Hát nálunk a kényelemre van a 69nél panasz... Én szeretem nekem kényelmes de nálunk sajna elég ritka mer ezt még nem sikerült orvosolni
Már többen is írták, hogy oldaltfekve szeretik, és úgy szerintem is nagyon kényelmes és kellemes. Ezt a verziót kipróbáltátok már?
(Ez egy válasz (y33o üzenetére (2007. 08. 11. szombat 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 01:18

Hát nálunk a kényelemre van a 69nél panasz... Én szeretem nekem kényelmes de nálunk sajna elég ritka mer ezt még nem sikerült orvosolni
hát így jártunk a párjainkkal, de azért még ne adjuk fel, hátha "nevelhetők"
nagyon tetszett, amit extraxl írt, hogy "sokkal jobb mindkét fél számára ha az ösztönök is irányítanak nem csak a tudat"
ezt az érvet be fogom vetni, mivel páromnak az a kifogása, hogy nem tud egyszerre kétfelé figyelni
nálatok mi a kifogás? (Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 16:41
nagyon tetszett, amit extraxl írt, hogy "sokkal jobb mindkét fél számára ha az ösztönök is irányítanak nem csak a tudat"
ezt az érvet be fogom vetni, mivel páromnak az a kifogása, hogy nem tud egyszerre kétfelé figyelni
nálatok mi a kifogás? (Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon ritkán tudom rávenni a feleségemet. Bezzeg ha ő akarná, mint, te, nem kellene túl sokáig győzködnie
Néhány hozzászólásból az tűnik ki a számomra, hogy csak a G.Pont érdekében írnak! Pedig a g-pontot nem itt kell megtalálni, hanem a partnerednél.
A lányok nem egyformák, van, aki megőrül egy kis 69-ért, és van, akinél hónapok elteltével sem lehet elérni, hogy megkedvelje.
Lehet, hogy bennem volt a hiba, az azonban itt is biztos módszer, hogy figyelj a partnerre. Ezért nem érdemes erőltetni a dolgot. Kivéve persze azokat a lányokat, akik azt imádják, ha érzik az erőt, amikor eljutsz a testének azon pontjához.
Ebből is látszik, milyen bonyolult dolog a szerelem.
A lányok nem egyformák, van, aki megőrül egy kis 69-ért, és van, akinél hónapok elteltével sem lehet elérni, hogy megkedvelje.
Lehet, hogy bennem volt a hiba, az azonban itt is biztos módszer, hogy figyelj a partnerre. Ezért nem érdemes erőltetni a dolgot. Kivéve persze azokat a lányokat, akik azt imádják, ha érzik az erőt, amikor eljutsz a testének azon pontjához.
Ebből is látszik, milyen bonyolult dolog a szerelem.
Én úgy szeretem legjobban, amikor én vagyok alul, a feleségem meg felül, s ilyenkor puncinyalás is van, meg popsinyalás. A végea csikló. természetesen. S amikor ő eljut az orgazmusig, általában azt kéri, hogy rakjam be a farkam. De szoktuk fordítva is, meg oldaltfekve is, ahogyan néhány előttem hszóló is ajánlotta. A változatosság nem elhanyaolandó.
én nagyon szeretem, bár páromnak elsőre kissé csalódás volt, mert nem sikerült elmennie. de aztán másodzorra már jó volt mindkettőnknek. a két felé figyelés meg nem gond szvsz, a látvány sem utolsó, és a kettős élvezet, ahogy előttem írták -ösztönök fantasztikus. mi mellette

Akkor szerencsés alkat lehetsz. Nálnunk néhány másodpercig sikerül, de már van egy ötletem: az a baj, hogy valamelyikünk mindig belemelegszik, és elkezdi "túl jól" csinálni. No, ezen kell változtatni. Tehát: irány a mérsékelt szopi-nyali.
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 22:36

Nálunk pont fordítva van. Én szeretek franciázni és tudok is figyelni mindkettőnkre, sőt kifejezetten izgatónak találom. A párom viszont nem szereti, mert nem tudja rendesen élvezni. Néha azért sikerül rávenni
, de úgy nem az igazi ha csak az egyik fél akarja.

néhány másodperc tényleg nem sok, de az a jobbik eset, ha a "túl jól csinálás" miatt ilyen rövid
szerencsés alkat? nem tudom, inkább ott van a nyitja, hogy gyakran előfordul, hogy nem szeretek sokáig passzív lenni, én is akarom nyalni-falni, ami persze nekem is izgató... szóval jól ki van találva ez a franciázás

szerencsés alkat? nem tudom, inkább ott van a nyitja, hogy gyakran előfordul, hogy nem szeretek sokáig passzív lenni, én is akarom nyalni-falni, ami persze nekem is izgató... szóval jól ki van találva ez a franciázás
mérséééééékeeeeeelt?magadnál vagy?
a jóból sosem eléééééégggg
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 09:02

Akkor szerencsés alkat lehetsz. Nálnunk néhány másodpercig sikerül, de már van egy ötletem: az a baj, hogy valamelyikünk mindig belemelegszik, és elkezdi "túl jól" csinálni. No, ezen kell változtatni. Tehát: irány a mérsékelt szopi-nyali.
Na erre nem gondoltam és lusta is voltam ennyit visszaolvasni. köszönöm
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 14:04
(Ez egy válasz cili30 üzenetére (2007. 08. 11. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Már többen is írták, hogy oldaltfekve szeretik, és úgy szerintem is nagyon kényelmes és kellemes. Ezt a verziót kipróbáltátok már?
hmmm...69!a legjobb mikor a pasi alul a nő felül,így egyszerre bekapható és benyalható az intim terület...
a 69 csodás egy dolog. az ember elhelyezkedik a párja lába között és miközben megpróbál hideg fejjel a célra öszpontosítani, a párja a lehető legjobb elbánásban részesíti. Nekünk nagyon bejön, mert amikor a barátnőm közeledik az orgazmus felé egyre mélyebben és mélyebben veszi be a kicsikémet. az érzést leírni amikor hangosan nyöszörögve elélvez, közben megprógálja benyelni az egészet......

Igen,csodás dolog!Én imádom csinálni,látni a partnerem,ahogy élvezi.Most nincs stabil partnerem.A baj az,hogy én nemigazán tudok így elmenni,bár nagyon élvezem a történéseket.Sok helyen írják,hogy nem az ominózus aktus a lényeg,az csak hab a tortán.Mondjuk kombinálva,felváltva csinálva az egekbe repíti a lányt.Minden pozitúrában szeretem csinálni,és mindenhol.Kiemelem a vízből,és ott maga a víztükör ,naplementekor a legcsodásabb,és testével hullámokat kelt orgazmuskor!Hmmm?
69-nél kevés dolog van jobb talán a 70
Sokan írják, hogy nem tudnak kétfelé figyelni, nem is kell. Elég ha csak a partnered élvezetére koncentrálsz a többi jön magától

az asszony kedvenc poza velem nalunk is en alul o felul
69 oldalt fekve

Imádom! Leírhatatlan érzés, amikor ráfekszem a barátomra, ő nyalogatja a puncimat, én meg a számba veszem a kéjtől egyre keményedő hímtagját, és így a kölcsönös kényeztetéstől beindulva mindketten egyre inkább beleadunk apait-anyait. Egyszerre izgató, gyengéd, nyomatékos, és egy kissé perverz játék.

imädom ha nyaläs közben szopjäk a farkamat isteni jo erzes.............imädom,imädok nyalni........
Nagyon fincsi a 69.Mi imádjuk, elég gyakran akár végig is csináljuk, Imádom ha a csajom száját telespriccelhetem és az utolsó cseppig lenyeli. Az orgazmus után szopogatja tovább míg ismét megkeményedik, majd addig szívja amíg el nem élvezek. Közben ő is pászor elélvez, ha ügyes vagyok akkor spriccel is. Azt úgy szoktam elérni, hogy a harmadik ujjam a popsijában, a második a puncijában dolgozik és nyalogatom, szopogatom és szívom a csiklóját. Óriásakat élvez, sikítoz, de közben szopja a farkamat, nyeli a gecimet, simogaja a fenekem, maszírozza a gyolyóim, fantasztikus!
Ez dehogy perverz...élvezitek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 22. vasárnap 18:14

Törölt felhasználó (295546)

69 oldalt fekve