Mint amilyen a csinCsilláknak van? Beférsz Te oda?
Szegény pici prémes jószág.. t'án túl se' élné.. Szégyejjedmagadotelfelédegyorsan.. őrült medvéje..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:22
Szegény pici prémes jószág.. t'án túl se' élné.. Szégyejjedmagadotelfelédegyorsan.. őrült medvéje..

Nem döf az figurát, inkább selymes nyílást
Maradj inkább a vajaskenyérnél,nem olyan macerás beszerezni

Tangás majd tartja nekünk a gyertyát.. és ha nem jön elég közel, akkor kap 1-2-X szép sallert.. a tangájára.. csakhogy jobb l1en a "szórakozás"...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:16

Mint most...
Gyere cimbora,vidámítsuk együtt a hangulatot.Csak szólok,Tangás csúnya sallerral űzi el a rosszkedvet,én sem merek szórakozni vele

Gyere cimbora,vidámítsuk együtt a hangulatot.Csak szólok,Tangás csúnya sallerral űzi el a rosszkedvet,én sem merek szórakozni vele
Nem döf az figurát, inkább selymes nyílást
Maradj inkább a vajaskenyérnél,nem olyan macerás beszerezni
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:17

Inkább rÚÚÚgjon, mint tESZEMazt.. "döfJÖN"..?..
ApróPopÓÓÓ jut-e szemBEEEE.. : nem vAGY hajlamos a gutaütésre ugye Noki?
.. nem 1/2sz,h.felm1 annyira a vérnyomásod, (ha{-ha-ha} felnyomLYuk a vérünket)???
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE..
.. nem 1/2sz,h.felm1 annyira a vérnyomásod, (ha{-ha-ha} felnyomLYuk a vérünket)???
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE..
Jól oda vannak azok vésve,nem tudnak elszakadni tőlem (csak nagyon durva módszerrel,de arról szót se
)
A gutaütésre kevésbé vagyok hajlamos,az agy elszállásra...nos...arra többnyire

A gutaütésre kevésbé vagyok hajlamos,az agy elszállásra...nos...arra többnyire

Inkább rÚÚÚgjon, mint tESZEMazt.. "döfJÖN"..?..
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 15:02
A kis szexi csípődről nem szállnának el a madárkáid? Kár lenne értük.. az agyad az elszáll6.. az csak jó.. LENNE.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 19. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak vigyázz nehogy farbarúgjon mielőtt leveszed róla a talpát

Mint most...

Néma haver,bírjuk mi
Szokott ilyen lenni máskor is,akkor meg csak én aktívkodok
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:57

Szokott ilyen lenni máskor is,akkor meg csak én aktívkodok

Pláne, h. csak én aktívkodok itten.. amire-ezek szerint-kevesen vagytok vevők..?..
Ebben az esetben ha közös a játszótér,dehogy irigykedem,társasozni is jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:56

Törölt felhasználó (4003272)

Természetesen. Szeretek lovagolni,aaaaaa...lovamon....
Ha belegondolok...felszökik a vérnyomásom
Te lehet,hogy nem vagy irigy,de a medve az picit azt hiszem

Csak vigyázz nehogy farbarúgjon mielőtt leveszed róla a talpát
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Én speckó remek ötletnek tartom
Már csak meg kell győzni róla
Szeressem ha nem vagy irigy
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:48

Szeressem ha nem vagy irigy

Igaz is.. nem vagyok irigy.. v1ük be a "buliba"..ha csíped az ef1/2e időtöltést..?..
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ..
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ..
Pláne, h. csak én aktívkodok itten.. amire-ezek szerint-kevesen vagytok vevők..?..
Természetesen. Szeretek lovagolni,aaaaaa...lovamon....
Te lehet,hogy nem vagy irigy,de a medve az picit azt hiszem

Pause.. eszek má' 1 kis medvetalpat.. áfonyával..
Az enyém a hoXXXúúú.. khm.. "füstjel", a medvéé a rövid.. amiből az 1ik a farka.. (+ lehet, h. a másik is?)
Igaz is.. nem vagyok irigy.. v1ük be a "buliba"..ha csíped az ef1/2e időtöltést..?..
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:41
Gondolj bele.. 2kéz+4mancs..&&& 2 f@sz...-ánkóval érkeznénk a sátrad elé.. hisz mingyá' esik +int a hÓÓÓ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahh a bilincs....
khm..
Mi bajod a medvékkel?
khm..
Mi bajod a medvékkel?

Lent a völgyben.. a patakparton.. a reKETTY(int)ÉS mellett áll a Te sátrad..?.. jól tudom? A sátor előtti PÓZnára k5ve tárolsz lóbőrben 1....lovat..ugye?
Ahh a bilincs....
khm..
Mi bajod a medvékkel?
khm..
Mi bajod a medvékkel?

Van bilincsed? szájkosarad? láncod? Akkora, ami 1 nagy benga kanmedvére is rám1.. lehet, h. szükségem lenne rá.. a (kis hab)testi épségem érdekében.. hümmmm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 19. szombat 14:18

Kenjed inkább az enyémre...egy kis masszírral egybekötve...kellemes volna

Akkor szólj bele,ne csak sasolj
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 19. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik az igen füstjel? 1hosszú 2rövid? Mna akkor az...