Bolond...
De azért ne növessz, mert akkor meg nekem nem lesz kedvem udvarolni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 12:35

De azért ne növessz, mert akkor meg nekem nem lesz kedvem udvarolni

Törölt felhasználó (4003272)

Szia démonka
Igen igen...viszont ha farkam nőne a puncim mellé,csak is Néked udvarolnék,mert mindkettőt szereted

Igen igen...viszont ha farkam nőne a puncim mellé,csak is Néked udvarolnék,mert mindkettőt szereted

Mindig csak a munka medve...nem lesz ez így jól
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 12:32

Igen ezért is, meg a személyiséged.Szabadabb gondolkodás,lazaság stb.Ettől még nem kéne pasinak nézni,meg ezek szerethető tulajdonságok a nőben.Vannak akiknek ez bejön
Rövidre fogtam, még melózom

Szia démonka
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 15. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 12:33

Mackó a "még egyéb" kívánságára gondoltam
Jónak jól indult, de az est remélem jobb lesz. Addigra párocskám is hazaér.. Az éjjeli álmom miatt nagyon v@rom már
Szia Noki
lassan már kinől a farkad a sok benézéstől

Jónak jól indult, de az est remélem jobb lesz. Addigra párocskám is hazaér.. Az éjjeli álmom miatt nagyon v@rom már

Szia Noki

Értettem
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 15. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 12:33

Szia Noki

Szia Noki

Szia Noki

Szia Noki

Igen ezért is, meg a személyiséged.Szabadabb gondolkodás,lazaság stb.Ettől még nem kéne pasinak nézni,meg ezek szerethető tulajdonságok a nőben.Vannak akiknek ez bejön
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 11:39

Fejtsed csak,ráérünk
Bár én is tudom. Gondolom azért,mert bókolok a csajoknak is,meg mert van ez a bi pasi mániám
De ettől még nem változik férfivá valaki

A reggel? Vagy tán másra teccetté gondolni mán?
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 12:09

1etértek..jobb simán.. kényelmesebb.. könnyebben/változatosabban szeretgethető.. érzékenyebb a simire is.. simán.

1etértek..jobb simán.. kényelmesebb.. könnyebben/változatosabban szeretgethető.. érzékenyebb a simire is.. simán.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Fejtsed csak,ráérünk
Bár én is tudom. Gondolom azért,mert bókolok a csajoknak is,meg mert van ez a bi pasi mániám
De ettől még nem változik férfivá valaki

Hosszú lenne kifejteni hogy téged miért,de sejtem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 11:27

Nem is értem

Nem is értem

Hát sok a hülye..
Hogy lehet téged pasinak nézni??
Pedig nem is akármilyen csajszi vagy....
Volt egy napom amikor nyomultak a hetero pasik rám..rákérdezrem hogy honnan jött hogy nő vagyok?Nem tudták megmondani
Vaktában...

Hogy lehet téged pasinak nézni??

Volt egy napom amikor nyomultak a hetero pasik rám..rákérdezrem hogy honnan jött hogy nő vagyok?Nem tudták megmondani

Kb annyi.
Hát most olvasom,hogy megint pasinak néztek
Ez itt valami betegség,vagy mi?
Hát most olvasom,hogy megint pasinak néztek

Ez itt valami betegség,vagy mi?

Nekem meg sem fordul a fejemben a bringa,lusta vagyok
Kocsival 10 perc a meló.Neked?

Kocsival 10 perc a meló.Neked?
Neeeee......a kocsival
Nagyon tudok fázni,igen
Nekem +20 alatt már hideg van

Fázós vagy amúgy?
Bringával ma is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 09:40
Bringával ma is?

Beszéljünk a globális felmelegedésről. Hol van????
Na jó,ez csak....

Beszéljünk a globális felmelegedésről. Hol van????
Na jó,ez csak....

Mai téma valaki?
Szerintem jobb ha nem én dobom....
Szerintem jobb ha nem én dobom....

Szia!Szépet neked is
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 15. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek...