Közben engem sem, de a szexhez vezető úton... aminek 10%a zsákutca :( najó. 3%a
ilyen indokok miatt... :(
Nem értem. mondja inkább az igazat, hogy nincs kedve/hangulata... De hogy előjön egy olyan témával, ami egyértelműen kiüti azt, hogy folytassuk egymás izgatását.....
Nehogy félreértsen valaki, amúgy maximálisan meg vagyok elégedve szexuális életemmel, és tisztában vagyok vele, hogy a nőknek van mikor nem megy, de akkor azt mondja és minden oké
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem értem. mondja inkább az igazat, hogy nincs kedve/hangulata... De hogy előjön egy olyan témával, ami egyértelműen kiüti azt, hogy folytassuk egymás izgatását.....
Nehogy félreértsen valaki, amúgy maximálisan meg vagyok elégedve szexuális életemmel, és tisztában vagyok vele, hogy a nőknek van mikor nem megy, de akkor azt mondja és minden oké

Közben már engem se idegesítsok minden. Mondjuk a szomszéd kutya ugatása, vagy valami idióta zene, mint britniszpírsz és hasonlók. De még nem tartok ott, hogy ezek miatt leblokkolnék...
Párna fej és nem a popsi alatt.
általában az szokott felidegesíteni ha megcsörren valamelyikünk mobilja
egyszer volt 1 barátnőm valamikor kb 6 éve na ő olyan volt mint 1 akáctuskó
na az nagy feeling 1 ilyen nőt dugni nem is maradtam meg mellette csak 1 hónapig mert azt hittem hogy majd változik a dolog
na az nagy feeling 1 ilyen nőt dugni nem is maradtam meg mellette csak 1 hónapig mert azt hittem hogy majd változik a dolog
Engem az tud a legjobban felidegesíteni, ha a 7-kor, otthon kezdődő sexre csak fél 8-ra érek haza, és sorba kell állnom az asszonynál

srac11ker, van benne valami, sőt elég sok, meg nemcsak barátnő hanem tesó, hallottam már ilyet és engem is zavar a dolog
ez engem is zavar, nem is kicsit, ha próbálom mindenféle jóval kényeztetni és akkor csak a nemtudom jön, meg, hogy mindig nekem kell megmondani ezt meg azt, akkor legközelebb nem lesz ilyen és akkor el lehet felejteni mindent!!
(Ez egy válasz Esweit üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 22:01

idegesít ha egy nő nem tud értelmes választ adni nekem... egyszerű kérdésre... és folytatodhatna a páwör... helyette jön az hogy mindig ő meg ő... kit érdekel egy idő múlva ha mindig ő a lényeg... te meg csinálj jól mindent... tipikus ostoba nő...(mint általában a legtöbb) nem tud értelmes választ adni és még neki áll följebb - ez szánalmas! volt hogy átirányítottam a hívásokat a régi számomra a másik telo kint maradt... anyu vette fel... aztán kopogott be szobámba drágám épp szívta ki a számára élénkítő nedvet... fura volt így a másik nővel beszélni de hatalmasat élveztem! azóta inkább kikapcsolom vagy szimplán nem veszem fel... viszont utálom a mellébeszélést... azért mert az ember nem mond semmit mindent tud... csak játszik okosan ügyin...na meek elátom a drágám... benne legalább van élet... és nem azt akarja hogy csak ő és ő hanem önzetlen... és az jó mert attól én is ilyenné válok naon is... páwörre fel...lets go!
a fingás, böfögés, vagy röhögés!!!

Ha a partner nyugodt,és azt mondja:NA ebből se lesz ma már sex.

Ha esetleg közben bekapcsolva marad a tv és nem azt mondom h bámuja az adást,hanem közben ha olyat hall kinéz a tv-re,zavaró,h sunyiban tv-t néz közben és aztán letagadja

Ha nagyon kivánom nehéz felidegesiteni és kiboritani a ritmusból bármi is,ha nem tudom befejezni valami külső tényező miatt,na akkor oszt ideges vagyok de nem gyengén

Szex közben a szakítás tud nagyon felidegesíteni.
Volt már rá egyszer példa.
De a szakítás után pár héttel befejeztük amit elkezdtünk.
A szakítás ellenben maradt.
Volt már rá egyszer példa.

De a szakítás után pár héttel befejeztük amit elkezdtünk.

Engem is a tv tud idegesiteni,sajna elöfurdult már.....
Azt a qrva tévét ki is lehet kapcsolni, de bele lehet vágni a képernyőbe egy virágvázát is akár. Mert ha az idegesít szex közben, hogy a párod fenekétől, lábától, mellétől, fejétől stb. nem látod a tévét, akkor legjobb kidobni. Vagy a tévét vagy a párodat, ill. ugorj ki magad az ablakon.
1szerű a +oldás....kapcsoljátok ki a tv-t
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 03. 12. szerda 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 00:43

Azt a qrva tévét ki is lehet kapcsolni, de bele lehet vágni a képernyőbe egy virágvázát is akár. Mert ha az idegesít szex közben, hogy a párod fenekétől, lábától, mellétől, fejétől stb. nem látod a tévét, akkor legjobb kidobni. Vagy a tévét vagy a párodat, ill. ugorj ki magad az ablakon.
Engem a szex közben megszólaló mobiltelefon idegesít a legjobban. De olyan is előfordult már velem, hogy a csaj fel is vette a telefonját és nagy lelki nyugalommal csevegett szex közben. Nekem pedig elborult az agyam és kikapva a csaj kezéből a telót feldugtam a hövelyébe...
Erre az esetre kellene piacra dobni a megfelelő formájú rezgős telefont.
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2008. 03. 12. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 12. szerda 07:33

Engem a szex közben megszólaló mobiltelefon idegesít a legjobban. De olyan is előfordult már velem, hogy a csaj fel is vette a telefonját és nagy lelki nyugalommal csevegett szex közben. Nekem pedig elborult az agyam és kikapva a csaj kezéből a telót feldugtam a hövelyébe...
Az egyik ismerősömet pl.a felesége idegesíti fel szex közben...

"Engem az tud a legjobban felidegesíteni, ha a 7-kor, otthon kezdődő sexre csak fél 8-ra érek haza, és sorba kell állnom az asszonynál ""
hahahha...ez pönge
hahahha...ez pönge