nosza rajta!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 10:11

na várjálcsak majd ha én teszek ajánlatot akkor neked annyi

Prune Drága, legközelebb jelezd a forrást, mert szegény surdi félreértette...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 06:50

"Pro primo: Sötétben minden tehén fekete.
Pro secundo: Sötétben lehet, hogy még surdit is megdugnám, ha előtte mindenhol megborotválkozna és kicsit beparfümözné magát...
Pro tercio: Ha tudom, hogy a sötétben KA leledzik, akkor inkább tényleg surdit választanám..."
Pro secundo: Sötétben lehet, hogy még surdit is megdugnám, ha előtte mindenhol megborotválkozna és kicsit beparfümözné magát...
Pro tercio: Ha tudom, hogy a sötétben KA leledzik, akkor inkább tényleg surdit választanám..."

áááá...szerintem összerakta ő a kannat meg a pro-zást a seggbedugással...meg veled
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 22:29

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Prune Drága, legközelebb jelezd a forrást, mert szegény surdi félreértette...

jah...ha egy időpont nem jó, akkor már simán lehet hárítani a másikra az elveszett randit, mi??
több időpont alternatíva nincs is?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 07:39

.azd mög Surdi...ezt wégig sem tudtam nézni...boááááá!
Hááát ez nagyon guszti...booooáááá2
Jah..és ,hogy kielégítsem a kiwáncsiságod nm jött össze a kafizás(sem)..én behawazodtam a szerelmem meg nm ért rá...
Ráadásul olyan sűrűn waok,hogy még ennyira soha...wan egy jóó oldala is...szépen fogyok...
Nyah szép nápot mindenkinek...

Hááát ez nagyon guszti...booooáááá2
Jah..és ,hogy kielégítsem a kiwáncsiságod nm jött össze a kafizás(sem)..én behawazodtam a szerelmem meg nm ért rá...

Ráadásul olyan sűrűn waok,hogy még ennyira soha...wan egy jóó oldala is...szépen fogyok...

Nyah szép nápot mindenkinek...

tegnap délutántól összvissz 3 hsz

Ráadásul a szentháromságomból csak Te vagy itt!

de ez legalább örömteli, hogy Te velünk vagy!
Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 22:42

Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

jah...ha egy időpont nem jó, akkor már simán lehet hárítani a másikra az elveszett randit, mi??

Jó reggelt!
Basszameg, reggel 3:20-kor feküdtem, nem először a héten. Küldjetek valamit, amitől felébredek, mert nem tudok magamhoz térni!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 09. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 08:16
Basszameg, reggel 3:20-kor feküdtem, nem először a héten. Küldjetek valamit, amitől felébredek, mert nem tudok magamhoz térni!!!

tegnap délutántól összvissz 3 hsz

Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!!

Sárl:

Királylány:

bújjatok már előőőőőőőő!!!!!!!!
küldjem a farkam? hátha attól felébredsz???
mi törpént?
remélem nem a kismenyem betegeskedik megint! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 09. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 08:27
mi törpént?
remélem nem a kismenyem betegeskedik megint! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 09. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt!

Áwe!
Hol láttál Te ott hárítást???
Csak a tények lettek leírwa...amúgy szombaton is ott wagyok estig de akkor sem lesz időm nyalni..
...főleg ha délután sikerül kiérnem...de megyek én még arra nm is egyszer...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 08. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 08. csütörtök 22:42
Csak a tények lettek leírwa...amúgy szombaton is ott wagyok estig de akkor sem lesz időm nyalni..

Volt itt minden az éjjel, de főleg a munka miatt tartott eddig. Viszont hamarabb végeztem volna, ha nem ébred a gyerkőc 15 percenként a takony miatt.
Magyarul, már megint beteg :-/ (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 09. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 09:43
Magyarul, már megint beteg :-/ (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 09. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)

küldjem a farkam? hátha attól felébredsz???
mi törpént?
remélem nem a kismenyem betegeskedik megint!
mi törpént?
remélem nem a kismenyem betegeskedik megint!
nah...most megy a magyarázkodás...pedig...áhhhh...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 05. 09. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 10:16

Áwe!
...főleg ha délután sikerül kiérnem...de megyek én még arra nm is egyszer...

"Volt itt minden az éjjel" -máskor halkabban csináljátok, h legalább a gyerek ne ébredjen rá!
jobbulást a kismenasszonynak!
jah: az orvoi tanács úgy szólt, h kúráljátok és nem úgy, hogy kúreljatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 09. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 13:56

jobbulást a kismenasszonynak!
jah: az orvoi tanács úgy szólt, h kúráljátok és nem úgy, hogy kúreljatok!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Volt itt minden az éjjel, de főleg a munka miatt tartott eddig. Viszont hamarabb végeztem volna, ha nem ébred a gyerkőc 15 percenként a takony miatt.
Magyarul, már megint beteg :-/
Magyarul, már megint beteg :-/
noh húzzatok át mindketten a zenés topicba, mert Nektek való falat van ott!
jah és ha jól emléxem a szt3ságom harmadig tagjának is igencsak bejövős!
osztán ha arra jártok egy kis zenével is szolgálhatnátok! Sárl pl. olyannal, amilyet a mútkor is bétetté! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 09. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
osztán ha arra jártok egy kis zenével is szolgálhatnátok! Sárl pl. olyannal, amilyet a mútkor is bétetté! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 09. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Megfogadtam a tanácsod mentem zenét nézni és hallgázni. Mit ne mondjak bugyingó nem maradt szárazon.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 09. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 14:04

noh húzzatok át mindketten a zenés topicba, mert Nektek való falat van ott!
osztán ha arra jártok egy kis zenével is szolgálhatnátok! Sárl pl. olyannal, amilyet a mútkor is bétetté!
osztán ha arra jártok egy kis zenével is szolgálhatnátok! Sárl pl. olyannal, amilyet a mútkor is bétetté!
Szép jó estét, kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Jó pihenést a hosszú hétvégén, Csendes Békés Pünkösdi Ünnepeket

én nektek a Pünkösdi Ünnepekre egy kis virágesőt hoztam...

Jó reggelt nappalisok, ma együnk sok finomságot főleg a lányok mert ez a fiúka várja őket.

A fiúk se maradjak ki még a végén lebasznak
Jó étvágyat