Ezt nagyon szépen megfogalmaztad
te tudod mit akarsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:03

Törölt felhasználó (869472)

A ferfi mellkson szep ha van egy kis ive az izomnak a mell alatt es a mellbimbok aproak. Ez szsmomra a legszebb. A noi melleknel vagy a kicsi ( nem lapos ) es elore hegyesedo, vagy a szep nagy de kemeny allagu mellek tetszenek kenyeztetesre jol merevedo mellbimbokkal.

A ferfi mellkson szep ha van egy kis ive az izomnak a mell alatt es a mellbimbok aproak. Ez szsmomra a legszebb. A noi melleknel vagy a kicsi ( nem lapos ) es elore hegyesedo, vagy a szep nagy de kemeny allagu mellek tetszenek kenyeztetesre jol merevedo mellbimbokkal.

Nagyon köszönöm
A tiéd is szép ami kint volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:34

Törölt felhasználó (3997382)

Nekem a tied pl.tetszik.
Bármelyiket választhatod mindkét válasz érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:53

Most a ferfi mellkas vagy a noi mellek a kerdes? Mihez szoljak hozza Dead?
Most a ferfi mellkas vagy a noi mellek a kerdes? Mihez szoljak hozza Dead?
Ha áttértünk a cicikre,én azt mondanám,mint a lányok a faroktémában- ne legyen túl kicsi,de túlontúl nagy se. Számomra a kényeg,élvezze a izgatást!
Hát, hogy mit szeretnék... talán 80D-t
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:25
Volt itt pöcsi , meg punci téma , na de mi a helyzet a mellekkel? Ki mit szeret
?

Nekem a tied pl.tetszik.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:25
Volt itt pöcsi , meg punci téma , na de mi a helyzet a mellekkel? Ki mit szeret
?

Nos, nekem a bugyrom tele a fejtegetéssel, mint egy hagymát hámozgassam.
Ha színészkedik, játszmázik, taktikázik, tesztel akkor egyszerüen nincs miről beszélni.
Két ffi tudott ellágyítani, akit engedtem titkaimba, olyanba amibe senkinek hozzáférést nem engedtem. Ergo a legnagyobb bizalmam kapta. De álarcot húz, és játszik, hogy az ő lelke ne sérüljön, az enyémet megtapossa, többször is.
Sebeket ejt, feltépi és uj sebeket ad.
Nos, nekem őszintén szólva elegem van a ffi lélelkből, és maradok annál, ami: szex és más semmi.
A lelkivilágát meg mindenki tartogassa otthonra.
A véleményem nem változik, a ffiak uömét a farka viszi előre, agy nélkül.
A jelenlévők kivételek, persze.
Amiket leírtam a személyes tapasztalatom.
Medve, ha az érveink különböznek, az még nem vita.
De ha,azt irod nekem nem vitázol, lezárod a beszélgetést. Ez sem épp motiválo bármi diskurzusra itt, se máshol. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:31
Ha színészkedik, játszmázik, taktikázik, tesztel akkor egyszerüen nincs miről beszélni.
Két ffi tudott ellágyítani, akit engedtem titkaimba, olyanba amibe senkinek hozzáférést nem engedtem. Ergo a legnagyobb bizalmam kapta. De álarcot húz, és játszik, hogy az ő lelke ne sérüljön, az enyémet megtapossa, többször is.
Sebeket ejt, feltépi és uj sebeket ad.
Nos, nekem őszintén szólva elegem van a ffi lélelkből, és maradok annál, ami: szex és más semmi.
A lelkivilágát meg mindenki tartogassa otthonra.
A véleményem nem változik, a ffiak uömét a farka viszi előre, agy nélkül.
A jelenlévők kivételek, persze.
Amiket leírtam a személyes tapasztalatom.
Medve, ha az érveink különböznek, az még nem vita.
De ha,azt irod nekem nem vitázol, lezárod a beszélgetést. Ez sem épp motiválo bármi diskurzusra itt, se máshol. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a férfiaknak is van lelkük. Csak nagyon mélyen elrejtik az évek alatt. Sokkal kevesebb csalódástól és rossz tapasztalástól megkeményednek, mint a nők. Aztán győzd kihámozni út a sok kéreg alól, míg felcsillan az igazi valója. Azt is csak percekre mutatja meg. Ha szerelmes, akkor láthatod őt teljes valójában. Viszont olyankor néha olyan, mint elefánt a porcelánboltban. Válogatás nélkül rád önti a gondolatait és néha igencsak meglepődsz....Én így tapasztalom.

Van az úgy kíváncsivá válok,főleg ha a "szám ízére" való..
.de ez természetes reakció,te mondtad nekem egyszer
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdeklődtél..válaszoltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Értem,kösz az infót.
Vibri is? Egyre jobban érdekelsz....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Vibri is? Egyre jobban érdekelsz....

13-15... max 17.. a vibrim is olyan volt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 16:35

Nem vagyunk egyformák,nekem semekkora sem kéne
Szóval neked mi az ideális? Ha már témánál...

Nem vagyunk egyformák,nekem semekkora sem kéne
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 16:29

A méret részben ízlés dolga.... volt a chatan egy csaj... sokáig keresett 24+ ost.... eltűnt...ezek szerint talált. É azt hiszem...elszaladnék....

A méret részben ízlés dolga.... volt a chatan egy csaj... sokáig keresett 24+ ost.... eltűnt...ezek szerint talált. É azt hiszem...elszaladnék....

Én értem mit írsz.... csak tapasztalatból tudom..ami elmúlt... le kell zárni.... és keresni az újat, jobbat.... én csupán az elengedésre értettem.....Tény ha nem jó a sex..vagy nem elég.... akkor jobb változtatni.... mind két fél érdekében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:38

A kis kukikról beszélgettünk. Én meg elmeséltem, hogy nem tudtam megmaradni egy régi pasim mellett hiába volt minden egyéb tekintetben jó adottságú. Mert 10 cm-es farka volt. De itt többen úgy vélik, hogy a kis farokméretet egyéb tényezőkkel lehet kompenzálni. Persze tudom én lehet mást is játszani, ami jól esik és izgalmas, de őszintén, ha nincs mivel megdugnia ( nálam ez 15 cm-től kisebb méretet jelent épp ), akkor úgyis hiányérzetem lesz előbb utóbb. Vagy együtt keresünk majd kalandot erre, vagy a háta mögött tenném meg ( ezt a verziót nem tartom fairnek senkivel szemben). Röviden ennyi.....
Így érthető
Gondolom én hogy ha nem is érezni,akkor azt nem is lehet kompenzálni... (Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 16:07

Gondolom én hogy ha nem is érezni,akkor azt nem is lehet kompenzálni... (Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A 10 centi már jó
Akiről írtam, neki kB 5, max 7centis volt. Komolyan. Bedugta és nem éreztem. Viszont nem is tudott nagyon mással kompenzálni. Nem tartott sokáig a kapcsolatunk..

A 10 centi már jó
Akiről írtam, neki kB 5, max 7centis volt. Komolyan. Bedugta és nem éreztem. Viszont nem is tudott nagyon mással kompenzálni. Nem tartott sokáig a kapcsolatunk..