imadom,es baratnoim is imadjak...
Élvezetes,imádjuk.Főleg ha közben dugom a párom punciját egy műfarokkal és közben teleélvezem a száját.
Szinte elájul az élvezettől.
neztem a videoitokat,fototokat!!izgato.. bizony izgato,csak gratulalni tudok nektek,foleg a szendvics hez....puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 22. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 22. szombat 12:38
Törölt felhasználó (134651)

Élvezetes,imádjuk.Főleg ha közben dugom a párom punciját egy műfarokkal és közben teleélvezem a száját.
Köszi.Szép Karácsonyt Kivánunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 23. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 23. vasárnap 00:32
Törölt felhasználó (867512)

neztem a videoitokat,fototokat!!izgato.. bizony izgato,csak gratulalni tudok nektek,foleg a szendvics hez....puszi
Személy szerint nagyon kedvelem,ha fáradt vagyok,akkor csak 68-van.
Szájrátét,én még jövök majd 1-el.
Szájrátét,én még jövök majd 1-el.

imádom
Nálunk is nagy kedvenc!!
Ha en vagyok alol belemarkolok a nejem fenekebe es finoman szethuzom, hogy teljesen kitarulkozzon. Ettol teljesen bevadul, mert az jut eszebe milyen lenne ha valaki kedvet kapna hatulrol megdugni ot, mikozben en nyalom a puncijat.
Imádok puncit nyalni szopatás közben
Nagyon izgató ... Szeretem!

Adni és kapni egyszerre...és vannak más lehetőségek is közben
Ezt imádom legjobban a sexben. A dugás annyira nem is érdekel.
Erre mi is nagyon rá vagyunk indulva. Ha összejön egy hármas felállás valakivel, ezt tuti ki akarjuk próbálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 14. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 14. péntek 23:08
Törölt felhasználó (3715492)

Ha en vagyok alol belemarkolok a nejem fenekebe es finoman szethuzom, hogy teljesen kitarulkozzon. Ettol teljesen bevadul, mert az jut eszebe milyen lenne ha valaki kedvet kapna hatulrol megdugni ot, mikozben en nyalom a puncijat.
Az a legjobb, amikor egyszerre érünk a csúcsra. Az valami fantasztikus!
Oda-vissza kényeztetés de egyszerre akár egymás némi egoizmusból eredő kisajátítása,amit más kéjes dolgokkal is lehet kombinálni!Pl:mű-,vagy igazi farok a punciban,asszonyka szájában a "szerszám" de a zacsit más hölgy,vagy akár úr nyalogatja,és/vagy a prosztatamasszázs.Kinek mi jön be!
Az már 669
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 21:45

Oda-vissza kényeztetés de egyszerre akár egymás némi egoizmusból eredő kisajátítása,amit más kéjes dolgokkal is lehet kombinálni!Pl:mű-,vagy igazi farok a punciban,asszonyka szájában a "szerszám" de a zacsit más hölgy,vagy akár úr nyalogatja,és/vagy a prosztatamasszázs.Kinek mi jön be!
Szuper!
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 21:45

Az egyik legjobb póz!
Péntek délben a kocsimban...?
Imádom ezt a pózt! Nem véletlen írtam bele a felhasználónevembe. Nincs is jobb mint beletemetni az arcom egy forró, nedves, lüktető punciba, miközben engem is orálisan kényeztetnek. Közben jó erősen belemarkolni partnerem fenekébe, picit széthúzni, hogy még többet adhassak az élvezetekből. Imádom mikor a csúcshoz közeledve párom egyre erősebben, remegve nyomja bele az arcomba a fenekét. Mikor rajtam megy el az a csúcs! Órákig tudnám neki csinálni ha hagyná!