" Szex közben ...
Inkább a bemelegítésnél amikor már eltelt nem kevés idő és azt mondja " még ne ... "
Ilyenkor felöltözöm és hagyom a faszba. "
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...! (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 17:35
Inkább a bemelegítésnél amikor már eltelt nem kevés idő és azt mondja " még ne ... "
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...! (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szex közben ...
Ilyenkor felöltözöm és hagyom a faszba.
Ilyenkor felöltözöm és hagyom a faszba.

mit még ne?????
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 07. 16. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 16. hétfő 18:13

" Szex közben ...
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...!
...ez nálam is bebassza a rozsdás kiskaput...!
Ez engem is.
Pláne hamegkérdezi, hogy nem tudsz még jönni?
Na akkor kivenném legszívesebben belőle, de akkor csak magammal b***ok ki.
Pláne hamegkérdezi, hogy nem tudsz még jönni?
Na akkor kivenném legszívesebben belőle, de akkor csak magammal b***ok ki.
Ha érzem hogy kiszakad a gumi!!

az nem szex KÖZBEN, hanem HELYETT van...
Van egy pár idegesítő dolog...
Pl, amikor a picur felkel és iszonyat ordításba kezd...
Vagy amikor percenként kérdezgeti a pasi, h "jó így? hogy csináljam?" na ettől falra mászok..
a telefonos témához annyit h egyszer félálomban voltam, éreztem h a férjem próbál ügyeskedni h valami kellemesre ébredjek, de még eg kicsit színlelni akartam az alvást
erre megszólalt a mobilom és a következő párbeszédet hallgattam végig férjem és barátnőm között:
-Szia, zavarok?
-Hát igen
- tényleg?
-Tényleg
-ok. xy (mármint én) otthon van?
- ja, alszik
- mi jót csináltok ma?
-semmit.
-olyan furcsa a hangod, baj van?
-nem.
-akor zavarok?
-zita, igen, zavarsz
-ja, ok
.. na itt pukkadtam ki a nevetéstől...
Pl, amikor a picur felkel és iszonyat ordításba kezd...
Vagy amikor percenként kérdezgeti a pasi, h "jó így? hogy csináljam?" na ettől falra mászok..
a telefonos témához annyit h egyszer félálomban voltam, éreztem h a férjem próbál ügyeskedni h valami kellemesre ébredjek, de még eg kicsit színlelni akartam az alvást

erre megszólalt a mobilom és a következő párbeszédet hallgattam végig férjem és barátnőm között:
-Szia, zavarok?
-Hát igen
- tényleg?
-Tényleg
-ok. xy (mármint én) otthon van?
- ja, alszik
- mi jót csináltok ma?
-semmit.
-olyan furcsa a hangod, baj van?
-nem.
-akor zavarok?
-zita, igen, zavarsz
-ja, ok
.. na itt pukkadtam ki a nevetéstől...

de volt olyan pasim is aki előtte élérehajtogatta még a zokniját is

Késő este egymáshoz bújunk,simogatás elkezdi szopni a farkam,.és ekor megmered figyel ,kérdem mivan?A gyerek biztos hogy alszik?ezt hogy kimondta oldalra fordultam és jóéjszakát!!!Persze aludni nem tudok az idegtől.
Nem bírom ki, hogy ezt a poént itt ne süssem el:
Két pasi beszélget. Az egyik kérdi: Te mivel tudod felizgatni a feleségedet?
Hát azzal - válaszol a másik-, hogy dugás után a függönybe törlöm a farkamat!
Két pasi beszélget. Az egyik kérdi: Te mivel tudod felizgatni a feleségedet?
Hát azzal - válaszol a másik-, hogy dugás után a függönybe törlöm a farkamat!
Napközben folyamatosan ingerel amitől én persze alaposan felizgulok,azután este 11 körül még vasvillával se tudom gyermekeimet mélyállomra invitálni és a hosszú küzdelem után még be szól hogy :na nekem reggel korán kell kelni már fürdeni sincs kedvem jócakát.Én meg úgy érzem ilyenkór magam mint egy oroszlán aki ugrás közbe döbben rá hogy meg van láncolva

Engem az, hogy nem kapom még amit akarok! Meg az is ha meg kérdezik, hogy jó volt e? Mirre szerinted? Vagy rá kell jönnöm, hogy k...... béna!

Nagyon fel tud idegesíteni, mikor a barátnőm megkérdi utánna, hogy jó volt e!
nem szexelek;anélkül is idegeskedem újabban

én akko bírok kipukkanni amikor hergel aztán bejelenti hogy még sincs hozzá kedve
na akko megzavarodok

Ha csengetnek!
Az agyamra megy az, hogy az anyós szex közben engedi be a macskát a szobába! Húznám a fejére az ajtót!!!
Mikor már mind2en be vagyunk indulva, félmesztelenül kényeztetjük egymást, s egyszercsak bedobja mint témát, hogy mennyire kívántam és hogy miket gondoltam, mikor még nem jöttünk össze. [mint kérdés...]Nem értem, mikor látom, hogy ő is élvezi, egyszercsak 180 fokos fordulat, lenyugszik és beszélgetni akar :S
Aztán nem érti miért ment el a kedvem, vagy mi a baj...
Ha a fülem mellett elhúz egy szúnyog!
Jah, ez engem is. A kedvem elmegy az egésztől, hogy mindig ilyenkor kell elöjönni valami "fontos" témával... általában: "szeretsz? Télleg? de biztos? de teljesen biztos? de tutti?" és amikor már 10-jére kérezi, akkor már 50 %-os a keménység... nem ilyenkor akarnám én ezeket megbeszélni. Vagy a legutóbbi. Közben: "Lehet hogy terhes vagyok" Mért mindig közbe akarják ezeket megbeszélni???????
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 12:54

Mikor már mind2en be vagyunk indulva, félmesztelenül kényeztetjük egymást, s egyszercsak bedobja mint témát, hogy mennyire kívántam és hogy miket gondoltam, mikor még nem jöttünk össze. [mint kérdés...]Nem értem, mikor látom, hogy ő is élvezi, egyszercsak 180 fokos fordulat, lenyugszik és beszélgetni akar :S
Engem szex közben semmi sem tud felidegesíteni!!!