásban részesíti. Nekünk nagyon bejön, mert amikor a barátnőm közeledik az orgazmus felé egyre mélyebben és mélyebben veszi be a kicsikémet. az érzést leírni amikor hangosan nyöszörögve elélvez, közben megprógálja benyelni az egészet......

hmmm...69!a legjobb mikor a pasi alul a nő felül,így egyszerre bekapható és benyalható az intim terület...
Na erre nem gondoltam és lusta is voltam ennyit visszaolvasni. köszönöm
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 14:04
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Már többen is írták, hogy oldaltfekve szeretik, és úgy szerintem is nagyon kényelmes és kellemes. Ezt a verziót kipróbáltátok már?
mérséééééékeeeeeelt?magadnál vagy?
a jóból sosem eléééééégggg
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 09:02

Akkor szerencsés alkat lehetsz. Nálnunk néhány másodpercig sikerül, de már van egy ötletem: az a baj, hogy valamelyikünk mindig belemelegszik, és elkezdi "túl jól" csinálni. No, ezen kell változtatni. Tehát: irány a mérsékelt szopi-nyali.
néhány másodperc tényleg nem sok, de az a jobbik eset, ha a "túl jól csinálás" miatt ilyen rövid
szerencsés alkat? nem tudom, inkább ott van a nyitja, hogy gyakran előfordul, hogy nem szeretek sokáig passzív lenni, én is akarom nyalni-falni, ami persze nekem is izgató... szóval jól ki van találva ez a franciázás

szerencsés alkat? nem tudom, inkább ott van a nyitja, hogy gyakran előfordul, hogy nem szeretek sokáig passzív lenni, én is akarom nyalni-falni, ami persze nekem is izgató... szóval jól ki van találva ez a franciázás
Akkor szerencsés alkat lehetsz. Nálnunk néhány másodpercig sikerül, de már van egy ötletem: az a baj, hogy valamelyikünk mindig belemelegszik, és elkezdi "túl jól" csinálni. No, ezen kell változtatni. Tehát: irány a mérsékelt szopi-nyali.
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 22:36

Nálunk pont fordítva van. Én szeretek franciázni és tudok is figyelni mindkettőnkre, sőt kifejezetten izgatónak találom. A párom viszont nem szereti, mert nem tudja rendesen élvezni. Néha azért sikerül rávenni
, de úgy nem az igazi ha csak az egyik fél akarja.

én nagyon szeretem, bár páromnak elsőre kissé csalódás volt, mert nem sikerült elmennie. de aztán másodzorra már jó volt mindkettőnknek. a két felé figyelés meg nem gond szvsz, a látvány sem utolsó, és a kettős élvezet, ahogy előttem írták -ösztönök fantasztikus. mi mellette

Én úgy szeretem legjobban, amikor én vagyok alul, a feleségem meg felül, s ilyenkor puncinyalás is van, meg popsinyalás. A végea csikló. természetesen. S amikor ő eljut az orgazmusig, általában azt kéri, hogy rakjam be a farkam. De szoktuk fordítva is, meg oldaltfekve is, ahogyan néhány előttem hszóló is ajánlotta. A változatosság nem elhanyaolandó.
Néhány hozzászólásból az tűnik ki a számomra, hogy csak a G.Pont érdekében írnak! Pedig a g-pontot nem itt kell megtalálni, hanem a partnerednél.
A lányok nem egyformák, van, aki megőrül egy kis 69-ért, és van, akinél hónapok elteltével sem lehet elérni, hogy megkedvelje.
Lehet, hogy bennem volt a hiba, az azonban itt is biztos módszer, hogy figyelj a partnerre. Ezért nem érdemes erőltetni a dolgot. Kivéve persze azokat a lányokat, akik azt imádják, ha érzik az erőt, amikor eljutsz a testének azon pontjához.
Ebből is látszik, milyen bonyolult dolog a szerelem.
A lányok nem egyformák, van, aki megőrül egy kis 69-ért, és van, akinél hónapok elteltével sem lehet elérni, hogy megkedvelje.
Lehet, hogy bennem volt a hiba, az azonban itt is biztos módszer, hogy figyelj a partnerre. Ezért nem érdemes erőltetni a dolgot. Kivéve persze azokat a lányokat, akik azt imádják, ha érzik az erőt, amikor eljutsz a testének azon pontjához.
Ebből is látszik, milyen bonyolult dolog a szerelem.
hát így jártunk a párjainkkal, de azért még ne adjuk fel, hátha "nevelhetők"
nagyon tetszett, amit extraxl írt, hogy "sokkal jobb mindkét fél számára ha az ösztönök is irányítanak nem csak a tudat"
ezt az érvet be fogom vetni, mivel páromnak az a kifogása, hogy nem tud egyszerre kétfelé figyelni
nálatok mi a kifogás? (Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 16:41
nagyon tetszett, amit extraxl írt, hogy "sokkal jobb mindkét fél számára ha az ösztönök is irányítanak nem csak a tudat"
ezt az érvet be fogom vetni, mivel páromnak az a kifogása, hogy nem tud egyszerre kétfelé figyelni
nálatok mi a kifogás? (Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon ritkán tudom rávenni a feleségemet. Bezzeg ha ő akarná, mint, te, nem kellene túl sokáig győzködnie
Már többen is írták, hogy oldaltfekve szeretik, és úgy szerintem is nagyon kényelmes és kellemes. Ezt a verziót kipróbáltátok már?
(Ez egy válasz (y33o üzenetére (2007. 08. 11. szombat 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 01:18

Hát nálunk a kényelemre van a 69nél panasz... Én szeretem nekem kényelmes de nálunk sajna elég ritka mer ezt még nem sikerült orvosolni
Hát nálunk a kényelemre van a 69nél panasz... Én szeretem nekem kényelmes de nálunk sajna elég ritka mer ezt még nem sikerült orvosolni

Nálunk szinte minden előjáték tartozéka,igaz mi nem a klaszikus alul felül,hanem oldalra fekve próbáljátok ki nyugodtan,ha egyszer egymásra tudtok igy hangolodni hid el csodás élmény

Én nagyon ritkán tudom rávenni a feleségemet. Bezzeg ha ő akarná, mint, te, nem kellene túl sokáig győzködnie
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 22:36

Nálunk pont fordítva van. Én szeretek franciázni és tudok is figyelni mindkettőnkre, sőt kifejezetten izgatónak találom. A párom viszont nem szereti, mert nem tudja rendesen élvezni. Néha azért sikerül rávenni
, de úgy nem az igazi ha csak az egyik fél akarja.