naná, hogy visszajöttem még egy kicsit...
Nálunk nem volt ilyen kinevetavégén dolog, viszont gyerekkoromban utáltam, aztán egyszer jó társasággal játszottam már felnőttként, és úgy egész más volt.
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:46
Nálunk nem volt ilyen kinevetavégén dolog, viszont gyerekkoromban utáltam, aztán egyszer jó társasággal játszottam már felnőttként, és úgy egész más volt.
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsánat...de egy sürgős "Ki nevet a végén" partira voltam hivatalos !!
Jelentem a negyedik lettem !Mondhatni lealáztak...
Jelentem a negyedik lettem !Mondhatni lealáztak...
Ezért megint meg leszünk szólva...
De nem baj...csak irigykedjenek !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:22

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

naná, hogy visszajöttem még egy kicsit...
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon!
Az activityvel is így vagyok. Csak igazán jó társaságban bírom élvezni. De akkor nagyon!

De bárki próbál faggatni, pssszt! Maradjon a mi titkunk... (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóóóóóóóó reggelt nappali !!!!!!!
Jó olvasni az esti pörgést.Merje csak még 1x azt irni valaki hogy haldoklik a nappali velem gyűlik meg a baja, az büntit kap.
A büntetése az lesz velem kell sexelnie
Legyen szép napotok
Jó olvasni az esti pörgést.Merje csak még 1x azt irni valaki hogy haldoklik a nappali velem gyűlik meg a baja, az büntit kap.
A büntetése az lesz velem kell sexelnie

Legyen szép napotok

kiafene lenne?
Sergio Ramos az EB legjobb jobbhátvédje, aki történetesen a világ legjobb focicsapatában futballozik!
mit nem tudtál ezen Te playgirl
egyébként sztem nekem el kell gondókoznom van-é értelme itten lennem... nélkülem sokkal jobban pörög a nappali...
sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sergio Ramos az EB legjobb jobbhátvédje, aki történetesen a világ legjobb focicsapatában futballozik!

egyébként sztem nekem el kell gondókoznom van-é értelme itten lennem... nélkülem sokkal jobban pörög a nappali...

sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
az én volt főnököm szerint:
"a puding próbája..., hogy meg kell enni"
a ... -a gondolkodási szünetet jelzi jelen esetben nem kihagyott szöveget!
mondjuk e za zember mondta ezt is:
dunántúlon meg szolnokon süt a nap, itt meg országos eső van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:31
"a puding próbája..., hogy meg kell enni"
a ... -a gondolkodási szünetet jelzi jelen esetben nem kihagyott szöveget!

mondjuk e za zember mondta ezt is:
dunántúlon meg szolnokon süt a nap, itt meg országos eső van!

sajnos így nem tudom eldönteni, hogy mennyire savanyú...ahogyan az inglisek mondják: a puding próbája az evés

milyen virágot szerecc?
miből köttessünk a sírodra koszorút
mert máris szakad a mennyezet Nálad!
persze... nem ér más egyéniségét felvenni!
husz surdit szeretitek a szolíd, visszafogott stílusa miatt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:35
miből köttessünk a sírodra koszorút

mert máris szakad a mennyezet Nálad!
persze... nem ér más egyéniségét felvenni!
husz surdit szeretitek a szolíd, visszafogott stílusa miatt

igen, mert főleg a ffi-aknál a kíváncsiság nagy úr...meg ha felhúzzák őket, akkor a bizonyítási vágy nem tudja visszatartani őket, főleg akkor, ha az alany szimpatikus és kívánatos nőszemély...nem utolsó sorban folyamatosan növelni kell az férfiassági egónkat...
(persze én mindig kivétel vagyok, mert őrök hűséges típusú, édes, szerény és félénk pasi vagyok!)

(persze én mindig kivétel vagyok, mert őrök hűséges típusú, édes, szerény és félénk pasi vagyok!)

Szar napod van ? Ne legyen...
Megjegyzem a tegnapi nap is Te nyitottad a nappalit.
Csak hát éppen este nem voltál fenn.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 08:22

kiafene lenne?
sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve!

sztem ha a molly vagy én beköszönünk akkor az a nap halálra van ítélve!
az egér is megúnja, hogy mindig ugyanabba a lyukba szaladozzon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:26

VIP
Admin

Azért tegyük hozzá, hogy szerintem sokkal ritkább az, ha az aktus végén a pasi ácsorog ott kielégületlenül...
Abban viszont teljesen egyetértünk, hogy az okos nő nem hagyja az emberét parlagon sokáig.
Olyat el tudtok képzelni, vagy hallottatok/tapasztaltatok már olyat hogy egy párnál tökéletesen működik a szex, mégis félrelépnek? Ez miért lehet?
Abban viszont teljesen egyetértünk, hogy az okos nő nem hagyja az emberét parlagon sokáig.
Olyat el tudtok képzelni, vagy hallottatok/tapasztaltatok már olyat hogy egy párnál tökéletesen működik a szex, mégis félrelépnek? Ez miért lehet?
Ááááá most még nem vészes...
de én közismerten nappali nappalis vagyok...
micsoda antagonisztikus ellentét, h este pörög a nappali... este már a hálószobákban köll dugni...
télleg nyitni kéne egy hálószobás topicot ahol mindenki mindenkivel... akár tom kiélheti homo identitását...
pláne mert akkor a sárl és a madám majd megpróbálja megmenteni...
de télleg a sárl által elmondottak egész jó indokok a homoszexualitás mellett! Kelemen Anna után a második elfogadható indok!!!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 08:34
micsoda antagonisztikus ellentét, h este pörög a nappali... este már a hálószobákban köll dugni...
télleg nyitni kéne egy hálószobás topicot ahol mindenki mindenkivel... akár tom kiélheti homo identitását...

de télleg a sárl által elmondottak egész jó indokok a homoszexualitás mellett! Kelemen Anna után a második elfogadható indok!!!

Szar napod van ? Ne legyen...
Csak hát éppen este nem voltál fenn.

figyelj... nekem szándékomba áll válaszonom... de nemtom mikor lesz rá időm...
emiatt ne várj...
de a dokiét sztem kitaláljuk, h ki is írta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:47
emiatt ne várj...
de a dokiét sztem kitaláljuk, h ki is írta!

VIP
Admin

Már jöttek válaszok priviben, de szeretettel várok még véleményeket!

háááttt tejesen igazad van!
mit összecseteltek itt az adminok!
VÉGREEEEEE!!! legalább Ők pörgették a topicot!!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 21:57
mit összecseteltek itt az adminok!

VÉGREEEEEE!!! legalább Ők pörgették a topicot!!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, hogy én is irhatok-e ide bármit is ?
Az én nevem mögött nincs [VIP][ADMIN]!!!!
Az én nevem mögött nincs [VIP][ADMIN]!!!!

Szép napot annak aki idetéved.
Surda van mit átrágnod, az este egy kicsit felpörgött a topic, mostanában ritkán fordult elő.
Surda van mit átrágnod, az este egy kicsit felpörgött a topic, mostanában ritkán fordult elő.

Nappal meg dolgozni kell...hogy a franc essen bele.
Momentán ma szabin vagyok, a skacok még húzzák a lóbőrt. Ennek köszönhetően vagyok most itt. Egyébként... (legyintős smájli) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 08:42

Momentán ma szabin vagyok, a skacok még húzzák a lóbőrt. Ennek köszönhetően vagyok most itt. Egyébként... (legyintős smájli) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Ááááá most még nem vészes...
pláne mert akkor a sárl és a madám majd megpróbálja megmenteni...

Különben meg ez a baj, mindenki csak a titulusokat látja. Nem veszitek észre, hogy a vipadmin mögött ember van. EMBER! Érző szívvel.
és elképzel katzor ADMIN-t és teljesen értelmét veszítették a mondataid...
Sami! a tegnapi nap télleg nem vót sammi
de hát ha írtok akkor jönnek a viszontválaszok... még ha nem is nap közben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:02
és elképzel katzor ADMIN-t és teljesen értelmét veszítették a mondataid...
Sami! a tegnapi nap télleg nem vót sammi

VIP
Admin

Nnna, Prune védelmező szárnyai (keblei) alá vont téged, pedig már épp meg akartalak fenyegetni némi büntetéssel a gúnyolódásért...
Különben meg ez a baj, mindenki csak a titulusokat látja. Nem veszitek észre, hogy a vipadmin mögött ember van. EMBER! Érző szívvel. Hát mikor lesz már az, hogy csak magamért szeretnek???
*magasba tartott kezek, ég felé meresztett, esdeklő szemek*

Különben meg ez a baj, mindenki csak a titulusokat látja. Nem veszitek észre, hogy a vipadmin mögött ember van. EMBER! Érző szívvel. Hát mikor lesz már az, hogy csak magamért szeretnek???
*magasba tartott kezek, ég felé meresztett, esdeklő szemek*
ma rajta vagy
:

már Te is?
vagy a Sárl féle megmentő akció miatt választod Szabit!

már Te is?

Már látom, hogy nagyon pontosan kell fogalmaznom, hogy ne adjak lehetőséget a kekeckedésre !!!
Ja, és jut eszembe ezt a poént már egyszer ellőtted !
De nem baj...
(ut. mód.) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 03. csütörtök 08:52

Ja, és jut eszembe ezt a poént már egyszer ellőtted !

(ut. mód.) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 03. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

ma rajta vagy
:

már Te is?

már Te is?

surda már a lotyó által régesrég hanyagolva van!
de a szomorúságom ellen meg tehetne valamellik jány egy kicsit!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 22:34

de a szomorúságom ellen meg tehetne valamellik jány egy kicsit!

na majd jön holnap surda, de amit ez a lotyó kap tőle azt nem teszi zsebre

résztvenni az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen -ilyen szépen is ritkán hívják a laza pipát meg a kefélést!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:07

jut eszembe: szakközépben a könyvtárban volt egy "ki nevet a végén" társas...mivel a könyvtáros kedvencei voltunk, sokat bejártunk szünetekben, lyukas órákon játszani, 4-ben már tesi órán is
mindezért cserébe aktívan részt kellett vennünk az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen

mindezért cserébe aktívan részt kellett vennünk az iskolaújság életében, meg az iskolai irodalmi versenyen

khm.. ez már télleg gyanús!
a lotyóm megcsal!
én oly szomorú vagyok! vigasztaljon már meg valaki
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 02. szerda 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 02. szerda 23:24
a lotyóm megcsal!
én oly szomorú vagyok! vigasztaljon már meg valaki